Ministerie schrapte omstreden passage over misdrijven asielzoekers

Screenshot_1

Voormalig staatssecretaris Mark Harbers (VVD).

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een cruciale passage over misdaadcijfers door asielzoekers geschrapt uit een rapport dat dit voorjaar verscheen. Dat blijkt uit documenten in bezit van RTL Nieuws. Staatssecretaris Mark Harbers stapte eerder dit jaar op na commotie over het verzwijgen van specifieke cijfers in het rapport.

Nu blijkt dat het ministerie wel van plan was die cijfers te publiceren, maar daar toch van afzag. Het ministerie maakte een beloofde uitsplitsing van misdrijven niet openbaar, omdat dit volgens ambtenaren vragen zou oproepen. Daardoor werden cijfers over verkrachtingen en moord/doodslag niet benoemd, maar cijfers over bedreiging bijvoorbeeld wel.

Lees verder>>>
RTL Nieuws
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ministerie schrapte omstreden passage over misdrijven asielzoekers

 1. rottenpikwick zegt:

  OPPER-LULHANNES zal wel weer van niks weten! Walgelijk stuk NIX!

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  Dan schrik je van hoe hoog de cijfers zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Wat is dit land toch doodziek,we hebben dat stelletje wat daar zit in Den Haag, 150 man ,helemaal niet nodig,150.000 euro per jaar per man buiten declaraties,als je een krant koopt staat hij ook vol met leugens ,daar hebben we die lui daar ook niet voor nodig,die liegen en dekken elkaar ook contnu,het ene na het andere schandaal,en ze komen overal mee weg .

  Geliked door 4 people

 4. Harry zegt:

  En zo worden we continu bedonderd door de linkse ambtenarenmaffia .
  Gelukkig komt er voortdurend meer aan het licht .
  En wie neemt het initiatief om die valse daders te verwijderen ?
  Ministers en staatssecretarissen treden soms af , als het te erg is , maar waarom kan de betreffende ambtenarenkliek blijven zitten ?
  Waarom worden ze er niet uitgetrapt met een beroepsverbod ?
  En wat doet Rutte ?
  Natuurlijk niks , want liegen en manipuleren is het nieuwe regeren .

  Als er in het bedrijfsleven zo iets gebeurt , wordt de stal grondig uitgemest .
  Ambtenaren kunnen vrolijk in hun eigen shit rond blijven knorren .
  Dit land is ziek !
  Doodziek .
  Zelfs chemo zal niet meer helpen .

  Geliked door 5 people

  • Vergis je niet Harry.
   Ministers worden gekozen maar ambtenaren blijven zitten.
   Wij worden namelijk niet bestuurd door ministers maar door ambtenaren,
   vergeet dat nooit

   Geliked door 3 people

  • henk verhoef zegt:

   maaaar als we naar de schuldigen gaan zoeken en daarbij wel eerlijk zijn met onszelf dan moeten we toch erkennen– WIJ Kozen met ons verstand( 1,1 miljoen zwak begaafden- 65-75 IQ ) of koos de hoogopgeleide( in het nedelrandse zeer matige onderwijs systeem)
   verkeert
   Gelukkig krijgt in nederland iedere crimineel/misdadiger en frauduur/vroegtijdige school verlater een 2 e kans
   Nu de kiezer nog
   Moet je die kans wel pakken natuurlijk

   En toen zag en las ik over de kennis van de hoogopgeleide vrouwen ( OOK ONDERWIJZERESSEN) DAT ZE DE BALLEN SNAPTE EN WISTEN OVER HUN PENSIOEN-= te moeilijk/ingewikkeld en koste tijd( 80 pct van die lieden werkt part time
   En dat wil meer geld om uw kinderen NIETS bij te brengen

