We moeten ons verzetten tegen Agenda 21

Screenshot_17

(Door: “Elise Nijmegen”)

 Uw belastinggeld gaat naar de EU en die geeft het aan Turkije

Onderstaand artikel laat ons weten dat de EU tientallen miljoenen naar Turkije stuurt om de Turkse overheid ertoe te bewegen migrantenstromen te beheersen. Dat zei een hoge EU-functionaris woensdag. We hebben een aantal maatregelen voorbereid voor een bedrag van ongeveer € 50 miljoen, zei Maciej Popowski, de adjunct-generaal voor het uitbreidingsbeleid van de EU.
www.breitbart.com

Een imam in Lille, Frankrijk, verklaart openlijk dat de tijd nog niet is gearriveerd voor de moslims in Frankrijk om gewapend de macht over te nemen. Dat is de strategie van de Moslimbroederschap, die ook in de Nederlandse samenleving is geïnfiltreerd.
https://ejbron.wordpress.com

Het aantal daklozen in ons land is door politiek wanbeleid gestegen en logischerwijs, als je  mensen blijft binnenhalen en er zijn geen opvangplaatsen of huizen, dan wordt dat aantal alleen maar groter. Het is mijns inziens een krankzinnig beleid dat Nederland steeds onveiliger maakt.

4 grote steden, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, hebben deze week alarm geslagen en een brandbrief naar het rijk gestuurd dat ze de stroom daklozen niet meer aankunnen en ze eisen meer geld van het rijk. Weer zo’n hartverscheurende situatie die is gecreëerd door politiek wanbeleid. Door Rutte en zijn kabinet, dat liever economische belangen nastreeft dan de behoeftes en belangen van Nederland en de Nederlanders vervult.
www.ad.nl

Pedofilie, iets dat zich, zo hebben we geleerd, vaak afspeelt in de hoogste kringen, is ook bij het Openbaar Ministerie geconstateerd. Gidi Markuszower heeft daar wel een mening over, in tegenstelling tot Grapperhaus, die, net zoals Rutte vaak doet, schitterde door afwezigheid.

Er was een ring van 11 op seks beluste misbruikers, pedofielen die jonge kinderen verleidden, ontucht mee pleegden, chanteerden, misleidden en verkrachtten. 10 van die gevaarlijke viezeriken zijn vervolgd en veroordeeld en ééntje niet, zegt Gidi. Vincent Leenders, ooit plaatsvervangend hoofdofficier van Justitie, afkomstig van, hoe kan het ook anders, de VVD, is namelijk niet veroordeeld en dat steekt niet alleen de PVV, maar elk weldenkende realistisch ingesteld mens. Misschien kan deze Leenders, ons kent ons nietwaar, ook nog wel een boekje opendoen over Demmink die toch ook vaak genoemd wordt in pedofiliezaken…
https://youtu.be

Weet u wat er in vaccinaties zit? Onderstaand artikel laat ons weten dat, zoals bij alle farmaceutische producten, het belangrijk is om te weten wat u inneemt of injecteert en vaccins zouden daar geen uitzondering op moeten zijn. Vaccinatie-ingrediënten zijn veelal synthetische chemicaliën waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor mensen, zoals glyfosaat, evenals vreemde menselijke fragmenten (van afgebroken baby’s) en dierlijke cellen en DNA.

Vacciningrediënten zijn meestal; Aluminium, Formaldehyde, Beta-propiolacton, gentamicinesulfaat en polymyxine, genetisch gemodificeerd gist, bacteriaal en viraal DNA en zuivel- en ei-componenten, glutaraldehyde, latexcrubber, pinda en sojaolie, menselijke en dierlijke cellen, mercury, mononatruinglutamaat, neocynesulfaat, fenol/fenoxythanol, polysorbaat 80 & 20 en tri(n) butylfosfaat. Mijns inziens is dat niet goed voor het menselijk lichaam….
www.learntherisk.org

Advocaat Christian Jensen van Bonnor Lawyers in Denemarken onderzocht mogelijke gezondheidsschade en risico’s van 5G in verband met mensenrechten en milieuconventies. In zijn slotopmerkingen, op pagina 64 van het 75 pagina’s tellende document, zegt Jensen dat “het is de conclusie van deze juridische opinie dat het opzetten en activeren van een 5G netwerk, zoals het momenteel wordt beschreven, in strijd zou zijn met de huidige menselijke en milieuwetten die zijn vastgelegd in het Europese Verdrag inzake de rechten van het kind- EU-regelgeving en de Bern- en Bonn- conventies.

