We willen minder verplichtingen en meer vrijheid, en niet andersom!

Screenshot_20

(Door: “Elise Nijmegen”)

De statistieken van een Franse kankerspecialist laten zien hoe het HPV Gardasil vaccin, waarvan nooit is bewezen dat het werkt en wat de regering aan al onze kinderen wil geven, een averechts effect heeft en dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker niet daalt, maar stijgt.

Wereldwijd was de gemiddelde daling in de landen die smeerscreening gebruikten tussen 1989 en 2007 bijna 30%. In de landen waar een vaccinatieprogramma is geïmplementeerd, is sprake van een omkering van de trend, met significante toename van de frequentie van invasieve kankers in de meest gevaccineerde groepen.

In Australië is een toename van 100% voor personen van 15 tot 19 (van 0,1 in 2007 tot 0,2 in 2014), een toename van 113% in de groep van 20-24 jaar, gevaccineerd toen ze 13-17 jaar waren. Bij niet gevaccineerde (oudere) vrouwen daalde het kankerrisico aanzienlijk.

Ook in Engeland laten de statistieken zien dat er een sterke en significante toename van het aantal gevallen van  baarmoederhalskanker te zien is in de gevaccineerde doelgroep en een daling in de niet-gevaccineerde vrouwen. Datzelfde geldt voor Zweden en Noorwegen.
https://vaccineimpact.com

Net zoals hier in Nederland is ook in Duitsland het aantal daklozen gestegen, met 4,2%. Heel vreemd toch als je duizenden mensen het land binnenlaat waar geen huis voor is. En de bevolking met allerlei regelgeving financieel uitkleedt. Het aantal daklozen zonder vluchtelingenachtergrond steeg met 1,2% minder dan het aantal daklozen migranten met 5,9%, zei de directeur van het BAG, Werena Rosenke.
www.epochtimes.de

In Frankrijk waarschuwde parlementslid Stéphane Ravier dat de autochtone bevolking snel wordt vervangen door buitenlanders (geheel naar EU-plan) dankzij een pro-massa-immigratiebeleid dat is afgekondigd door westerse globalisten. En dat deze mensen verantwoordelijk zijn voor “het toestaan van de dood van de identiteit van de Franse bevolking”. Hij vervolgde: “Ik geloof niet in de ´theory of the great replacement´. Anderzijds kant ben ik overtuigd van de realiteit ervan.”

Over de No-Go-zones was hij, net zoals Geert Wilders hier in Nederland is, heel duidelijk. Het zijn zones van niet-Frankrijk waar de haat tegen alles wat Frans is, in ons geval tegen alles wat Nederlands is, zich verspreidt als een spoor van aangestoken buskruit. “Onze wetten, onze cultuur, onze identiteit, onze levenskunst, onze knowhow, onze vrijheden- vooral die van vrouwen – worden afgewezen, bestreden, om ook te worden vervangen onder de slagen van militant islamitisch communitarisme”.

Hij zei, en datzelfde geldt voor veel Nederlanders, Belgen, Spanjaarden, Duitsers, Italianen, Zweden en anderen, dat de Fransen het zat zijn! Veertig jaar hebben de Fransen zich ingezet en ingespannen, ze hebben ingestemd met offers door anderen te verwelkomen, en wat hebben ze ontvangen? De ontwikkeling van een ondragelijk anti-Frans, anti-blank en anti-christelijk racisme.
https://voiceofeurope.com

In Surrey, Engeland, is een grote stijging van negatieve gevolgen van de zogenaamde “verrijking” te zien. Het aantal gedwongen huwelijken, genitale verminkingen van vrouwen en op eer gebaseerde misbruikmisdrijven zijn allemaal gestegen in het afgelopen jaar. Ook is er een significante stijging van het aantal gerapporteerde verkrachtingen.
www.getsurrey.co.uk

Een moslima, die duidelijk in een moslimland moet gaan wonen, vertelt dat kerstmis beledigend is. Voor mij persoonlijk, als vrouw zijnde, is de hele islam en met name het sharia-gedeelte een grote belediging. Dat zou het voor elke vrouw die haar vrijheid koestert en wil behouden moeten zijn.
www.stopdebankiers.com

Wij zijn het volk! Dit is ons land en wij zullen op de één of ander manier aan de regering duidelijk moeten maken dat we klaar zijn met al die buitenlanders in ons land die onze cultuur en tradities willen veranderen. Dat we klaar zijn met de islamisering, met de EU en genoeg hebben van het Rutte-beleid dat Nederland financieel naar de afgrond brengt en de Nederlanders discrimineert. Dat we pisnijdig zijn, omdat er miljarden aan immigranten wordt uitgegeven terwijl onze ouderen niet voldoende worden verzorgd, de armoede al jaren stijgt, de voedselbanken elke maand minstens tien nieuwe aanvragen krijgen, het aantal daklozen is gestegen en alle sectoren in ons land door dit politieke wanbeleid protesteren. Rutte-III moet naar huis en we willen een ander kabinet, een kabinet met een meer nationalistische inslag dat ja zegt tegen de boeren, de bouwers, de vissers en de burgers. En meisjes en vrouwen beschermt tegen de islamitische “verrijking”.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op We willen minder verplichtingen en meer vrijheid, en niet andersom!

