“Met de kennis van nu”…

Screenshot_27

(Door: Drs. E.N. Schilder)

In het begin vond ik het nog verbazingwekkend – uitermate opmerkelijk zelfs – dat alleen Nederland last ‘lijkt’ te hebben van ‘het stikstofprobleem’… Maar Nederland heeft als enige in de wereld wel meer problemen die voor de rest van de wereld wereldvreemd zijn. En die zijn vooral allemaal marionet-Rutte-gerelateerd. We hebben hier namelijk te maken met een visieloos realiteitsprobleem van een trekpop-‘*historicus’ die in 2010 verder is gegaan op de door Harrie Balkenende-Potter ingeslagen globalisering-‘betovering’ van Europa, maar die eenvoudigweg NOOIT iets lijkt te WILLEN leren uit de *geschiedenis. Kan ook niet natuurlijk, leeg hoofd, ingestudeerde teksten van de spindokter, veel (úw) geld…

Terug naar 100

“Verstandige maatregelen”, hoor ik de kunstmatige mens-kloon Rob-ot Jetten zeggen. De ‘man’, die uitsluitend met zijn uiterlijk bezig is (EN met zijn  – op uw belastinggeld parasiterend –  riante inkomen uiteraard). Het lijkt wel een wijf, zou mijn buurman zeggen. Maar het is natuurlijk ook een onnatuurlijke (leuke woordspeling) nichterige barbiepop. Stijf van ledematen die u zelf in de gewenste richting kunt buigen met bijpassend leeg hoofd en parmantig aangekleed. Nèt echt…!

Net als D(gay)66 zelf, dat zegt ‘democraten’ te zijn en vooral ook ‘liberaal’ – wat betekent dat het bij hen om ieders (!) vrijheid draait… OOK nèt echt…! Vrijheid? VANDAAR de door D66 trots gepresenteerde Europese maatregelen tegen zogenaamd  (!) ‘nep-nieuws’ en zogenaamd ‘extreemrechts’ die klaarblijkelijk telkens weer ‘hinderlijk irritant’, de vinger op de zere plek weten te leggen van het Europa/overheid-Stasi-waardig-gestuurde nep-nieuws. Vrijheid… VANDAAR dat de EU en de VN  aandringen op het binnenlaten van een cultuur die juist GEEN enkele vrijheid tolereert, maar uitsluitend zowel lichamelijke als geestelijke onderwerping (hersenspoeling), en dus gevangenschap (!), eist of anders met geweld afdwingt. Liberaal denken betekent heden ten dage derhalve vrijheid van LGHB-ritueel-geslacht(loosheid) en het binnenlaten van een 1409 jaar achtergebleven, ronduit achterlijke (!), alles beperkende ‘religie’ ten koste van de vrijheid van de meerderheid. Ten koste van anders denkenden, ten koste van de veiligheid en de christelijke ‘heiligheid’. Ten koste van Europa. Ten koste van ú!