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Ja stel je toch voor dat er vragen worden gesteld over moord en verkrachtingen door asieleisers. Dat moet je toch niet willen. Gewoon onder het kleed vegen en dan lost het vanzelf op. Zo denken kleuters ook. We worden geregeerd door een stel mensen, die nooit volwassen zijn geworden. De onmacht die je daarbij voelt wordt alleen maar groter en groter.Hier in de flat is het net een afspiegeling vanDen Haag en de samenleving an sich. Is er een ruzie gaande vanwege een grote camper die een stukje over de parkeerplaats van een ander staat. Die heeft dat altijd getolereerd totdat ie een scootmobiel wegens ziekte in de algemene ruimte wilde en dat niet toegestaan werd door de eigenaar van de camper. Is helemaal een rechtszaak van gekomen met goed gevolg voor de scootmobiel. Eigenaar parkeerplaats nu dus boos en zegt dat ie nooit kinderachtig is geweest door al die tijd toe te staan dat een stuk van zijn parkeerplaats in beslag werd genomen.Ik sta met verbazing te kijken en te lezen wat hier in de flat gebeurd. Hij vond zichzelf kinderachtig om er wat van te zeggen en gaat liever een slag in de rondte draaien om zn auto er uit te krijgen. Nu is ie boos. Vanwege die schootmobiel.Nou snap ik waarom mijn buurman dat deed bij mijn parkeerplaats. Die vent zag dat er bij anderen niks van gezegd werd en dacht dat geintje kan ik ook. Bij mij lukt dat dus niet. Heb de plaats verhuurd,want geen auto en had ik die wel dan………………………… Het is de omgekeerde wereld. De camper heeft de brutaliteit en meneer had direct moeten zeggen: weg met die camper en geen milimeter over de streep. Ja ja deugen om maar vooral niet kinderachtig over te komen kost wat en levert dus niks op dan alleen brutale mensen. Als een ander land ons land binnen valt gaat de generaal toch ook niet zeggen: ach laten we niet kinderachtig zijn en ze de ruimte geven. Is precies hetzelfde. man man man wat een slappe happen en wat een onduidelijkheid allemaal. Meneer van de parkeerplaats oogst bij mij 0 respect terwijl ie hunkert naar respect vanwege zijn inmense tolerantie. Apart en zo steekt de wereld op dit moment in elkaar. Wie deugt het meest. Nou ik deug voor geen meter heb ik al wel in de gaten. Het is heerlijk om niet te deugen kan ik met volle overtuiging zeggen..

  Geliked door 2 people

 6. bigljohn zegt:

  De liefde voor Moslims gaat bij de overheid zo ver, dat ze de zware misdaadcijfers van allochtonen in de doofpot stoppen. Nog zo’n leugen is dat er jaarlijks minder misdaden gepleegd worden en er dus gevangenissen gesloten worden. Maar onze rechtbanken hebben ook een zwak voor criminele Moslims en grossieren in taakstraffen, terwijl de MSM media van leugens aan elkaar hangen. In zo’n land valt eigenlijk niet meer te leven. Brussel, de overheid, justitie en media zijn niet te vertrouwen en sollen met ons. Het ergste van alles is dat er geen mogelijk bestaat om daar verandering in te brengen. Ergo, het leven word met de dag beroerder. Ze willen samen met minderheidsgroepen onze cultuur vernietigen, zijn samen met Brussel uit op ons geld, en willen ons omvolken met islamieten. Je zou er slapeloze nachten van krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De boeven op het politiek correcte ministerie van Justitie zullen eens een keer niet uit de bocht vliegen. Dit draagt echt bij tot vertrouwen in de rechtstaat. Wie maakt er eigenlijk de dienst uit op dat totaal verrotte ministerie, de minister of de ambtenaren ??? Hoe zat het ook al weer met de justitiële term: “de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid” ??? Wat is de straf voor het bewust fout voorlichten van de Tweede Kamer ??? Wanneer wordt er eindelijk eens een keer met de grove bezem grote schoonmaak gehouden op dat totaal verrotte ministerie ??? Gooi de beerput maar open. De stank is toch al jarenlang niet meer te verdragen. Laat de pedo’s maar komen met hun chantages. Dan weten we precies welke smeerlappen en boeven we achter slot en grendel moeten zetten.

