Albanië, een maffia-narcostaat in Europa

Screenshot_26

(Door: “Balkanske priče”)

Albanië heeft als fundering een modderig mengsel van islam, communisme, dictatuur, criminaliteit en corruptie. De Albanese overheid staat bekend als een van de meest corrupte ter wereld. Albanië is uniek binnen Europa in de zin dat drugsbaronnen geen randfiguren zijn, maar juist diepgaande connecties hebben met de politieke leiders van het land en vaak samenwerken met de mensen wier taak het is om hen op te sporen. De laatste twee ministers van Binnenlandse Zaken in het kabinet van premier Edi Rama zijn betrokken geweest bij drugsschandalen… “De Albanese georganiseerde misdaad is uitgegroeid tot een referentiepunt voor alle criminele activiteiten van vandaag. Alles gaat via de Albanezen. De weg naar drugs en wapens en mensen, waaronder illegale immigranten, die bestemd zijn voor Europa, zijn allen in Albanese handen”, zei Cataldo Motta van de Italiaanse politie…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Albanië. Bookmark de permalink .

12 reacties op Albanië, een maffia-narcostaat in Europa

 1. aquarius4422 zegt:

  Een ideaal land om bij de EU te komen volgens de malloten in Brussel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Net Nederland dus…

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Dan past albanie prima bij de criminele corrupte e.u.

  Geliked door 1 persoon

 4. andre zegt:

  Albanie en Kosovo als je er woont kan en mag kennelijk alles in het buitenland voor deze mensen. Alle grote steden in de USA zitten ze en kunnen vrij bewegen trouwens europa ook met name Belgie Duitsland en Nederland. Kosovo IS is er getraind door de US. USA heeft er een bunker gebouwd een 7 tal verdiepeningen onder de grond en misschien wel meer maar waarom? De VN ik praat nu over een 15 – 20 jaar terug. Het moest er komen, het was een no go zone voor normale mensen maar er moest iets gevormt worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Dijkstra zegt:

  Nederland is ook tientallen jaren een narcostaat. Het overgrote deel van de invoer en van de hier geproduceerde chemische drugs zijn bestemd voor export. Vandaar dat D66 zo gretig wil legaliseren, dan kan er BTW over geheven worden en verdient de staat er aan. De spotjes dat roken en alcohol zo slecht zijn en dat we daar mee op moeten houden, die blijven natuurlijk, dat spreekt voor zich.

  Geliked door 3 people

 6. Dijkstra zegt:

  Ter aanvulling: er zijn mensen die denken dat cannabisj roken onschadelijk is voor longen en hersens, want het is ‘natuurlijk’. Dat de tabaksplant net zo natuurlijk is, komt niet bij hen op. Dat de CHO-ketens in cannabisj net zo veel schade veroorzaken als de CHO-ketens in tabak, komt evenmin in hen op.

  Geliked door 1 persoon

 7. De Albanese maffia is naast de Nigeriaanse maffia aan een opmars bezig, verdringen andere bendes of schakelt deze uit.

  Geliked door 2 people

 8. Naast de Nigeriaanse maffia die overal actief is, zal deze Albanese maffia snel terrein winnen en andere bendes uitschakelen. Straks met de terug gehaalde jihad naar Nederland is de ondergang verzekerd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry Willemse zegt:

  Albanië heeft als fundering een modderig mengsel van islam, communisme, dictatuur, criminaliteit en corruptie. Alleen dit al moet genoeg zijn om hen volwaardig lid te laten worden. Er zijn twee mogelijkheden. 1) Of er zit een bepaald doel achter. 2)De wereld wordt geregeerd door randdebielen. Zelf denk ik dat het een combinatie van alle twee is.

  Geliked door 1 persoon

 10. flo zegt:

  Er staat ons nog wat te wachten, dat is duidelijk, met de EU als grote aanjager, vreselijk….

  Geliked door 1 persoon

 11. Alex Delarge zegt:

  Ook een land met veel muᛋᛋliminteelt. Een Europees land zelfs dit keer.https://jaymans.wordpress.com/2013/09/07/how-inbred-are-europeans/

  Geliked door 1 persoon

 12. Hebk zegt:

  Ieder gezond normaal denkend mens zou zo een land nooit bij de EU willen behalve de EU zelf, die omarmen de ellende en zadelen de bevolking er mee op

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s