Miljarden verslindend wedstrijdelement

Veel mensen zijn klaarblijkelijk alweer vergeten wat Rutte en consorten (PvdA, Groen-sLinks, CDA, Gay66, ChristenUnie etc. etc.) hebben aangericht en door hun kortzichtige tunnelvisie NOG dagelijks aanrichten! “Rutte heeft ons goed door de crisis geleid”, hoor ik ze zelfs zeggen… En DAT door mensen wier ouders ZELF door Rutte´s ‘bezuinigingen’ en aangestuurde ontslag-tsunamies (!) zowel geestelijk als lichamelijk volkomen onnodig hebben zien lijden en wegkwijnen! ‘Goed’ door de crisis geleid? Terwijl de rest van Europa er al lang weer bovenop was, maar Nederland nog steeds in de kunstmatig aangehouden ‘crisis’ bleef hangen? ‘Goed’ door de crisis geleid? Terwijl het, volgens het kabinet (en toen dat niet werkte veelvuldig via de staatsomroep NOS en linkse praatprogramma’s!), van de ene op de andere dag zogenaamd ineens weer helemaal TOP ging met Nederland? ‘Goed’ door de crisis geleid? Terwijl we al jarenlang, en nog ELKE DAG (!), de uitermate pijnlijke naweeën van ZIJN stompzinnige ‘beleid’ ondervinden? De naweeën van de totale destructie van een voorheen (na de Tweede Wereldoorlog) nog GEZOND! (denkend!) Nederland, dat inmiddels is verworden tot een streberig dwerg ‘voorbeeld’-heilstaat-achtig provincietje van de ‘nieuwe wereldmacht’ Eurotopia. ‘Goed’ door de crisis ‘geleid’? Naar de Europees-globalistische slachtbank geleid zult u bedoelen! Europa, ALLE ‘klimaat-gerelateerde-ONZIN (!) en daarin overal in voorop willen lopen, heeft ONS (!) al honderden miljarden gekost! ‘Goed’ door de crisis ‘geleid’…? Laat u nakijken! U lijdt aan een ernstig Euro(€)-(tunnel)visie-syndroom.

Honderdduizenden ouderen en zieken zijn slachtoffer geworden van de ‘zo noodzakelijke’ bezuinigingen. Het zorgstelsel is vanuit de Tweede Kamer, en derhalve vanachter een bureau, vakkundig naar de knoppen geholpen en nu is er niet meer aan ‘geschoold’ personeel te komen…? En dat terwijl ze nu een robot introduceren om de dementerende mensen bezig te houden…? Hoe heet ze? Sara? Het door links (en derhalve met grote haast en totaal ondoordachte, laat staan geteste)  afgedwongen megastallen beleid werpt zijn stikstofvruchten inmiddels duidelijk af… net als de windmolens en de biomassa-industrie… Idem geldt voor de pensioenpotten en de  pensioenen.

Tja… “met de kennis van nu”… Sodemieter toch op met uw “met de kennis van nu”! Stelletje kortzichtige, lafhartige dombo’s! Altijd dat domme, impulsieve “eerst doen (!) want nadenken, laat staan vooruitdenken (!), kunnen we niet, en daar hebben we ook geen tijd voor, want anders halen we onze ‘idealen’ niet’. Heeft u in het Haagse pluche OOIT wel eens van  R  E  A  L  I  T E I  T  gehoord?

En maar als eerste willen voldoen aan de steeds hoger wordende, totaal irreëel eisen van de ‘elitaire’ Brussel-globalisering-Bilderberg-groep… Ik kan hier ZÓ kwaad over worden! Dat inhoudsloze, ronduit DOMME linkse (!) ideologische gedram met idem leugens en inmiddels totaal onbeheersbare financiële uitgaven! En men BLIJFT maar geloven in en stemmen op deze uitsluitend theoretisch ONDERlegde ‘leiders’. Ik zou ze het liefst weer eens ouderwets bij de oren willen pakken, door elkaar willen schudden en met hun domme lege koppen tegen elkaar willen rammen. …”Maar dat is opvoedkundig niet meer van deze tijd”, ik weet het. “Je moet de discussie met ze aangaan en ze met sterke (huh?) linkse ‘argumentatie’” hahaha, hilarisch! overtuigen… Links en sterk beargumenteerd… Weet u het nog, het ‘aura’ van de plant…? Overigens, hoezo niet meer van deze tijd…? Alsof de islam en idem krankjorum jankoproepen via luidsprekers aan de minaret WEL van deze tijd zijn…!?

Complimenten!