  Geliked door 2 people

 8. Jade zegt:

  Het enige wat mij nog gelukkig maakt zijn
  de foto`s van 10-20 jaar terug.
  Toen wist ik nog niet hoe ik zeer bedonderd werd…

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Socialists are all meatheads, dead from the neck up

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Rob Reiner/Meathead is nog steeds een imbeciel

   Over Trump:
   The lying heartless incompetent moron is committing Federal Crimes on a daily basis.
   …..

   Like

 10. verwardeman zegt:

  Deze mooie mijnheer Harbers is de NSB-er die – namens Nederland – zijn handtekening heeft
  gezet onder het fijne Marrakech Verdrag , in opdracht van Kutte !
  Toch een naampje om te onthouden als straks Neurenberg 2.0. van start gaat , er zijn in
  elk geval voldoende hijskranen en hijsstroppen voorhanden bij bouwend Nederland…………..

  Geliked door 3 people

 11. henk verhoef zegt:

  er is niet zoveel veranderd
  Toen ik klein was( vooor de oorlog) en stout was – dreigde mijn vader met
  Als je zo doorgaat stuur ik je in de SCHILDERS wijk in
  Dat was toen een broeii nest van criminaliteit en laag iq figuren en oetkeringstrekkers/frauduurs /en oplichters en de politie bleef er toen ook als No go AREA WEG
  Verschil met nu is- blank en getint en veel gesoepsideerde linkse advocaten

  gelukkig qa je aan kanker en roken niet meer zo vaak dood- helaas wel aan de messteken en kogels- wat een vooruitgang he en wat doen we er aan== niets

  Geliked door 1 persoon

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Belangrijk wat hiervoor werd geschreven: Ministers en Staatssecretarissen treden (soms) af als er zaken niet goed gaan. DE HELE AMBTENAREN KLIEK BLIJFT LEKKER ZITTEN !!!!
  hoog tijd dat partijen als PVV en FvD (mee) in de regering komen om dat ONGEDIERTE te bestrijden.
  Het lijkt er op dat ambtenaren ‘onschendbaar’ zijn. De zaak ‘Wilders’ moet aangegrepen worden om volledig schoon schip te maken op het totaal verrotte ministerie van Justitie. De ambtenaren die het proces tegen Wilders hebben beïnvloed moeten aangepakt worden, ontslagen en een beroepsverbod voor de rest van hun leven !!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Kraftavilqa zegt:

  Liegen over voor wie je moet uitkijken vergroot de veiligheid hoeveel slachtoffers nog maar die slachtoffers zijn toch maar allemaal vervelende rechtse onderbuik-tokkies dus ach maar wat als er slachtoffers vallen in eigen kring. En dat gaat onvermijdelijk gebeuren wat dan? Habbezakkers, wat dan? Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen rotbeleid of gewoon op de vlucht? Ik denk dat we ’t antwoord eigenlijk al weten, hè linkstuig.

  Like

 14. Lucky zegt:

  Fijngevoeligheid…daar had isis totaal géén last van, bij het vermoorden van Jezidi’s en Christenen.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/d66-en-groenlinks-in-de-bres-voor-jihadisten-eisen-dat-polder-isisers-niet-de-doodstraf-in-irak-krijgen/

  D66 en GroenLinks in de bres voor jihadisten: eisen dat polder-ISIS’ers niet de doodstraf in Irak krijgen

  Hé kijk, dat zal de ervan Baghdadi goed doen: in het Nederlandse parlement zijn er twee partijen die het openlijk opnemen voor het recht op leven van koppensnellende ISIS’ers. D66 en GroenLinks willen niet dat Irak de doodstraf voltrekt op deze Syriëgangers, en maken daar nogal een heisa van in de Tweede Kamer.

  Kamerleden Bram van Ojik (GroenLinks) en Sjoerd Sjoerdsma (D66) zijn vandaag en gisteren druk in de weer om te zorgen dat de mensenrechten van ISIS-oorlogsmisdadigers met een Nederlands paspoort gewaarborgd worden. Ondanks dat ISIS zelf de mensenrechten niet erkent (alleen maar sharia, bloed en moord), komen de strijders van deze club wél de rechten toe die zij anderen met zwaard en AK47 ontzegd hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s