VIDEO – Apeldoorn baalt: 9000 petities voor Zwarte Piet

 

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

7 november ging “Cultuur onder Vuur” naar het gemeentehuis van Apeldoorn om de 9000 (!) ondertekende petities voor Zwarte Piet aan de burgemeester aan te bieden. Bekijk hierboven de beelden en de reactie van de burgemeester:

Campagneleider Hugo Bos sprak de aanwezigen toe over de waarde van tradities, de dictatuur van minderheden en hoe onze vrijheid bedreigd wordt:

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO – Apeldoorn baalt: 9000 petities voor Zwarte Piet

 1. Trucker zegt:

  S C H I T T E R E N D videootje (mede door de leuke commentaar), dat FOORWIJF haar body language sprak boekdelen men kan al van een kilometer zien dat die heks niks had voorbereid pro zwarte piet mensen.
  Als ze die klep opentrok kwam er niks als kille onverholen minachting uit naar ONZE tradities en cultuur en neuzelde dat ambtenaartje in dienst van de nicht Rutte haar bewondering uit voor islamieten en negers die HIER NIKS TE ZOEKEN HEBBEN laats staan hun mond opendoen.
  Sorry meisje Tis maar zo volk doet mijn bloed koken.
  OPRUIMEN en in de welbekende C130 naar Syrië of ergens waar ze geilen op vrouwen in tenten of vuilniszakken.
  BAH BAH en nog eens bah zij zal wel zorgen dat die neger die denkt te kunnen zeggen wat hij wil in jullie land zijn zin krijgt en de kinderen in Apeldoorn (o ja dat is de stad waar domme mutsen en hun domme “venten” zingen voor islamieten invaders DAT VERKLAART ALLES einde oefening) gaan geen Zwarte Pieten meer zien..

  Geliked door 8 people

  • paulzwueste zegt:

   Louter gezeik en om de pot draaien van deze (alwéér) vrouwelijke burgemeester.
   Loze woorden over vrijheid van meningsuiting en dialoog.

   Kopen we dus helemaal NIKS voor en wisten we van te voren.
   Weg er mee!

   Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Trucker 8 november 2019 om 19:54

  Sorry meisje Tis maar zo volk doet mijn bloed koken.

  Dat van mij ook; mijn bloed verdampt zelfs bijna.

  Geliked door 4 people

 3. Pistolen-Paultje zegt:

  De lichaamshouding van de burgemeester straalt complete desinteresse en ongemanierdheid uit. Schande voor iemand die objectief zou moeten zijn.

  Zij is van de dialoog (oftewel oneindige discussie) en van respect hebben voor elkaars mening (zo lang deze maar niet hetzelfde is als de meerderheid van het volk).

  Wat een flutmens…..

  Geliked door 8 people

 4. rob zegt:

  We gaan nog vele zwarte pieten zien. En onze nakomelingen ook.
  Ze zullen ons wel erg dankbaar zijn voor die vele pieten die nog komen.
  Nederland wordt een waar pietenland.
  Dan moeten ze ook niet nog meer pieten binnenhalen.
  Er zijn er dan te veel.
  En die pieten moeten allemaal eten op onze kosten.

  De groeten

  Geliked door 7 people

 5. ruud beijer zegt:

  Ik heb weinig hoop dat zwarte Piet over een paar jaar nog bestaat
  Behalve de kleine groep teringlijders onder aanvoering van dat secreet Sylvana is ook onze regering tegen zwarte Piet. Alleen de PVV en het Fvd nemen stelling voor het behoud van onze tradities. De rest kijkt weg. Geholpen door de media.

  Geliked door 7 people

 6. Signaal?!! 9000 handtekeningen tegenover een handjevol zwaar gesubsidieerde anti zwarte piet betogers…………………..en dan is haar reactie……dank voor de 9000 handtekeningen, maar ook aandacht voor de mensen die niet getekend hebben……………ongelooflijk dit!!

  Geliked door 6 people

 7. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  De aanval op Zwarte Piet, straatnamen, standbeelden enz. enz. kortom onze kunst, cultuur en ONZE identiteit is misdadig. Cultureel Marxisme (overal in de Westerse wereld aan de gang) is een absoluut gezwel, dat met hand en tand moet worden tegengegaan! Deze Nieuw-Zeelander verwoordt het heel goed. https://www.youtube.com/watch?v=C0J_xZTFp90

  Geliked door 1 persoon

 8. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Ook hier goed o.a. over Cutureel Marxisme en politieke correctheid https://www.youtube.com/watch?v=C0J_xZTFp90&t=155s

  Geliked door 1 persoon

 9. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:
 10. henk verhoef zegt:

  Overr een paar jaar is zwarte piet helemaal niet meer nodig
  Dan heeft namelijk het laatste blanke/blauw ogige nederlandse kind via al dan niet autisme/superintelegente zichzelf weg gedegenereerd omdat zelfs n atuurlijk voortplanten niet meer lukt– en via stikstpof/pfas en immigratie ook de laatste centjes verdwenen zijn
  Wat moet je dan met een traditie zoals de sharia

  Geliked door 2 people

 11. Lucky zegt:

  Kozp-betogers moeten dit artikel eens lezen.
  jerry afriyi is een ghanees/ashanti, en kan dus véél beter in zijn eigen land aandacht eisen voor de slavernij in hun geschiedenis.

  https://www.trouw.nl/nieuws/ook-afrika-verdiende-aan-de-slavenhandel~ba2a374d/

  Ook Afrika verdiende aan de slavenhandel

  In Nederland en de VS acht men blanken verantwoordelijk voor de slavernij. Vandaag herdenkt Nederland de afschaffing van de slavernij in 1863. Toch werden miljoenen slaven door zwarten buitgemaakt en verkocht. Kent West-Afrika een discussie over schuld en excuses?

