Stort de EU in?

Screenshot_136

(Door: “Elise Nijmegen”)

De EU is er niet voor de Europese burgers, maar is een economische zone voor de rijke globalisten die over de ruggen van de Europese bevolking heen nog rijker willen worden en de bevolking willen controleren. Er komen veel plannen uit de EU die in samenwerking met de VN (Agenda 21) uitgerold worden over Europa en de rest van de wereld. Zo ook de EU-klimaatwaanzin, die volgens onderstaand artikel een bedrag van € 13.000 miljard (€ 13 biljoen) gaat kosten en de burgers betalen…

De Nederlandse afdracht zou volgens de EU van 8 naar 15 miljard euro moeten gaan… Veel maatschappelijke problemen in Nederland zouden minder worden als dat geld besteed zou worden aan bijvoorbeeld het slopen van Diyanet-moskeeën, meer geld voor de zorg, leraren of armoedebestrijding.

Het EU-budget, alle afdrachten van alle EU-lidstaten, daarvan zou volgens klimaatwaanzinnigen zoals Timmermans 25% naar het klimaatbeleid moeten gaan. Nu gaat er € 206 miljard naar vervuilende “groene” klimaatwaanzin, maar dat zou € 320 miljard moeten worden volgens de EU. Taxonomy is het nieuwe woord; een classificatiesysteem waarmee EU-beleidsmakers bepalen wat wel en niet groen is. Zo krijgen bijna niet recyclebare windmolens (met SF6) een groen label en steenkool een bruin label.
https://jdreport.com

Autisme in Azië is geëxplodeerd, nadat men “westerse” vaccins hadden geïntroduceerd.
www.worldunity.me

De echte reden waarom vaccinaties gestopt zijn, staat in het artikel van PhD. JD. John Jones, die het één en ander uitlegt.
https://vaxxter.com

Islamwetenschapper Ralph Ghadban, die onder politiebescherming staat, net zoals dhr. Wilders, omdat hij de waarheid spreekt over de islam, zegt dat als vrouwen rebelleren de islamitische clans uiteenvallen en integratie mogelijk wordt. Ik raad elke moslima aan om haar gewaad uit te doen en zich te realiseren dat ze in een vrij westers land is en er buiten de dwang geen enkele reden is om in de onderdrukking te blijven leven. Een erg interessant interview.
www.berliner-zeitung.de

Een student in Engeland, Sebastian Walsh, beweert dat hij is geschorst van de universiteit omdat hij halal slachten inhumaan en barbaars heeft genoemd. Het is hem verboden om terug te keren naar school, tenzij hij een gedragsovereenkomst tekent en een islamitische diversiteitstraining volgt. Sebastian zegt dat hij geen papieren zal ondertekenen die zijn vrijheid van meningsuiting inperken.
https://barenakedislam.com

De Deutsche Bank en daarmee ook de EU staat op instorten, zo laat onderstaand bericht ons weten. De Deutsche Bank heeft al duizenden (18.000) werknemers ontslagen en als de Deutsche Bank ten onder gaat, zal het nog rampzaliger zijn voor het mondiale en Europese financiële systeem dan de ineenstorting van Lehman Brothers in 2008.

Duitsland is de lijm die de EU bij elkaar houdt en als de bank dus instort, die precies in het hart  van het financiële systeem in Duitsland bevindt, dan stort Duitsland in. De Deutsche Bank rapporteerde een nettoverlies van € 832 miljoen voor het derde kwartaal van 2019.  Na deze bekendmaking daalden de aandelen van de bank met 8%.
https://indignatie.nl

De burgemeester van Leipzig, Burkhard Jung, waarschuwt voor politieke moorden gepleegd door linkse extremisten. Hij zegt dat we moeten oppassen dat we in het huidige debat over rechts terrorisme het linkse extremisme en de minachting voor de mensenrechten niet uit het oog moeten verliezen en hij zegt verder dat de militante linkse scène aanvallen op weerloze vrouwen niet schuwt. Waarnemend minister van Justitie Sebastian Gemkow had van de burgemeester geëist dat Leipzig “terug moest vechten tegen links extremistisch geweld”.
www.achgut.com

In Engeland zijn gemeentes die wel doorhebben dat 5G slecht is voor mens, fauna en flora en de gemeenteraad van Brighton en Hove sluiten zich aan bij de groeiende lijst van lokale autoriteiten die zich verzetten tegen de uitrol van 5G vanwege een waargenomen risico voor de volksgezondheid en de ecologische gezondheid. Hopelijk gaan veel gemeentes hier in Nederland ook tegen de voorgenomen dictatoriale uitrol van 5G in. De twee gemeenten sluiten zich aan bij Glastonbury, Frome en Totnes, die ook geen masten/antennes in hun gemeentes willen aangezien er duizenden peer-reviewed wetenschappelijke artikelen zijn die zorgen baren, aldus de anti 5G-campagneleider in Totnes, John Kitson. Er is geen enkel wetenschappelijk rapport dat zegt dat 5G veilig is. 5G, oorspronkelijk een militair wapen, is een economisch betaalmodel dat de rijksten der aarde rijker maakt en de bevolkingen ziek en dus goede klanten voor de Big Pharma.
www.itpro.co.uk

