De imam van de moskee in Lille, Noord-Frankrijk: “De tijd om de wapens op te nemen en de macht te grijpen, is nog niet gekomen.”

 

(Door: “Fantomas” – Vertaling: “delamontagne”)

De imam van de moskee in Lille verklaart openlijk dat de tijd nog niet daar is voor de moslims in Frankrijk om gewapend de macht over te nemen, want “we zijn nog met te weinigen en moeten daarom onopvallend blijven en het goede moment afwachten.”

Het is de strategie van de Moslimbroederschap

Waarom zou men zich nog verbazen over zo’n voordracht in Lille, een van de twee grootste bastions van de Moslimbroeders, samen met Bordeaux, respectievelijk Amar Lasfar en Tareq Oubrou. De tactiek van de Moslimbroeders heeft zich overal verspreid, zeer effectief. Zich overal vestigen, groter worden, onderhandelen, vragen, vragen en eisen. . . maar zonder al teveel op te vallen, totdat men voldoende moslims heeft verzameld om ons de oorlog te verklaren en. . .te winnen ?

Het is geen toeval dat de imam van Lille zonder ophouden keer op keer het goede voorbeeld van de [profeet] Mohammed citeert: Als nog niet aan alle voorwaarden om te winnen is voldaan, moet men wachten. Zoals in een zwakke situatie moet men geduld hebben en wachten. . . We moeten kracht opbouwen om te kunnen reageren.. Als moslimgemeenschap in Frankrijk moeten wij ons soepel opstellen en slinks te werk gaan zonder al te veel te schreeuwen tegen de tegenstander. . . We moeten eraan werken onze acties verdubbelen, insjallah. Dit zonder ’t aan iedereen bekend te maken, zonder teveel lawaai te maken..

(Maar het schijnt dat [ voor de regering ! ] het grote gevaar van Zemmour komt, dat zijn de islamofoben, het is Marine le Pen. Macron heeft ’t zelf gezegd!)

Bron:
https://resistancerepublicaine.com
Door: “Fantomas”

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

65 reacties op De imam van de moskee in Lille, Noord-Frankrijk: “De tijd om de wapens op te nemen en de macht te grijpen, is nog niet gekomen.”

 1. henk verhoef zegt:

  zolang de kiezer dom blijft en zijn eigen graf graaft verdient hij feitelijk niet beter
  De kiezer vraagt er toch zelf om
  Danm moet je ook niet zeuren als het verkeert gaat

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Wat een onzin !
   Hier lijden de normaal denkende en goedwillende mensen toch ook onder ?
   Wij vragen daar toch niet om ?
   Ik heb geen enkele behoefte om door het linkse geteisem in de armen van de islam gedreven te worden !
   En overgave is ook geen optie .

   Geliked door 7 people

  • ronjaspers zegt:

   henk verhoef.Niemand heeft gekozen voor islamisering,behalve extreem links.Tussen 1973 en 1975 hebben de olierijke islamitische landen europa gechanteerd door de oliekraan dicht te draaien (nep oliecrisis,autoloze zondagen) Europa mocht alleen nog maar olie kopen als europa moslims en islam zou importeren.Dit chantage contract heet de resolutie van straatsburg en is in 1975 getekend door de raad van europa.

   Geliked door 8 people

   • erfwachter zegt:

    Juiste analyse , ook de koningshuizen hadden een Kontrakt met de koning van Marokko
    daarbij komt nog de hetze van de Liberale Loges (vrijmetselaars) tegen het eigen volk Rutte is daar een voorbeeld van als lid van de Bilderberg groep , de bedoeling is het Kalergi Plan in praktijk brengen ,de totale omvolking die mekaar ombrengt en niet de elite die stuurt dat aan , de GEDAPO is overal aanwezig

    Geliked door 2 people

 2. Japio zegt:

  Lees je ff mee Haags tuig, hier is het ook bijna zo ver.

