ISIS roept zijn aanhangers ertoe op bosbranden te stichten

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Aanhangers van ISIS moeten in de VS, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië bossen in brand steken om zodoende deze landen schade te berokkenen. Dit eist de terreurbeweging op propagandaposters.

Contra magazine

De “Islamitische Staat” en zijn strijders staan enorm onder druk, vooral na de dood van de terreurleider Abu Bakr al-Baghdadi. De bezorgdheid met het oog op de nieuwe chaos in Noord-Syrië op grond van Erdoğan´s “Operation Peace Spring” is het potentieel voor massale uitbraken van ISIS-leden uit de gevangenissen – wat in enkele gevallen al gebeurd is – evenals voor terroristen, die via de beruchte poreuze zuidgrens van Turkije vluchten.

Het is ook de vraag of ISIS in Idlib toevlucht zoekt, wat zijn leider kennelijk ook gedaan heeft, toen hij slechts vijf kilometer verwijderd van de Turkse grens woonde. En nu vormt ISIS een nieuwe bedreiging voor Europa en de Verenigde Staten, zoals “FOX-News” deze week bericht:

In de afgelopen maanden zijn er minstens vier propagandaposters van de pro-ISIS mediaonderneming “Quraysh Media” opgedoken, die de aanhangers ertoe aanmoedigen om zelf “branden te stichten”. Volgens het “Middle East Media Research Institute” (MEMRI) moeten daartoe bosbranden in de VS en Europa letterlijk als middel voor de “Jihad-strijd” ingezet worden.

MEMRI vertaalde de poster als volgt: “Oh monotheïsten [aanhangers van ISIS], sticht branden in de bossen en velden, en we richten ons vooral tot diegenen die in Europa en Amerika wonen, want de branden doen hen pijn.”

De bedreigende posters zijn inderdaad in de afgelopen maanden opgedoken en hebben met het oog op de enorm verwoestende bosbranden, die vorige maand in bijvoorbeeld Californië en Libanon zijn uitgebroken, steeds meer aandacht gekregen. In het geval van Libanon dient opgemerkt te worden dat branden, die plaatsvonden in de buurt van de stadrand van Beiroet, nadrukkelijk werden geïdentificeerd als gevolg van brandstichting.

De daaropvolgende serie “Jihad-posters” verscheen vroeg in de zomer en de laatste vorige week maandag. Enkele laten Amerikaanse brandweerlieden zien, die vechten tegen buiten controle geraakte branden.

De nieuwste poster noemt bedreigend bepaalde landen, waarop de ISIS-aanhangers zich bij brandaanslagen zouden moeten richten.

“Sticht branden in de bossen van Amerika, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland, want die doen hen pijn”, staat er volgens MEMRI in de tekst.

Het is nog niet duidelijk of bepaalde ISIS-rekruten in het Westen daadwerkelijk geprobeerd hebben om gevolg te geven aan de propaganda-aanwijzingen. Het gaat echter om een aanzienlijke bedreiging van de veiligheid, waarvoor de Europese en Amerikaanse autoriteiten in de komende maanden zonder twijfel in de hoogste staat van paraatheid zullen zijn.

Ook bestaat het gevaar dat de in het Westen wonende ISIS-sympathisanten, “geïnspireerd” door de grove propagandabedreiging van ISIS, aanvallen uitvoeren.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op ISIS roept zijn aanhangers ertoe op bosbranden te stichten

 1. Steven zegt:

  Dat soort volk halen we nou OP om hierheen te komen…. en nu moord en brand schreeuwen…

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Nou naast de advocaten en veel meer mensen ook de bossen maar beveiligen. Whats next.

  Wat heerlijk toch die geloven. Ontstaan toen de eerste schelm/fantast de eerste dwaas ontmoette. Meen dat dat een citaat was van Voltaire, maar kan ook van een ander zijn geweest. Weet niet meer precies.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  De Lucifers worden gratis verstrekt door ons kabinet……..als het toch in vlammen moet opgaan, kun je er beter aan proberen te verdienen..

  Geliked door 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De moslims hebben tot nu toe niet heel erg succesvol terreur gezaaid.
  Goh vraagt u zich wellicht af; “niet succesvol? en al die doden dan”?
  Nou stel dat u in principe tijdens uw terreurdaad dood wilt en dat men u een automatisch geweer in de hand drukt om zoveel mogelijk mensen mee te nemen de dood in.
  In Parijs gebeurde het maar het aantal doden was gezien de mogelijkheden die de mannen hadden toch bedroevend. Ik maak me toch sterk dat ik in staat ben om in de Spuistraat op donderdagavond een paar honderd slachtoffers te maken. Zij niet.
  Zelfmoord fanatici slagen hoofdzakelijk in hun streven binnen de Arabische wereld maar op de een of andere manier zijn ze in Europa minder succesvol.
  Nu zijn er dus eindelijk een paar die wel hun hersens gebruiken.
  Niet dat ik er vrolijk van wordt maar het heeft toch een poosje geduurd.
  En reken er maar op dat de eerste bosbranden niet aan moslims gelinkt worden want dat is racistisch (zegt men).
  Na verloop van tijd ontkom je er niet meer aan om het toe te geven, de vraag is wat het antwoord is, niet zozeer van justitie want daar ben ik het geloof al jaren geleden in kwijt geraakt maar misschien dat er nu eindelijk ogen open gaan die eerst gesloten waren.