  De meeste slaven waren afkomstig uit de binnenlanden en hadden de zee nooit gezien. Krijgszuchtige koningen zoals de Ashanti in Ghana, de Fon in Dahomey (Benin) en de Yoruba in Nigeria, haalden hun menselijke roofbuit in oorlogen en strooptochten bij omliggende volkeren. Handelaren in opkomende steden aan de kust verkochten de koopwaar namens de koning aan de Europeanen. De Europese plantages in de Amerika’s zorgden voor een enorme vraag naar arbeidskrachten.

  Veel West-Afrikanen zijn zich ervan bewust dat slavenhandel op het continent een zwarte aangelegenheid was. Dat zwarte Afrikanen een actieve en soms wrede rol speelden in de slavenhandel lijkt voor de nazaten van slaven moeilijk te accepteren

  Geliked door 3 people

 12. Lucky zegt:

  https://cultuurondervuur.nu/gestapo-praktijken-jerry-afriyies-club-bedreigt-pro-zwarte-piet-ondernemers/

  GESTAPO-PRAKTIJKEN: JERRY AFRIYIE’S CLUB BEDREIGT PRO-ZWARTE PIET ONDERNEMERS
  De actiegroep Kick Out Zwarte Piet bedreigt ondernemers die de Haagse Sinterklaasintocht sponsoren. Dit omdat de intocht met Zwarte Pieten is.

  Angst zit er goed in
  Kick Out Zwarte Piet, dat geleid wordt door Jerry Afriyie, uit de bedreigingen in een e-mail aan een Haagse ondernemer. Lokaal politicus Arjen Dubbelaar kreeg het dreigement doorgespeeld en zette het op Twitter. Met afgeschermde namen. De angst zit er goed in.

  Ronduit dreigende boodschap
  De toon van de e-mail is beleefd, maar de boodschap is ronduit dreigend. “We zullen binnenkort actie gaan voeren tegen zwarte piet in de Haagse intocht”, kondigen de Zwarte Piethaters aan. “Daarbij zullen we speciale aandacht schenken aan de sponsoren.”

  Geliked door 3 people

 13. Lucky zegt:

  Zwarte Piet heeft niks met racisme te maken, maar men wil het feest met álle macht racistisch máken.
  Dat is precies wat mensen zo boos maakt!
  Figuren zoals die afriyie hebben diepe problemen met hun eigen ras en/of kleur en proberen dit negatief te projecteren op anderen, zodat ze een schuldige kunnen aanwijzen.
  Ze zetten mensen tegen elkaar op met hun eigen racisme en haat voor de Nederlandse cultuur en Nederlandse mensen.
  Hoogste tijd dat ze hun verwijtende vingertje eens naar zichzelf wijzen, en zich realiseren dat ze de oorzaak van racisme zijn en niet het slachtoffer.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/daar-heb-je-het-al-kozp-frontman-jerry-afriyie-melkt-slachtofferschap-volledig-uit-neutraal-zijn-is-medeplichtigheid/

  Daar heb je het al! KOZP-frontman Jerry Afriyie melkt slachtofferschap volledig uit: ‘neutraal zijn is medeplichtigheid’

  Jerry Afriyie, de frontman voor Kick Out Zwarte Piet, heeft ‘geen woorden voor wat er is gebeurd’. Hij refereert natuurlijk aan de vernielingen en dreiging van gisteravond bij het KOZP-congres in Den Haag. En zo gebeurt dus precies waar ik al bang voor was: het uitmelken van slachtofferschap

  Gefeliciteerd jongens! KOZP heeft nu de perfecte stok om mee te slaan. En milking it for every last drop is dít het frame dat Afriyie en KOZP aan de gebeurtenis geven:

  “Allemaal omdat een traditie die voor alle kinderen een feest hoort te zijn niet voor alle kinderen een feest mag zijn. Voor jouw kinderen is het prima zo, dus mijn kinderen en vele anderen mogen zich twee maanden per jaar lekker onveilig voelen. Dit gaat niet meer om een kinderfeest, maar toont precies het racisme dat wij aankaarten.”

  Geliked door 3 people

 14. Tistochwat zegt:

  Lucky 9 november 2019 om 10:13

  Wát een schofterige brutaliteit van die landverraderlijke ratten!

  Geliked door 2 people

 15. ronjaspers zegt:

  Als het extreem linkse nageboorte het lukt om zwarte piet af te schaffen wat komt dan als volgende,afschaffen van kerstmis,het christendom het jodendom etc.etc.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s