  Geliked door 8 people

  • Perception zegt:

   Japio, dit is juist het doel van het Haagse tuig.
   Lubers kreeg niet zomaar 1 ton zwijggeld om zijn mond te houden over het “gladio B” project dat in de jaren 60/70 is ontworpen door Europa.
   Peter r heeft er in 2002 nog 2 aflevingen aan besteed omdat hij bij toeval op on geregistreerde wapens stuiten die door geheel Europa liggen opgeslagen onder villa’s én ondergrondse depoos.
   Deze zijn voor evt calamiteiten werd er toen gezegd.
   Ik begin nu onderhand wel in te zien tegen wie deze ingezet gaan worden.
   Als ik om me heen kijkt heeft 99%nog nóóit van dit project gehoord terwijl dit toch wel het grootste gevaar is met zo’n achterlijke agenda 21 regering.
   Alle puzzel stukjes beginnen in elkaar te vallen.
   Voor diegene die wakker zijn dan.

   Geliked door 9 people

  • Tistochwat zegt:

   Japio 6 november 2019 om 09:46

   Het gaat precies zoals het Haagse en Brusselse tuig heeft gepland.
   Wij moeten kapot: eerst figuurlijk en dan letterlijk.
   Onze moordenaars worden met opzet geïmporteerd en gefaciliteerd.
   Op die manier hoeft de ‘elite’ de eigen handen niet vuil te maken.

   En die linkse trutten maar kwelen: ‘Jij bent welkom, welkom in mijn land’ (…) ‘Meer dan wehelkom’ (…)
   Dwaze geiten!

   Geliked door 7 people

 3. Cathja zegt:

  Wat een vuilakken! In Nederland speelt dit ook, maar onze linkse overheid kijkt ervan weg. In plaats van de bevolking te beschermen -wat de grondwettelijke taak is van een overheid- gedogen ze ontzettend veel om de moslims niet tegen de haren in te strijken. Ze willen ze rustig houden, maar in feite doen ze precies hetzelfde als een arts die een gezwel constateert, maar er niets aan doet, omdat het ziekteproces zich dan wel eens zou kunnen versnellen.
  Zachte heelmeesters….., ook in ons land.

  Geliked door 8 people

 4. BigLJohn zegt:

  We leven in een tijd dat ISIS terroristen en foute imams door regeringen als niet gevaarlijk worden beschouwd. De Islam word door die regeringen bestempeld als een vredige religie. Landverraders in regeringen die terroristen een verblijf en paspoort aanbieden. En als ik de uitslagen van de verkiezingen zou moeten geloven, hebben die landverraders nog steeds een grote aanhang onder de kiezers. Maar waar je mee omgaat raak je mee besmet. Vroeg of laat komt de afrekening, maar dan is er geen weg meer terug. We zijn met zijn allen op het verkeerde moment, op de verkeerde tijd en de verkeerde plaats geboren. Wie weet wat ons allemaal nog boven het hoofd hangt….

  Geliked door 6 people

  • Yvonne zegt:

   Als we tegen die tijd nog een hoofd hebben…
   Ik heb medelijden met baby’s kleuters jongeren die deze hel op aarde nog gaan mee maken

   Geliked door 2 people

  • erfwachter zegt:

   Passief verzet bestaat niet ,wij , de bevolking zijn met veel meer dan zij de elite ,maar de bevolking is lam geslagen met allerlei “racisme” wetten en vervolgingen , Tijd om op te staan en te protesteren desnoods met geweld

   Like

 5. Corné zegt:

  Zo gaat ons democratische Europa naar de bliksem !! We kunnen deze verklaring van de iman ook anders lezen. Namelijk dat het voor ons de tijd wel rijp is om de wapens op te pakken, we zijn nu nog, maar niet lang meer, in de meerderheid … …..

  Geliked door 6 people

 6. Lucky zegt:

  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  Het Moslim Broederschap Project

  Stelt u zich eens voor: internationale politiemachten en Westerse geheime diensten ontdekken een twintig jaar oud document, opgesteld door de oudste islamistische organisatie ter wereld met één van de grootste terreurnetwerken; een document dat een uiterst geheim plan onthult om een “culturele invasie”en uiteindelijke verovering van het Westen op gang te brengen dat een vrijwel exacte afspiegeling is van de tactieken die meer dan twintig jaar lang door de islamisten zijn gebruikt. Men zou toch denken dat zulk nieuws in vette koppen op de voorpagina’s van de New York Times, Washington Post, London Times, Le Monde, Bild, en La Republica zou worden gepubliceerd .
  Als u dat had gedacht, had u het goed mis.

