Denken doe je met verstand, niet met emoties

Screenshot_27.png

(Door: “bozeoudeman”)

Onderstaand een gedachte om over na te denken voor met name de vele verwarde socialisten en verdwaasde christenen: Wat de indianen in Noord- en Zuid-Amerika is overkomen, de Aboriginals in Australië, om de twee meest bekende volkeren als voorbeelden te noemen, naast andere volkeren die zijn opgeslokt door bijvoorbeeld de expansiedrift van China, zoals het Tibetaanse volk, dat dreigt nu ook het lot van Europese volkeren te worden.

Zoals indianen vrijwel uitgemoord zijn en het kleine deel dat nog leeft is opgegaan in de smeltkroes van de Amerikaanse samenleving of als bijna al volledig verdwenen volk leeft binnen de hen aangewezen territoria, zo zal het ook de blanken kunnen vergaan.

Onbeperkte immigratie vanuit islamlanden en zwart Afrika, en zonder enige vorm van twijfel straks ook onderdrukking door een tot pakweg half vorige eeuw hier vrijwel niet bestaande vreemde godsdienst waarvan de aanhangers door met name hersenloze machiavellistische nep socialisten als Tonny Blair als bondgenoten binnengehaald zijn, terwijl ook nog eens een meute gestoorde christenen die de tijden van het eerste christendom wensen te laten herleven hen hier hebben verwelkomd als zielige mensen waar zij hun vermeende christelijkheid op konden uitleven, zal catastrofale gevolgen hebben voor Europese volkeren.

En het circus is al bijna overcompleet. Met andere woorden, we zijn wellicht al verloren door zoveel enerzijds machtswellust en anderzijds zoveel onbegrensde waanzin, dit ook nog eens in combinatie met een door grenzeloze hebzucht gecreëerde domheid.

Zoals de indianen in Noord- en Zuid-Amerika te verdeeld waren om de toen immigratiegolf vanuit voornamelijk Europa tegen te houden en daarmee hun eigen ondergang bespoedigden, zo zijn vanaf pakweg 1950 de blanken in Europa, die altijd al te verdeeld zijn geweest, door politieke oplichters nog meer verdeeld gemaakt dan ooit en graven zij, net als die indianen toen, hun eigen graf door niet te willen inzien dat deze immigratie niet meer zal stoppen en dat dit hun ondergang gaat worden. Hun definitieve Waterloo.

Zelfs erger. Via de Verenigde Naties, die als organisatie sinds enkele decennia gedomineerd wordt door die groep die hun islam over de hele wereld wenst uit te rollen, is besloten, en EU- landen hebben dit zonder slag of stoot geaccepteerd en ondertekend, dat immigratie een mensenrecht is, iets waarmee immigratie niet meer is af te remmen of te reguleren noch tegen te houden, alsof dit laatste al gebeurde.

De toekomstige ondergang van het EU-Europa staat hiermee vast, ook al zullen meutes nep socialisten en gestoorde christenen dit tot aan hun laatste dag blijven ontkennen. Het is een herhaling van de geschiedenis, maar nu wat de blanken betreft de geschiedenis in een omgekeerde versie. Uiteindelijk zal niemand er op langere termijn beter van worden. Het is, gezien de wijze waarop islamieten en zwarten tot nu toe bezig zijn geweest, niet onaannemelijk dat de totale beschaving, die momenteel dankzij met name collaborerende politici al bijna niet meer bestaat, volledig zal worden weggevaagd zonder dat daar een nieuwe beschaving voor terugkomt.

De grootte van islam bestaat grotendeels vanwege terreur, chantage en dwang en wordt via bruut geweld op de been gehouden en bijna alle islamlanden hangen van onderlinge strijd aan elkaar. De sjiieten vermoorden de soennieten en vice versa, die gezamenlijk soms weer strijden tegen Koerden en andere minderheden; en de meeste zwarte Afrikanen bezitten te weinig discipline vanwege het bij hen nog veelal overheersende stammengedrag om gezamenlijk ergens de schouders onder te zetten en iets op te bouwen. Vandaar dat zwart Afrika ook het meest makkelijk door de islam kon worden overwonnen omdat de inwoners, net als ooit de indianen in Amerika, door stammenstrijd te verdeeld waren en zijn om zich gezamenlijk tegen de indringers te keren en op te trekken om hun territorium te verdedigen.