De reden hiervoor is de zeer significante hoeveelheid beschikbare wetenschappelijke documentatie, waaruit blijkt dat radiofrequente elektromagnetische straling schadelijk en gevaarlijk is voor de gezondheid van mensen (met name kinderen), dieren en planten.
https://es-ireland.com

Plannen die van de pro-islamitische Verenigde Naties afkomen en die in Europa door de EU worden uitgevoerd, zijn niet zo goed voor ons. Of het nu gaat om Agenda 21, de vaccinaties, de islam, de immigranteninvasie of de uitrol van 5G, het is allemaal terug te leiden naar Agenda 21.

Een agenda die tegen soevereiniteit is, tegen vrijheid, familiaire waarden en tegen nationalisme, allemaal dingen die we juist zouden moeten promoten aangezien die de basis vormen voor onze vrije westerse samenleving.

Velen dachten dat het een complottheorie was, maar Agenda 21 wordt nu door politici niet echt meer verborgen gehouden. Afgelopen dinsdag werd in het tijdschrift BioScience een alarmerende nieuwe studie gepubliceerd die pleit voor wereldwijde bevolkingscontrole als één van de oplossingen voor de, niet bestaande, “klimaat-noodsituatie” waarmee we worden geconfronteerd. Dit document is al ondertekend door ruim 11.000 wetenschappers uit 153 landen, waarschijnlijk diezelfde wetenschappers die zeggen dat de aarde opwarmt, windmolens groen zijn, vaccinaties en 5G veilig zijn enz.
www.worldunity.me

Nederland wordt niet geleid door volksvertegenwoordigers van de Nederlandse bevolking, maar door puppets van de EU die Agenda 21 van de Verenigde Naties erdoorheen willen drukken en het is aan ons, de Nederlandse bevolking, om ervoor te zorgen dat onze normaliteit, onze vrijheid, de gelijke rechten van vrouwen, onze boeren en bouwers en onze tradities blijven bestaan! En de vrijheid van meningsuiting natuurlijk, die niet meer wordt gewaardeerd door globalisten die geloven in een onrealistische NWO.

Wij zouden net zoals Engeland uit de EU moeten stappen, de grenzen dicht moeten gooien, zoals moedig Hongarije doet, acuut moeten stoppen met het opnemen van nog meer mensen die niets bijdragen, maar alleen maar nemen en eisen, en van al die miljarden die naar de EU zouden gaan kunnen heel veel zaken in vele verschillende sectoren, zoals de leraren, de boeren, de bouwers, de vissers en bij de politie voor een aardig deel opgelost worden.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op We moeten ons verzetten tegen Agenda 21

 1. Hovawart zegt:

  Erdoganneffekop is de nieuwe Arafat zonder een theedoek op zijn kop, de AKP is de moderne PLO, terrorisme als afpersingsmiddel……….niets verandert.

  Geliked door 2 people

 2. Jules van Rooyen zegt:

  U schrijft er nooit over, wel over de symptomen, beste Elise. Maar al die ellende die U frequent ventileert wordt wereldwijd in het westen, vanuit de hoogste regionen van de vrijmetselaar loges gelanceerd, teneinde de Christelijke beschaving te vernietigen, de Kerk en het geloof, volken en naties, het eigendom, huwelijk en gezin en familie, iedere autoriteit, en te promoten radicale gelijkheid, ongebondenheid en vrijheid tegenover God. Politici voeren uit en de meesten zijn vrijmetselaar, Rutte en de top van de VVD, bijna de gehele regering, Merkel, Macron, enz., de vrijmetselaar partij D666 en alles aan de linkerkant. Het is griezelig dit te moeten lezen, beste Elise, maar gezien uw engagement moet U wel weten tegenover welk subversief monster U strijd levert. Svp. lees mijn boek, Sluiproutes van de macht.