  De Zwitserse autoriteiten hebben bij een inval op november 2001, twee maanden na de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september inderdaad de hand gelegd op zo’n document. Sindsdien is informatie over dit document, in contraterrorisme-kringen bekend als “Het Project” en elke discussie omtrent de inhoud beperkt gebleven tot de uiterst geheime wereld van de Westerse geheime diensten. Alleen door het werk van een moedige Zwitserse journalist, Sylvain Besson van Le Temps, en zijn in oktober 2005 gepubliceerde boek, La conquête de l’Occident: Le projet secret des Islamistes (De Verovering van het Westen: Het geheime project van de islamisten) is informatie over Het Project eindelijk openbaar geworden. Een door Besson geciteerde Westerse functionaris heeft Het Project omschreven als “een totalitaire ideologie van infiltratie die uiteindelijk het grootste gevaar vormt voor de Europese maatschappijen.”

  Onder de vele aanbevelingen die in Het Project worden gedaan vallen de volgende tactieken en technieken:

  Netwerken met en het coördineren van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.

  Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” op te houden.

  Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.

  Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, zolang dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.

  Het vermijden van lokale, nationale en globale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te breiden schade zouden kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.

  Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;

  Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.

  Het opzetten van een controlesysteem om toe te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.

  Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, het publiceren van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.

  De ontwikkeling van een allesomvattend honderd-jaren-plan om de islamistische ideologie over de hele wereld te bevorderen.

  Internationale doelstellingen afwegen tegen plaatselijke flexibiliteit.

  Het creëren van uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen zijn toegedaan, zodat moslims in het Westen constant in contact staan met de beweging.

  Het betrekken van moslims die onze ideologie trouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.

  Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden overgenomen in dienst van de islam.

  Het opstellen van islamitische grondwetten, wetten en beleid voor uiteindelijke ten uitvoerlegging.
  Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.

  Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.

  Autonome “veiligheidstroepen” organiseren om moslims in het Westen te beschermen.

  Geweld ontketenen om de moslims die in het Westen wonen “in de stemming te houden voor jihad”.

  Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunen door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.

  Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.

  De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.

  Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.

  Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.

  De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.

  Voldoende geld inzamelen om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.

  Geliked door 6 people

  • fleckie zegt:

   Wanneer was de Poolse paus ook weer in AFRIKA, met zijn gedram, dat geboortebeperking verboden was, ( vanzelfsprekend wetend dat een natuurwet :::‘’maximum stroomt altijd. naar minimum’, ( dus, met voorbedachte rade de toestroom van overwegend. MOSLIMS. veroorzakend!! ) .( psychologisch. effect!)…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 7. Henk.V zegt:

  En zelfs het openlijk vertellen wat de intentie van de islam is, zal niet worden geloofd door politiek correct, omdat een intentie om de macht te grijpen strijdig is met het goede ideaal waarin politiek correct gelooft: de onontkoombare verwezenlijking van broederschap tussen alle mensen, want ieder mens wil dat van nature.
  Het progressieve ideaal is blind voor verifieerbare bewijzen voor de onhaalbaarheid van dat ideaal. De enige broederschap die de islam erkent is de moslim broederschap die ieder onder het juk van de islam brengt.
  En links maar denken dat het gebruiken van het verstand aan links is voorbehouden…. Ongelofelijk…
  Het linkse denken is nog gevaarlijker dan de dreiging van de islam, omdat het de maatschappij van binnenuit fundamenteel verzwakt.

  Geliked door 7 people

 8. Steven zegt:

  ….. is er nog voetbal vandaag op tv…en kan ik de herhaling van Goede Tijden Slechte Tijden nog terug zien, want ik heb die van gisteren gemist?

