“Vreugdevuren, Kerst of Zwarte Piet, afwijken van onze tradities doen wij niet.”

Screenshot_30

600 Nederlandse militairen en veteranen doen aangifte tegen Selcuk Öztürk van de islamitische partij DENK wegens belediging en smaad. Onder de mensen die aangifte doen voor het zaaien van haat, belediging en laster is ook de vorige baas van de landmacht, Mart de Kruif, die terecht vindt dat Öztürk de luchtmachtpiloten heeft beledigd toen hij zei dat de Nederlandse luchtaanval die Iraakse burgers in 2015 het leven kostte “moord” was. Na zijn uitspraak in de Tweede kamer was hem gevraagd om de uitspraak terug te nemen maar dat heeft Öztürk geweigerd.
https://tpo.nl

Honderden mensen kwamen op voor het voortbestaan van onze Zwarte Piet. Onze zwarte kindervriend die altijd meekomt met Sinterklaas vanuit Spanje en die dat ook altijd zal blijven doen.

Ze zijn de zeurpieten van de anti-Zwarte Pieten brigade zat en hopen dat in heel Nederland iedereen massaal opstaat en vecht voor het behoud van onze mooie Nederlandse traditie. Nederland zou mijns inziens bij alle Sinterklaas-intochten zwart moeten zien van het enorme aantal Zwarte Pieten die een lach op de gezichten van de kinderen doen verschijnen. De initiatiefnemers van dit mooie evenement, de organisatie van de vreugdevuren op Scheveningen hebben een leus waar ik wel achter kan staan; “Vreugdevuren, kerst of Zwarte Piet, afwijken van onze tradities doen wij niet”.
www.ad.nl

Nijmegen is, net zoals elke andere Nederlandse stad, beter af zonder Diyanet-moskee! Dat schrijft de Nijmeegse historicus W. Dresen. Diyanet, de lange arm van Erdoğan, wordt ook door een aantal politici als een serieuze dreiging gezien en er zou mijns inziens een onderzoek moeten komen of deze Diyanet-organisatie überhaupt gronden heeft in Nederland te zijn, aangezien ze de westerse normen, waarden en normaliteit niet wil accepteren en er daarmee een serieus risico ontstaat dat ze de moskeebezoekers indoctrineren met anti-westers en ondemocratisch gedachtegoed.
www.gelderlander.nl

De islamitische ideologie is bij velen in ons Nederland niet gewenst, aangezien we hier andere normen en waarden hebben dan die bij de islam horen. Jonge Irakese meisjes vanaf negen jaar worden verkocht voor seks in tijdelijke “huwelijken” die maar een uur kunnen duren, zo heeft een BBC-documentaire onthuld. Volgens een imam in Karbala is het volgens de sharia geen probleem, zo antwoordde hij op de vraag of het acceptabel was om een tijdelijk huwelijk te sluiten met een negenjarig meisje. Acht van de tien imams vonden het geen probleem en sommige waren zelfs bereid om een meisje voor een “tijdelijk” huwelijk te regelen. Er was een meisje dat zei dat ze zich niet eens meer kon herinneren hoe vaak ze “getrouwd” was…
https://gellerreport.com

De Zweedse regering, die net zoals dit Rutte-kabinet ook allang niet meer in het bezit is van gezond verstand of realisme, heeft een subsidie gegeven om dragqueens shows voor kinderen mee te financieren. Het bedrag, dat gelijk staat aan $ 175.000,- Amerikaanse dollar, komt uit het erfenis-geldpotje van dode Zweden zonder erfgenamen…
https://summit.news

Uit een inspectie van Ofsted (onderwijsinspectie in GB) bleek dat de Rochdale Islamitische Academie leerlingen naar geslacht scheidt voor hun hele opleiding en op sociale tijden. Het rapport zegt dat het neerkomt op “discriminatie op grond van geslacht’. En dat is schadelijk voor hun opleiding en ontwikkeling, helemaal omdat jongens en meisjes ook een ander curriculum volgen en de keuze van onderwerpen wordt beperkt door hun geslacht.
www.manchestereveningnews.co.uk

