Apeldoorn plaatst veiligheidspoortjes voor intocht Sint

Screenshot_22

APELDOORN – Apeldoorn plaatst in de nacht van vrijdag op zaterdag op veertien plekken in het centrum poortjes, waar bezoekers van de landelijke intocht van Sinterklaas doorheen moeten lopen. Op wegen die naar de route van de intocht leiden, plaatst de gemeente ook wegblokkades om „wat voor incidenten dan ook” te voorkomen, aldus een woordvoerder van de gemeente.

De Telegraaf

Toegangswegen naar de Apeldoornse binnenstad en het centrum zelf zijn zaterdag tot na de intocht van Sinterklaas afgesloten voor verkeer. Er gelden omleidingsroutes, ook naar parkeerplaatsen. Ook fietsers kunnen er vanaf 09.00 uur zaterdagmorgen niet meer langs. De fiets- en voetgangerstunnel onder het NS-station gaat eveneens op slot. Sinterklaas arriveert zaterdag op het Apeldoornse station.

Langs de route van de intocht komen dranghekken te staan. Op drie plekken langs de route is plaats voor demonstranten die vóór Zwarte Piet zijn. Tot nu toe hebben zich daarvoor twee groepen gemeld, aldus de gemeente.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

15 reacties op Apeldoorn plaatst veiligheidspoortjes voor intocht Sint

 1. henk verhoef zegt:

  echt nederl;and– dwijlen met de kraan open
  Plaats die vporzorg maatregelen bij de grens en probleem opgelost
  Het zijn niet de inheemse nederlanders- maar de paspoort nede;lasnders en die gedijen nu eenmaal beter in puinhopen die zij creeren

  NOu ja goed te zien dat de meerderheid d voor zijn om die paspoort wezens binnen te laten
  Die zielige nederlnadse( hallo) is kindere n willen we graag ophalen zsodat zioj later weer klerezooi kunnen trappen
  en de slachtoffer van die is ouders- ja kunnen de klere krijgen
  Neder.land ten voeten uit

  Wat een minderwaardig volk is dat in meerderheid
  De ISis moordenaar , daar is niets te gek voor en mag veel kosten( en genoeg advocaten voor yte vinden( maar voor de slachtoffers- nog geen 10 seconden zendrtijd van de LINLKSEER NPO/nos

  maar GELUIKKIG GAAT DE NIETY WERKENDE JEUGDZORG die isis kinderen begeleiden– nou ja-
  Het volk zal dan maar de wrange vruchten moeten accepteren en ook even blijven betalen voor het vuil – maar ach ja

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  Het is toch echt te gek, dat i.v.m met veiligheids overwegingen, ten opzichte van. HIER. jn Nederland tegen. ( onuitgenodigd, binnengedrongen volk), , een route moet gaan beveiligen, tot zelfs fietsers beletten toe., opdat men het Sinterklaas – feest. ‘door wil laten gaan’. Walgelijk gewoon. Ze,( binnengedrongenen ) hebben zich aan te passen aan de cultuur. van hier, en. niet onze cultuur verwisselen en. niets aan. hun negatieve. mentaliteit, er zelfs. niets. mee te maken hebben…….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 2 people

 3. aquarius4422 zegt:

  Een gezellig kinderfeest anno 2019.
  Leve de diversiteit.

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  En de Sint wordt er niet aan zijn veigheid gedacht.?Wat als die in oog komt te staan met Allah neukers… hij is een heilige ongelovige dus een zware concurent van de Islam …..Ik stel voor dat ze de zwarte Pieten uitrusten met automatsche wapens inplaats van een roede…gebeurd het niet heden dan is het voor de toekomst…….kinderfeestje ??

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Dat dit ‘noodzakelijk’ is heeft de gemeente Apeldoorn over zichzelf afgeroepen. Als men klip en klaar duidelijk had gemaakt dat geen enkel protest tegen de Sint-intocht toegestaan was, was dit circus niet nodig geweest. De Sinterklaas-intocht is altijd een leuk en gezellig gebeuren geweest (ik heb 12 jaar in Apeldoorn gewoond, dus weet waarover ik het heb), maar door een stelletje foute buitenlanders wordt dit mooie feest voor kinderen (en hun ouders) omgeven door een ring van ‘beveiliging’, waardoor het toch een beladen ‘feest’ gaat worden.

  Dat we ons moeten beveiligen tegen buitenlandse schooiers, plus die anti-Piet demonstranten, is werkelijk niet normaal. Dit moet stoppen!

