VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op VVD . . .

 1. vangie1206j zegt:

  Wat een ongelooflijk walgelijk achterbaks clubje is dat geworden.
  Een stel linkse hielelikkers alleen maar om judas Rutte niet te laten vallen.
  De automobilist is weer de klos voor de leugen de waanzin van CO2 STIKSTOF PFAS of wat dat ook wezen mag.
  Alleen Nederland heeft blijkbaar dit probleem.
  Maar wel duizenden asiel eisende terrorristen binnen halen daar heeft bovengenoemde onzin blijkbaar geen invloed op.
  MENSEN KOM IN OPSTAND TEGEN DE GEKKEN.
  Zij maken jullie leven kapot en laat duidelijk merken dat wij/ jullie genoeg heb en van dit achterlijke spelletje van TRUT RUTTE.

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  de vvd hoeft zich echt geen zorgen te maken– het volk kiest toch wel

  Like

 3. fleckie zegt:

  Onbegrijpelijk dat steden en dorpen gewoon de zin. volgen om ZWARTE PIETEN te verbieden, in het Sinterklaasfeest. Heel dom, men VERGEET. dat de ‘gekleurden’ onuitgenodigd zomaar in ons land zijn komen binnenvallen , en langzaam , voetje voor voetje. ALLES. wat betreft de Nederlandse cultuur van plan zijn af te breken!!!! …….Bevalt iets hun niet, er is absoluut niemand die hun belet naar hun landen van oorsprong terug te gaan, …en…door. HUN aanwezigheid aldaar, . , de situatie. daar. te verbeteren, I.p.v. hier bij ons te komen. ‘ rotzakken’!!!…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 4. kampersrene zegt:

  ik ken geen enkele kameel die 130 km per uur haalt maar dat klinkt nog meer geloofwaardig dan Rutte met zijn 130 km

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Je moet wel heel dom zijn om alle VVD beloftes te geloven en nog dommer om erop te stemmen !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Simon Borgers zegt:

  V V D IS STRONT IN DE PLEE.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  De mens wil graag belazert worden, en weer tuinen ze er in

  Like

 8. koosv8 zegt:

  Als de snelheid waarmee men over de weg mag, bepalend zou zijn voor mijn stem aan een partij, dan ben je toch diep gezakt. Het gaat om de waarheid, en dat is bij de VVD maar ook de andere CORDON partijen VER TE ZOEKEN!!!

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Velen verafschuwen de beperking van de maximumsnelheid, niet gek als je de prestaties van de gemiddelde auto bekijkt die met het grootste gemak de 160 halen en dat is dan nog los van de bovenmodale auto’s die met datzelfde gemak de 200 halen.
  Toch is het maximum van 100 niet op alle fronten nadelig.
  In de Randstad zijn wegen waar je voorheen harder mocht sowieso te tellen op de vingers van een hand dus daar verandert toch al nauwelijks iets.
  Maar er is nog een reden waarom het niet alleen nadelig is.
  Tegenwoordig rij ik niet zo heel veel meer en het meeste was naar mijn bootje op de grens van Zuid-Holland en Noord-Brabant en naar familie in Zeeland, zodra je wat meer zuidelijk komt stijgt de max snelheid en dat komt het verkeersbeeld niet ten goede, voor een aantal weggebruikers is het zo dat de max snelheid ‘verplicht’ is, met name op de stukken waar 130 is toegestaan zie je dan geagiteerde automobilisten die kleven of rechts inhalen. Regen, mist het maakt ze allemaal niet uit, je móet 130 ‘want’ het mag…
  Het onderlinge snelheidsverschil groeit, een fors aantal mensen vind 110 à 115 een prima snelheid en dan ben je in de ogen van de vaak zakelijke rijder maar lastig.
  Gevolg is een onrustig verkeersbeeld en dat komt de veiligheid niet ten goede.

  Like

 10. Juanito zegt:

  Vooral op die RELNICHT blijven stemmen mensen, het komt helemaal goed

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Van 130 km/uur voortaan op alle wegen 100km/uur, en na 19.00 uur en in de nacht weer 130. Maar Rutte was er nog niet uit, aangaande alle maatregelen die getroffen moeten worden. Links beleid word in de tijd alleen maar negatiever. Het zou goed kunnen dat, als u en ik er aan gewend zijn, ook in de avond en de nacht de snelheid terug moet naar 100 km\uur. En mogelijk zelfs alles naar 80 km\uur. In een aflevering van – Jensen – liet deze en video-opname van Rutte zien waarin hij een groep Amerikanen toesprak. Hij verklaarde in omfloerste termen dat we het globalisme moeten bevorderen, dat we naar een wereldregering toe moeten en dat we naar meer immigratie toe moeten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpook.nl/2019/11/13/bedrijven-gaan-1-miljard-euro-schade-claimen-bij-de-staat-der-nederlanden-wegens-stikstofstilstand/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Bedrijven’ gaan 1 miljard euro schade claimen bij de Staat der Nederlanden wegens stikstofstilstand.

  Voorzitter Hans de Boer van werkgeversorganisatie VNO-NCW zei na een crisisberaad met vijftig brancheorganisaties dat Van Veldhoven een rechtszaak kan verwachten, omdat veel bedrijven stilliggen. „Wij gaan een schadeclaim indienen.” De brancheclub van grondverzetbedrijven Cumula gaat nu met berekeningen aan de slag. „En wij ondersteunen die zaak”, aldus De Boer.”

  Geliked door 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/dramaqueen-mark-rutte-over-stikstof-heb-in-mijn-negen-jaar-geen-crisis-meegemaakt-van-deze-omvang/

  Dramaqueen Mark Rutte over stikstof: ‘Heb in mijn negen jaar geen crisis meegemaakt van deze omvang!’