Bij Europeanen ligt dit iets anders, hoewel ook hier hetzelfde euvel bestaat: veel met name Noord-Europeanen zijn, om enkele negatieve kenmerken te noemen, te decadent, te verwend, te hebzuchtig, te laf en te gezagsgetrouw en daardoor dus te dom om te beseffen dat als zij niet bereid zijn hun vele gadgets en hebbedingetjes los te laten en zich eens tegen het lege materialisme te keren en zich verenigen, zij als eenlingen of kleine groepjes hun gadgets en hebbedingetjes niet efficiënt kunnen blijven verdedigen tegen de invallen van de steeds groter groeiende massa’s ‘barbaren’ die, net als ooit in Amerika, zullen blijven komen, waardoor het einde oefening voor de meeste blanken zal zijn, net zoals dit ooit einde oefening was voor bijna alle indianen.

Beste echte socialisten en goed bedoelende dromers over het eerste christendom, denk toch eens na over uw lot dat u deels in eigen hand heeft en denken doe je met verstand, niet met emoties.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Denken doe je met verstand, niet met emoties

 1. ruud beijer zegt:

  Helaas nog 20 jaar en dan is het voorbij. Dan is de islam de baas
  Te danken aan de vele huichelaars en wegkijkers in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het is niet verwonderlijk dat de politiek een ware hetze is begonnen tegen de Melkkoeien, en dat beperkt zich niet tot de uierdragers, ook de gewone burgers en de middenstand, de fabrieken en bedrijven, zelfs iedereen en alles die ook maar iets bijdragen aan de economie worden uitgemolken……….

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Altena zegt:

  Goed gesproken! Als christen ben ik ook boos, met name op CDA, CU en SGP.
  We gaan in *no time* naar de *barrebiesjes* (spel ik het goed?)
  Met name de CU vind ik erg. Ze fietsen het CDA met een rotvaart links voorbij.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Dan ga jij vast stemmen op de PVV of het FvD. Doe je dat niet dan heb je niets geleerd net als veel Nederlanders die ook collectief geheugen verlies hebben in het stemhokje..

   Geliked door 1 persoon

   • Jan Altena zegt:

    PVV.

    Geliked door 2 people

   • henk verhoef zegt:

    hear hear
    stemmen doe je met hersens en niet met emolties
    DAAR zit het probleem– koeien hebben hersens en paarden een nog groter hoofd
    Maar beest mens – ach– stemmen- is toch veel te moeilijk dat nadenken over de gevolgen van je daden en de solidairiteit met de beestmens
    Ben al zo moe en werkdruk enb zelfs kindje maken lukt nauweliojk zonder pilletje
    Behalve bij de halve/hele primitoeve gesoepsideerden wilden dan

    Like

 4. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/11/08/vrijdagmiddagcrisisnieuws-wat-morgen-niet-in-de-courant-staat-5000-opvangplekken-asielzoekers-tekort/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Vrijdagmiddagcrisisnieuws, wat morgen niet in de courant staat: 5000 opvangplekken asielzoekers tekort.

  Volgens de prognoses van een half jaar geleden moet het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) eind 2019 ruim 25.000 asielzoekers opvangen. Dit aantal is nu al bereikt. Om de flexibiliteit in het aantal beschikbare opvangplaatsen te behouden, treft het COA voorbereidingen om extra plaatsen indirecte reservecapaciteit in te kunnen zetten door bijvoorbeeld inzet van recreatieparken. Voor een deel hiervan zijn aanvullende bestuurlijke overeenkomsten nodig.

  Like

 5. Tom zegt:

  Ik lees je stukjes altijd met plezier maar met je opmerking over de eerste christenen sla je m.i. wel de plank mis.

  De allereerste christenen waren een stroming binnen het Jodendom. Absoluut niet te vergelijken met de huidige christenen van nu. Allereerst waren ze dus Joods en daarnaast volgeling van Jezus. Ze gingen met de andere Joden om als broeders (zoals opgedragen in de Thora) en hielden zich ook gewoon aan de Joodse wet met Tempeldiensten, besnijdenis en al.

  Kort daarna ontstonden de niet Joodse christenen in de rest van het Midden Oosten en zuiden van Europa. Dit waren gesloten gemeenschappen die lief en leed met elkaar deelden. Zo hielpen ze elkaar ook financieel.
  Echter 1 van de gouden regels was wel ‘wie niet wil werken die zal ook niet eten’. Dat staat ook zo letterlijk in de Bijbel (2. Tess. 3).

