Bedankt voor de open grenzen . . .

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bedankt voor de open grenzen . . .

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen, hij komt hij komt…de isis-terrorist
  https://www.geenstijl.nl/5150545/turkije-nl-akkoord-met-terugnemen-is-strijders/

  Turkije: ‘NL akkoord met terugnemen IS-strijders’
  Nou, het hoge woord is eruit.

  Turkse MinBuz Suleyman Soylu:
  “I would like to especially thank two countries here. One is Germany and the other the Netherlands. As of last night, they have confirmed that they will take back terrorists from Daesh (Islamic State) who are citizens of their countries and their wives, children and all the others.”

  “Ik wil hier met name twee landen bedanken. De ene is Duitsland en de andere Nederland. Sinds gisteravond hebben ze bevestigd dat ze terroristen terugnemen van Daesh (Islamitische Staat) die burgers zijn van hun land en hun vrouwen, kinderen en alle anderen. “

  Like

 2. Lucky zegt:

  Extremistje slechte slechte slechte, gooi geld voor te vechte vechte vechte
  https://www.geenstijl.nl/5150536/tikkie-wil-je-mij-alsjeblieft-betalen-voor-financieren-is-abou-hafs-en-broeders/

  Tikkie! Wil je mij alsjeblieft betalen voor “financieren IS Abou Hafs en broeders”

  Crowdfundception: er is een inzamelingsactie begonnen om Abou Hafs te steunen, die er door het Openbaar Ministerie van wordt verdacht geld te hebben ingezameld voor IS. Of u even via Tikkie een X bedrag wilt overmaken naar de European Dawah Foundation (van Arnoud van Doorn) zodat zij ‘goede advocaten kunnen inschakelen’.

  Like

 3. Richard zegt:

  Die goede Sint nam dan wel zwarte pieten mee op zijn stoomboot, maar hij nam hen ook weer mee terug. De rest van het jaar zag je hen niet. En zij brachten kadootjes in plaats van ze te pikken.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Durven ouders straks nog met hun kinderen naar de intocht van Sinterklaas te gaan?

  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/meer-demonstranten-naar-intocht-sint-na-aanval-op-vergadering-anti-zwarte-piet-activisten/

  Meer demonstranten naar intocht Sint na aanval op vergadering Kick Out Zwarte Piet

  Bij de intocht van Sinterklaas zaterdag in Den Haag komen waarschijnlijk meer mensen tegen Zwarte Piet demonstreren dan gedacht. Dat is “het concrete beeld” dat waarnemend burgemeester Johan Remkes heeft. Aanleiding is de aanval vrijdag op een vergadering van Kick Out Zwarte Piet (KOZP). “Het solidariseert als op deze wijze een aanslag op je gepleegd wordt. Die tendens zien we”, verklaart Remkes.

  Den Haag is een van de steden waar KOZP zaterdag wil demonstreren tegen Zwarte Piet. De groep had het in de eerste contacten met de gemeente over ongeveer tweehonderd betogers. Hoeveel betogers er nu worden verwacht, wil Remkes niet zeggen.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Alles gaat kapot…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/tegenstanders-van-zwarte-piet-krijgen-weer-hun-zin-mogen-van-haagse-gemeenteraad-demonstreren-tijdens-sinterklaasintocht/

  Tegenstanders van Zwarte Piet krijgen weer hun zin! Mogen van Haagse gemeenteraad demonstreren tijdens sinterklaasintocht

  Aankomend weekend zet Sinterklaas weer voet op Hollandse bodem. Echter wordt er ook dit jaar weer flink gedemonstreerd door voor- en tegenstanders van Zwarte Piet. De gemeenteraad in Den Haag heeft nu besloten dat een demonstratie van anti-Zwarte Piet-activisten door mag gaan.

  Het waren natuurlijk de kornuiten van Kick Out Zwarte Piet die de lokale leiders om toestemming hebben gevraagd of hun demonstratie doorgang kon vinden. En u raadt het al: de gemeenteraad heeft tijdens een commissievergadering hiervoor toestemming gegeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s