Een andere kabinet, met een wat meer nationalistische inslag, is zeer gewenst!

Screenshot_28

(Door: “Elise Nijmegen”)

Marianne van der Sloot en Renze Bergsma, gedeputeerden van het CDA in Brabant, zijn midden in de nacht opgestapt na nieuwe discussie over de deadline voor de boeren, zo laat onderstaand artikel weten, en hebben hun ontslag ingediend. Het is nu nog onduidelijk hoe de resterende coalitiepartijen verder gaan.
www.ed.nl

Onze moedige boeren geven gelukkig de strijd niet op, maar dat is volledig te begrijpen aangezien het om het voortbestaan van hun bedrijven gaat. Er heerst terecht nog heel veel onvrede onder de boeren over de huidige, krankzinnige regelgeving, en de opstelling van de overheid zorgt ervoor dat de actiebereidheid onder de boeren alleen maar toeneemt. De boeren voelen zich met de rug tegen de muur gezet, zegt Marc Calon, voorzitter van LTO Nederland. We kunnen van LTO Nederland in samenwerking met Agractie en Farmers Defence Force deze herfst nog de nodige acties verwachten. Respect! Nederland staat achter jullie en is ook helemaal klaar met dit kabinet Rutte-III en de globalistische anti-Nederland agenda.
www.ad.nl

Gehandicapten vrouwen betalen de prijs van het globalistische wanbeleid in Duitsland, de zwaksten in de samenleving worden steeds meer het slachtoffer van rauw, vaak geïmporteerd geweld. In onderstaand artikel de aangrijpende verhalen van 2 vrouwen die de “verrijking” persoonlijk hebben meegemaakt.
https://politikstube.com

Of het nu karma is of misschien heeft Allah het gewoon niet zo gewild, de eerste geplande poging om ontzettend veel Nederlanders te beledigen en geluidsoverlast te bezorgen, is gelukkig op niets uitgelopen. Nederland wil geen islamitisch gejengel in onze straten en hoe het kabeltje ook is “gebroken”, het is gebeurd, omdat het tegen de wil van de Nederlandse bevolking ingaat!
www.telegraaf.nl

Antifa, in sommige landen verboden omdat ze bekendstaat als extreem-linkse terroristengroep die geweld niet schuwt en wordt betaald, net zoals KOZP, door Soros, heeft in Duitsland, misschien in Nederland ook wel, nauwe banden met groenslinkse politici. De gemeenteraadsvergadering in Koblenz werd na enkele minuten geannuleerd, omdat 4 leden van de linkse en Groene fracties verschenen met “antifascistische” symbolen van de Antifa. De vier gemeenteraadsleden droegen stickers en Antifa-borden en hadden die ook op hun microfoons gelijmd. De andere fracties hebben de zaal verlaten en daarop werd de vergadering geannuleerd.
https://politikstube.com

Zijn alle mensen in 2030 gechipt?
www.ninefornews.nl

Laten we onze moedige boeren, bouwers, vissers, gepensioneerden, leraren en, zorgmedewerkers, de anti-islam mensen, de anti-5G mensen, de rechtse realisten en anderen blijven steunen in hun protesten, totdat er een kabinet is dat Nederland en de Nederlanders wel aan de top van het prioriteitenlijstje heeft staan. Dit is ons land, het land van onze grootouders en het land van onze (klein) kinderen. Een generatie die op wil groeien in een vrij, veilig, democratisch Nederland waar iedereen gelijk is, niet de één een beetje meer dan de ander, waar niet met twee maten gemeten wordt en waar vrouwen gelijke rechten hebben. En daar zullen we iets voor moeten doen aangezien deze regering andere plannen heeft.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Een andere kabinet, met een wat meer nationalistische inslag, is zeer gewenst!

 1. django zegt:

  Die viese Rutte met al die Ministers zijn indirect verantwoordelijk voor:
  dat het land en het volk wordt geteistert door drugs-geweld-verkrachtingen-koranstrijders.
  Stem PVV

  Geliked door 3 people

 2. fleckie zegt:

  Tja, en er bestaat. nu. de. Chinese GROOTMACHT: met hun enorme. vrachtvervoerende. schepen, ( waaronder. soms??) ( blik- voer,… groenten en fruit,? …. gebotteld in blik,? …met onduidelijke ‘afkomst’. vermeld?. voor de Europeanen?! ) ………( als die enorme schepen hun. vracht ‘gelost’ hebben,………varen ze toch zeker niet leeg. terug,…….dan zouden ze zeer. ‘onrendabel! zijn, …( en dat is. ‘ondenkbaar!!’).( mandarijnen- mentaliteit)…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/11/10/pvv-wil-nederland-stilstandland-weer-in-beweging-krijgen-met-noodwet/

  PVV wil Nederland Stilstandland weer in beweging krijgen met ‘noodwet’
  Nederland 2019: en nu vooruit (met maximaal 90 kilometer per uur)

  De PVV wil met een noodwet regelen dat projecten op het gebied van woningbouw, infrastructuur en landbouw door kunnen gaan, ongeacht de stikstofuitstoot die ermee gepaard gaat. De partij stelt onder meer voor elke woonwijk, snelweg of stal in aanbouw van dringend openbaar belang te verklaren, met uitzondering van megastallen.

  Door een uitspraak van de Raad van State eind mei liggen duizenden projecten stil. De hoogste bestuursrechter haalde een streep door de manier waarop de overheid vergunningen verleende, zonder dat vooraf harde afspraken op papier stonden over hoe extra uitstoot van stikstof zou worden gecompenseerd.

  Geliked door 2 people

 4. fleckie zegt:

  Madam Halsema heeft ons de kennis bijgebracht betr. De ‘Motie Halsema’, en daarna aangevuld als ‘Koningin Utopia’, WAT. men met de boeren( landbouwers, en veeteelthouders). van plan was!., ( en geloof maar dat. dat. bittere. ernst. was!! …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 5. Mwsm zegt:

  Ga zo door..! E.J. Bron

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s