Waar je ook kijkt, overal wordt de islamisering je door de strot geduwd

Screenshot_17

(Door: “Balkanske priče”)

Het doel van de islam is de vestiging van een islamitisch wereldrijk. De islam is voor nog geen 25% religie en voor het overige deel een politieke doctrine met eigen wetgeving (sharia) en een uitgebreide set van –sociaal-culturele regels die volstrekt haaks staat op de moderniteit van de westerse democratieën. Het is werkelijk krankzinnig dat een uitvoerende macht in onze seculier opererende natie zich overgeeft aan het organiseren van een bijeenkomst die gekenmerkt wordt door deze “religie” en een ander staatkundig streven. En hervorming en verandering van de islam valt voor de goede verstaander niet te verwachten. Want iets dat perfect en volmaakt is, wordt natuurlijk nooit hervormd…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Waar je ook kijkt, overal wordt de islamisering je door de strot geduwd

 1. Tistochwat zegt:

  Islam:
  – diepe duisternis
  – dwang
  – sadisme
  – bloeddorst
  – wreedheid
  – sinister
  – luguber
  – zwart

  ACHTERLIJK EN KRANKZINNIG!
  WEG MET DE ISLAM!

  Geliked door 5 people

 2. andre zegt:

  Hier de paus met Grand Imam of Al Azhar Al Sharif. Doodeng deze moordenaars dieven en slavendrijvers. eventjes seconde 55-57 staan ze met een zweep achter hun slavinnen en de paus? die vindt het maar wat prachtig. De paus is niet katholiek maar islam Khazar maffia. Hier gaan we helaas naar toe in de EU.

  Geliked door 4 people

 3. ronjaspers zegt:

  De soldaten van allah worden door de satanische globalistische elite gebruikt voor een oorlog/genocide tegen de oorspronkelijke europeese bevolking,zodat de satanische elite hun New World Order kunnen installeren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s