Meisjes/vrouwen hebben dezelfde rechten als mannen hier in Nederland en alle andere beschaafde westerse maatschappijen en we moeten ervoor zorgen dat dit zo blijft. In sommige (wrede) culturen mogen vrouwen niet genieten van seks. Vrouwen mogen geen plezier beleven en daarom worden ze besneden. Uit onderstaand artikel blijkt dat meisjes die in ons land geboren worden in gezinnen afkomstig uit Somalië door hun families meegenomen worden naar het buitenland om daar “besneden” te worden. Er zijn mensen die leven van de “toeristen” die komen om hun dochters te laten besnijden en alles wordt door diegenen tot in de puntjes geregeld…
www.groene.nl

Het is al zolang duidelijk wat het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking wil. We willen onze Nederlandse identiteit, cultuur en de mooie Nederlandse tradities niet kwijt en hopelijk zijn met al die dwaze anti-Zwarte Pieten acties van die dwazen die, net zoals die klimaatwaanzinnigen, betaald krijgen door Soros, ook wel een financiële terrorist genoemd door sommige landen, de kinderen niet de dupe van dat agressieve schreeuwende racistische anti-Zwarte Pieten volk dat “inclusiviteit” predikt, maar Zwarte Piet buitensluit…

Mijns inziens hebben we niet minder, maar meer Zwarte Pieten nodig, in alle provincies. Dit is ons land, het land van de Nederlanders, en diegenen die geen respect kunnen opbrengen voor onze normen, waarden en tradities mogen verhuizen naar een land waar ze zich beter thuis voelen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Vreugdevuren, Kerst of Zwarte Piet, afwijken van onze tradities doen wij niet.”

 1. Tineke zegt:

  Ik heb eergisteravond het livedebat gevolgd over Defensie !
  Toen deze minkukel spreektijd had,kwam ie er nog even op terug. vanwege de ontstane commotie.
  Hij nodigde alle militairen uit om met hem in gesprek te gaan,om uit te leggen dat ie het niet zo bedoelde.
  Het wordt die huichelachtige kwal te heet onder de voeten blijkbaar.
  Daar zal defensie wel op ingaan,en daar hoor je dan niets meer over.
  Case closed !

  Maar het minder,minder van Dhr Wilders,daar moet ie voor boeten,volgens Denk.
  Het is een kutpartij met de grote K.

  Geliked door 7 people

 2. Trucker zegt:

  Liggen de voorgedrukte formulieren al klaar bij de schijters, ik heet politie die gaan vreten bij venten die vrouwenjurken dragen geen politie meer, (uitzonderingen daargelaten).
  Als je met twee (of sterker nog 4 –>VIER<–) schijters geen soloslim islamietje durft aan te pakken ben je in mijn ogen een bange RAT die beter in de fabriek gaat werken.

  Geliked door 3 people

 3. Peter Selie zegt:

  Liggen er voorbedrukte formulieren op alle politiebureaux tegen die gluiper net als destijds bij Wilders het geval was?

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Toch een beetje raar , Tineke ,
  dat vrouwen , als iets niet goed is , dat met een k*t kwalificatie waarderen .
  Mijn gereformeerde buurvrouw snapt dat ook niet .
  ( Ze gaat niet meer naar de kerk ) .
  ” Waarom zeggen ze dat toch ” ? , vroeg ze .
  ” Als ik zie hoeveel gebruik er van dat ding gemaakt is de afgelopen tientallen jaren , dan valt het met de kwaliteit van dat ding nog bést mee , hij is eigenlijk nog prima ”

  Iets met eigen nest bevuiling ?