 1. koosv8 zegt:

  Stond dit zaterdag maar in de telegraaf of zo.
  Want met alle respect het is in principe toch wel een klein platform, maar daarom niet minder waar👍👍👍.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Heel vervelend om te moeten vermelden.
  Alleen de PVV enhet FvD willen de islamisering van Nederland tegengaan. Alle overige partijen zijn voor de islam.En de asielparasieten Dat is het allergrootste probleem.

  Geliked door 2 people

 3. Roni zegt:

  Is het in uw woonplaats ook al zover dat er geen boeken van/over oa Janmaat en Fortuyn meer in het assortiment zitten. Ik woon in een stad, hier niet meer. Censuur……overal !

  Like

 4. henk verhoef zegt:

  leest de nederlander dan nog – of liever gevraagd kan de nedelander nog wel lezen
  Men komt toch niet verder dan porno kijken
  Nee ik niet ik lees nog

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Ik heb van begin af mijn twijfels gehad over het HPV vaccin.
  Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het te snel op de markt is gebracht om de toren hoge kosten te dekken die het ontwikkelen van het vaccin met zich meebracht.
  Normaal duurt het zo’n 10 jaar voordat een medicijn of vaccin op de markt komt maar dit werd al vrij gegeven voordat er gedegen onderzoek werd gedaan op de gevolgen.
  Wij werden de proefkonijnen, met nu zichtbare gevolgen.

  https://jdreport.com/zembla-vaccins-snel-op-de-markt-brengen-voor-grote-winsten-zonder-onderzoek/

  “Onterechte harde claims
  De Amerikaanse hoogleraar gynaecologie D. Harper van de Louisville University, maakt zich zorgen over de grootschalig introductie van het Gardasil-vaccin tegen baarmoederhalskanker van fabrikant Sanofi Pasteur MSD. Ze werkt in het begin mee aan de klinische onderzoeken naar het vaccin en is zeer enthousiast over de eerste onderzoeksresultaten. Maar ze raakt meer en meer bezorgd als Merck/Sanofi Pasteur MSD harde claims doet over de effectiviteit van het Gardasil vaccin, om het wereldwijd te kunnen verkopen. Volgens Harper is wetenschappelijk nog steeds niet bewezen hoe effectief het middel is en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Volgens Harper wordt er een te kleine groep patiënten gevolgd. Hierdoor is het niet mogelijk om op een betrouwbare manier te meten of er bijwerkingen optreden op lange termijn. Hoogleraar Harper: ‘Wat echt ontmoedigend is, is dat Merck een nieuwe Gardasil op de markt wil brengen. Ze stoppen dus met het huidige vaccin, en beginnen weer opnieuw. Dus voor al die vrouwen die in feite deel hebben genomen aan dit grote medicijn-experiment de afgelopen 10 jaar, zullen we niet weten wat de effecten zijn.‘

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Een voorstel van Jesse Klaver en hij hoopt op succes……het alom bekende liedje….omde asiel zoekers een beter imago te geven……en dat we toffe jongens dat willen we we-eten daarom komen wij …..daarom komen wij ……enz enz

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het merendeel van de politiek is vervreemd van de autochtone bewoners !!

  Like

 8. M. zegt:

  Dan zullen we van de complete politiek en NPO af moeten, op een paar eerlijke mensen na, als we meer vrijheid willen en minder verplichtingen.
  In deze politiek zal het volk geen waarheid vinden want ze dansen allemaal voor de leugens van de grootste misleider van allemaal.
  Dat ontgaat een blinde zelfs niet.
  De enige die niet dansen voor de misleider moeten hun bek houden anders worden ze door de corrupte media zwart geluld of in een extreme hoek geduwd waar elk gezond verstand geduwd word door die leugenaars.
  Men moet de waarheid al censureren waarmee men zelf even aangeeft wat voor smerige leugenaars het zijn die de waarheid niet kunnen verdragen, gelijk hun beleid.
  Dat ook de waarheid niet kan verdragen.

  En men laat zich verplichtingen opleggen en de vrijheid afnemen door wat leugenaars die werken voor nog grotere zelfverkozen leugenaars in de afgebroken toren van Babel?
  Het moet niet gekker worden.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Wat de laatste alinea betreft:

  Daar heeft Rutte volkomen schijt aan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s