De wereld is in handen van vier bedrijven, de top van het piramidemodel, een systeem dat zorgt dat het geld naar de top gaat. Welke families domineren de wereld en hebben controle over landen en organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO en het IMF? De banken nemen in feite de beslissingen en bij de Bank of America, JPMorgan Chase, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs en Morgan Stanley komen steeds dezelfde aandeelhouders voorbij: BlackRock, Fidelity Investments, State Street Corporation en The Vanguard Group.

Zij worden ook wel de “grote vier” genoemd. Veel bedrijven en organisaties worden door deze grote vier gecontroleerd,  zo laat onderstaand bericht zien. En deze vier bedrijven bepalen wat mensen eten, drinken, welke medicijnen en vaccins ze krijgen, wat voor auto ze hebben, op welk besturingssysteem hun computer draait, wat voor computer ze hebben, hoe hun huis is ingericht, wat er op televisie komt, welke films er in de bioscoop draaien en hoeveel benzine kost. En ook controleren deze bedrijven de grote meerderheid van de beursgenoteerde Europese bedrijven. De namen van de families die de “grote vier” aansturen blijft voor altijd verborgen…
www.ninefornews.nl

Het is werkelijk waanzin, die hele EU (en de VN), en we zouden mijns inziens acuut uit dat falende dictatoriale instituut moeten stappen dat ons land, met medewerking van ons slappe hap kabinet, naar een financiële en maatschappelijke crisis leidt.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Stort de EU in?

 1. Lucky zegt:

  50 miljoen naar de turken
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/06/eu-sends-tens-millions-turkey-persuade-govt-control-migrant-flows/

  EU Sends Tens of Millions to Turkey to Persuade Govt to Control Migrant Flows
  EU stuurt tientallen miljoenen naar Turkije om de overheid ertoe te bewegen migrantenstromen te beheersen

  BRUSSELS (AP) – The European Union is preparing to pay Turkey tens of millions of euros to help bolster its coast guard, a senior EU official said Wednesday, as increasing numbers of people leave the country in hopes of finding sanctuary or jobs in Europe.
  The Greek authorities are struggling to cope with a sharp rise in the number of migrant arrivals over the summer months on Lesbos and other islands in the eastern Aegean Sea, near the Turkish coast where EU-funded camps are suffering severe overcrowding and outbreaks of violence.

  “We have prepared a set of measures amounting to some 50 million euros ($55 million),” said Maciej Popowski, the deputy director-general for EU enlargement policy.

  BRUSSEL (AP) – De Europese Unie bereidt zich voor op het betalen van tientallen miljoenen euro’s aan Turkije om zijn kustwacht te ondersteunen, zei een hoge EU-functionaris woensdag, terwijl steeds meer mensen het land verlaten in de hoop een toevluchtsoord of een baan in Europa te vinden.
  De Griekse autoriteiten worstelen om een ​​sterke toename van het aantal migranten aan te pakken in de zomermaanden op Lesbos en andere eilanden in de oostelijke Egeïsche Zee, nabij de Turkse kust waar door de EU gefinancierde kampen te kampen hebben met overbezetting en uitbraken van geweld.

  “We hebben een aantal maatregelen voorbereid voor een bedrag van ongeveer 50 miljoen euro ($ 55 miljoen)”, zei Maciej Popowski, de adjunct-directeur-generaal voor het uitbreidingsbeleid van de EU

  Like

 2. Pingback: STORT DE EU IN? | eunmask

 3. bigljohn zegt:

  Als ik bovenstaande verhalen voor waar moet aannemen, strijden wij voor een verloren zaak. Het gevecht tegen de bierkaai dus. En nu maar afwachten wanneer allerlei soorten van ellende gaan losbarsten, hier of in een ander Europees land. Een ding is zeker, het ene na het andere Europese land zal als een kaartenhuis in elkaar storten en haar bewoners in een Hel doen belanden.

  Geliked door 6 people

  • Jean zegt:

   Bigljohn, die wel wordt heet gestookt met geimporteerds houtblokken door die door niemand verkozen EU misdadigers.
   M.i. zullen die misdadigers asap de rekening voorgelegd krijgen en betalen zullen ze, zeker weten.
   Europa moet terug in handen komen van de Europeanen en niet onder terreur van islamtisch gespuis.

   Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Off topic: ALARM?!?
  https://www.ad.nl/binnenland/verdachte-situatie-in-vliegtuig-op-schiphol-hulpdiensten-massaal-uitgerukt-grip-3-afgekondigd~ab8a89ab/

  Verdachte situatie in vliegtuig op Schiphol: hulpdiensten massaal uitgerukt, GRIP 3 afgekondigd

  De Koninklijke Marechaussee onderzoekt een verdachte situatie aan boord van een vliegtuig op Schiphol. Hulpdiensten zijn aan het begin van de avond massaal uitgerukt

  Het is nog niet duidelijk wat er aan de hand is. Door de hulpdiensten is GRIP 3 afgekondigd, een noodsituatie waarbij er mogelijk sprake is van (dreigende) maatschappelijke onrust. In deze situatie komt de burgemeester in beeld.

  Geliked door 5 people

  • Lucky zegt:

   Niets op het journaal over schiphol..
   https://www.parool.nl/amsterdam/hulpdiensten-massaal-uitgerukt-naar-schiphol~b3cfd810/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

   Hulpdiensten massaal uitgerukt naar Schiphol

   Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt naar Schiphol. Iets na 19:00 uur werd een verdachte situatie opgeschaald naar een Grip 3-melding. Dit betekent dat het welzijn van grote groepen mensen binnen één gemeente in gevaar is. Zowel de brandweer als ambulances zijn op weg.
   Het is niet duidelijk wat er aan de hand is. De Koninklijke Marechaussee twittert: ‘Op dit moment onderzoeken wij een verdachte situatie aan boord van een vliegtuig op Schiphol. Nadere mededelingen volgen’.

   Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Lucky 6 november 2019 om 19:40

   Premier Rutte die op werkbezoek is in Overrijssel laat weten dat hij mogelijk kan worden weggeroepen vanwege de situatie op Schiphol.

   Wat had die lul dan gedacht te gaan doen?

   Laat me raden: het gedonder heeft te maken met mohammedanen?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Tistochwat 6 november 2019 om 20:33

    Het was loos alarm, zeggen ze.
    Nou ja, het is helemaal niet vreemd als je bij zoiets meteen aan mohammedanen denkt.
    Daar hebben ze het zelf naar gemaakt.

    Geliked door 3 people

   • bigljohn zegt:

    Tistochwat; Loos alarm kan ook betekenen dat het bewust in de doofpot gestopt word, dit om het volk koest te houden.

    Geliked door 5 people

   • Wachteres zegt:

    De piloot liet iemand die stage liep zien hoe de knopjes werken en drukte per ongeluk o de knop die bedoeld was om te waarschuwen voor een kaping.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    bigljohn 6 november 2019 om 21:28

    Tistochwat; Loos alarm kan ook betekenen dat het bewust in de doofpot gestopt word, dit om het volk koest te houden.

    Dat zou me helemaal niet verbazen.
    Linksvolk is heel bedreven in het verzinnen van smoesjes, en dan druk ik me nog voorzichtig uit.

    Geliked door 2 people

   • Lucky zegt:

    Foutje bedankt…
    https://www.geenstijl.nl/5150446/gezaghebbende-site-schipholregio-nl-rectificeert-bericht-over-arrestatie-drie-mannen-met-messen/

    Gezaghebbende site SchipholRegio.nl rectificeert bericht over arrestatie drie mannen met messen

    Er zijn gisteren tijdens de actie van de Marechausse op Schiphol niet drie personen die een mes bij zich hadden gearresteerd door de DSI. Dat weet iedereen al sinds een uur of negen gisteravond maar bij SchipholRegio.nl weten ze dat pas net. Het bericht ‘3 personen aangehouden ivm kaping Schiphol’ is namelijk vanmiddag gerectificeerd.

    Like

 5. Henk zegt:

  Hoogste tijd om de EU te verlaten, deze volkomen gestoorde EU gaat het niet worden, als er 500 asielprofiteurs uit veilige landen wat 15 miljoen per jaar aan opvang ed kost is er ALTIJD geld, maar voor een fatsoenlijk politie apparaat of het leger of onderwijs is NOOIT geld

  Geliked door 4 people

 6. guusvelraeds zegt:

  zegt dat als vrouwen rebelleren de islamitische clans uiteenvallen en integratie mogelijk wordt.

  Roep ik al jaren. Het zijn die stomme islam wijven die de islam bij elkaar houden. Het zijn niet de ayatholla’s en de moefti’s en weet ik hoe dat gajes zich allemaal noemt. Als die stomme geïndoctrineerde wijven wakker worden en hun zonen en dochters niet meer de islamitische opvoeding doorgeven is het snel gedaan met dat afzichtelijke geloof. De kerels bemoeien zich niet met de opvoeding die komen alleen om de hoek kijken als ze klappen moeten uitdelen als moeder de vrouw met de handen in het haar staat te krijsen als dochter zegt geen hoofddoek te willen dragen.

