VIDEO Jensen: “Mark Rutte, waar ben je mee bezig?!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO Jensen: “Mark Rutte, waar ben je mee bezig?!”

 1. Rensk. zegt:

  Rutte: geen idee waar ik mee bezig was en ben. Vergeten is menselijk. Toch? Kom op Jensen doe effe normaal. We leven in een gaaf land dus niet zeuren en dus altijd positief blijven. Doe zoals ik de grote ¨leider¨ en een voorbeeldig voorbeeld voor iedereen, die de kunst van het liegen en bedriegen ambieert. groetjes Rutte hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahah en gieren en brullen met de lip omhoog zodat de konijnetandjes goed te zien zijn

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Heel duidelijk uitgelegd.
  Het probleem is dat je dit de ‘ingeslapenen’ zo ontzettend moeilijk kan laten inzien.
  Soms denk ik dat het makkelijker is om een dode weer tot leven te wekken.

  Geliked door 2 people

 3. django zegt:

  Rutte heeft ernstige geheugenverlies.
  De onderste steen van de MH17 kan hij niet vinden.
  Dat hij via OM Wilders wilde uitschakelen weet hij niet meer
  Dat bij de F16 aanvallen 100 burgers zijn getroffen kan hij niet herrineren
  En dat door het importeren van 2.000.000 inboorlingen de stikstof hoger wordt,
  heeft hij ook geen herrinering aan. (Zo was het ook met de bonnetjes van Teeven & Opstelten.
  Opdonderen met die struikrovers en drugshandel.

  Geliked door 3 people

 4. Veronica zegt:

  Wij hebben een minister met Alzheimer.
  Hij kan zich zo weinig herinneren die arme man.😭 Heb toch een beetje medelijden met hem.
  Want hij volgt alleen maar orders op. Kan hij toch niks aan doen.

  Ik hoop dat deze vent ooit een keer opgepakt word voor misdaden tegen de burgers van Nederland. Samen met dat hele kut kabinet. 😡

  Geliked door 4 people

 5. jetse47 zegt:

  Deze dwaas is bezig met zijn EU utopie uit te voeren , EIN REICH EIN FÜHRER!!

  Geliked door 2 people

 6. henk verhoef zegt:

  waar ruttetrutje mee bezig is–
  STEMMEN BINNENHALEN– en hij is nog succesvol ook want vvd nog steeds/weer de grootste partij
  Rutte is dus goed in stemmers lokken
  Oke ben het met u eens– zegt heeeel veeeel over de hoogopgeleide kiezer
  Denk steeds vaker– de gemideelde nederlandse kiezer is net als Ruttetrutje zo betrouwbaar als een aal in een emmer homo/lesbo vega stront

  Geliked door 3 people

 7. Japio zegt:

  En in de zgn peilingen weer de grootste partij, wtf? Is allemaal gelogen en zo proberen ze de (slapende) burger te indoctrineren en te misleiden met hun k.. peilingen.

  Geliked door 4 people

 8. Mwsm zegt:

  Nederlandse belangen zijn blijkbaar niet het belangrijkste in de ogen van Rutte. Onze cultuur, onze geschiedenis en onze agrariërs, onze visserij worden opgeofferd aan Europa en de Islam. En dat gaat maat door…..Klimaat crisis en stikstof crisis zijn verzinsels om meer belastinggeld binnen te harken en de boeren en vissers in het nauw te drijven. En inderdaad wordt gezond verstand weggezet als “extreem rechts”.

  Geliked door 2 people

 9. Bob Fleumer zegt:

  Ik vind het jammer dat de video alleen te zien is als je je aanmeld bij youtube kan dat niet anders ik lust youtube niet!

  Like

 10. Dijkstra zegt:

  Jensen heeft gelijk, maar Rutte hoeft niet te begrijpen dat mensen zijn beleid zat zijn. Want de VVD is in de peilingen de grootste partij. Het merendeel van de mensen in Nederland wil graag bij de macht horen, wil allereerst dat het dagelijkse leven doorgaat en dat grote problemen vooral niet worden besproken, want dat is niet gezellig. De massa wil consensus, want dat geeft een rustig gevoel, dat alles best wel goed gaat.