  Geliked door 6 people

 9. Lucky zegt:

  Uit 2016

  Geliked door 3 people

 10. M.A.L. Sion zegt:

  En wat doen wij om ons voor te bereiden en ons te verenigen in defensieve groepjes?

  Geliked door 1 persoon

 11. Taljaard zegt:

  Wie de moslimbroederschap en de geschiedenis ervan een beetje kent weet, dat dit een kernstrategie van deze organisatie is, die rechtstreeks is ontleend aan de hadith; de biografische overleveringen over Mohammed. Er bestaan in de Sunna verschillende hadith’s, maar deze richtlijn is in al deze overleveringen terug te vinden.

  Geliked door 4 people

 12. Harry zegt:

  Hee Rutte , deze fameuze wereldwijd opererende vredelievende club stopt heus niet bij de Franse grens , hoor !
  Ze zijn hier ook volop bezig !
  Je ziet toch zelf ook wat voor attitude de ” heren ” van Denk tegenwoordig etaleren ?
  Gaat er geen lampje branden ?

  Laat nou eens EEN keer zien , dat je geen totaal ruggengraatloze kwezel bent , en DOE IETS !
  Dit islamgezwel woekert al tientallen jaren door , hoe lang denk je dat dit nog goed gaat ?

  Wil je de geschiedenis ingaan als Mussert ?

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   Harry 6 november 2019 om 11:13

   Och, wat kan Rutte dat nou schelen?
   Hij voert braaf het plan uit en als beloning mag hij straks mee met het ‘regeringsvliegtuig’ om zijn reet in veiligheid te brengen.

   Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   Harry.kutte is een “marionetpop” van de nazi bilderberg groep,deze satanische globalistische elite willen een New World Order.Daarvoor moet eerst 90% van de wereld bevolking uitgemoord worden,hiervoor worden de soldaten van allah gebruikt,voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

   Geliked door 6 people

   • Harry zegt:

    Maar hoe komen ze dan straks van al die moslims af , Ron ?
    Want die fokken als konijnen .
    Lijkt me toch een beetje een vreemde strategie .
    Maar weten doe ik het ook niet !

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Harry.De islamisering is al begonnen in 1975,de resolutie van straatsburg,islamisering in ruil voor olie.De moslims worden gebruikt voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.Dit is al lang geleden gepland door de satanische globalistische elite voor een New World Order hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.

    Geliked door 3 people

 13. Rensk. zegt:

  In ieder geval is er al de toestemming voor een moskee in Nederland om de oproep te doen op vrijdag. Politiek stelt het gelijk met kerkklokkengeluid. Ik niet. Want dit is niet alleen geluid, maar een oproep met veel kabaal dat mensen (nu nog subtiel) verplicht naar de moskee te komen en daarbij schreeuwen dat god de grootste is. Lekker voor de mensen, die daar wonen als je dat (nu nog) vrijdags moet horen, terwijl je helemaal niet in god gelooft en dan denkt: godve lazer op met je gefantaseerde god. Vraag me ook af of je huis in waarde zal zakken. Is dan weer een voordeel voor moslims om ze op te kopen.

  Geliked door 5 people

 14. gerrit zegt:

  Dit is precies wat er gebeurt ook in Nederland zo langzaam nemen ze de macht( MOSLIMS )over ,en onze domme linkse mensen verraden zo Nederland

  Geliked door 5 people

 15. verwardeman zegt:

  Pas maar op dat niet eerdaags een boze blanke Fransoos je kaput macht ,
  vuil stuk midden oosten diahree .
  We stoken jullie haathutten op met jullie erin als het moet , tinnef !

  Geliked door 4 people

 16. flo zegt:

  De kiezer bepaalt, de toekomst of géén toekomst, ik vrees zoals het nog steeds gaat het laatste, helaas.

  Geliked door 1 persoon

 17. guusvelraeds zegt:

  Groen Links wil islamofobie gaan registreren en in kaart brengen!

