Salvini weg – meer bootmigranten bereiken Italië

Screenshot_135

Migranten op het Italiaanse eiland Lampedusa.

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Nauwelijks zit de LEGA van Matteo Salvini niet meer in de Italiaanse regering, of het aantal bootmigranten uit Afrika neemt weer duidelijk toe.

Contra magazine

Zoals het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken (vroeger geleid door de chef van de LEGA, Matteo Salvini) meedeelt, neemt het aantal bootmigranten uit Afrika weer duidelijk toe. Blijkbaar is de migratievriendelijke instelling van de nieuwe Italiaanse leiding nu overal bekend geworden.

Nadat voor het eerst in september het aantal bootmigranten hoger zou zijn geweest dan in dezelfde maand vorig jaar, zou dit nu ook het geval geweest zijn in oktober. In oktober zouden dientengevolge 2015 mensen zijn aangekomen, in dezelfde maand vorig jaar zouden dat er nog 1007 geweest zijn. In september werden volgens de gegevens van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken 2498 nieuwkomers geregistreerd en zodoende eveneens beduidend meer dan in dezelfde maand vorig jaar, toen er 947 aankwamen, aldus de “Welt”.

Dit jaar kwamen er volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (OIM) ongeveer 47.000 mensen via de oostelijke route door de Egeïsche Zee aan in Griekenland, in Italië waren het er slechts 9650. Sinds in het jaar 2017 de samenwerking met de Libische kustwacht uitgebreid en de redding op zee door de staat verminderd werd, komen er veel minder mensen overzee naar Italië en komen er daarbij minder om het leven.

Ook al zijn de actuele cijfers voor Italië duidelijk lager dan in de jaren 2016 en 2017, toch kun je een kentering waarnemen. Hoelang zal het vermoedelijk nog duren tot er weer honderdduizenden mensen op weg gaan naar Italië?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Linkse Kerk, Marxisme, Matteo Salvini, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Salvini weg – meer bootmigranten bereiken Italië

 1. jungleelephant zegt:

  Tijd dat Salvini met een noodgang terug komt!

  Geliked door 2 people

 2. Even heerlijk zwijmelen in de alledaagse realiteit! Bij de Lullo’s op Het Binnenhof gaat het ‘as we speak’ alweer over terugkerende keeldoorsnijders. GVD, het behelst ons leven 365/52/24/7! We zijn in een steeds verder uitdijende nachtmerrie terechtgekomen, waar 45 jaar terug al voor gewaarschuwd werd!

  Geliked door 2 people

 3. Marijke zegt:

  Jammer dat de zgn. antiracisten zoals Affrye, Simons en Gario die mensen niet even duidelijk maken hoe racistisch wij westerlingen zijn. Ze kunnen beter daar blijven! (en bovengenoemden meenemen).

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  speelse jeugd….gezond volk….en dan zijn er menschen die zich afvragen wat de oorzaak kan zijn dat sommige menschen racistische neigingen krijgen

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/environment/2019/11/06/report-italy-leftist-government-to-indoctrinate-schoolchildren-in-climate-change/

  Italy’s Leftist Government to Indoctrinate Schoolchildren in ‘Climate Change’
  De linkse regering van Italië gaat schoolkinderen indoctrineren in ‘Klimaatverandering’

  ROME — Italian public schools will soon require children in every grade to study climate change as the unelected leftist government aims to put Italy “at the forefront of environmental education worldwide.”
  Italy’s education minister, Lorenzo Fioramonti, told New York Times reporter Jason Horowitz that the environmental indoctrination will be introduced as part of the students’ civics education as a sort of “Trojan horse” that will eventually “infiltrate” all courses.

  The environmental lessons, which will begin next fall, will be adapted to each age group, Fioramonti said. For example, “we are thinking of using the fairy-tale model” for children aged six to 11, he said. Stories from different cultures would stress a connection to the environment.