  Geliked door 4 people

  • Lars030 zegt:

   Columnist Elise Nijmegen is een goede kennis van me en ik weet dat zij bekend is met de fenomenen vrijmetselaars, Bilderbergers, jezuïeten en globalisten/NWO etc. Echter zijn haar rake columns voor een breed publiek bedoeld, en daarom kost het wat tijd om -stap voor stap- de hele waarheid aan ‘ons volk’ te presenteren. De waarheid verdoezelen is, zoals u weet, zó groots en allesomvattend opgezet, dat het voor (te)veel lezers dan wellicht niet meer te bevatten is… Ik ben een groot fan van deze intelligente dappere columnist, die dag na dag de vingers precies op de zere plekken weet te leggen. Elise, tot binnenkort weer in Utrecht!

   Like

   • Oeps zegt:

    ” Lars030 (9 november 2019 om 13:02)

    Dames en Heren.

    “dat het voor (te)veel lezers dan wellicht niet meer te bevatten is…”
    Het lijkt wel alsof ik hier een geitenwollensok van de PvdA hoor zwetsen !!! Dit is de methode, die wordt gebruikt, om ziellugge onnozelen van geest met een kluitje in het riet te sturen. Kunnen NEDERLANDERS, die op school hebben leren lezen en schrijven, de waarheid niet bevatten ??? Is de waarheid zo erg, dat die niet gekend mag worden ??? Moeten de NEDERLANDERS tegen zichzelf worden beschermd ???

    Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Rutte is lid van twee vrijmetselaarsloges te weten:
   The three roses en Pan-Europa !

   Geliked door 1 persoon

 3. henk verhoef zegt:

  Wat er beweerd word is allemaal waar
  Maar helaas interesseerd dat de eu burgers geen ene reet
  of ze zijn gewoon weg te dom( drugs /drank) en willen/kunnen niet begrijpen( IQ te laag)

  Zoals u weet — wie zijn te dikke kont brandt moet op de blaren zitten

  20 van de honderd credit/pay card houders is nog te dom om de pin code te onthouden en doet dat dan maatr op een papiertjes bij de card–
  Wat mij dan wel weer meevalt is– dat ze kunnen schrijven en een beetje lezen

  Geliked door 3 people

 4. verwardeman zegt:

  Je zou verwachten – indien die vrijmetselaars dit alles veroorzaken – dat dan op zijn minst
  die Paus en alle bisschoppen dagelijks hun bek open zouden doen , het zouden dan immers
  ook – en vooral – hun vijanden zijn !
  Dus , waarom doet die ” KERK ” zijn bek niet open ???????????????????

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Simpel, omdat het niet waar is.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   verwardeman.Omdat de romeins/katholieke kerk het vaticaan sodom en gomorra is,het stikt er van de homo,s,pedofielen en satanisten.Het vaticaan werkt ook mee aan de New World Order.

   Geliked door 5 people

  • Lars030 zegt:

   Kerk en Vaticaan (geleid door 3 (!) marxistische pausen -witte, grijze en zwarte- & hun jezuïetenorde en-inlichtingendienst) zijn ONDERDEEL van de mondiale globalistische NWO problematiek .

   Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Waarom doet de KERK zijn bek niet open”
   Da paus is ook een vrijmetselaar !!

   Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ verwardeman (8 november 2019 om 08:21)

   Dames en Heren.

   Paus Franciscus is een jezuïet. De jezuïeten behoren net als de vrijmetselaars en de rozekruisers en de bilderbergers en de orde van malta en nog zovele andere duistere organisaties tot de satanische sekte van het alziend oog. Inderdaad, de duivel heeft het Vaticaan overgenomen. De Rooms Katholieke kerk is niet meer van God, maar van de duivel. Paus Franciscus is een duivelsaanbiddder !!! En daarom trekt paus Franciscus zijn bek niet open.

   Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  verzetten… is this a JOKE? hahaha
  hey schat.. komt er nog voetbal vanavond…want dat wil ik niet missen!

  Geliked door 2 people

 6. kampersrene zegt:

  De grenzen sluiten is goedkoper !! dat die turkse president zijne plan trekt met zijn “fluchtelingen”

  Geliked door 1 persoon

 7. De meeste Nederlanders weten niet wat al die afgesloten verdragen betekenen.
  Het betekent de slopende ondergang van uw en mijn Vaderland.
  Wordt wakker.

  Geliked door 3 people

 8. BigLJohn zegt:

  ….We moeten ons verzetten tegen agenda 21….WE en MOETEN….En wie moet dat dan gaan doen mevrouw Elise Nijmegen, het domme volk soms ? Wel een beetje laat na dik 50 jaar immigratie perikelen. De PVV soms ? Die word in de tweede kamer onmogelijk gemaakt. Het FVD dan ? Die moet erg oppassen om niet hetzelfde lot als de PVV te moeten ondergaan. Met demonstraties ? De linksen waartegen u demonstreert lachen u vierkant uit ! Stemmen dan maar ? De stembusfraude zorgt er al jaren voor dat links zijn positie nooit meer kwijt zal raken. Het aantal links getinte kabinetten wat we al gehad hebben is niet meer te tellen. We zijn allang in een stadium beland dat verzet totaal nutteloos en destructief is. Verzet loopt ook meestal uit op confrontatie met de justitie. In dit land moet je je mond houden wil je niet in de problemen komen doordat links, c.q. de justitie, je flink gaat pakken.

  Geliked door 5 people

  • Steven zegt:

   ..En zo zit het..

   Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   Door het volk constant met verdeel en heers spelletjes te bespelen, is het volk los zand geworden. In vele woonplaatsen kennen we niet eens meer onze naaste buren, het is ieder voor zich geworden met ieder zijn eigen materiële hebzucht en eigen belangen. Ook op de werkplek is het niet anders, in de pauzes zitten de meeste collega’s op hun mobieltje te turen, gesprekken met elkaar worden steeds minder en minder. Vooral de jongere generatie zitten constant met hun mobieltje te spelen. Hun leven speelt vooral virtueel af, de echte werkelijke harde wereld gaat grotendeels aan hun voorbij, politiek interesseert hen meestal niet. Het enige wat telt zijn hun sociale mediums en aan hun eigen privacy hebben zij maling aan. Die landelijke campagne van: Als je niets te verbergen hebt, hoef je niets te vrezen. Dat zit bij hen tussen hun oren verankerd en vinden het vreemd of zelfs verdacht als iemand zegt, dat hij/zij daar niet van gediend is, dat de overheid over je schouder constant mee kijkt, wat je doet, wat je denkt, waar jij je geld aan uit geeft, met wie je omgaat enz. Dus van onze eigen jonge generatie behoeven we niets te verwachte, zij zijn op en top zo verwent vanaf hun geboorte, dat zij de gevaren niet eens meer kunnen waarnemen. Maar ook vele 30gers en 40gers leunen veelal nog op hun ouders, zoals hun nog financieel bijstaan of in de huishoudelijke taken. Het is eigenlijk te zot voor woorden dat de kinderen van de babyboomers generatie zo Nederland te grabbel hebben gegooid mede door het verlinkste onderwijs.

   Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  The Puppet-show
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/zelfmoordcommando-rutte-blaast-woningmarkt-op-40-minder-huizenbouw/

  Zelfmoordcommando Rutte blaast woningmarkt op: 40% minder huizenbouw

  We naderen het punt dat we kunnen zeggen dat dit kabinet niet meer actief Nederland bestuurt, maar actief de grond in boort. Ál-les dreigt inmiddels te verzanden in lastenverzwaringen, stilstand, verlies van werkgelegenheid en obstructie. Een nieuwe voorspelling over de woningmarkt in de nabije toekomst moet alle alarmbellen laten rinkelen.