  Geliked door 4 people

 7. Jules Vismale zegt:

  Ik wil niets liever dan dat die vervloekte EU totaal instort en NOOIT meer zal herrijzen!

  Geliked door 3 people

 8. Roeland zegt:

  Ik denk, dat de EU ons zat moet worden en ons de wacht aan moeten zeggen. Met andere woorden, “wij” verlaten de EU nooit. De EU moet ons eruit gooien…. Toen werd ik wakker..

  Hopeloos, ik geloof nooit, althans zeker niet binnen 20 jaar , dat we uit en van dit EU gedrocht wegkomen.

  Wat mij betreft gisteren een NEXIT , maar ik ben realist en met dit schapen (sorry voor de echte schapen) . lemmingen volk , dat ongeveer 70% voor EU stemt, of niet weet waarvoor ze eigenlijk wel of niet stemmen (er zijn een hoop NIET stemmers)..,zie ik het somber in. Jammer……, maar helaas! 😦

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob Fleumer zegt:

  Alleen door de lafheid van onze bestuurders gaat ons land naar de knoppen, als ik het gewauwel van Rutte aanhoor over de diverse crises die ons land treffen kan ik niet anders concluderen dat hij niet weet hoe die op te lossen, een eenvoudig NEE tegen de raad van state zou al veel helpen, bedanken voor de EU club omdat dat te duur voor ons is geworden dat zijn dingen die zoden aan de dijk zetten maar dat zie ik rubberen Rutte niet doen dus moet hij echt weg, Nederland heeft een reset nodig en alle oude verrotte software moet er uit.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  De landen storten in. Tirade van Stéphane Ravier tegen de socialisten die van Frankrijk een zwijnenstal hebben gemaakt en het geen zier interesseert

  video
  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmNVhEU49gdwMPHrUBGiVddGJdkpd4vdVqpYVRemcPi1tX

  Like

 11. Jan zegt:

  Liever gisteren dan morgen. Niets dan haters van westerlingen en hun cultuur

  Brussel wordt door fascist Erdogan gestuurd

  Outrage in Denmark after EU-funded report brands it ‘Islamophobic’

  An EU-funded report from a Turkish thinktank has caused outrage in Denmark after it accused the country of widespread Islamophobia, with “exclusionary” political campaigns, and “a normalisation of everyday discrimination of Muslims”.
  The “European Islamophobia Report 2018” was put together by the Turkey’s Foundation for Political, Economic and Social Research (Seta), with funding from the European Union.
  ….
  https://www.blazingcatfur.ca/2019/11/06/outrage-in-denmark-after-eu-funded-report-brands-it-islamophobic/

  Like

 12. henk verhoef zegt:

  MOslim vrouwen rebelleren !!
  Als ze dat net zo doen als de over het paard getilde hoogopgeleide linkse nederlandse trut dan ben je helemaal door de apen genaaid
  Onderwijs is voor 95 pct een links vrouwen bolwerk en zie- beetje parttime aankloten( 80 PCT PARTTIME) en gillen werkdruk( omdat ze onbekwaam zijn) en staken en te dikke konten– kunnen zich NIET beheersen bij het vreten- en prestatie leveren– hoo maar
  Die 80 pct parttimers hebben niet allemaal kinderen ( die ze ook niet opvoeden)en een huishouden Het nederlandse linkse systeem– parttime en fulltime is zelfde verdienste
  Dat het ze later in pensioen scheelt -p- ( wel volledig aow met minder afdracht\) dat hadden ze vanwege gebrek denkvermogen niet voor zien

  en dat mag kiezen en uw kinderen indoctrineren en u staat ook nog massaal achter de staking( 1,1 miljoen zwak begaafden en 500 000 jeugdzorg kinderen-)Wat een kwaliteit hebben we toch in huis en binnen gehaalt
  moslim vrouw of blanke vrouw– zit er verschil in
  KIJK ook even in de bijbelbelt

  Like

 13. Republikein zegt:

  De bomen groeien niet tot aan de hemel, snap dat nou toch eens.
  Wynia snapt het ook niet!!!
  Dus ook een gauwdief.

  Puzzelomschrijvingen van gauwdief:

  Bedrieger
  Doortrapte dief
  Ellendeling
  Geslepen dief
  Oplichter
  Pikker
  Rover
  Schurk
  Sluwe schurk

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  De e.u. is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep.Dit heeft alles te maken met de New World Order 1 wereldregering, 1 wereldvaluta (cashloze maatschappij,onderhuidse chip) 1 wereldreligie.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s