Knip! Gebedsoproep Blauwe Moskee mislukt door doorgeknipte kabel

Screenshot_31

(Door: Wout Willemsen)

De gebedsoproep van de Blauwe Moskee in Amsterdam Nieuw-West is gesaboteerd. Hoofdimam Yassin Elforkani spreekt van een doorgeknipte geluidskabel op het dak van de moskee. Gisteren deden ze een geluidstest en deed alles het nog. Geen oproep vandaag dus.

Moskee Unplugged

Moslims in Nieuw-West baalden flink. Vandaag zou namelijk de eerste keer zijn dat een moskee een versterkte oproep zou laten luiden in Nederland. Landelijke media was aanwezig om het moment vast te leggen en diverse moslims stonden rond 13:00 uur buiten de Blauwe Moskee om naar de azan te luisteren, doet ‘ie het niet. Een doorgeknipte kabel gooide roet in het eten. De oproep wist daardoor niet boven alledaagse geluiden uit te komen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Amsterdam, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Knip! Gebedsoproep Blauwe Moskee mislukt door doorgeknipte kabel

 1. Steven zegt:

  Doorgeknipt?….. nouuu.. dat is vast weer één van ‘extreem rechts’ geweest. Dit zal wel in het 8 uur journaal verschijnen..want dit moet iedereen weten dat dit niet kan. Het hele Amsterdamse Politie korps zal er wel opgezet worden om de dader te vinden die de hoogste straf verdiend!

  Geliked door 8 people

 2. Yvonne zegt:

  Prachtig, petje af voor de persoon die dit heeft gedaan
  Oprotten met die achterlijke moskeeën, dit is ( nog) een christelijk land
  Als er iets met een moskee gebeurt is het groot nieuws maar kerken plat branden hoor je amper iets over
  De mensen moeten eens in opstand komen tegen moskeeën, als ze zo graag naar de moskee willen doen ze dat maar in islamitische landen maar niet in Europa

  Geliked door 8 people

 3. Steven zegt:

  Heeft DENK zich er al mee bemoeid, een onderzoek geeist en kamervragen gesteld?

  Geliked door 6 people

  • Taljaard zegt:

   Ozturk;
   Voosiettar, dies `n terrarietiesje anslagh op het ieslam fan `kstreem rechts, dat zwarr kestraft moot worrah. Wij `ebban as fraksie DENK allierdar kepleit vurr `n landellik miltpunt ieshlammofobbie.

   Geliked door 4 people

 4. fleckie zegt:

  Wanneer brandt de boel af? …… net zoals de mooie ‘ Notre Dame ‘in Frankrijk , ( alleen al indachtig de film over ‘quasimodo , de klokkenluider van de Notre Dame’.,

  Geliked door 7 people

  • Blaffertje zegt:

   @Fleckie.
   Nee joh.
   Daar lukt het een schildertje niet om de boel af te laten fikken
   Dat gaat nooit lukken, omdat alle moskeeën in Nederland door de juut beveiligd worden omdat ZIJ zich bedreigd voelen, bedreigd door ons!
   Je kan er om lachen maar eigen is het om te janken omdat de werkelijkheid andersom is en dit domme klootjes volk het allemaal maar laat gebeuren.

   .

   Geliked door 6 people

  • paulzwueste zegt:

   Affakkelen die handel!

   Geliked door 2 people

 5. Trucker zegt:

  Wat ook helpt is die luidsprekers vol spuiten met PUR.

  Geliked door 6 people

 6. Tistochwat zegt:

  Hoe meer mohammedaanse geluidskabels er worden doorgeknipt, hoe beter.
  Dat achterlijke gejank dient alleen maar om ons te provoceren.

  Ze gaan maar in de Sahara staan blèren!
  Plaats genoeg daar om met je reet omhoog te gaan liggen.

  Geliked door 8 people

  • henk verhoef zegt:

   kabeltje doorknippen helpt niet echt
   Men zou bij het besnijden gelijk het zaadpijpje moeten doorsnijden– dat snijdt hout

   Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Kuifje… heb ik nooit goed gevonden ik was voor Suske en Wiske en Marcc Sleen met Nero.
   Mijn punt is dat Kuifje in Vlaanderen uit de bibliotheken is geflikkerd omdat die strips rasiestisch zijn zoals Kuifje ergens in Afrika tussen negers met dikke lippen en kroeshaar 🙂
   Pipi Langkous hetzelfde lot beschoren past allemaal in wat ik in mijn comment heb gepend (die nog gemodereerd moet worden door de Boss)

   –>Trucker zegt:
   Je reactie is in afwachting van moderatie.
   9 november 2019 om 00:14

   wereld draait ECHT naar de kl*ten

   PS bronmaster waar blijft Piet Snot ??

   Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Dit plaatje doet me denken aan de oom van mijn vrouw, die gaf ze in de jaren 89/90 al een trap onder hun kont, als ze lagen te bidden in werktijd. Maar toen werd je als Hollander al gestraft met een ontslag.

   Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   In de avonturen van Kuifje gebeurde het trouwens regelmatig dat de detectives Jansen en Janssen talloze Arabieren en moslims een stevig pak slaag gaven of hen vernederden!

   Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Het was beter en goed nieuws geweest als die haatbunker gelijk met de grond was gemaakt, dergelijke rotzooi hoort niet thuis in een beschaafde seculiere samenleving.1

  Geliked door 7 people

 8. C. Maas zegt:

  Gelukkig zijn er nog mensen, die risico willen lopen om de Nederlander te beschermen tegen dit ongehoorde herrie

  Geliked door 4 people

 9. Johan zegt:

  Suske en Wiske in : “De knippende gebedsknakkers” . Alwaar Lambiek per abuis niet de ijskast buiten werking stelt, maar de blauwe moskee.
  De profeet zal wel weer balen in zijn graf.
  Wat een afgang. Hopelijk wordt die luidspreker nu subiet verwijderd.

  Geliked door 1 persoon

 10. jack black zegt:

  De laatste oproep !

  Geliked door 3 people

 11. John van antwerpen zegt:

  En als die moskee de verbinding gaan beveiligen en je dus geen draden kunt doorknippen
  dan kun je nog altijd keihard vanuit je raam of auto het Israelische volkslied laten
  galmen. Maar dan zijn uiteraard de niet moslims weer de provicateurs.

  Geliked door 3 people

 12. En dit keer roep ik….
  Meer…nog meer.

  Geliked door 1 persoon

 13. oudmarinier zegt:

  Er heeft toch niet heeeeeel toevallig ‘iemand ‘mijn reactie op FB gelezen omtrent dit soort zaken , enkeledagen geleden. In de 80-er jaren in mijn geboorte plaats ,Geleen, hebben we ook eens zo’n akkefietje gehad. ’s avonds/’s nachts werd blijkbaar ingebroken in de toenmalige moskee en werden de kabels van de luidsprekers door geknipt. Na reparatie er van enkele dagen later , opnieuw inbraak en werd het cassette bandje ivm automatische gebeds-oproep (’s ochtends) verwisseld met een cassette bandje van heavy-metal muziek …daarna , geen oproep meer gehad…. ’t zou toch niet waar zijn he ??? Ha ha ha … Overigens…waarom moet die versterkte geluids-oproep…is nergens voor nodig…kan ook gewoon een APP ontwikkelen die men kan downloaden ivm oproep tot gebed.

  Geliked door 6 people

  • Nemesis zegt:

   Hab ik niet ook niet toevallig, want ik kreeg al sinds, ik weet niet hoe lang geleden, alleen maar berichtjes van mensen die op mijn “vrienden”-lijst staan, verder niets. Ja af en toe iets van de regering en aanhangers, dus dat was einde het smoelenboek voor mij. Ik denk dat mijn pagina er nog wel is, maar wel ontdaan van alles persoonlijke en foto’s.

   Geliked door 1 persoon

 14. David zegt:

  Dat arabische gegil gaat mij in ieder geval door merg en been .
  Halsema dacht dat het in het nederlands kon, nee dus, wat een blunder
  Als je arabisch importeert krijg je ook arabisch, fijn he?

  Geliked door 2 people

 15. bokito zegt:

  dit heeft dat tuig zelf gedaan ,dan hebben ze de komende weken weer wat om over te janken en gaat het de boeken in als een aanslag

  Geliked door 4 people

 16. Steven zegt:

  Een kerkklok wordt per direct stopgezet die al een paar honderd jaar rammelde… nu een islamiet zijn beklag heeft gedaan wordt de klok stilgezet. Maar geluidversterkers aanbrengen in de moskee wordt per direct goedgekeurd. Klagen heeft geen zin, want daar wordt geen gehoor aan gegeven. Mag hopen dat die haathut SOON door iets anders wordt getroffen dan door een stukgeknipt kabeltje…

  Geliked door 1 persoon

 17. Republikein zegt:

  Alles kan draadloos tegenwoordig, maar mag niet want modern.
  Hé koekel, azijn!

  Like

 18. vanhetgoor zegt:

  Op zich is het is een goede zaak dat er een kabeltje is doorgeknipt, maar het is wel discutabel over wie het gedaan zou kunnen hebben. Het kabeltje zat op het dak, en daar kan men alleen bij via dat trappetje in de moskee. Hieruit volgt dat het een inside job is geweest. Iemand kwam binnen via de voordeur van de moskee, via de mannen deur van de moskee, vanuit de vrouwen afdeling is er in principe geen toegang tot de minaret èn de dak èn de luidspreker. Het was dus een actie van een mannelijke moslim die zijn weg wist in de moskee.

  Het doel was uiteraard om zielig op het Journaal te kunnen komen, en om de volgende week iedereen de mond te kunnen snoeren als er wordt geklaagd over die shit-herrie.

  Een moskee is een centrum van misdaad. In een moskee worden domme mensen geïnstrueerd om misdaden tegen de menselijkheid te plegen. Denk hierbij aan oproepen tot genocide, dat is bij wet verboden, en toch worden die koran-passages jaarlijks meerdere keren behandeld. Elke moskee, waar ook ter wereld, moet worden gesloten, of er nu wel of geen luidsprekers aan de minaret hangen.

  Deze hele discussie over de luidsprekers lijdt alleen maar af van de zaken waar het werkelijk om gaat. De hele islamitische tyfuszooi is bedacht om domme mensen geld afhandig te maken. De islamitische machthebbers willen hoeren neuken en gratis geld, al het andere is bijzaak en volkomen oninteressant.

  Geliked door 2 people

 19. kampersrene zegt:

  Als het kabeltje zou hersteld worden en die imam hervat zijn klaagzang en gezever ….dan zie ik maar een oplossing laat op dat moment….. al de kerkklokken luiden die Nederland rijk is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s