€ 10.000,- bonus om dát te ondersteunen!?

Screenshot_133.png

(Door: Christine Tasin – Vertaling: “delamontagne”)

Een onverkwikkelijke video!

De laatste nutteloze beslissingen van de regering-Macron om leraren in onderwijs vast te houden, o.a. een bonus van € 10.000,- voor het lesgeven in “sensibele gebieden”, werden vorige week genomen. Het territorium, dat hoofdzakelijk bevolkt wordt door immigranten hun afstammelingen, zijn in wezen verloren voor de Republiek. De vorige president had het over “verdeling” [van Frankrijk!], Collomb over een bevolking die tegenover elkaar  zou komen te staan. Dat kan allemaal wel waar zijn, maar tot nu toe was er slechts de politiek die erin faalde om hetgeen in de video is te zien tegen te gaan.

Ik weet niet waar en wanneer dit is opgenomen en ook weet ik de omstandigheden niet die zouden kunnen verklaren waarom dit zover in die klas heeft kunnen komen. Maar uiteindelijk is het abominabel, onvergeeflijk. VIDEO:

https://resistancerepublicaine.com

En het ergste van alles is dat wij weten dat dit soort scènes regelmatig op scholen voorkomt. Met meer of minder geweld, meer of minder geschreeuw en geruzie, maar het is een feit dat alle leraren in de “verloren” gebieden van de Republiek dit meemaken. De situatie, en de snelheid (met grote S!), en de haat van dit uitschot op de scholen, die steeds erger wordt, kan er op duiden dat dit overal in de “verloren” gebieden waar de immigranten en hun nakomelingen wonen gewoonte gaat worden. Deze hoofdzakelijk mohammedaanse migranten worden immers beschermd door hun status van moslim zijn.

De “gehavende” leraar is niet langer die leraar zoals wij meemaakten in de scholen van weleer. Fascinerend? Twee verschillende werelden die onverenigbaar zijn. Aan de ene kant wilde beesten, die niet anders kennen dan kracht, geweld, geschreeuw, die haat. Aan de andere [vroegere] kant de spirit,  de retoriek, de humor en ook de brutaliteit in kleine details maar… met respect voor de gebouwen en de mensen.

Twee verschillende werelden, die ons doen beseffen wat er aan de hand is en dat dit verschrikkelijk angstaanjagend is. Onaanvaardbaar en in tegenstelling tot de vooruitgang van de mensheid. Door de immigratie en de islamisering keren we terug naar barbaarse tijden.

En wanneer komt de ommekeer? “Als Pinksteren en Pasen op één dag vallen”. Nooit. De Fransen blijven er weerbarstig aan vasthouden om als stommelingen te stemmen, als klootzakken.

Bron:
https://resistancerepublicaine.com
Door: Christine Tasin

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, anarchisme, Arabische wereld, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op € 10.000,- bonus om dát te ondersteunen!?

 1. F1802 zegt:

  Een ommekeer kan helaas alleen met geweld worden bewerkstelligd.

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Na WO I…..na WOII krijgen we opnieuw een oorlog om de beschaving te redden…onze welvaart…onze leefwijze… onze cultuur…onze tradities het kan nog vermeden worden ! Gooi dat getaand reizend circus buiten samen met die DENK en klavere (zot) ik begrijp nog altijd niet wat…. die doen in de Nederlandse politiek !….dat zijn Turken en Marrokanen en alles behalve Nederlanders

   Like

 2. rini stegeman zegt:

  Te erg voor woorden.Kan mij er wel iets bij voorstellen, dat voor zo’n klas met apengedrag NIEMAND daar wil staan…………( volgens mij is dit een filmpje uit 2014-2015.)

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De Fransen blijven er weerbarstig aan vasthouden om als stommelingen te stemmen, als klootzakken. GHooooooo, het lijken wel Nederlanders !!!!!

  Like

  • bigljohn zegt:

   koddebeier; Die stomheid van die Fransen is dezelfde als die van Nederlanders. Ze willen allemaal een omwenteling en maken zichzelf wijs dat via de verkiezingen te kunnen bereiken. Ware het niet dat er zoiets bestaat als stembusfraude. Marine Le Pen zal mijns inziens nooit echt kunnen doorstoten, net zo min als Geert Wilders zijn PVV. Die kwakkelt ook al vele jaren, ondanks het feit dat Nederland steeds verder achteruit holt. Dit alles veroorzaakt door de VVD, die door de jaren heen alsmaar de grootste blijft….Tegenstrijdigheid ten top ! The NWO c.q. Brussel zitten daar met hun gore tengels achter. Nationale kabinetten zijn hun marionetten….

   Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    Stembusfraude zou kunnen, echter als de overgrote meerderheid niet meer op de kartel partijen stemt valt er weinig meer te frauderen, het domme volk blijft echter als een stel blinden achter de foute partijen aanrennen !

    Like

 4. OOO, VADER & MOEDER, WAT HEBBEN WE TOCH GEDAAAAN, WAAR ZIJN WE TOCH AAN BEGONNEN ALS GOEDGELOOOVIGE HANSWORSTEN. NU ZITTEN WE OPGESCHEEPT MET VAN DIE HEEL GILLENDE ZWARTE DOOZEN EN ANDERE BOOZE ALIBABAAAAS. EN WAAROM TOETEREN ZIJ NIET OP HUN NAARGEESTIGE DOEDOEK TOETERTJES OM HUN Z.G. GELOOVIGEN OP TE ROEPEN TOT GEBED. EEN GEBED HEEFT TOCH MET STILTE EN BEZINNING TE MAKEN , LIEVE GOD??? EN JUIST
  NIET MET :
  HEEL ENG & BOOS & DWINGEND GEKRIJS ???