  Vrees meer je vijanden binnen de muren dan buiten de muren.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/hoera-motie-van-linkse-kamerleden-die-islamkritiek-op-censuurlijst-wil-plaatsen-wordt-afgezwakt/

  Geliked door 2 people

 18. Pingback: De imam van de moskee in Lille, Noord-Frankrijk: “De tijd om de wapens op te nemen en de macht te grijpen, is nog niet gekomen.” | eunmask

 19. Stef zegt:

  Tijdens mijn verblijf in Algerije vertelden de berbers mij: Wij hier zijn lang geleden overvallen door de islam. De mannen met baarden komen nu ook naar jullie in europa. Dat is hier algemeen bekent onder de moslimbevolking en vooral de jeugd.
  Sedert die tijd heb ik het proces precies zo zien groeien.
  Daarom ben ik vertrokken naar Polen. Een volk dat zich altijd zal verzetten tegen islam .
  Het was niet lafheid die mij er toe bracht deze stap te nemen maar de haat tegen de linkse NSB ers hier in Nederigland.en het prachtige Poolse land en volk.

  Geliked door 8 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Als de tijd voor moslims nog niet rijp is om naar de wapens te grijpen kunnen we ze misschien nog een slag voor zijn voordat het zover is. Als de moslims naar de wapens grijpen is het te laat en worden we in de pan gehakt. De haagse verraders en de eu.criminelen wachten dat moment af en denken dat zij erop vooruit gaan. Helaas, zij zijn als eerste aan de beurt om hun hoofd te verliezen.

    Geliked door 2 people

 20. Lucky zegt:

  Undercover in de moskeet
  Hoezo racisme, discriminatie, verspreiden van haat etc…….?

  Geliked door 2 people

 21. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/11/06/gidsland-zweden-van-veiligste-land-ter-wereld-naar-gevaarlijkste-bomaanslagenland-ter-wereld-met-dank-aan-onbegrensde-immigratie/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Gidsland Zweden, van veiligste land ter wereld naar gevaarlijkste bomaanslagenland ter wereld, met dank aan onbegrensde immigratie.

  Explosions have become so normalised in Sweden that SVT, Sweden’s equivalent of the BBC, did not even mention the three explosions in the country’s capital on its national news programme that evening.
  A new report from the Swedish Defence University warns that clan structures in some immigrant areas are putting the Swedish justice system under ‘severe stress’
  Sweden had 45 fatal shootings in so-called criminal environments last year — a tenfold increase in one generation.
  According to the newspaper Dagens Nyheter, nine out of ten perpetrators of Sweden’s gang shootings are either first- or second-generation immigrants.

  Explosies zijn zo genormaliseerd in Zweden dat SVT, het equivalent van Zweden van de BBC, die avond niet eens de drie explosies in de hoofdstad van het land op zijn nationale nieuwsprogramma vermeldde.
  Een nieuw rapport van de Zweedse Defensie Universiteit waarschuwt dat clanstructuren in sommige immigrantengebieden het Zweedse rechtssysteem onder ‘zware stress’ zetten
  Zweden had vorig jaar 45 dodelijke schietpartijen in zogenaamde criminele omgevingen – een tienvoudige toename in één generatie.
  Volgens de krant Dagens Nyheter zijn negen van de tien daders van Zweedse bendeschietingen immigranten van de eerste of tweede generatie.

  Geliked door 2 people

 22. Djanggo Braamhaar zegt:

  De deuren van Brussel & Rutte staan wijd open.
  De immigratiemachine van gelukzoekers & gezinshereniging draait op volle toeren.
  De moslims blijven maar doorfokken.
  Je kunt op een kladpapiertje uitrekenen hoe dramatisch & explosief het is over 10 jaar.
  STEM PVV anders gaat het totaal mis.

  Geliked door 3 people

 23. Horatius zegt:

  In een normaal functionerende rechtsstaat zou deze radicale imam zijn Franse paspoort worden ontnomen en vervolgens het land worden uitgezet als ongewenste vreemdeling.
  Maar in onze verweekte westerse samenleving wordt dit getolereerd als zijnde de Vrijheid van Meningsuiting en Godsdienst. Alhoewel inhoudelijke kritiek uiten op de politieke en radicale islam wordt beoordeeld als zijnde racisme en discriminatie van een ‘kwetsbare etnische minderheid.’ Veel gekker en krommer kan men het niet bedenken!

