VIDEO – Bijna lachwekkend: zo links is ons onderwijs (met Wierd Duk)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in hersenspoeling, Indoctrinatie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO – Bijna lachwekkend: zo links is ons onderwijs (met Wierd Duk)

 1. Rensk. zegt:

  Hoe dommer het volk hoe beter je een dicatatuur kunt bewerkstelligen. Dat weten de hedendaagse politici als geen ander .Het enige waar ze goed in zijn is propaganda en onrust veroorzaken. Merkel heeft er zelfs les in gehad bij de communistische jeugdbeweging.

  Like

 2. Steven zegt:

  Linkse indoctrinatie?… nee hoor, hoe kom je daarbij?
  Iedereen in dit land is ‘vrij’ om zijn/haar politieke voorkeur aan te nemen… UGHH

  Ik heb een tijdje in een buurthuis gewerkt waar ook asieleisers Nederlandse les kregen van een vrijwilliger. Ik was in de zaal ernaast bezig (één zaal met tussenwand die op 1 want open was) en hoorde dat deze vrijwilliger tegen deze arme asielparasietjes stond te vertellen over Wilders… gevaar voor Nederland, Racist… ik moest er gewoon om lachen..maar zo gaat het dus.

  Toen Trump tot president werd verkozen was het hele buurthuis-bestuur van slag. Ik zat te lachen en de rest stonden bijna letterlijk te janken, zo geschokt waren ze.

  Het is gewoon een verschrikkelijk manipulatief KUT volk dat linkse crapuul!

  Geliked door 4 people

 3. Republikein zegt:

  Gebruikt zijn hersens.

  Like

 4. ruud beijer zegt:

  Triest land. Hopelijk krijgen de docenten er geen euro bij .
  Verworden tot wegkijkers en huichelaars in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  In GB, blanke geschiedenis ist verboten….
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/09/leftists-seek-purge-anglo-saxon-history-claim-term-bound-up-white-supremacy/

  Leftists Seek to Purge ‘Anglo-Saxon’ from History, Claim Term ‘Bound Up with White Supremacy’
  Linksen proberen ‘Angelsaksisch’ uit de geschiedenis te verwijderen, beweren term ‘Vol van White Supremacy’

  Leftists academics are pushing to erase the term “Anglo-Saxon” from the study of history, claiming it is “inextricably bound up with pseudohistorical accounts of white supremacy”.
  One such academic is Mary Rambaran-Olm, whose Academia page describes her as an “active member of the Medievalists of Color organization”. Her areas of interest include such topics as “Race and Critical Race Studies in Anglo-Saxon Studies” and “Anglo-Saxon Studies in the Post-Colonial Caribbean”.

  Ms Rambaran-Olm claimed in comments to The Times: “Generally white supremacists use the term to make some sort of connection to their heritage (which is inaccurate) or to make associations with ‘whiteness’ but they also habitually misuse it to try and connect themselves to a warrior past.”

  Linkse academici proberen de term ‘Angelsaksisch’ uit de geschiedenisstudie te wissen en beweren dat deze ‘onlosmakelijk verbonden is met pseudohistorische verhalen over witte suprematie’.
  Een dergelijke academicus is Mary Rambaran-Olm, wiens Academia-pagina haar beschrijft als een “actief lid van de organisatie Medievalists of Color”. Haar interessegebieden omvatten onderwerpen als “Race- en kritische racestudies in Angelsaksische studies” en “Angelsaksische studies in het postkoloniale Caribisch gebied”.

  Mevrouw Rambaran-Olm beweerde in haar commentaar op The Times: “Over het algemeen gebruiken blanke supremacisten de term om een ​​soort connectie te maken met hun erfgoed (wat onnauwkeurig is) of om associaties te maken met ‘witheid’, maar ze misbruiken het gewoonlijk ook om te proberen verbinding te maken zichzelf tot een krijgersverleden. ‘

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Twee jaar Grieks en Latijn mogen doceren op een Reformatorische scholengemeenschap.
  Is al een tijdje geleden en vanzelfsprekend had je daar toen geen last van linkse kuren.
  Ook goed gemotiveerde jongens en meisjes, die het leuk vonden om deze talen te leren.
  Zij hadden vrijwel allemaal een SGP-achtergrond en politiek kwam helemaal niet aan de orde.
  Maar dat was, en is, op andere scholen bepaald niet het geval.
  Want dergelijke scholengemeenschappen waren 12 jaar geleden eigenlijk al eilanden in een zee van linkse ellende. En dat is nog steeds zo; een doorn in het oog van D’66-ers en GL-ers.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marijke zegt:

  Gelukkig! Er is dus nog hoop voor de jeugd!

  Like

 8. M. zegt:

  Je moet je kinderen leren dat ze op school voorgelogen worden en bang gemaakt met klimaat waanzin en ze gewoon laten zien wat voor smeerlappen het zijn.
  De leraar die mijn kinderen angst aan lult met zijn klimaat waanzin zal geleerd worden wat angst is.
  En de leraar die mijn jongens in een jurkie lult krijgt een pak op zijn sodemieter en iedereen die deze waanzin denkt te moeten steunen krijgt ook gewoon een pak op de sodemieter en daar zal de wet die men misbruikt voor smerigheid niets aan veranderen.
  Mensen die kinderen opzettelijk kapot maken dienen verwijdert te worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. henk verhoef zegt:

  en a;lle linkse parttime werkenden niets presterenden, onder werkdruk lijdende onderwijzeresjes naar het Malieveld voor meer geld voor die 24 uurtjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s