IS-kinderen moeten teruggehaald worden van de rechter . . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op IS-kinderen moeten teruggehaald worden van de rechter . . .

 1. andre zegt:

  Begrijpelijk want deze haatsmurfen stemmen allemaal links……..als ze groot zijn.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dit soort rechters kunnen we beter opsluiten in een inrichting voor gestoorden,ze zijn een groot gevaar voor de Nederlandse samenleving !

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Wordt het niet hoogdringend tijd dat dergelijke creaturen die zich uitgeven voor rechter die dergelijke onzin uitkramen hun ontslag krijgen? Of moeten er eerst nog veel mensen vermoord worden voor er ingegrepen wordt?
  Elke vorm van geweld is verwerpelijk en wat doet het linkse polktieke gespuis? Ze importeren het geweld en de burgers moeten zwijgen en de ellende ondergaan…..
  Dat gaan we dus niet doen.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   LInks…………….alles is in dit land links, zeker de oude kartelpartijen die zijn zo links als de pest geworden, VVD, D66, CDA, GroenLinks, SP, CU, SGP en nog een stel kleine meelopers. LInks is het kankergezwel in de samenleving ze verkopen en verraden hun autochtone achterban waar ze bijstaan en die zijn te dom om het te zien !

   Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Triest dat de veiligheid van Nederland afhangt van geestelijk gestoorde D66 gebakkies !

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Alle kinderen, dus ook de oudere. Het is weer prachtig gespeeld. Zonder de moeders worden de kinderen niet meegegeven door de Koerden. Hoeveel zouden ze daarvoor betaald worden?

  Ik denk dat de nakomelingen van de NSBvrouwen waarvan de kop kaal geschoren is binnenkort ook de Staat aan kunnen klagen vanwege de immaterieele schade, die hun nageslacht daarvan heeft ondervonden. O ja dat is de volgende stap van de ISvrouwen. De staat aanklagen wegens de schade die zij en hun kleine ISertjes ¨geleden¨ hebben. Is er al een advocaat, die zich weer een goed betaalde zaak kan toeeingenen?

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Net als het tot op het bot verrotte genetisch afval dat hen uitgescheten heeft, horen deze invasieve moordlustige zwarte larven niet thuis in een Westerse samenleving.

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  Allemaal een huis,uitkering en als dank straks iedereen de keel doorsnijden .

  Geliked door 1 persoon

 8. Dijkstra zegt:

  Trouw schrijft in betrekking tot het vonnis:
  “Ze zitten nu vast in kampen die door de Koerden worden beheerd. De omstandigheden in de kampen zijn erbarmelijk. Er is veel agressie en geweld, weinig voedsel en water, er heersen ziektes, mensen worden gemarteld en er zijn bombardementen. ”
  Aha. De omstandigheid in het IS-kalifaat waren anders? Daar was geen agressie, geen ziektes, geen marteling van Jezidi’s en zovoort?
  Deze mensen kozen voor het kalifaat en voor een gewelddadig leven. En dat hebben ze nu. De echte reden dat ze terug willen is dat het kalifaat niet meer bestaat, dat ze een bloedhekel hebben aan Koerden (waarvan de vrouwen zo maar ongesluierd rondlopen, het moet niet gekker worden) en dat Assad macht over ze krijgt omdat de Koerden zich bij hem hebben aangesloten.

  Like

 9. Richard zegt:

  De Jezuieten wisten al dat je kinderen tussen hun eerste en derde jaar voor hun leven kunt vormen. Ze hebben al heel vroeg geleerd hoe zij moeten slachten, en daar komen zij nooit meer van los. Zo halen we nu de problemen over tien jaar binnen.

  En let maar op: Dadelijk volgt de gezinshereniging. Mogen mama en papa ook komen.

  Geliked door 1 persoon

 10. In de moskee (de kazerne van het kwaad) is het gedachtegoed van de ISIS moslims geboren!Natuurlijk is de Nederlandse overheid verantwoordelijk voor het faciliteren van het kwaad!Ambtenaren op de meeste ministerie’s weten vanwege moedwillige onwetendheid ; het verschil tussen goed en kwaad niet meer,en denken zelfs dat de kwaadaardige islam ,een gelijkwaardige religie is ,als het door DE GOD van Israël geïnspireerde Christendom !Europa en Nederland wordt door stekeblinde leiders geregeerd ,die zich volkomen ten onrechte focussen op het milieu (zie : klimaathysterie deel 10 http://www.franklinterhorst.nl)

  Geliked door 1 persoon

 11. Dijkstra zegt:

  Is het slecht om te denken dat de slimme advocaten dit zo hebben afgesproken met de moeders, wetende dat na de kinderen de rest van het gezin mag volgen in het kader van gezinshereniging? En dat de slimme rechters dit ook heel goed weten.

  Like

 12. Johan zegt:

  Wat voor een godvergeten achterlijke geflipte k*trechter is dit nou weer ?
  Die man spoort voor geen meter.
  Waar haalt die stompzinnige rechter het gore lef vandaan om ons Nederlanders op te zadelen met dat perverse IS-uitschot ?

  Woorden schieten hier tekort, om mijn woede uit te drukken.
  Nederland wordt faliekant de vernieling in geholpen met zulke gerechtelijke uitspraken als van dit soort extreemlinkse flippo’s. Hopelijk wordt er niet naar geluisterd en legt de regering het ” advies” naast zich neer.
  .

  Geliked door 3 people

 13. Pietersen zegt:

  Wat een kkr rechter, zeker D’66 of nog erger.
  Belachelijke rechtspraak is dit. Er zal wel gebruik gemaakt worden van rapporten uit die kampen. Iedereen kan schrijven wat ie wil en beweren wat ie wil in zo’n nep-rapport. Durf m’n kop eronder te verwedden dat veel ronduit gelogen en aangedikt is, en zo’n rechter doet alsof dat bewijs is.
  Een ‘bewijs’ uit een kamp in Syrië oorlogsgebied. Wat een lachertje.
  In Nederland heb je stapels bewijs nodig om scooterklootzakjes die mensen doodrijden veroordeeld te krijgen.
  Dit is een politiek vonnis door een rechter die zijn politieke mening heeft en die kindertjes liever hier zit en hij is zo sluw de moeders ook mee te krijgen omdat de Koerden de kinderen niet alleen laten gaan. Hun moeders zullen mee moeten anders geen deal.

  Like

 14. Ton Ruygrok zegt:

  In en met alles merk je dat in dit land zwak begaafden en zwaar gestoorden aan de touwtjes trekken..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  Dit is kwade opzet en decennia geleden al gepland.De invasie van de soldaten van allah om de oorspronkelijke europeese burgers te terroriseren en af te slachten.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.Dit alles voor een New World Order voor de satanische globalistische elite,zoals de nazi bilderberg groep en de illuminati (rotschilds/rockefellers)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s