  Het waren afgezonderde gemeenschappen die zwaar vervolgd en uitgemoord werden.
  De opvatting dat men gehoorzaam diende te zijn aan Jezus leefde toen veel sterker. Met een beetje gezond verstand kun je dus zelf beredeneren dat buitenstaanders die Jezus verloochenden buiten werden gesloten.

  Pas ergens in het jaar 300 nog wat werd het christendom de staatsgodsdienst van de Romeinen. Kerken kregen meer en meer macht en de corruptie deed zijn intrede. Waar de Bijbel ons voor waarschuwt gebeurde en het christendom werd vermenselijkt.

  Mensen als Calvijn en Luther hebben dit tijdens de reformatie aangekaart en uiteindelijk ontstond er iets in Nederland wat wij omschrijven als Calvinisme. Dit Calvinisme sluit beter aan bij de eerste christengemeenschappen.
  Je kunt negatief zijn over het Calvinisme maar ik weet 100% zeker dat tijdens de hoogtijdagen van het Calvinisme er geen enkele moskee gebouwd had geworden in Nederland. Ook binnen het Calvinisme geldt dat wie niet wil werken die zal niet eten.

  Het probleem heden ten dage is dat wij binnen de kerken het christendom hebben ingeruild voor socialisme. Socialisme is het strelen van het eigen ego terwijl binnen het oorspronkelijke christendom het eigen ego geen plaats had (hetgeen tevens het verschil is tussen het christendom en alle andere religies).
  Naast het strelen van het eigen ego draait het uiteindelijk ook om de centjes.

  De eerste christenen volgden dus veel meer Jezus als de Redder. Nu volgen we meer onze eigen ego’s waarbij we onszelf kietelen met de gedachte dat als we maar supersociaal bezig zijn we voor ons zelf een plekje ‘in de Hemel’ kunnen verdienen. We zijn nu dus onze eigen redder geworden…

  Het waren dus niet de eerste christenen die het ‘fout’ deden (volgens jouw opvattingen) maar juist de hedendaagse christenen.

  We zijn echter allemaal kinderen van deze tijd.

  Geliked door 1 persoon

  • henk verhoef zegt:

   dacht toch dat de bijbel pas verzonnen/geschreven is zo rond het jaar 900
   en bestaat uit mondelingenoverleveringen- daarna een tig keer vertaald- met weer andere zienswijze en opvattingen
   ZOU men toen ook niet ,iedere keer weer ,een heel klein beetje veel gelogen hebben
   en ook niet eenbeetje makkelijk geintepreteerd– zo van -laat de kindertjes tot mij komen en ik zal ze verkrachten en dat allemaal zonder gevolgen want ik neem aan dat die verlrachters via iedereen een 2 e kans gewoon in de hemel verwelkomt zijn door zingende engelen ( al dan niet maagd)

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Wie aan de kleintjes komt kan beter een molensteen om zijn nek hangen en zich laten afzakken in de zee….klinkt niet echt als dat er kindjes geknoeid mogen worden, of wel?
    Voor dat men onzin ter berde brengt eerst even lezen om zichzelf niet belachelijk te maken.

    Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Wat ik hiermee bedoel is de blijkbare wens van veel christenen om straks te eindigen met een optreden in het circus, dit keer het islam circus, verder geen inhoudelijk vergelijking.

   Like

  • bozeoudeman zegt:

   Zin voor eventuele boekvorm aangepast om duidelijker te zijn, met mijn dank hiervoor Tom.

   , terwijl ook nog eens een meute gestoorde christenen, die blijkbaar de dagen van het eerste christendom met als hoogtepunt een eenmalig optreden in het Romeinse circus straks in het islamitische circus wensen te laten herleven,

   Like

 6. Blaffertje zegt:

  “Onderstaand een gedachte om over na te denken voor met name de vele verwarde socialisten en verdwaasde christenen”.
  Ha ha ha.
  Dat is een vruchteloze poging omdat ze niet kunnen nadenken.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  ….vele verwarde socialisten en verdwaasde christenen ?….Ha, ha, die is goed ! Verwarde socialisten, net zo verward zeker als die islamitische aanslagplegers. Verdwaasde Christenen ? In dat opzicht zou men de Paus, met zijn voorliefde voor Moslims, ook verdwaasd kunnen noemen.
  Niets van dat alles. Verward en verdwaasd, ook alhier in het stukje genoemd, is een dekmantel voor geheel iets anders. Namelijk dit; personen die willens en wetens, al dan niet met grof geweld, onze westerse cultuur willen inruilen voor de Islam !

  Geliked door 2 people

 8. de immigratie en klimaathysterie leiden tot de ondergang van Europa

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s