  Deze oorlogsverklaring zou ook de aanleiding kunnen zijn voor de verantwoordelijke autoriteiten een aantal als radicaal bekend staande moskeeën nader te onderzoeken op eventuele verborgen wapenopslagplaatsen. Maar dat zou een grote maatschappelijke onrust veroorzaken, niet alleen bij de moslimpopulatie maar ook bij de linkse kerk die openlijk collaboreert met de islam in al zijn verschijningsvormen van z.g. gematigd tot uiterst radicaal.
  Vandaar ook de zeer discutabele acties van diverse Openbare Ministeries in West-Europa die zich inzetten vanwege humanitaire redenen voor het terughalen van duizenden IS-strijders en hun kroost.

  De hele zaak van islamisering en het omvolkingsproces is helaas al een bepaald stadium gepasseerd. Zelfs bij een directe stop op de huidige volksverhuizingen vanuit het Midden-Oosten en Afrika zijn we al op weg naar een burgeroorlog of een totale ontwrichting van onze samenleving.
  Om de huidige problematiek tot beheersbare proporties terug te kunnen brengen, daarvoor zijn we al veel te laat. Dat had in de jaren 90 van de vorige eeuw moeten gebeuren of vlak na 9-11 toen in feite de Derde Wereldoorlog uitbrak tussen de Islam en de Westerse samenleving.

  Een wereldoorlog die vele decennia zal gaan duren en uitgevochten wordt gedeeltelijk door de baarmoeder, grootschalige rellen en demonstraties, de eis voor autonomie voor de talloze moslimenclaves en uiteindelijk een gewapende strijd met bomaanslagen en andere soorten van terreur.
  De algehele problematiek van het Midden-Oosten wordt naadloos overgeheveld naar West-Europa met desastreuze gevolgen voor letterlijk alle onderdelen van onze samenleving.
  De hoofdverantwoordelijken voor dit scenario zijn we helaas zelf als autochtone bevolking, die toch al jarenlang in meerderheid voor die partijen hebben gekozen die slaafs de richtlijnen volgen vanuit Brussel en Straatsburg, met hun rampzalige open grenzenpolitiek en hun slappe houding t.a.v. van de politieke, dus radicale islam.

  Aangezien onze jongere generaties andere problemen aan hun hoofd hebben, o.a. de klimaathysterie en dus massaal stemmen op de linkse ‘groene’ partijen zal er op de korte termijn niets veranderen.

  Alleen onverwachte gebeurtenissen zoals een nieuwe wereldwijde financiële crisis, vergelijkbaar met die van 1929 zou een totale omwenteling kunnen inhouden, want dat zou namelijk het einde betekenen van onze verzorgingsstaat in zijn huidige vorm.
  Die verzorgingsstaat was en is de basis van de komst van miljoenen militante moslims die daar op parasiteren, grote gezinnen kunnen vormen en als bijverdienste de criminaliteit in gaan.
  Valt die verzorgingsstaat echter definitief weg dan zal het recht van de sterkste gaan gelden.

  Over de afloop van die confrontatie bestaat veel discussie, al is die vaak zeker niet politiek-correct, maar er zijn te veel factoren in het spel om de uitslag met absolute zekerheid te kunnen voorspellen.

  Geliked door 4 people

  • Lucky zegt:

   Precies daarvoor is die klimaathysterie gefabriceerd, als afleidingsmanoeuvre en om de jeugd bang te maken en zo links mogelijk te krijgen.
   De reactie van de ‘jessias’ op de demonstraties van de boeren en de bouw, was dat er van de andere kant heel veel jeugd aan het demonstreren was voor het klimaat…..