Bij DWDD zit met regelmaat Soundos El Ahmadi. Jensen is er geen fan van, maar dat ben ik ook niet van zijn steeds terugkerende gezeur over ‘god’. Alhoewel, hij sprak eindelijk uit dat ‘vrijheid’ van ‘religie’ (twee tegenstellingen in drie woorden samengevat in een wet uit het jaar 1820! en derhalve nodig aan afschaffen of drastisch aanpassen toe, want: “met de kennis van nu…”!) okay is, maar dan wel thuis. Hèhè, eindelijk! Helemaal mee eens Robert! En verder overigens ook voor de volle 100% met de rest van wat hij doet, want hij is de enige die de waarheid laat zien EN aantoont! (wat door sLinks op haar beurt vervolgens als leugens en ‘nepnieuws’ wordt ‘beoordeeld’) Daarbij richt hij zich met name op de door sLinks op school geïndoctrineerd wordende jeugd en dat is hoognodig! Uitsluitend complimenten dus! Maar goed, Soundos El Ahmadi is een Nederlandse actrice en stand-up-comedian. Okay, haar gevoel voor humor begrijp ik niet, maar ze heeft het hart op de goede plek, draagt geen hoofdbedekking, spreekt accentloos Nederlands en voorziet in haar eigen inkomen en is daarmee in mijn optiek derhalve een ras-echte Nederlandse. Kijk, ZÓ kan het dus ook! Soundos El Ahmadi: ik zeg zoen-dos (2) voor jou! Net als voor Nadia Moussaid, Fidan Ekiz en Eus Akyol. Ondanks de afkomst – die NIET belangrijk is! – ras-echte Nederlanders!

Tegenstellingen, arrogantie of dommigheid?

De grenzen staan wagenwijd open voor de vluchtelingen van de door verschillende belangenbehartigers (waaronder de EU en de VN!) in scene gezette en aangestuurde oorlogen. Wat er veelal tussen deze vluchtelingen mee’vlucht’ zijn ALTIJD ALS EERSTE (!) de ‘zelfstandige’ criminelen, goed gestructureerde bendes, IS´ers (de automatische spellingscontrole ‘herstelt dit uit zichzelf naar SS´ers…) en ander radicaal islamitisch tuig dat zijn territorium ‘grenzenloos’ komt verleggen en uitbreiden. Maar DAARVOOR zijn de EU en de VN te discrimifoob (en blind!) om dat te kunnen/WILLEN zien! Leve de EU, leve de VN, leve de globalisering, leve open grenzen!

En tja, als ú een gratis huis MET inrichting EN gratis geld MET behoud (stimulering) van uw 1409 jaar achtergebleven ‘religie’ wordt aangeboden, wat zou ú dan doen…? Zèlf noemen ze ‘ons’ hartstikke gestoord!!!, maar oké, als u het dan ‘ZELF’ aanbiedt en opdringt…

Meteen daarop volgt een spotje van de overheid: Ramen dicht, lichtje aan, deur op slot…

…of u er nog aan twijfelt hoe de EU en de VN (en hun ‘bestuurlijke’ trekpoppen) úw intelligentie beoordelen…

Overigens begrijp ik het zo ‘lokale’/Nederlandse stikstof ‘probleem’ WEL heel goed. Het is namelijk zo dat auto’s het meeste stikstof uitstoten als ze moeten afremmen en weer optrekken. Daarnaast verbrandt een auto die harder rijdt de brandstof veel beter. Daar hoeft u geen hogere wiskunde voor gestudeerd te hebben zijn om dat te begrijpen. In tegenstelling tot subsidiedrempel-en-krappe-rotondes-ziek Nederland vindt u in de ons omringende landen geen of nauwelijks drempels of rotondes waar u telkens voor moet afremmen. Ook het file gehalte is in Nederland per vierkante meter veel hoger dan in omliggende landen. Door de vele files, omdat thuiswerken zo goed gestimuleerd wordt, is het derhalve sowieso al knap als u overdag die 100 km/h kunt halen. DAT gepaard gaande met de extra uitstoot van de overhaaste bouw van biomassa centrales, de ‘plotseling’ giftige gassen producerende windmolens en de stikstofuitstoot van megastallen die de overheid zelf heeft afgedwongen en doorgevoerd maar waar nooit onderzoek naar is geweest, is de conclusie derhalve dat Den Haag door sLinks geforceerde, irrationele, utopische maatregelen, voor de zoveelste maal – inmiddels uitermate typerend voor Den Haag – door véél te snelle, ondoordachte ‘besluitvorming en regelgeving haar eigen problemen heeft gecreëerd, maar ú daar wederom voor mag opdraaien!  Tenminste… dat zeg ik dan “met de kennis van nu”…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Met de kennis van nu”…