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Maar de oorzaak word niet aangepakt. Absoluut niet, want dan moet je de waarheid hardop zeggen en die mag niet gezegd worden. Dom volk, want uiteindelijk komt de waarheid toch wel aan het licht en dan 20 graden heter en geweldadiger

  Geliked door 1 persoon

 7. Trucker zegt:

  We hebben het over de intocht van de goede Heilige (*) man, die heks (burgemeester) uit Apeldoorn die zal ook wel welkom liedjes gezongen hebben voor de islamieten invaders of op zijn minst die domme mutsen (idioten/volksverraders) met hun domme mutsen “venten” alle faciliteiten verleend hebben.
  Zal die rechtop lopende amoebe (aka burgemeester) de 9000 handtekeningen respecteren of kiest ze voor het linkse/multikulle/islamofiele “respect voor iedereen” geneuzel en die neger aap uitnodigen om de kinderen hun feestdag om zeep te helpen.
  Die neger aap zou gewoon in elkaar moeten geramd worden, zit op kosten van de belastingbetaler uit zijn neus te vreten en kan zo maar ongestraft zijn mening opdringen aan overheden, in wat voor natie leven jullie daar ?????????

  (*)mag in Vlaanderen al van in de jaren tachtig niet meer een verwijzing naar Heilig dus het Kruis moest van de mijter, aanstokers de RATTEN van socialisten.

  Like

 8. Johan zegt:

  Geweldig toch, al dat multikul-gezeik. Dank zij die bosnegers met hun zeurderig gedram moeten gemeentes nu enorme kosten maken om onze veiligheid en die van onze kinderen te waarborgen.
  Is het niet veel goedkoper om die irritante Ghanees, Jerry Afriyie, een enkeltje Ghana te geven ?

  Like

 9. duinsnip zegt:

  Ben blij dat we met onze kinderen hebben kunnen afspreken, dat we deze aan deze politiek correcte waanzin, voor onze kleinkinderen geen aandacht meer besteden.
  Wiedewiedewiet weg met sint en piet.
  Geen stress en geen verdriet.

  Like

 10. Adriaen Beyer zegt:

  Welkom in het nieuwe inclusieve en diverse Nederland.
  Het land waarin islamitische en negroïde immigranten uit shithole countries de dienst uitmaken.
  IJverig bijgestaan en gefaciliteerd door een laf linksche vijfde colonne van oikofobe whiteys.
  Dit moet en zal gestopt worden.
  Come what may.

  Geliked door 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zo zie je maar wat een piepkleine minderheid teweeg kan brengen.
  Wat het extra speciaal maakt is dat het merendeel van deze piepkleine groepering oorspronkelijk niet uit Nederland komen.
  Vraag is als Nederland dan zo’n afschuwelijk racistisch land is wat hun ooit bewogen heeft hier naartoe te komen, en als ze er pas later achterkwamen waarom ze dan niet hun heil elders zoeken.
  Hun voorman Jerry Airfryer komt nota bene uit Ghana, ga alsjeblieft toch terug man, ik regel wel een uitzwaai team van tientallen die desnoods willen bijdragen aan je reiskosten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Richard zegt:

  Goddorie! Lijkt Schiphol wel!
  Ik ben blij dat mijn zoon de leeftijd voorbij is en Sinterklaas nog normaal heeft kunnen meemaken. Maar dit is in en in triest!!!
  Nederland is naar de verdommenis geholpen. En we kunnen alleen nog maar de laatste restjes redden voordat er helemaal niets meer te redden valt. Het is vijf over twaalf mensen!
  Het vaasje is kapot. Wie heeft er nog lijm?

  Geliked door 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/11/14/niet-langer-marchanderen-met-de-veiligheid-van-kinderen-stop-demonstraties-bij-intocht-sinterklaas/

  Richard de Mos – Niet langer marchanderen met de veiligheid van kinderen, stop demonstraties bij Intocht Sinterklaas

  Discussie over Zwarte Piet is naar een onverantwoord kookpunt aan het gaan

  Wie had dat ooit durven dromen, dat we bij de Intocht van Sinterklaas, een evenement dat we vieren voor onze kinderen, moeten vrezen voor heuse veldslagen tussen voor- en tegenstanders van Zwarte Piet? Helaas is dit de keiharde realiteit. Zo zet de gemeente Groningen de twee kampen betogers bij elkaar en ook in veel andere steden borrelt het ongenoegen. In mijn stad Den Haag werd vorige week door een medewerkster van de Haagse Stadspartij een hoax gecreëerd over een nooit gebrachte Hitlergroet bij een pro-Pieten-demonstratie op Scheveningen en vrijdag ging het mis bij een bijeenkomst van de anti-Pieten-lobby in de Haagse Beatrijsstraat.

  Zulke excessen rechtvaardigen het opleggen van een totaal demonstratieverbod bij de intocht van Sinterklaas aanstaande zaterdag. We mogen niet langer marchanderen met de veiligheid van onze kinderen en moeten niet langer toestaan dat ons volksfeest zo wordt verrampeneerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s