  Migratiecrisis, daklozencrisis, armoedecrisis… en welke crisis besluit de overheid als eerste aan te pakken? De stikstofcrisis.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/column-jan-roos-rechts-begint-nu-pas-bij-forum-voor-democratie-de-rest-is-allemaal-links-linkser-of-extreemlinks/

  Column Jan Roos: Rechts begint nu pas bij Forum voor Democratie. De rest is allemaal links, linkser of extreemlinks

  In ons verwarrende politieke landschap was altijd één ding wel duidelijk: de streep tussen rechts en links. D66 gaf die lijn aan. Bij hen begon immers links. Maar dat is allang al niet meer zo: het CDA en VVD zijn niet te onderscheiden van de sociaal-democraten van Rob Jetten en het verschil met GroenLinks is alleen nog maar op microniveau te zien. Rechts begint nu pas bij Forum voor Democratie. Voor de rest van de Nederlandse politieke partijen is alles links, linkser of extreemlinks.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Waanzin,
  https://www.geenstijl.nl/5150452/nieuw-nederlands-woord-energiearmoede/

  Nieuw Nederlands Woord: ENERGIEARMOEDE
  De schoorsteen kan niet roken door klimaatplannen overheid

  Ruim 650.000 huishoudens kunnen hun maandelijkse energierekening niet of nauwelijks betalen. Dat is zeg maar heel Rotterdam, dat in de kou zit te bibberen want geen centjes voor de verwarming en de houtkachel mag niet aan van het RIVM en geen geld voor een extra trui want al geld gaat op aan peperdure vega-burgers. En dat in een land, met een enorme gasvoorraad, en de beste gasdistributie, gasinstallaties en cv-ketels ter wereld. Waanzin.

  Geliked door 4 people

 12. Lucky zegt:

  Zweden in verval,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/08/swedish-agency-uses-money-dead-residents-fund-drag-shows/

  Swedish State Agency Uses Money of Dead Citizens to Fund Drag Shows
  Zweeds staatsagentschap gebruikt geld van dode burgers om dragshows te financieren

  The Swedish Inheritance Fund, which manages the wealth of deceased Swedes with no heirs, will be using the money of dead Swedes to fund drag queen shows.
  The state agency announced it would be giving 1,710,500 Swedish Krona (£138,656/$177,774) to the MUMS Cultural Association in Stockholm to “develop available normative creative fairy tales in the form of feature shows”, according to their website.

  The shows in question will involve the group Among Dragons and Drag Queens, which will create “new fairy tales” to whichever group is being targetted at the time. The project will also involve “drag show workshops” in which participants will be able to perform their own drag shows with the project to be presented at local libraries.

  Het Zweedse Inheritance Fund, dat de rijkdom van overleden Zweden beheert zonder erfgenamen, zal het geld van dode Zweden gebruiken om drag queen shows te financieren.
  Het staatsagentschap kondigde aan dat het 1.710.500 Zweedse kroon (£ 138.656 / $ 177.774) zou geven aan de MUMS Cultural Association in Stockholm om “beschikbare normatieve creatieve sprookjes te ontwikkelen in de vorm van speelshows”, volgens hun website.

  De shows in kwestie hebben betrekking op de groep Among Dragons en Drag Queens, die ‘nieuwe sprookjes’ zullen creëren naar welke groep op dat moment wordt gericht. Het project omvat ook “dragshowworkshops” waarin deelnemers hun eigen dragshows kunnen uitvoeren met het project dat in lokale bibliotheken wordt gepresenteerd.

  Geliked door 1 persoon

 13. ronjaspers zegt:

  Agenda 21 is een onderdeel van de New World Order.Agenda 21 is een depopulatie (genocide) plan 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden voor de N.W.O.

  Geliked door 4 people

 14. Aart zegt:

  Agenda 21 het decimeren van het toch al waardeloze menselijke ras, heeft weinig te maken met Turkije 🤔😂😂😂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s