Halsema sluit twee woningen na vondst € 13 miljoen

Screenshot_33

AMSTERDAM – De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema heeft twee woningen gesloten, waar de politie eerder koffers met miljoenen euro’s had aangetroffen. Het contante geld, in totaal bijna 13 miljoen euro, is vermoedelijk afkomstig van drugshandel.

De Telegraaf

De politie maakte de vondst – een van de grootste ooit in ons land – vorige maand al bekend. Zeven personen werden aangehouden op verdenking van invoer van en handel in cocaïne vanuit Colombia naar Nederland.

Halsema heeft nu de woningen in de Valkenburgerstraat en de Erich Salomonstraat per direct voor drie maanden gesloten. Het geld, ruim 8,2 miljoen bij de Valkenburgerstraat en meer dan 4,3 miljoen in de Erich Salomonstraat, was verdeeld over verschillende koffers. De woningen werden niet bewoond.

Gevaar

„De aanwezigheid van een dergelijk groot geldbedrag in een woning kan leiden tot onveiligheid voor de omwonenden vanwege ripdeals, inbraak en de aantrekkingskracht van de woning op criminele activiteiten”, zegt de gemeente. „Dit levert een ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid. Om deze situatie te beëindigen, is de woning per direct voor drie maanden gesloten.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groenen, Krankzinnigheid, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Halsema sluit twee woningen na vondst € 13 miljoen

 1. Monalisa zegt:

  Adam is een stad die huilt daarom zijn wij daar ook al jaren geleden vertrokken😭😭😭

  Geliked door 2 people

  • Richard zegt:

   Ja, Amsterdam is al heel lang niet die gezellige open stad meer. Maar voor het dorp waar ik woonde geldt dat ook al lang niet meer. Turken, heroine en vrouwenhandel. Ja, lekker dicht aan de Duitse grens. Dan begrijp je het wel.

   Like

 2. eppo zegt:

  Die lokale en haagse hippies o.l.v. PvdA en Groen-Links hebben die Stad en dit Land totaal naar de kalote geholpen in 10 jaar tijd .
  Een en al geimporteerde puinzooi .

  Geliked door 2 people

 3. Armani zegt:

  Amsterdam is Amsterdam niet meer , criminele buitenlanders , gelukszoekers , uitgeprocedeerden en Extreem links maakt er de dienst uit

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Lang leve links.
  Al hoewel de voorgaande PvdA burgemeesters in mindere mate schuld hebben, is het bij ‘Jobje de theedrinker’ Cohen echt goed fout gegaan en Groenslinks doet er nog een schepje boven op.
  Je weet wat ze zeggen, zachte heelmeesters, stinkende wonden.
  Lieve stad???
  Verrotte corrupte stad zullen ze bedoelen.

  Geliked door 2 people

 5. Richard zegt:

  Reken maar dat die inbeslagname voor nog meer geweld gaat zorgen, want het verlies moet gewroken worden. Zo is het dweilen met de kraan open. Wat er ook gebeurd, ook meer repressie, het zal alleen maar tot nog meer geweld leiden. We hebben eenmaal dat tuig met open armen binnen gehaald, en alles op zijn beloop gelaten. Probeer hen nu maar eens de deur uit te laten. Dit gaat niet stoppen in het huidige Nederland. Niet zolang dat snuivende tuig in Den Haag hier de lakens uitdeeld.

  Geliked door 4 people

  • Eppo zegt:

   WE ???? Ik niet hoor , dat hebben die Haagse Hippies o.l.v PvdA en nog wat Clubs gedaan .
   En nog steeds elke Maand met Duizenden halen Zij ze hier heen naar toe en binnen .
   Omdat Ze zogenaamd alleen in Nederstan hun keutel kunnen leggen i.p.v. in hun Eigen Regio van Her/Afkomst .

   Like

 6. Ach jah 13 miljoen.
  Er zijn dagen dat Ik ze niet kan wisselen.

  Like

 7. Johan zegt:

  Het voordeel is natuurlijk weer wél, dat Amsterdam nu met die 13 miljoen de begroting sluitend kan krijgen.

  Like

  • henk verhoef zegt:

   er hoeft MAAR 80 miljoen naar de vuilverbranding
   Die 13 miljoen is net genoeg om de geplunderde winkels te compenseren of om de linkse advocaten van die plunderaars/kraker te betalen

   Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Naar schatting wordt er in Amsterdam per jaar voor € 75.000.000,= aan coke gesnoven, dat staat nog los van de doorvoer/export van coke en het gebruik cq doorvoer/export van de nodige pillen, heroïne, christal meth en wat ze nog aan vuiligheid meer verzinnen.
  Nou ben ik de eerste die vind dat de zogenaamd romantische sfeer die vroeger rond de misdaad hing ook maar een rookgordijn was waarachter zich keiharde misdaad afspeelde, maar zelfs als je dat erkent dan nog is de huidige misdaad van een ander kaliber.
  Met hele andere bedragen ook.
  En te vrezen valt dan ook dat deze 13 miljoen slechts het hele kleine topje van een reusachtige ijsberg is.
  Er staat van hoog tot laag waanzinnig veel geld op het spel en de consequenties voor degenen die een misstap begaan zal ongetwijfeld navenant zijn.
  Het is niet de vraag of de Colombiaanse en Mexicaanse drugsmaffia hier voet aan land zetten maar wanneer.
  Het ergste moet nog komen.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Amsterdam is verworden tot een hoop stront, en daar boven op zit een vieze bromvlieg; Halsema.
  Zij voelt zich daar prettig bij, in tegenstelling tot die echte Amsterdammers die nog niet vertrokken zijn uit de stad. Onze lieve Heer vernietigde Sodom en Gomorra. Zou hij dat met Amsterdam ook willen doen ? Op de plaats waar Sodom en Gomorra vonden onderzoekers glasparels. Gelijk glasparels die zich vormen na een hedendaagse kernbom-explosie (kernbomproeven). Atoombommen in de oudheid….De hoog ontwikkelde kennis en wetenschap die vermeld stond in de verwoeste bibliotheek van Alexandrie….Het geruisloos verdwijnen van het hoog ontwikkelde Atlantis….Krachtvelden in Piramiden….Amsterdam verbaasd ons in negatieve zin, maar in de oudheid kunnen wij ons ook verbazen. In tegenstelling met Amsterdam wel in positieve zin.

  Geliked door 2 people

 10. Peter zegt:

  13 miljoen is niks,straks gaat Halsema even de huiseigenaren beroven met haar linkse boeven gezelschap ,dan worden de mensen pas wakker ,en kunnen ze zien waar ze in hun stomzinnigheid hebben gestemd .

  Like

 11. henk verhoef zegt:

  die miljoenen zijn wel uit de zakken van de snuivende en sliklkende en zuipende, vaak ook nog oetkering en toeslagentrekkers ,nedelanders gekomen.
  Ze hebben dat toch vrijwillig afgedragen
  Poep of slaappilletje moet veilig en vooral goedkoop zijn en van een goed merk- geen generieke- want anders word de zwakbegaafde en hersenloze enzeikende nedelander ziek
  Hoe dat xtc etc pilletje in een garage gemaakt word– zal vooral die linkse jongeren autisten/adhd superinteligente– een zorg zijn– zIJ lopen achter zweedse autiste 16 jarige ( mag dat feitelijk wel zo’n jong wezen/ding uitbuiten)greetje aan voor een beter klimaat en de sharia wetgeving
  Crimineel geld– zag die plunderingen in amsterstan– dat zag ik eerder in veel middenoosten landen/steden met de zelfde moslim lieden- die er in het middenpooosten OOK zonder styrsaf mee wegkwamen– maar nu in amsterstasn en morgen door heel nedelrand= oh we zoeken nog even 5000 opvang plaatsen voor nieuwe groep plunderaars
  DE door de n4edelranders gekozen 2 e kamer staat zwaar maar vooral nutteloos te zeiken over een paar doden in iraq maar vergeten het aantal doden dat dagelijks valt door geweld van die zelfde groep lieden die in mideenoosten mordt
  Nou ja de jeugdzorg is zo goed vindt men dat het ZZOOOOO goed gaat met de werpelingen van die IS gangster dat we de rest van dat tuig book best aankunnen_ kijk maar naar de plunderingen
  M<aar de kamer vindt wel dat jeugdzorrug niet werkt
  RIJmpT echt met elkaar
  Gelukkig kozen we er zelf voor– anders zou je zo maar kwaad kunnen worden op dat stelletje zakken die er voor koos– 20 pct kan eigen pincode nog niet onthouden
  zouden ze wel weten dat je broek moet laten zakken voor je—- ach laat maar
  We stonden er bij en keken er na en waren toen zo moe van het staken dat we een weekendje op citytrip moetsten met v;liegtuig uiteraard voor beter millieu

  Like

 12. Harry zegt:

  Ik snap die reactie van Halsemuts niet .
  Ze moet nodig eens bij Job Cohen in de leer .
  Die deed tenminste nog zijn best ” om de boel bij elkaar te houden ” !
  Nu waren daar een stelletje spaarzame lieden , die hun zuurverdiende centjes netjes bij elkaar hielden en zodoende een leuk spaarpotje opgebouwd hadden , is het weer niet goed .
  Voor 13 miljoen moet je echt wel wat doen ………….
  Stoppen ze je gewoon in de gevangenis .