  Geliked door 2 people

 5. Henk.V zegt:

  Het spreekt van zelf dat deze ware gelovigen die onze landen willen verwoesten, mochten zij op heterdaad worden betrapt ter plekke ”tot heerlijkheid moeten worden bevorderd”.
  Linkse foei-gesprekken richten in geval van heilige vernielzucht echt niets uit.
  Op zich is het al volstrekt ONAANVAARDBAAR dat verdwaasd en onverantwoord politiek tuig meent religieuze vandalen met zulke dodelijke intenties op het het Westen te kunnen toelaten, op grond van waanzinnige dromen over eeuwigdurende medemenselijkheid.
  Ik stel onze overheden dan ook volledig verantwoordelijk voor ALLE ellende die ontstaat wanneer men religieus ontspoorden gastvrijheid verleent.
  De uitdrukking ”linkse terreur” lijkt mij de enig correcte omschrijving voor het suïcidale open grenzen beleid dat de EU en haar vazallen in de hoofdsteden van de lidstaten voorstaan.

  Nooit waren er gekozen landelijke overheden die -op bevel van een heerszuchtige kliek in Brussel -de eigen bevolkingen zo dramatisch tekort deden.
  Aan de periode van ultiem wanbeleid op allerlei terrein moet drastisch een einde worden gemaakt.
  De grootste vrees van onze regering in Den Haag is dat het huidige kabinet valt.Daarom houden de partijen die ons kabinet intact willen houden elkaar krampachtig de hand boven het hoofd en biedt men partijen met een destructieve agenda de ruimte hun aanvechtbare zin door te drukken.
  Als gevolg daarvan worden er maatregelen genomen die pure afbraak betekenen voor diverse sectoren van een land ,dat volledig op eigen benen zou kunnen staan en de potentie heeft het welvarendste land van Europa te worden.

  Ik zou willen dat de meerderheid van de kiezers dit eindelijk eens door kreeg en de Augiasstal in den Haag eens GRONDIG ging uitmesten.

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Wat let onze landen dan. dat vernietigend gespuis. zonder scrupules. onze landen uit te gooien, met kroost erbij,…….( veronderstel :” zoals de ouden zongen, zo piepen de jongen” )……. diverse onderwijzeressen hebben toch al verteld hoe of de ‘aard’. al is, van deze stukken vuil op de scholen, dus……maak uw borsten maar nat……..<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 7. Monalisa zegt:

  Nou kom ik met een commentaar wat je eigenlijk niet geven wil. Hoe kweek men racisme met zulke antwoorden van de IS, eigenlijk zou dat kamp in polen ach laat maar het heeft geen zin om dat te schrijven maar ze kweken een WO no3. En onze lijder pikken alles , kijk wat D’66 verkondigt in haar partij top.

  Geliked door 1 persoon

 8. flyer210 zegt:

  En Rutte zag dat het goed was…………

  Geliked door 2 people

 9. Wachteres zegt:

  Vanmorgen las ik over de rampzalige bosbranden in Australië

  Mijn eerste gedachte was: Er mag weleens onderzoek worden gepleegd wie deze branden heeft/hebben aangestoken.

  Die gedachte was dus tamelijk reëel.

  Geliked door 1 persoon

 10. Blaffertje zegt:

  Ik zat al te wachten op een of andere aanslag of oproep van IS na de dood van Baghdadi.
  Is weer eens iets anders dan een kerkje platbranden en een schilder de schuld geven.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  Een nieuwe oproep hier: gooi gewoon opnieuw een heel stel vliegtuigbommen op dat ISIS-tuig opdat ze hierna zelf in het hellevuur belanden! Dat ongedierte is zo verderfelijk als de pest, pokken, mazelen, tyfus, cholera, aids enz. en anders gaan zelfs een heel stel linkse pro-islamieten in Europa in dat vuur zitten!

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  Is m.i. al lang bezig, hoogdringend tijd dat islam verboden ėn verdreven wordt in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 13. leo1 zegt:

  en.. ehh. hoe moet dat dan met die” stikstof crisis” ??????????

  Like

 14. fleckie zegt:

  Op de Duits- Engelstalige site. TANGSIR. wordt vermeld WIE!!. eigenlijk. ( de baas) het ‘ voor. Het. zeggen heeft/ had. ‘ bij ISIS!!!!! ( TURKIJE: Erdogan?!!). …….( en. nu. mag. men. even. d o o r d e n k e n !! ) ……. <~<~<~<~<~<~<~

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Ik kan me voorstellen dat er gedacht wordt om het oog om oog principe toe te passen. De moslims hebben geen bossen in ons werelddeel maar wel moskeeën.

  Geliked door 1 persoon

 16. Anna zegt:

  ISIS heeft heel goed begrepen wat er in de geïndustrialiseerde landen speelt.
  ISIS heeft begrepen dat men daar meer om de natuur geeft dan om de hard werkende mensen en de economie…….
  Dus OK zegt ISIS: de fik erin……ook dat is vernietiging van de kaffer/ tegenstander.
  Slim bedacht en makkelijk uitvoerbaar.
  Het tijdperk van kathedralen in de fik steken ( Frankrijk) hebben we gehad.
  We gaan nu de natuur vernietigen eens kijken of de kaffers dan MOHAMMED gaan vereren.
  Want dat is hun uiteindelijke doel; heel de wereld onder Allah……..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s