Bont Brandenburg: migranten-bende met machetes wil dorpsdisco bestormen

Screenshot_24.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De discotheek heet “Culti”, niet “Multi-Culti” – maar wat zich vorig weekend in het middeleeuwse schuttersgebouw in Trebbin in de Duitse deelstaat Brandenburg afspeelde, waarin de dorpsdisco is gevestigd, ademde helemaal de door de Duitse regering over het land gebrachte “internationale flair” uit: een gewelddadige, zwaarbewapende bende Syriërs en Afghanen probeerde met geweld de discotheek te bestormen.

journalistenwatch

Daaraan was het huisverbod voor twee vluchtelingen uit een asielonderkomen uit een asielonderkomen in het nabijgelegen Luckenwalde. “Culti”-chef Frank Seifert, hoewel zelf een verklaard voorstander van de vluchtelingenpolitiek, had de jonge mannen volgens de “Berliner Zeitung” twee weken daarvoor eruit moeten gooien, nadat zij ondanks een verbod over de omheining geklommen waren.

De betrokkenen toonden zich niet voor rede vatbaar over zoveel mens-verachtend racisme – en besloten om het probleem op de manier van hun herkomstlanden op te lossen: met ongeveer 10 landgenoten, eveneens allemaal “beschermingzoekers”, kwamen ze afgelopen weekend terug en probeerden na een korte discussie de uitsmijter een mes in de hals te rammen. Die kon zich echter nog net op tijd achter de massieve houten deur redden en deze met drie collega´s uit alle macht gesloten te houden.

Levensgevaarlijke machete-aanvallen

Daarop trokken twee beschermingzoekers machetes en sloegen “als bezetenen” op de houten deur in. “De ramen in de deur gingen kapot, gast V. (25) kreeg glassplinters in zijn oog en moest naar de spoedeisende hulp”, omschrijft de “Berliner Zeitung” de dramatische situatie. Toen de geschoolde arbeidskrachten in spe merkten dat ze niets klaar konden spelen tegen de massieve toegangsdeur en realiseerden dat andere gasten de politie alarmeerden, gingen ze er vandoor.

De agenten begonnen onmiddellijk een grootschalig onderzoek met helikopters en warmtecamera´s; dit “leverde echter geen succes op”, aldus een woordvoerder van de politie. Tot nu toe keerden de vluchtelingen niet in het onderkomen terug.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bont Brandenburg: migranten-bende met machetes wil dorpsdisco bestormen

 1. Alla hoe Akbar het zou doen…..er zouden koppen gerold zijn als de deur niet met een paar man was dichtgehouden. En de politie vindt alweer niets.
  Komende week lezen we wel dat ze ergens anders een of meer burgers te grazen hebben genomen.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Daar is maar een gezegde van toepassing : “Wie du mir, so ich dir”, dus…goed getrainden, d.w.z. geestelijk + lichamelijk , met een mitraiileur. . de boel ‘beveiligen’, …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Het beroerde is: voor blanken is het veel moeilijker om te onthouden hoe ze eruit zien. Ze lijken allemaal op elkaar totdat je ze allemaal naast elkaar hebt staan. Dan zie je wel veel verschillen Maar om ze op te sporen is zeer lastig.

  Geliked door 1 persoon

 3. wauso zegt:

  Dat je een Vluchteling niet kunt traceren had de politie toch kunnen weten.
  Als het om WERK gaat zie je ze toch ook niet.
  Als ze iets moeten doen voor een ander blijft de ruimte ook leeg.
  Landsbelang kennen ze niet. Wel Teren en Profiteren !
  Dus wil je zo’n ‘leegloper’ vangen dan moet je wat kruimels (centjes) op de straat gooien. Geloof me dat horen ze wel en hier komen ze voor uit de bosjes en ander struikgewas.
  Het is dus net als Hans en Grietje. Beetje strooien en je kunt ze vangen.
  Is dat geen Goede Tip voor de Politie !

  Geliked door 3 people

 4. henk verhoef zegt:

  zijn het de moslims niet dan zijn het de linksen/groenen die de mof onder drukken
  Maar wat waren we blij toen de muur viel en dat nooit meer( net als trouwens in 1945)
  maar kijk even naar d66 congress- en de muur en onderdruklking en de vrijheid–
  weg met zwarte piet en welkom zwart/moslim

  Wat gaat het snel he– die omvolking/omdenken/verarming

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat is het leven op het platte land toch leuk geworden met al die hedendaagse inclusiviteit. Er heerst nu helemaal geen alledaagse saaiheid meer.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een Marokkaan wordt geweigerd bij een disco.
  “Waarom mag ik er niet in ?”
  Nou zegt de uitsmijter omdat je sportschoenen aan hebt.
  “Ja” zegt hij “maar jij hebt ook sportschoenen aan!”
  Ja zegt die uitsmijter, daarom sta ik ook buiten….
  (denk het accent er zelf maar even bij !)

  Geliked door 1 persoon

 7. Zijlstra zegt:

  Opmerkelijk: 13 oktober St. Gerlach Limburg: Politiepatrouille houdt auto met twee inzittenden aan. Toen het raam geopend werd kwam hen een sterke wietlucht tegemoed, daarop werd het voertuig doorzocht. Aangetroffen werd een hoeveelheid wiet, een vuurwapen en munitie. Resultaat: Schikking 550 Euro. Dus geen 4 maanden standaard gevangenisstraf vanwege verboden wapenbezit.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Bij de ISLAM. worden meestal jongeren ‘ingezet’! hitsige, moorddadige opgefokten, door ,… ……..waardoor. zijn. oudere moslims , zoals imams, de ophitsers, eigenlijk ouder geworden.? En als men op de Duits/ Engelstalige site. Tangsir de lijst bekijkt van ‘gezochten’ , ziet men daar alleen maar. altijd ‘oudere’. trawanten, ( mullahs? , meestal) doorlopend langsflitsen op foto’s! …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 9. Astrid zegt:

  Bij gekke koeienziekte en kippen- en geitenvirussen wordt er meteen geruimd, maar bij de gekke moslimziekte wordt opzettelijk niet ingegrepen en dat terwijl de islam-narcisten inmiddels wereldwijd bewezen hebben veel funester te zijn voor het welzijn van de mensheid dan welk ander virus.
  Het wordt dus overal matten straks en daarbij zullen ook de linkse islam-aaiers in het Westen niet gespaard blijven. Tegen de tijd dat ook deze quasi-wereldverbeteraars eindelijk doorkrijgen met wat voor uitschot ze te maken hebben, zal het ook voor hen te laat zijn. De domheid regeert, daarom heten we waarschijnlijk ook mensdom, want dom en dominant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s