  Like

 5. Dijkstra zegt:

  Volgens dit onderzoek in Frankrijk in 2017 scoort de Franse leerling heel slecht binnen Europa, bijna onderaan de PISA lijsten. De docent is in Frankrijk de helft van zijn tijd kwijt aan het orde houden.
  https://www.francetvinfo.fr/societe/education/classement-pisa/education-les-ados-francais-rois-de-l-indiscipline_2121775.html

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Willen jullie meer of minder mohammedaanse nikkers/brulapen?
  MEER, MEER, MEER!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Wat ik zag was vooral een IQ van gemiddeld 70. Tel daarbij de geïndoctrineerde haat op en een juf voor de klas zonder hoofddoek en bovendien een rok aan. Dan te bedenken dat er miljarden over de balk zijn gegooid dit uitschot te laten integreren. De maakbaarheid waan is op haar eindstation aanbelandt. De hoeveelste generatie is hier aan de gang? De vierde de vijfde? Maakt allemaal niets meer uit. Deze gebieden zijn afgeschreven en zijn geen onderdeel meer van Frankrijk. Trek de stekker eruit. Sluit letterlijk de stroom af in die gebieden en het gas indien aanwezig. Draai de waterleidingen dicht en bevries per direct alle uitkeringen. Laat door het leger een cordon eromheen leggen en zeg tegen hun dat het afgelopen is. Biedt dan een oprot premie aan van 10.000 Euro per gezin en schop ze de grens over. Ze hebben immers allemaal een dubbel paspoort en ze haten Europa dus wat let hun te blijven als het gratis geld niet meer uit de muur komt. Het was niets, het is niets en het zal nooit wat worden.

  Geliked door 2 people

 8. Jackholland zegt:

  Hoe zo 10000 extra voor de leraar? Advertentie zetten i.p.v. leraar gevraagd : dierenoppasser gevraagd . Vooral degenen die ervaring hebben met bavianen worden uitdrukkelijk gevraagd om te solliciteren . Alle gekheid op een stokje maar het is totaal zinloos om addergebroed afkomstig uit midden oosten en Afrika les te gaan geven. De kans op examen halen is al minimaal. Degenen die het halen daarvan is 50 % vrouw en daarvN loopt 90% al rond hun 19 e jaar achter de kinderwagen . Werken mogen ze niet van hassan want dan komen ze in aanraking met andere mannetjes en dat trekt hassan niet. De mannetjes die het wel halen daarvan gaan er een paar eerlijk werken en het gros gaat in de drugshandel . Want daar verdien je net als neef Youssef net ff wat meer.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ow ja en blijf vooral het jeugdstrafrecht handhaven.
  Dan zal dit het begin nog maar blijken te zijn.
  Het kan ook anders natuurlijk.
  Gewoon jeugdstrafkampen openen en ze flink laten werken voor een paar jaar en dat onder een militair regime.
  Dan zal het binnen een jaar een heel stuk rustiger zijn op dit soort scholen.

  Like

 10. Steven zegt:

  40 jaar geleden was het … JA JUF. en NEE meester.. tegenwoordig sinds het verrote linkse crapuul de dienst uitmaakt, en het land VOL heeft laten lopen met idioten uit de woestijn is het… KANKER WIJF..KECHHHHH…FUCK YOU, ik neuq je moeder..en niet te vergeten de daarbij bijhorende klappen die je mag ontvangen. Verdedig je jezelf.. dan komen de ouders een klacht indienen bij de school zodat je op het matje wordt geroepen door de directeur!
  Maar Nederland en Europe wordt steeds veiliger hoor….

  Like

 11. Willem zegt:

  Geef ze een voorbeeld straf volgens de sharia, dus 100 stokslagen op hun blote rug. Maar dat gaat niet gebeuren, ik vrees dat het bij het voorspel van de komende burgeroorlog hoort.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Kinderen op het basis maken in dit land halsaf snijbewegingen als ze iets niet aanstaan.

  Like

 13. Gerrit zegt:

  Die komen zonder enig diploma van wat dan ook van school. Geen baas wil deze knakkers in dienst hebben. Totaal geen discipline. Maar er moet toch geld komen voor flitsende schoenen en dan maar op pad met drugs of op bezoek bij het oude stel in de straat. De Iman en de ouders vinden het geen probleem. Ze wachten tot ze de meerderheid hebben. En In de tussentijd is het “pluk ze” Elke week te zien hoe ze dat doen in Opsporing Verzocht.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Nee, dan hier.
  SUKKELS! Boze leraren stemden wél op D66

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Structureel Geld tegen Structureel Geweld, de enige oorzaak voor het groeiende tekort aan leerkrachten……dat haast niet werd benoemd tijdens de debatten…..iets met populisme ofzo.
  Dat het VMBO tegenwoordig doorgaat voor speciaal beroepsonderwijs is toch een duidelijk signaal dat er, ondanks dat de regering bomvol zit met pedagogisch onderlegde zij-in&uitstromers, er totaal geen inzicht meer is op het opleidingsniveau en de capaciteiten van de schoolgaande jeugd, of op de eisen voor een aanstelling in het onderwijs.
  Het onderwijs is een lethargische moloch, gekaapt door de Linksche Looney Brigade, de indoctrinatie van onschuldige kinderzieltjes is vergelijkbaar met het opleiden van kindsoldaten…..vechten is ze al vroeg bijgebracht.

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Het Ministerie van Onderwijs heeft Nederland verlaagd door het toekennen van ‘Gevarengeld’ voor onderwijzend personeel………..Bananen te koop!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s