  Als die mensen dat geld in de partijkas van groen-links gestort hadden , hadden ze nu nog vrij rondgelopen .
  En Femke had hen met haar fameuze valse grijns heel vriendelijk bedankt .
  Nu vervalt het geld aan de landelijke overheid , maar wellicht krijgt ze nog een soort bonus van het ministerie van financien ?
  Anders geeft Wopke dat geld maar gewoon terug aan Femke .
  Met dat geld kun je toch mooi weer een stelletje ongelikte bavianen importeren .
  En in de watten leggen .
  Huisje , beetje inrichten , uitkerinkje , gratis lidmaatschapjes , knipkaartje voor de hoeren , voedselpakketjes naar keuze , nieuwe fietsje , etc .

  Amsterdam , drugs , hoeren , werkschuw tuig , overbevolking , woningnood , parkeerproblemen , vervuiling , etc .
  En Rutte doet zijn uiterste best om nog meer buitenlandse bedrijven hierheen te halen .
  En zich liefst op die fameuze zuidas vestigen .
  We jagen gewoon nog een stelletje boeren weg en maken plaats voor boeven .

  Moet die chaos NOG GROTER WORDEN ?

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Gut Harry, ik dacht dat jij wel ‘een beetje verliefd’ was op Femke.

   Ze ziet er toch best leuk uit. En dan dat gelukzalig heilige maagd Maria lachje van haar …

   Like

 13. Lucky zegt:

  Nieuwe tactiek, met een grote groep winkels leeg roven.
  https://tpo.nl/2019/11/08/15-zeer-jonge-jongeren-plunderen-kledingwinkel-aan-rokin-in-centrum-lieve-stad-van-hoop/

  15 ‘zeer jonge jongeren’ plunderen Lacoste-kledingwinkel aan Rokin in centrum Lieve Stad van Hoop
  Gewoon tijdens openingstijd, net als donderdag tijdens plundering in de Bijlmer
  “De politie neemt dit zeer hoog op. Dit is diefstal in vereniging en dat wordt zwaarder gestraft”, aldus de woordvoerster.

  Donderdag werd een sportwinkel JD Sports in Amsterdam-Zuidoost geplunderd door zo’n vijftien mannen, die volgens de politie gewapend waren. Het is nog niet duidelijk of er een relatie is tussen beide plunderingen, maar het wordt meegenomen in het onderzoek, aldus de woordvoerster. Ook kijkt de politie of er een verband is met vergelijkbare incidenten bij filialen van JD Sports in andere landen.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/winkel-bijlmerplein-leegplunderen-waarom-het-is-uitverkoop/

  Winkel Bijlmerplein leegplunderen: ‘Waarom? Het is uitverkoop!’

  Het gaat natuurlijk over dit filmpje, waarop is te zien hoe zich een gewapende overval voltrok in de Bijlmer, Amsterdam. Een zestal mensen trok met messen de vestiging binnen en haalde daar de boel overhoop, terwijl buiten iemand filmde en ‘Werkers, werkers’ riep. Volgens de politie zou het zelfs om zo’n vijftien daders kunnen gaan.

  De plundering zou geïnspireerd zijn door de plunderingen die in Londen, Brussel en Luik hebben plaatsgevonden. Ook daar trokken donker geklede overvallers massaal JD Sportswinkels binnen.

  Geliked door 1 persoon

 14. andre zegt:

  Ligt het nu aan mij? Ik lees toch echt!

  „De aanwezigheid van een dergelijk groot geldbedrag in een woning kan leiden tot onveiligheid voor de omwonenden vanwege ripdeals, inbraak en de aantrekkingskracht van de woning op criminele activiteiten”

  Femke Halsema wilde niemand als burgemeester hebben en toch zit die kneiter linkse tuttebel er. Maar ook als zware crimineel natuurlijk om die 13 M als eerste te grijpen en omdat er niemand staat ingeschreven hup meteen een blik krakers opentrekken. Links kan helemaal niets Femke Halsema kan niet eens haar kind opvoeden laat staan een stad besturen maar die 13 M is echt foetsie hoor.

  Like

 15. Harry Willemse zegt:

  Ja sluiten die huizen. Het ontgaat die trut dat als jij 13 miljoen in huis hebt het een kleine moeite is om ergens anders weer een huis te kopen. Dus een Pavlov reactie en het probleem is opgelost, toch? Ga eens opsporen en zorgen dat het schorem in de gevangenis belandt en er voorlopig niet meer uitkomt. Maar ja als je nog maar drie agenten hebt en de prioriteiten legt bij beschermen van b.v. uitgeprocedeerde asielzoekers, ja dan maar een huis of een kroeg sluiten.

  Geliked door 1 persoon

 16. Republikein zegt:

  Foei woningen.

  Like

 17. Martin de Koning zegt:

  Hamasterdam , wat kan je er nog over zeggen!

  Like

 18. koddebeier zegt:

  “Dit is diefstal in vereniging en dat wordt zwaarder gestraft”, aldus de woordvoerster.”
  Ja, een taakstraf van 70 uur i.p.v. 35 uur. Oei, oei.
  Moeilijke jeugd, weinig geld, Niets van Sint Nicolaas gehad en gekleurde mensen krijgen hier altijd de schuld. enz, enz.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s