  Wat een onwerkelijk gezicht vanochtend. Premier Rutte met drie van zijn meest betrokken ministers, allemaal ernstig te kijken en te verkondigen dat de stikstofcrisis een enorm groot probleem is. En dat de maximumsnelheid van Nederland daarna omlaag wordt gebracht naar IJslandse en Cypriotische aantallen: 1oo km/u. En Rutte die dan ook nog een beetje gemaakt paniekzaaiend gaat doen.

  Are you kidding me, Mark? Economische crisis, Griekenland dat bijna uit de euro crasht, Brexit-taferelen, oorlog in Syrië en natuurlijk de diplomatieke rel met Turkije uit 2017. Nee? Dat is allemaal geen omvangrijke en complexe crisis? Maar stikstof wel: belachelijk strenge regels die we onszelf opleggen terwijl het buitenland gewoon doorgaat met economisch renderen terwijl gekke gerritje Nederland zichzelf kapotmaakt met een uitgevonden nep-crisis en automutilatie?

  Ga toch weg, Rutte. En neem die hele stikstofonnozelheid mee!

  Geliked door 1 persoon

 14. Lucky zegt:

  Ondertussen, pak de boeren…
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/europe-is-losing-1000-farms-per-day-climate-change-regulations-may-lead-to-starvation/

  Europe is Losing 1,000 Farms Per Day & Climate Change Regulations May lead to Starvation
  Europa verliest 1.000 boerderijen per dag en klimaatveranderingen kunnen leiden tot uithongering

  The new EU Agriculture Commissioner has publicly stated that Europe loses 1,000 farms per day. He acknowledged that the EU is losing 400,000 farms per year. However, crop and livestock production in Europe is projected to decline and maybe completely abandoned Europe’s southern and Mediterranean regions due to the increased negative impacts of climate change, according to a European Environment Agency (EEA).

  De nieuwe EU-landbouwcommissaris heeft publiekelijk verklaard dat Europa 1.000 boerderijen per dag verliest. Hij erkende dat de EU 400.000 boerderijen per jaar verliest. Volgens een Europees Milieuagentschap (EER) wordt echter verwacht dat de productie van gewassen en vee in Europa afneemt en misschien volledig wordt verlaten in de zuidelijke en mediterrane regio’s van Europa vanwege de toegenomen negatieve effecten van klimaatverandering.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nee hoor, ze verlaten hun sector niet vanwege “het klimaat” maar door de verstikkende bureaucratie waardoor een normale bedrijfsvoering onmogelijk wordt gemaakt.

   Like

  • Tineke zegt:

   De boeren zijn gisteren op de koffie geweest in het Catshuis.
   Rutte had oor voor hun problemen en voelde mee met hun bezorgdheid.
   De boeren waren blij met het gesprek,al heeft Rutte geen enkele toezegging gedaan.
   Een kinderhand is gauw gevuld !

   Like

 15. Nemesis zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1349649874/rutte-noemt-stikstofprobleem-grootste-crisis-in-mijn-9-jaar-als-premier
  (Geen premium, dus via de link verder lezen in de Telegraaf.)
  Zo vindt hij dat. Nou, ik noem Rutte al 9 jaar de grootste crisis die ons land heeft gekend,
  Dat figuur, heeft het hele land naar de verdommenis geholpen, en die crisis wordt alleen maar erger en erger. Totdat of wij er allemaal aan zijn gegaan, of hij nu heel snel verdwijnt en nooit meer terug komt, inclusief al zijn zo trouwe, oliedomme kiezers en volgers. Op welke manier, ik hoop op een heel afdoende.

  Geliked door 1 persoon

 16. Ton Ruygrok zegt:

  Nee .. wij geloven er niet in .., wij vergeten ook niet.., maar genoeg anderen wel., die zijn net als Rutte., kunnen zich zich al die kreten , beloftes en slogans niet meer herinneren.., vvd blijft de grootste … , vertrouwen in regering stijgt.., er was gister toch nog ruimte voor pret tijdens presentatie van stikstof plannen ., met Mark is het altijd ..” humor ” .., wat is er nou leuker dan lachend en gierend ten onder te gaan., daar geven Nullen graag hun stem aan…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 17. guusvelraeds zegt:

  De VVD treft geen blaam. Als je in staat bent een trabant te verkopen voor de prijs van een porsche dan ben je gewoon een eerste klas verkoper. Zo ook de politici van de VVD met Rutte voorop.

  Stem bij de volgende verkiezingen vooral strategisch want het gaat om de toekomst van je kinderen en kleinkinderen. Leun gezapig achterover in je bankstel op afbetaling (rente 14%) en luister en kijk naar het laatste nieuws over André en zijn nieuwe surrogaat moeder.

  Zeg dan tegen je vrouw (man, partner of weet ik wat) we hebben het nog goed terwijl je de CV lager zet met je nieuwe trui aan vanmiddag gekocht bij de ALDI.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   Zeg dan tegen je vrouw (man, partner of weet ik wat) we hebben het nog goed terwijl je de CV lager zet met je nieuwe trui aan vanmiddag gekocht bij de ALDI. Made in China

   Like

 18. Gerrit zegt:

  Blijft een rare maatregel. Geen enkel land in Europa doet dit. Maar wonende aan de A7 valt me op dat er altijd file is doordat velen die de rem flink intrappen als het verkeer vertraagd. Dit in plaats van het gaspedaal los te laten. Als het verkeer ook nog gelijkmatig 100 gaat rijden dan zal er minder hinder door file zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s