  Like

  • Tineke zegt:

   Zeg Harry,
   Ik weet het niet hoor,maar je moppert wat af over waar je woont.
   Maar je spreekt nogal vaak met je streng gereformeerde buurvrouwen aldaar.
   Niks gesloten (gemeenschap)
   En ja,Ik kwalificeer weleens dingen waar anderen van schrikken.
   Maar jij bent toch wel wat gewent?
   Ik zeg altijd maar zo,was het maar kut…dan was het nog wat !

   Geliked door 3 people

 5. Blaffertje zegt:

  Dat Selcuk Öztürk de veteranen moordenaars noemt is walgelijk, want laten we eerlijk zijn IS plaatste opslag van de bomen bewust op een plaats waar veel onschuldige kinderen en burgers vertoefden omdat ze hoopten dat er dan geen aanval op hun depot werd gedaan, maar helaas voor IS deden onze jongens dat wel.
  Het is nooit het doel van een militair om onschuldige slachtoffers te maken, maar soms moeten ze een ellendige beslissing nemen om erger te voorkomen, maar moordenaars zijn het niet dit in tegenstelling tot IS die bewust mensen opblazen voor hun kut geloof.

  Geliked door 4 people

  • Hans zegt:

   Het is strategie en tactiek van ISIS om eigen burgers te gebruiken als schild. Hetzelfde doen HAMAS in Gaza en HEZBOLLAH in Libanon. Wij zijn vreselijk naïef. Bepaalde Nederlandse media maken daar gretig misbruik van en miskennen de professionaliteit van de F-16 piloten. En ministers krijgen hiervoor verwijten.

   Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ Hans (9 november 2019 om 00:24)

    Dames en Heren.

    Het is heel goed mogelijk dat ISIS, HAMAS, HESBOLLAH en hoe al dat tuig ook moge heten, geen respect hebben voor hun eigen bevolking en het als wapenschild gebruikt. Dat had Rutte, de vergeetachtige en liegende lachebek, dus expliciet moeten melden, voordat hij onze luchmacht met bommen naar ginderwijdweg stuurt, om voor zijn persoonlijke eer, roem en aanzien soldaatje te gaan spelen in een oorlog, waar wij niets mee te maken willen hebben. Dan had het parlement kunnen ingrijpen en bijvoorbeeld besluiten, die bommengooiende vliegdingen NIET te sturen en GEEN soldaatje te gaan spelen. Rutte, de vergeetachtige en liegende lachebek, heeft de Tweede Kamer dus NIET VOLLEDIG en NIET TIJDIG ingelicht. Rutte, de vergeetachtige en liegende lachebek, wilde dus onder valse voorwendselen soldaatje gaan spelen. Rutte, de vergeetachtige en liegende lachebek, heeft dus overduidelijk GEEN RESPECT voor het menselijk leven !!!
    Rutte, de vergeetachtige en liegende lachebek, doet er nu beter aan, om in te pakken, de handdoek in de ring te gooien, om weg te wezen, om op te pleuren, om op te donderen, om op te sodemieteren, om te maken dat hij ongeloooofelijk snel wegkomt !!!

    Geliked door 1 persoon

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Liggen er op de politiebureau’s al voorgedrukte aangifteformulieren klaar, waarbij we alleen maar bij het kruisje hoeven te tekenen ???

  Geliked door 1 persoon

 7. ruud beijer zegt:

  Als je alleen al dat hypocriete smoelwerk van die turk ziet dan krijg je spontaan kotsneigingen. Helaas vinden veel Nederlanders het geen enkel probleem dat die turkies in ons parlement zitten
  O ja hopelijk krijgen de veelal linkse docenten er geen cent bij.Dat gun ik de linkse huichelaars en wegkijkers.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die turken plus die mocro van Denk zijn NSB-ers, onbeschofte intriganten, leugenaars, provocateurs, treiteraars, beroeps dwarsliggers en stiekeme klootzakken die hun collega’s in de Kamer filmen en fotograferen om geknipte versies op Facebook te plaatsen.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s