 1. Lucky zegt:

  https://www.ed.nl/cranendonck-heeze-leende/cranendonck-is-wanhoop-nabij-door-overlast-van-asielzoekers~ad1e18c3/

  Cranendonck is wanhoop nabij door overlast van asielzoekers

  VIDEOAlle maatregelen in de gemeente Cranendonck tegen overlast van asielzoekers ten spijt: het draagvlak voor opvang kalft in rap tempo af en het gevoel van onveiligheid stijgt. Burgemeester Roland van Kessel: ,,Wij staan met de rug tegen de muur. We doen daarom een dringende oproep aan de staatssecretaris: Doe iets.”

  BUDEL – In Maarheeze is sprake van een zorgwekkende omslag: Waar eerder veel draagvlak was voor opvang, lijkt die nu in rap tempo af te brokkelen. Inwoners hebben hun buik vol van de kleine groep asielzoekers uit veilige landen die diefstallen plegen en intimiderend en irritant gedrag vertonen. Inwoners zijn bang en durven alleen anoniem hun verhaal te doen: Mensen durven niet meer te pinnen, gaan ’s avonds niet meer alleen over straat en mijden het centrum in de middag.

  Like

 2. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/11/13/zakkenrollers-amsterdam-voornamelijk-asielzoekers-maar-politie-mag-afkomst-niet-registreren/

  Zakkenrollers Amsterdam voornamelijk asielzoekers, maar politie mag afkomst niet registreren
  Veiligelandiërs trekken Lieve Stad van Hoop volkomen leeg, maar officieel op papier niet

  U weet inmiddels: asielzoekers, en dan voornamelijk die kansloze uit veilige landen als Marokko, Tunesië en Algerije, trekken de Lieve Stad van Hoop leeg. Winkels worden leeggetrokken en verder vooral de makkelijk rolbare zakken van toeristen.

  ‘Misschien een goed idee om al die steeds maar weer opgepakte en steeds maar weer terugdraaideurende zakkenrollers uit Noord-Afrika maar eens te registreren zodat we het straks ook zwart op wit hebben?’, zo stelden FvD, CDA en VVD van de Lieve Stad van Hoop-gemeenteraad geheel terecht voor.

  ‘NJET!’, zei GroenLinks-burgemeester Femke Halsema. Mag niet. Afkomst registreren is verboden. ‘Er is geen wettelijke basis om de juridische verblijfstatus te registreren’.

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/europa-loopt-helemaal-vol-met-illegale-migranten-meer-dan-vier-miljoen-nu-in-2019-and-counting/

  Europa loopt helemaal vol met illegale migranten, meer dan vier miljoen ‘and counting’

  Europa loopt vol met migranten en hen wordt geen strobreed in de weggelegd door de West-Europese leiders. Uit een Duits onderzoek dat vandaag verscheen blijkt dat tot wel 4,8 miljoen migranten illegaal verblijven in Europa. Dat zijn personen zonder verblijfsvergunning. Met zoveel miljoenen aan illegalen is het nog moeilijk vol te houden dat de Europese grenzen “een fort zijn”, zoals sommige linke politici beweren, via der Tagesspiegel.

  Het grootste probleem van illegale migratie is de kans op criminaliteit in de gebieden waar zij naartoe migreren -de kans op criminaliteit is fors hoger vanwege het feit dat illegale migranten in veel gevallen geen toegang hebben tot betalingssystemen, waardoor hun enige route naar geld en het overleven vaak de criminaliteit is.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Europa loopt helemaal vol met illegale migranten, meer dan vier miljoen ‘and counting.Dan heeft u er nog 21 miljoen te goed van de EU de eu wil (dit staat in de stauten van Brussel) 25 miljoen vluchtelingen plaatsen in de EU voor het jaar 2050. blijkbaar leest dit niemand.

