VIDEO: Geert Wilders licht Noodwet Stikstof toe

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Geert Wilders licht Noodwet Stikstof toe

 1. henk verhoef zegt:

  zal een 75% van de linkse gristelijke bevolking wel op tegen zijn
  Goed idee of niet– want komt vasn die rechtse man

  Het stikstof proibleem bestaat ALLEEEN in nederlrand- want daar is men te dom op zelfs maar te poepen
  Kijk even naar buitenhof en verhaal van die econome ( Mees- BEN GEEN FAN VAN HAART!!)over het onderwijs personeel– Ze heeft er geen hoge hoed van op– zachtjes gezegd en veegt het hele linkse sociale belijd zo de varkens mest put in– terecht
  OF naar het verhaal over pensioenen en zo- er kwam wel naar boven–wat een ontzettend dom volk– nou ja met dat soort onderwijzers– is dat niet verwonderlijk
  Er toen keek ik ook nog even naar de peilingen-
  dan alleen maar bevestiging van de stelling=

  Op lossing van de plundering — binnen kort bij u door het hele l;and- men gaat cameraatjes ophangen– nee = je moet rechters met ballen die ze gewoon een 10 jaar dwangarbeid oplegt( om de schade terug te betalen) enn niet dat hij de actie van die dierenactivisten sympatiek vind-
  ADvocatenb bannen uit de rechtzaal want verlengarm van de misdaad
  Hoe vind je die plunderaars nu–
  ga eens kijken wie er in dure jas loopt met een uitkering–= hoor toch dat de politie( wijkagent) en sociale werkers tot in de haarvaten van de sameleving zit

  juist ja–

  Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Is dit oppositie voeren vanuit een cordon sanitaire ???
  Zo lijzig. Daar raakt niemand van onder de indruk.
  In plaats van het kabinet een flinke schop onder de kont te geven, hou je Rutte-3 met deze noodwet in het zadel.
  Rutte gaat echt niet nadenken. En uitingen van gevoelens en emoties maken op de de vergeetachtige, liegende en schaterlachende duivelsaanbidder geen enkele indruk.
  Die noodwet wordt echt niet aangenomen.
  De rood-groen linkse klimaathysterie en het D66 gedoe zijn er echt niet op uit, om de boeren en de bouwvakkers te helpen. Integendeel, ze willen juist de de nek ondraaien !!!
  Wel, ga ze dan ook niet helpen, maar geef ze groot protest !!!
  Grootschalig protest maakt het volk wakker.
  Maar ga niet om 3 uur terug naar huis, maar blijf in Den Haag, tot het kabinet is gevallen !!!
  Gooi desnoods het hele land plat !!!
  Trap niet in de ruttige loze woorden en toezeggingen, die toch niet worden nakomen.
  Het zijn ruttige leugens, om het volk te kalmeren. Ha, ha, ha, haaaaa !!!

  Like

 3. H. Vaes zegt:

  Er is gelukkig toch nog iemand in het dolgedraaide Nederland die nuchter kan nadenken en effectieve oplossingen biedt…..nl de PVV.

  Like

  • Oeps zegt:

   @ H. Vaes (11 november 2019 om 10:09)

   Dames en Heren.

   Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
   Met dit noodwetje los je geen problemen op. Het houdt alleen maar Rutte in het zadel. Wilders en de PVV zijn in een cordon sanitaire gemanipuleerd. Dus de kamer zal dit noodwetje zonder meer wegstemmen. Het gaat niet om de knikkers, het gaat om het spel. Het CO2 probleem is geen echt probleem. Het is uit de dikke duim gezogen. Met dit vermeende probleem willen ze chaos creëren. Het gaat niet om ons, Nee, het gaat om hogere doelen. Het is een satanisch plan, dat ze uitvoeren. Ze willen de duivel plezieren. En daar worden de boeren en de bouwvakkers aan opgeofferd.
   Wilders moet zijn tijd niet verdoen met een noodwetje. Hij moet het momentum grijpen, om een plan uitwerken om Rutte een genadeloze schop onder zijn kont te geven. Hij zou er beter aan doen, om het met de boeren, de bouwvakkers, de vissers, de onderwijzers en de AOW-ers op een akkoordje te gooien. Door samen de massa te mobiliseren en net zo lang door te gaan tot Rutte, de vergeetachtige liegende schaterende duivelsaanbidder, gevallen is. Dus niet om 3 uur terug naar huis gaan, maar in Den Haag blijven. Even doorbijten Desnoods het hele land platgooien. Rutte verdient niet beter, dan lik op stuk !!!

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Gelukkig heerst de KlimaatGekte enkel in de Pays-Bah, de buurlanden zijn nog niet aangepast.
  Het heeft er alle schijn van dat het ‘Burgertje Pesten’ en het ‘Automobilistjes Plagen’ door de Nederlandse Politiek geen enkel effect sorteert, zelfs geen protesten, ook al gaan we straks in slakkegang in files door het land…………..wel acties door boeren in tractors en bouwvakkers in bouwverkeer, maar die zien wél in dat de regering volledig maling heeft aan hun acties, De domme schapen in hun koekblikken glibberen straks over spiegelgladde wegen naar en van hun werkplek…..geen onvertogen woord van die kudde melkkoeien…
  (Ambtenaren en onderwijzers hebben wel exclusieve afspraken kunnen maken, meer loon en met 52 jaar met pensioen, de rest blijft werken tot men niet meer oplevert en inlevert, och och och arm Nederland).

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  De ¨hoogste¨ ambtenaar Rutte is te schijterig om in noodgevallen van de regels af te wijken. Niet te schijterig voor loze praatjes. Ze doen dat alleen als het in eigen belang is met als grote voorbeeld Merkel, die uit eigen belang de wet overtrad. Dan kan het ineens wel. Treiteren is het nieuwe ambt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/11/12/pas-expert-ontsla-programmadirectie-natura-2000-lnv-ministerie/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘PAS-expert: ‘Ontsla Programmadirectie Natura 2000 LNV-Ministerie’ ‘

  “In 1 van de meest belangwekkende artikelen over het platteland van de laatste jaren, schetst biofysicus Nico Gerrits het Natura 2000-drama. Het LNV-Ministerie hing rond de nek van boeren (en vissers) een groene strop, met gebruik van ‘wetenschap op bestelling’ bij Wageningen UR. Het debacle van de PAS (Programma Aanpak Stikstof sneuvelde bij Raad van State) was al jaren te voorzien.

  Omdat ambtenaren dusdanig met de natuurbouwlobby van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en de Landschappen verweven zijn, stelt Gerrits voor om de volledige Programmadirectie Natura 2000 te vervangen.

  Dat zou de enige remedie zijn bij dit corrupte ministerie, dat Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en De Landschappen – ondubbelzinnig bewezen door oa Vereniging Gelijkberechtiging Grondbezitters- voortrekt op andere grondeigenaren en gebruikers.”

  Like

 7. Lucky zegt:

  Inhoud onbekend…
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1252839164/coalitie-akkoord-over-maatregelen-stikstof?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Coalitie akkoord over maatregelen stikstof

  DEN HAAG – De coalitie heeft een akkoord bereikt over de aanpak van de stikstofcrisis. Fractieleider Rob Jetten (D66) heeft dat zojuist gezegd na urenlang coalitieberaad.

  Inhoudelijk willen de deelnemers niets zeggen over wat er in het pakket’ zit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s