IPPC ontmaskerd

Screenshot_33

(Door: Jan Jacobs)

Het is eindelijk zover: onze eigen nationale VRT ontmaskerde eigenhandig het IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) als een amateuristisch en erg fraudegevoelig politiek orgaan, waar een hond met een hoed op zomaar aan de slag kan gaan. De VRT-journalist Amra Dorjbayar zorgde, wellicht ongewild, voor deze primeur.

Het Vaticaan aanvallen

Het IPCC is zowat het Vaticaan van de klimaatkerk en elk rapport is toch een soort van bijbel waar niet aan mag getwijfeld worden. Voor klimaat-religieuzen is het steevast ‘the debate is over and the science settled’. Het zijn heilige geschriften zowaar. Ook voor atheïst Maarten Boudry is dat zo. ‘Aanvaard de consensus van het IPCC en ik stop om u klimaat-ontkenner te noemen’, schreef Boudry. Nu blijkt echter dat de selectie van de klimaat-evangelisten niet erg secuur verloopt.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op IPPC ontmaskerd

 1. henk verhoef zegt:

  wetenschappers moeten ook aan centjes komen om te leven- hoe banaal dat ook mogen klinken
  Politici en bedrijven hebben centjes en die willen wat
  De politici willen invloed en zetels en zakkenvullen en de bedrijven willen winst en zakkenvullen
  Het volk wil helamaal niets– nou ja citytrip en minder niet bestaande werkdruk en vooral dat er (naar zijn onzin) geluisterd word-
  De polkitici en bedrijf KOOPT gewoon die wetenschapper–en die hoeft ook helemaal geen verstand te hebben van het onderrwerp- als hij maar levert waar men hem voor betaald
  Je kan best een jurist( toch het minste van het minste volkl) een verhaal over het klimaat laten schrijven– als de punten en comma,s maar op de juiste plaats staan en rattensnuffelaar en politekelogen geschiedeis wetenschappers ( bvslavernij verhaal maar vertellen niet wie de slaven ,makers waren – maar alleen de handel de schuld geven) omarmen het wel
  en het volk denkt niet na ( zie de pensioen en klimaat verhalen) en kiezen
  De bijbel/koran en zo– we nemen het aan als gesneden koek want ja
  Gelukkig vindt de mens dat hij hoogopgeleid is en wil vooral niet met zijn kop boven het maaiveld– want ja – kop er af( klokkenluiders) maar wel in dwdd of eva /p;auw

  Geliked door 4 people

 2. Blaffertje zegt:

  Dit is niet de eerste keer.
  Ca. 10 jaar geleden zijn ze ook al eens door de mand gevallen, als ik het wel heb was wiki leaks hier voor verantwoordelijk door duizenden mails van het IPCC te onderscheppen en openbaar te maken.
  Toen dacht ik, “Ze zullen nu wel met de billen bloot gaan en ophouden”, maar hoe naïef van mij.
  De leugenfabriek IPCC wist met leugen en bedrog, gesteund door overheden zich toch weer op te richten en zie met wat voor gevolgen.
  Ze helpen alles naar de kloten.
  Godzijdank durven steeds meer mensen, waar onder vele deskundigen hun mond open te doen en een tegengeluid te geven.
  Zelfs de wetenschappers die in de global warming geloven, zeggen dat hun woorden worden verdraait en misbruikt in deze klimaat en milieugekte.

  Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/zo-wordt-de-komende-systeemcrisis-gebruikt-voor-een-wereldwijde-klimaat-dictatuur/

  Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur

  De vice voorzitter van het IPCC klimaatpanel van de VN gaf het enige tijd geleden al ruiterlijk toe: het klimaat/energiebeleid draait amper om het klimaat, maar om het herverdelen (= afbreken) van de welvaart in het Westen. Achter de schermen werken politici dan ook hard aan het beëindigen van de hegemonie van de dollar en het gebruik van fossiele brandstoffen. Na de komende megacrisis zal een monetaire herstart worden aangegrepen om totale digitale controle over ieders geld te krijgen, en vervolgens enorme belastingen te heffen die nodig zijn om een klimaatdictatuur op te richten. Aangezien de EU ernaar streeft om in of vanaf 2030 ‘fossiel vrij’ te worden, is een dystopische samenleving waarin al onze vrijheden zullen zijn afgepakt ineens heel dichtbij gekomen.

  Wereldwijde gecentraliseerde planning, zowel economisch als maatschappelijk, is wat de Westerse elite wil, en waarvan de Europese Commissie in Brussel het voorfront is. Ongekozen bureaucraten in supranationale instellingen zoals de EU, de VN en het IMF streven naar onvervalste neo-communistische totale controle over ieder aspect en elk detail van ons leven.

  Geliked door 3 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Goed dat IPCC ontmaskerd is. Bij deze klimaatmaffia gaat wel erg veel geld om, $2.400.000.000.000 is geen kleinigheidje. Er zijn dagen, dat ik het niet op zak heb. Ik ben echt niet de enige. Ik ken meer AOW-ers, die dat niet hebben. .

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   IPCC is al eens vaker ontmaskerd en ook deze keer zal niet de laatste keer zijn. Ze worden steeds weer in her zadel geholpen en gehouden door het schorem onder de rijken en regering, omdat het toch een verschrikkelijk leuk en vooral heel makkelijk verdienmodel is, waarmee je hele diepe zakken vol kunt maken.

   Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/geert-wilders-kan-niet-langer-op-kabinet-wachten-en-presenteert-noodwet-stikstof/

  Geert Wilders geduld met Mark Rutte raakt op, presenteert noodwet stikstof

  Tweede Kamerlid Geert Wilders (PVV) heeft lang genoeg gewacht op het kabinet en besloot zelf aan het werk te gaan voor de verandering. Vandaag lezen we in de Telegraaf dat de PVV een ‘noodwet’ heeft voorgesteld met het doel de Nederlandse economie een aantal maanden rust te gunnen, terwijl het kabinet hard werkt een duurzame oplossing voor het stikstofprobleem. Zo lang dat laatste niet is gebeurd moet de noodwet van kracht zijn.

  De fractie van de PVV heeft het wetsvoorstel nog niet ingediend in de registers van de Tweede Kamer, maar staat zeker niet alleen als het gaat om het inzetten van het instrument ‘noodwet’ om daarmee de stikstofcrisis te bezegelen.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s