   Like

   • Lucky zegt:

    Inderdaad, bij die 4,8 miljoen illegale migranten zijn de miljoenen zgn legale migranten nog niet eens meegeteld.

    Like

 4. Nederland heeft in het geheel geen stikstofprobleem, maar het probleem is dat we hier activistische rechters hebben en allerlei clubjes die wel eens een en ander zullen aankaarten bij deze rechters.
  Die actiegroepen hebben goed genoeg begrepen dat ze via een rechter hun gelijk kunnen halen, en daarmee aan de subsidietiet kunnen blijven hangen.
  Dat hele gedoe is hier in het land totaal doorgeslagen en dat kan omdat wij zelf die kwats betalen via ons belasting geld.
  Kijk eens naar die smokkelboten, bijna niemand die deze parasieten nog wil maar we moeten er via de belasting wel aan mee betalen.
  Daarom is het land zo in en in verrot omdat overal subsidie naartoe gaat behalve naar de plaatsen waar het echt nodig is.
  Dat is weer het gevolg van het nonbeleid dat hier gevoerd wordt.
  Onze regeringen hebben al jaren problemen voor de voeten gegooid gekregen wat eigenlijk geen problemen zijn en dat kopen ze af met subsidie, net zoiets als vroeger een aflaat.
  Smak er een paar ton Euro’s tegenaan en dan zijn de jankers weer stil.
  Dat is de manier hoe hier vanuit Den Haag politiek bedreven wordt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5150531/klokkenluider-belastingdienst-door-en-door-rot/

  Klokkenluider: Belastingdienst door en door rot
  40.000 slachtoffers

  Daar gáán we weer. Na het schandaal met de kinderopvantoeslag, dat door Menno Snel ongeveer net zo voortvarend wordt aangepakt als de dodo crisis op Mauritius, blijkt de Belastingdienst ook op een andere afdeling jarenlang willens en weten de wet te hebben overtreden. Bij 40.000 mensen werd zonder reden het uitstel van betaling ingetrokken. Mensen die bezwaar maakten werden van het kastje naar de muur gestuurd en moesten meteen betalen. Dat mag helemaal niet, dus daarom luide klokkenluider Pierre Niessen de klok. Hij kaartte de misstand aan bij de top van de Belastingdienst, en die deed… niets.

  Te lezen in een reactie:
  Toen Wouter (ik verdubbel in één nacht de staatsschuld) Bos minister van financiën was is de Wet Invordering 1990 zodanig aangepast dat er geen rechtsgang mogelijk is tegen invordering door de overheid. Als bijvoorbeeld de belastingdeurwaarder beslag legt, mag hij “bodembeslag” leggen op alle roerende zaken die op de bodem van de belastingplichtige worden aangetroffen. Daarbij maakt het geen zak uit of die spullen wel van jou zijn. Als je bij iemand logeert omdat je zelf geen huis meer hebt, is diegene zijn spullen kwijt, als je gereedschap of een auto van je werk thuis hebt, idem. Vaak ben je dan ook gelijk je baan kwijt want je bent wel verantwoordelijk voor die spullen. Je kunt NIET naar een rechter, ook degene wiens spullen het zijn kan NIET naar een rechter. Je kunt alleen een brief naar de directeur van de betreffende dienst sturen. Je kunt raden wat dat oplevert.

  Er is wel bezwaar mogelijk tegen de bovenliggende aanslag of schuld, maar dat schort de betaalplicht niet op. En als degene wiens schuld het is dat heeft nagelaten heb jij als gedupeerde zelf geen enkel rechtsmiddel. Het is geïnstitutioneerde DIEFSTAL.