  ROME – Italiaanse openbare scholen zullen binnenkort kinderen in elke klas nodig hebben om klimaatverandering te bestuderen, omdat de niet-gekozen linkse regering ernaar streeft om Italië “vooraan te zetten in milieueducatie wereldwijd.”
  De Italiaanse minister van Onderwijs, Lorenzo Fioramonti, vertelde verslaggever Jason Horowitz van de New York Times dat de milieu-indoctrinatie zal worden geïntroduceerd als onderdeel van de burgereducatie als een soort “Trojaans paard” dat uiteindelijk alle cursussen zal “infiltreren”.

  De lessen milieu, die volgend najaar beginnen, zullen worden aangepast aan elke leeftijdsgroep, zei Fioramonti. “We denken bijvoorbeeld aan het gebruik van het sprookjesmodel” voor kinderen van zes tot 11 jaar, zei hij. Verhalen uit verschillende culturen zouden een verbinding met de omgeving benadrukken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Horatius zegt:

  Internationale Organisatie voor Migratie?
  Een door George Soros gefinancierde boevenbende dus die nauw samenwerkt met mensensmokkelaars (en daar dus in feite een onderdeel van is) zou opgeheven moeten worden als zijnde een groot risico voor de veiligheid van onze westerse samenleving.

  Het door Merkel & Macron geregisseerde vertrek van Salvini heeft alleen maar meer invasietroepen opgeleverd die via Italië hun weg wel weten te vinden elders in West-Europa, o.a. in ons toch al overbevolkte Nederland.

  Herverdelen en nog eens herverdelen is blijkbaar het motto van Brussel in plaats van het stationeren van een EU-politiemacht op de kust van Libië om de nepvluchtelingen de pas af te snijden en de mensensmokkelaars voor een Internationaal Tribunaal te slepen en vervolgens te veroordelen wegens moord, illegale praktijken en het bewust in gevaar brengen van onze Europese samenleving.

  Die nepvluchtelingen zijn geen arme misleide stakkers maar slimme calculerende profiteurs die per persoon minimaal 7000 euro betalen voor hun overtocht en de risico’s bewust op de koop toenemen.
  Of heel Afrika een oorlogsgebied zou zijn en er overal hongersnood zou heersen. De Afrikanen die wel over een vakdiploma beschikken worden in het kader van het Marrakesh-pact overgevlogen en dus onttrokken aan landen die juist grote behoefte hebben aan geschoolde arbeidskrachten om daar een samenleving op te bouwen vergelijkbaar met West-Europa.

  Afrika is in principe een rijk werelddeel met talloze bodemschatten en grondstoffen maar het ontbreekt de bevolking en de regeringen aan de juiste mentaliteit om daar optimaal gebruik van te maken.
  De Ontwikkelingshulp is grotendeels verdwenen in de zakken van corrupte regimes. Men had dit geld beter kunnen besteden aan het graven van irrigatiekanalen in de Saharawoestijn om zodoende dit gebied weer leef- en vruchtbaar te maken voor de alsmaar sterk groeiende Afrikaanse bevolking.

  Nu komen ze hier naar toe, kraken leegstaande panden, komen in een eindeloze asielprocedure terecht en besteden hun vrije tijd aan optredens in Opsporing Verzocht of volgen een korte cursus plofkraken onder toezicht van de Marokkaanse maffia.
  En ons O.M. heeft het intussen bijzonder druk met het terughalen van IS-strijders en hebben dus totaal andere prioriteiten i.p.v. het preventief in hechtenis nemen van uitgeprocedeerde asielzoekers in sobere detentiecentra in afwachting van een repatriëring naar de zandbakken van herkomst.

  Salvini was de politicus en staatsman waar we iets aan hadden in de strijd tegen omvolking en islamisering. Dat hij snel mag terugkeren ongeacht de manier waarop, zelfs als die niet helemaal politiek-correct zou zijn.

  Geliked door 2 people

 7. Thoth zegt:

  Wij gaan Italie achterna. Gemiddeld krijgen wij zo’n 500 ‘vluchtelingen’ binnen per week. Dat wordt dus 52 x 500 = 26000 ‘vluchtelingen’ per jaar. En de CAO, asiel-advocaten, ‘vluchtelingen’-organisaties, media, huisvesting van de gemeente vindt dit echt prachtig..

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Onze toekomstige slachters,de soldaten van allah.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s