Het nieuwe logo van de Lidl . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het nieuwe logo van de Lidl . . .

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Lidl is en blijft een Duits bedrijf en daar worden nieuwkomers nog dieper in de watten gelegd dan in Nederland alhoewel Nederland steeds verder en steeds sneller Duitsland achterna gaat met het ‘weg met ons’.

  Geliked door 3 people

 2. Lucky zegt:

  Daar is hij weer…. met fantasie-woorden aan het haatzaaien en trollen tegen Christenen.
  Kan hij beter in turkije gaan doen, over de feestdagen aldaar?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/zonde-kerstsloper-zihni-ozdil-trekt-de-stekker-uit-actiecomite-kick-out-kerst/

  Zonde! Kerstsloper Zihni Özdil trekt de stekker uit actiecomité Kick Out Kerst

  Landgenoten,

  Met pijn in mijn hart moet ik jullie meedelen dat Kick Out Kerst per direct voorlopig stopt. Na dagenlang gedoe met Geerten Waling mijn strijdmakker van het eerste uur dacht ik, is de beweging uit elkaar gegaan.

  Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken maar Geerten wil ‘radicale acties’. Zoals op 25 december honderd feestbomen (vroeger bekend als “Kerst”bomen) verbranden op het Malieveld. Ook wil hij de naam van onze campagne veranderen naar ‘Lidl Feestdag Defence Force’ (LFDF). Ongelofelijk vind ik dat waarom met zulke harde taal mensen tegen je in het harnas jagen?

  Kick Out Kerst is een vreedzame beweging. In onze multo-radiale, multi-relationele samenleving gaat het toch om dialoog met elkaar zodat we samen Kerst kunnen afschaffen? Daarom heb ik geweigerd om mee te doen met de radicale plannen van Geerten Waling. Maar ik hou het netjes ik ga geen slechte dingen zeggen over Geerten. Ook al heeft hij alles verpest vanwege zijn ego.

  Ik wil iedereen bedanken voor de steun. We hebben in korte tijd veel bereikt: “Kerst” afschaffen staat nu landelijk ter discussie terwijl je er vroeger niet eens over mocht praten. En daar mogen we samen best trots op zijn! Maakt u zich geen zorgen: volgend jaar gaan we door met Kick Out Kerst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s