  Like

 6. ruud beijer zegt:

  Hopelijk wordt dit stuk gelezen door de wegkijkers in Nederland. Wie weet wat men ervan opsteekt. Helaas is het te Laat. Die 1.5 miljoen moslims gaan nooit meer weg en Nederland wordt in de toekomst een islamland met islamregels. Fijn voor de kinderen en kleinkinderen van de huichelaars in Nederland. Opa,s en oma,s moeten zich de ogen uit hun kop schamen dat ze de wereld zo achterlaten. Hopelijk worden die oude wegkijkers het hardst aangepakt. Geen medelijden!!

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  ….En men BLIJFT maar geloven in en stemmen op deze uitsluitend theoretisch ONDERlegde ‘leiders’….Het ligt toch geheel anders mijnheer Schilder. De stembusfraude zorgt ervoor dat Rutte’s VVD altijd de grootste blijft. Van tevoren zorgen neppeilingen en commentaren in de MSM media er wel voor om te bevestigen dat de VVD de meeste stemmen gaat krijgen. Stemmen is niet meer dan brood en spelen. Iedereen wil een verandering van politiek, rekent zich voor de verkiezingen al rijk, en moet na iedere verkiezing de teleurstelling wegslikken. Rutte naait alles en iedereen en zou al 9 jaar lang heen de nummer 1 van Nederland zijn. Ra, ra, ra, hoe kan dat. Wilders werd met zijn hele gevolg weggewuifd uit het Brusselse. Opeens, en ondanks een groeiend aantal rechtse stemmers, bestond de PVV niet meer. Ik zal er niet vreemd van opkijken als onder voornoemde omstandigheden de PVV over twee jaar niet meer in de tweede kamer terugkeert. Ook op andere internet forums zijn er steeds meer mensen die – ontdekken – dat er van eerlijke verkiezingen geen sprake meer is. Stembusfraude, direct of indirect, is de norm geworden van links.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Dat de mensen hun stem symbolisch in de vuilnisbak mogen deponeren zou ze toch wel wakker moeten maken.
   Ze maken er overal een bende van en de mensen blijven op die bende stemmen?
   Ik geloof daar ook geen reet van.
   Daarbij hebben we helemaal geen eerlijke verkiezingen als men het enige tegengeluid gewoon buiten kan sluiten of er niet mee wil regeren.
   Mensen willen het niet zien ze maken liever ruzie onderling want men schijnt precies te weten wat iedereen stemt en geeft elkaar de schuld.
   Zo houden de mensen zichzelf lekker verdeeld.
   Terwijl men dat helemaal niet kan weten.
   Het is dezelfde onzin die over veel mensen heen geflikkerd word die gelovig zijn alsof ze hun eigen tegenstanders binnen halen.
   Hebben ze zelf de grens open gezet of de EU gevraagd hun land te overspoelen met haat tegen zichzelf?
   Ten eerste heeft een gelovige burger daar helemaal geen invloed op en bovendien word er meermaals voor gewaarschuwd in de bijbel dus dat ze de mensen uitnodigen is de grootste mogelijke onzin.
   Maar de mensen laten zich liever verdelen dan saamhorig te worden.
   Men zou er verstandig aan doen niet de mensen aan te vallen waar ze niets van te duchten hebben maar kunnen beter samen de krachten bundelen om de mensen waar we wel wat van te duchten hebben te beteugelen.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  Ik heb gehoord dat die Rutte-poppentjes…een succes zijn het fabriek kan de bestellingen niet bijhouden…het is ook origineel …als ge aan zijn fluit trekt bewegen zijn armen en benen zoals bij een paljas…Het Europees parlement doet precies hetzelfde

  Geliked door 1 persoon

 9. Episch stukje. Wat betreft de waanzin van 100km, ook al vind ik dat een prima snelheid, dat scheelt 0,1% in de landelijke uitstoot. Op z’n best. Climategate.nl legt dat uit. Paniekvoetbal alom door totale onkunde en hysterie. Technisch kan dit land nog heel wat, voor het overige op hol geslagen dombo’s.
  Wat betreft de rotondes, dat is een Eurovers ziekte waar ook NL terminaal in is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s