   Geliked door 1 persoon

  • Ronald B zegt:

   Macron DURFT NIETS!!! De Notre Dame is ook in brand gestoken door moslimongedierte, maar Macron houdt zijn mond….bang als hij is….alles gaat de doofpot in om westerse opstanden te voorkomen….gelukkig zijn er echte westerse Europeanen die WEL alles bekend maken……Het tij gaat hoop ik keren en IK HOOP DAT WIJ WESTERLINGEN DE MOSLIMS STUK VOOR STUK AFSLACHTEN…..Dit ongedierte hoort niet thuis op deze mooie planeet!!!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Een hele goede analyse, maar er worden wel degelijk van die moslim-hoofdfiguren Frankrijk uitgezet.
   Ik meen vorig jaar 40.

   Like

 24. Nemesis zegt:

  Nou, zo onopvallend zijn jullie nu ook weer niet.

  Geliked door 4 people

 25. Lucky zegt:

  Fopstraf in België
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/06/jihadist-ex-wife-gets-150-hours-possession-weapons-terrorist-context/

  Jihadi Bride Gets Just 150 Hours Community Service for Possessing Weapons in ‘Terrorist Context’
  Jihadi Bruid krijgt slechts 150 uur gemeenschapsdienst voor het bezitten van wapens in ‘Terroristische context’

  The ex-wife of jihadist Hakim Benladghem has been sentenced to just 150 hours of community service after being arrested for “possession of weapons in a terrorist context”.
  The Belgian authorities convicted the former wife of Hakim Benladghem, named Laila, in early October in relation to a weapons cache that was found in the former couples’ home in March 2013 that included an AR-15 style rifle and an MP5 submachine gun, L’Est Republicain reports.
  The weapons were found shortly after the death of Benladghem, who was killed by Belgian special forces who attempted to arrest him on the A8 motorway on the 23rd of March, 2013.

  De ex-vrouw van jihadist Hakim Benladghem is veroordeeld tot slechts 150 uur taakstraf nadat zij was gearresteerd voor “wapenbezit in een terroristische context”.
  De Belgische autoriteiten hebben de voormalige vrouw van Hakim Benladghem, Laila, begin oktober veroordeeld wegens een wapencache die in maart 2013 in het huis van het voormalige echtpaar werd gevonden met een geweer in AR-15-stijl en een MP5-machinepistool, L ‘Est Republicain rapporteert.
  De wapens werden gevonden kort na de dood van Benladghem, die werd gedood door Belgische speciale troepen die hem probeerden te arresteren op de snelweg A8 op 23 maart 2013.

  Geliked door 1 persoon

 26. Lucky zegt:

  In NL,
  https://tpo.nl/2019/11/06/video-alexander-kops-vertelt-wat-hem-overkwam-toen-hij-als-leraar-zich-verkiesbaar-stelde-voor-de-pvv/

  Video – Alexander Kops vertelt wat hem overkwam toen hij als leraar zich verkiesbaar stelde voor de PVV
  Brief naar alle ouders, contract niet verlengd

  De Tweede Kamer debatteert deze woensdag over de Onderwijsbegroting. PVV Kamerlid Alexander Kops hekelt de linkse indoctrinatie in het onderwijs. Ook vertelt de PVV’er wat hem overkwam toen hij als leraar zich verkiesbaar stelde voor de PVV; de school stuurde een brief naar alle ouders en zijn contract werd niet verlengd. Plus: een debatje met D66’er Paul van Meenen over ‘politieke neutraliteit’ in de klas.

  Geliked door 1 persoon

 27. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/baudet-geen-steun-vvdcda-voor-verbod-op-islam-gebedsoproep-door-onze-straten-ongelofelijk-maar-gebeurt-echt/

  Baudet: ‘Geen steun VVD/CDA voor verbod op islam gebedsoproep door onze straten. Ongelofelijk, maar gebeurt ECHT!’

  Like

  • Harry zegt:

   Tja Baudet ,

   je hebt misschien gerekend , dat als je regelmatig met de VVD en de vrome en linkse kliek mee zou stemmen , dat ze loyaal zouden zijn als jij eens wat wil .
   Nou vergeet het maar !
   Bevecht dat tuig te vuur en te zwaard en wees loyaal aan de PVV .
   De enige die nog te vertrouwen is .

   Geliked door 7 people

  • koddebeier zegt:

   Deze politieke Nep Christenen zijn helaas niet te vertrouwen !