  Like

 11. M. zegt:

  Waar ze mee bezig zijn?
  Ons land , cultuur en de eigen mens de nek om draaien.
  Waarom er niets veranderd ? Ze gaan niets veranderen wat ze eerst zelf teweeg brengen.
  Als de mensen nu nog niet door hebben dat het slopen van het land met ons er bij het beleid is dan krijgen ze het nooit meer door.
  Het beleid (het tegengaan van eigen mensen en cultuur) waar bijna de volledige politiek zo achter stond in 2010 zegt toch duidelijk dat ze niet uw vertegenwoordigers zijn.

  Als u miljoenen op tafel legt gaat dan de zon schijnen?
  Als u miljoenen op tafel legt gaat de zon dan minder schijnen?
  Waarom denken de mensen dat een hoge rekening betalen het klimaat zal veranderen?
  Zijn de mensen nou werkelijk zo dom gemaakt door de tv en smartphone waar ze allemaal aan verslaafd zijn dat ze de grootst mogelijk onzin nog voor waar aannemen ook?

  Nederland kan het prima alleen maar men lult iedereen liever wat angst aan want dan denkt de mens niet meer en kan men de smerige plannen blijven uitvoeren.
  Vandaar is hij uitvoerder en geen vertegenwoordiger van het eigen volk.
  Integendeel.

  Geliked door 3 people

 12. Hovawart zegt:

  Het maakt geen snars uit, de klimaatmaatregelen die er door dit kabinet langs onze huigjes worden geduwd, of de door Brussel opgelegde klimaatboetes die bij het niet nakomen van de door onze regering afgesproken klimaatdoelen straks wel even moeten worden opgehoest door de hardwerkende belastingbetalers, hoe dan ook trekken de Hollandse stumpers aan het kortste eindje…….na het zuur komt het zoet……poen weg en alleen armoede!

  Geliked door 1 persoon

 13. C.J. Dekker zegt:

  @Bob Fleumer, Jensen wantrouwt jijbuis e.d. ook daarom jensen.nl.

  Geliked door 1 persoon

 14. bigljohn zegt:

  Rutte is geen leider. maar een teringleider. De man kan niet regeren, maar werd door de E.U. goed bevonden als uitvoerder van smerige zaakjes (NWO). Zoals ook Frank Nitti de uitvoerder was van Al Capone. Deze had tientallen mannen onder zich die hij moest aansturen om – beschermgeld – bij bedrijven te gaan incasseren, illegale gokhallen en prostitie te controleren, alsmede ingezet werden in de drugshandel. Rutte is in feite niet veel beter dan Frank Nitti. Hij perst ons geld af middels de klimaatleugen , laat Nederland vol lopen met Moslims, terwijl hij een zetbaas is van de NWO die er op uit is ons een onmenselijk bestaan te doen bezorgen. Terwijl deze gewetenloze man door zowat iedereen gehaat word, stijgt zijn VVD in de peilingen volgens de peilingen. Ergo, ik verwacht op termijn een Rutte 4 kabinet. Verkiezingen ?? Konden we daar nog maar op vertrouwen. Hetzelfde verhaal als met die peilingen. Rutte verdwijnt pas wanneer hij dat zelf wil. Een dictator of uitvoerder verdwijnt dan pas voorgoed, als de een of ander het besluit genomen heeft hem een kogel door zijn kop te jagen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Henk.V zegt:

