Communisme het meest geschikt om globale opwarming te stoppen

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Links-totalitaire ideeën bij de VN

Enkele jaren geleden zei de klimaatcheffin van de VN, Christiana Figueres (foto), dat de democratie slecht zou zijn om te globale opwarming te bestrijden. Landen zoals China zouden beter geschikt zijn om desbetreffende maatregelen in te voeren. Deze manier van denken schijnt in de VN en vele klimaatbescherming organisaties wijdverbreid te zijn.

Die Freie Welt

Communistische en socialistische ideeën worden vaak door Latijns-Amerikaanse politici de VN binnengebracht. Daar worden deze ideeën dan verbonden met de klimaatideologie. Voorbeeld: Christiana Figueres uit Costa Rica.

Van 2010 tot 2016 was Christiana Figueres secretaris-generaal van het secretariaat van de klimaatkader-conventie van de Verenigde Naties (UNFCCC). Ze maakte er geen geheim van dat zij het kapitalisme en de democratie voor de moeilijkheden in de klimaatbescherming verantwoordelijk maakte. Zo verklaarde ze dat de democratie slecht zou zijn om de globale opwarming te bestrijden. Politieke systemen zoals in China zouden beter geschikt zijn. Als de regering daar vaststelt dat klimaatbescherming de nationale belangen schaadt, zouden er direct en omvattende desbetreffende maatregelen worden genomen.

Deze denktendensen zijn typisch voor al die globalistische ideologen die de meningen van de bevolkingen als populisme afdoen en in plaats daarvan vinden de burgers te moeten betuttelen. Bijna alle links-groene milieuorganisaties hebben een gelijksoortige intonatie: ze willen de burgers betuttelen, willen dingen verbieden, anderen de manier van leven voorschrijven. Dezelfde manier van autoritair denken is ook in de VN verbreid. Veel VN-bureaucraten willen heel graag bepaalde gedragswijzen en ideologische zienswijzen aan burgers in de hele wereld opdringen in plaats van de wereld zijn echte verscheidenheid aan ideeën en wereldbeschouwingen, en zodoende de burgers, de vrijheid te laten.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", Algemeen, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Globalisering, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Communisme het meest geschikt om globale opwarming te stoppen

 1. Harry Willemse zegt:

  Communisme is alleen maar goed voor heel veel doden. Voor de rest is het klimaat het vehikel dat deze idioten, die niets van het verleden hebben geleerd dan wel te jong zijn om te weten wat er zich heeft afgespeeld , gebruiken.

  Like

 2. Lucky zegt:

  Off topic,
  Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…..school in VS

  Like

 3. har zegt:

  dat de vn een kwaadaardig gezwel is behoeft geen uitleg m.i.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Communistisch China…vuil, vuiler, het vuilst
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/luchtvervuiling-doodt-1-2-miljoen-chinezen-per-jaar~b9cadb3f/

  Luchtvervuiling doodt 1,2 miljoen Chinezen per jaar

  In een nieuwe wereldwijde studie over luchtvervuiling prijkt China met grote voorsprong bovenaan de lijst met meest vervuilde landen. In 2010 zouden er in totaal 1,2 miljoen Chinezen gestorven zijn door luchtvervuiling, goed voor 40 procent van het wereldwijde totaal. Dat meldt The New York Times.

  https://www.hpdetijd.nl/2015-02-14/top-20-deze-landen-lozen-het-meeste-plasticafval-zee/

  Top-20: deze landen lozen het meeste plasticafval in zee
  De laatste jaren is er veel aandacht geweest voor de enorme hoeveelheden plastic die in onze oceanen en zeeën terechtkomen. Grote stukken of kleine flieders plastic vallen uit elkaar in microdeeltjes en vervuilen zo het zeewater.

  De absolute nummer 1 op de vervuilerslijst is, inderdaad, China. De Chinezen lozen jaarlijks ergens tussen de 1,3 en 3,53 miljoen ton plastic in zee. Indonesië staat op de tweede plaats, gevolgd door een groot aantal ontwikkelingslanden. Op plaats twintig staat het eerste westerse land: de Verenigde Staten.

  Like

  • henk verhoef zegt:

   nu maar 1,2 miljoen luchtvervuilings doden per jaar in china
   In 1962 een 40 miljoen in een jaar van de honger en daarvoor nog veel meer( mao deed er in de jaren 1948-62 een 100 miljoen weg)
   Over overstromings doden — zijn geen cijfers over bekend maar miljoenen per jaar
   China is er dus met beetje luchtvervuiling goed op vooruit gegaan
   en laat die klimaat verandering dus alleen maar in zijn voordeel werken
   En dan heb je straks in europa het klimaat onder controlle( wat ik betwijfel) maar de islam overname /overheersing hebben we helemaal niet onder controle, we verliezen daar iedere dag meer terreijn– en op weg naar de sharia

   en straks huilen van- we wisten het niet– zelfs dan liegt men nog

   Like

 5. het klimaat trekt zich niks van mensen aan: de zon staat 150 miljoen kilometer ver weg

  Like

 6. M. zegt:

  Gezond verstand is genoeg om deze opwarmwaanzin te stoppen.
  Ieder mens met gezond verstand weet dat we alleen maar afkoelen en iedere mens waarvan het gevoel het nog doet voelt dat het helemaal niet warmer word en ook dat de zomers steeds korter worden en minder warm.
  Waanzin die compleet tegen hun gevoel en verstand ingaat en nog laten ze zich gek lullen door mensen die altijd al gelogen hebben tegen ze.

  Kijk maar uit dat u niet doodvriest straks tijdens de opwarming.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s