   Like

 28. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag is waarom men dit soort staatsondermijnende retoriek ongemoeid laat.
  Je kunt je er iets bij voorstellen dat de geheime dienst niet bij elke preek aanwezig kan zijn (nog los van het taalprobleem) maar als het schaamteloos op het internet wordt gezet dan heb je meteen het bewijs in handen en kan zo’n persoon, of hij nou imam is of niet in detentie worden gezet want wat hij zegt is gewoon strafbaar.

  Geliked door 2 people

 29. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het is duidelijk. De moslims hebben een plan, om ons te vernietigen. En wat doet de overheid ??? inderdaad, helemaal niets. Ze kijken weg en zeggen: “Laat die ziellugge vluchtelingen maar komen. Het zijn kansparels, een culturele aanvulling. De islam is een religie van de vrede. Wir schaffen das.” En onze kindskinderen zullen zich later in vertwijfeling afvragen hoe het toch kon gebeuren in het zo beschaafde, hoogontwikkelde en welvarende Nederland. Misschien is er dan nog iemand, die kan antwoorden, dat wij in de eerste decennia van de 21ste eeuw heel politiek correct, een klein beetje dom, nee OERDOM waren en de ellendelingen met open armen welkom heetten. Wij maken ons nu druk om de niet bestaande CO2 problematiek, terwijl wij onze kindskinderen een totaal ontwrichte maatschappij achterlaten. Wij zadelen onze kindskinderen op met de grote vraag: “Hoe raken wij die ellendelingen in godsnaam kwijt ???”
  Politici, gullie zijt bedankt !!! Gullie vraagt om berechting door een volkstribunaal !!!

  Geliked door 2 people

 30. andre zegt:

  blijf dit soort dingen plaatsen want de islam is geen geloof maar een tool.

  Geliked door 3 people

 31. Jean zegt:

  Willen we onze westerse samenleving en toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen veilig stellen dan moeten we volgende standpunten omzetten in wetten:
  1- Grenzen sluiten
  2- islam verbieden
  3- dubbele nationaliteit verbieden
  4- stemrecht voor vreemdelingen verbieden
  5- partijen met vreemdelingen op de lijst wegstemmen
  Als we die 5 punten omzetten in wetten en met man en vrouw verdedigen dan is er nog enige hoop op veilkgheid en leefbaarheid.
  Wat we vooral niet mogen vergeten is het verdrijven van die EU misdaadinstelling en de misdadigers opsluiten voor de rest van hun leven.
  Dat kan allemaal kosteloos en geweldloos, gewoon uitvoeren en treinen en vliegtuigen reserveren voor dagelijkse transporten richting Afrika.

  Geliked door 3 people

 32. Jean zegt:

  Laten we ons maar eerst focussen op de linkse groene ratten en ze duidelijk maken dat zij de eersten zullen zijn die wij aanpakken als die zwijnerij uit die zandbak zich begint aan te stellen met die bullshit.

  Geliked door 1 persoon

 33. IS ER NOG PLAATS OP SINT HELENA , OF EEN ANDER AFGELEGEN (SLANGEN ) EILANDJE , VOOR DEEZE BOZE ZWARTE GEESTEN UIT DE FLES???

  Geliked door 2 people

 34. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Als iemand dergelijke uitspraken doet betekent dat dat ze 1: Al georganiseerd zijn en trainen. 2: Ze de wapens al hebben. 3: De doelstelling tot islamisering wel degelijk een feit is. 4: De autoriteiten NU moeten ingrijpen en de man en zijn aanhang moeten arresteren en uitzetten. 5: Ik hoop dat iemand ze voor is en heel langzaam een in varkensbloed gedrenkt bot mes door z’n verrotte hart duwt.

  Geliked door 2 people

 35. Ronald B zegt:

  Alle moslims zijn ongedierte en ongedierte moet bestreden worden! Wat mij betreft komt er een WO 3 tegen de moslims op deze wereld!!! Dat wordt de kortste WO…..

  Geliked door 1 persoon

 36. Pingback: We moeten ons verzetten tegen Agenda 21 | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s