  De terechte omschrijving die Jensen geeft van de functie die Rutte werkelijk bekleedt en consequent uitvoert, klopt helemaal.Jensen noemt hem een uitvoerder van het plan voor de Nieuwe Wereld Orde en in die hoedanigheid neemt hij besluiten die ons land en volk de das om doen in elk mogelijk opzicht.
  En daarbij voert hij als excuus voor zijn afbraak- en omvolking-politiek aan, dat Nederland niet meer op eigen benen kan staan.Hij beweert dus dat Nederland niet meer kan wat het voordien WEL kon.Voordat het de fout maakte alle verworvenheden van het land onder controle van ”Brussel” te stellen: SUCCESVOL zijn als zelfstandig land!. Met Duitsland was Nederland het meest welvarendste land van Europa .
  Geen land is zo goed georganiseerd als Nederland.Geen land bezit zoveel expertise op industrieel gebied, handel drijven, op het gebied van de (technische) wetenschap , op agrarisch gebied ! Zelfs NU nog. Op dit moment zijn wij op die sectoren niet te kloppen. Daarom wil de EU, in opdracht van de elites die de wereld willen ordenen onder geen beding dat Nederland ooit de EU verlaat, want wegvallen van Nederland zou de EU dodelijk verzwakken. Momenteel staat Nederland er zelfs economisch gunstiger voor dan Duitsland.
  Maar ondertussen berust Rutte willig in de rol van verzwakker van ons land en doet hij niets tegen import van mensenmassa’s die geen enkele positieve bijdrage kunnen leveren aan ons land.Bij alle ellende die daar voor de bevolking uit ontstaat blijft hij passief. Deze zetbaas van dubieuze figuren die de wereld zogenaamd onder één gezag willen plaatsen (tot voordeel van henzelf!) kan zich als vrolijke en vlotte communicator met nietszeggend, suggestief gepraat gemakkelijk voordoen als een persoon die het beste met ons land voorheeft.
  Daarom blijft zijn partij in alle peilingen nog steeds de grootste, terwijl door zijn toedoen de greep van Brussel onverminderd groot blijft.
  Het trieste is dat wij deze schandelijke situatie niet op één persoon kunnen afschuiven. ALLE partijen die medeverantwoordelijk zijn voor het voortbestaan van dit afbraak kabinet zijn even schuldig.Alle mainstream media die Rutte als een succesvol politicus afschilderen zijn schuldig!
  Maar ook – en dit MOET maar een keer gezegd worden(!) – ook ons vorstenhuis is niet bepaald VADERLANDSLIEVEND.
  De Oranjes zijn voor ”Europa”! Zij hebben wel ooit gezworen onze grenzen te verdedigen, maar in werkelijkheid zijn zij daartoe allang niet meer bereid.
  De Oranjes propageren dus NIET een zelfstandige Nederlandse staat, die als land met blijvend recht op zelfbeschikking HONDERD procent kans van slagen heeft, want nogmaals gezegd: Nederland is een zeer welvarend, getalenteerd, hoog gekwalificeerd land.
  Rutte is zeer bevriend met de Oranjes.Net zoals bijvoorbeeld de D’66 politica, Kajsa Ollongren, die ons volk het recht op volksraadpleging ontnam. Dat zijn veelzeggende vriendschappen.

  Dus, wanneer wij het over elites hebben die ons land ”in vol vertrouwen in de EU” in de uitverkoop willen doen, dan moeten wij zo langzamerhand goed beseffen wie onze feitelijke tegenspelers zijn! Maar hoe dan ook : met of zonder hun medewerking : een volk dat ECHT wakker wordt en door krijgt wie ons onze zelfstandigheid en eigen identiteit niet gunnen, moet in staat zijn zich in verzet te verenigen om te bereiken wat broodnodig is :blijven wonen in je eigen nationale tehuis.
  Niemand heeft het recht ons zo’n thuis te ontnemen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Marja zegt:

  Een dikke vette aanrader deze video!! Dankzij Jensen zie ik nu het hele verband en niet alleen maar losse stukken. En zelfs ik kan nu haarfijn uitleggen waar al die corrupte politici mee bezig zijn. Luister en huiver naar zijn uitleg over de zogenaamde “klimaatcrisis”. Het gaat enkel om geld. Heel duidelijk in deze video wordt dat Rutte er niet voor Nederland is maar voor de NWO. Maar dat wisten we natuurlijk al.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s