We worden geregeerd door krankzinnigen

Screenshot_31

(Door: H. Numan)

Het begint me langzaam maar zeker duidelijk te worden dat we geregeerd worden door geestelijk zwaar gestoorden. Mark Rutte beweert met droge ogen dat repatriëring van ISIS-wijfjes niet gaat gebeuren. Natuurlijk gaat dat wel gebeuren. Alles wijst daar op. De media zijn constant in de weer met tranentrekkertjes om die arme zielige moederkes en hun ratjes schatjes van kinderen zo zielig mogelijk af te schilderen. Er wordt zwaar op uw gemoed gespeeld, want die stakkers kan je daar niet laten zitten. Ja hoor. Dat kan prima. Ik bijvoorbeeld slaap er geen seconde minder om.

Iemand die het stukken beter zou moeten weten, Stef Blok, zegt dat lokale wetten voor hem totaal niet tellen, de enige wet die telt is die van hem. Wat raaskalt het blokhoofd? Dat landen waar men de doodstraf toepast voor hem niet acceptabel zijn, en dat dit feit voor hem genoeg reden is om levensgevaarlijke domme geiten daarom met veel moeite en kosten gerepatrieerd moeten worden. Is dat zo? Dus als een Nederlander in Amerika een moord begaat, mag hij daar niet bestraft worden omdat hij mogelijk de doodstraf kan krijgen? Serieus, Stef? Heb je een bord of een blok voor je kop?

Kortom, Steffie bereidt de weg voor om de geiten terug te halen. De wet wordt maximaal in het voordeel van deze statelozen uitgelegd. Rechters hebben al aangegeven dat de regering zich moet inspannen om jonge ISIS-terroristjes in spe terug te halen. De moeders niet, maar de wet is nogal duidelijk. Moeders en kinderen kunnen niet van elkaar gescheiden worden. Mag u zelf zeggen hoe onze ‘rechters’ dat zullen interpreteren.

Wie jong is, maakt fouten, vaak domme fouten. In veel gevallen schaam je jezelf daar later voor. Maar sommige fouten, daar zijn schaamte en excuses niet genoeg voor. Stel, je gaat bezopen achter het stuur zitten en rijdt iemand dood. Oprechte excuses zijn dan niet voldoende. Dat iemand daardoor zijn baan kan kwijtraken is een prijs die je moet betalen. Want voor zoiets moet je – lang – de gevangenis in. Helaas gebeurt dat minder en minder. Onze rechters, of wat daar voor doorgaat, zijn net zo krankzinnig als de regering.

Regering en parlement creëren onwerkbare wetten die dan maximaal gemolken kunnen worden. Een voorbeeld is de zogenaamde stikstofcrisis. Die is er namelijk niet. Maar het parlement keurde wel wetgeving goed die 400x strenger is dan de al strenge wetgeving in Duitsland. Activisten, al dan niet met befjes, eisen nu maximale inspanning om te voorkomen dat u een potje Pokon ergens over de Veluwe strooit. Zo absurd scherp is de norm nu gesteld.

Exact hetzelfde gaat nu gebeuren om domme kalifaat-geiten te kunnen repatriëren. Het patroon is als vanouds: Ratte liegt dat repatriëring voor hem onbespreekbaar is. Denk even aan die duizend euro die u nog van ‘m krijgt, en dat er geen cent naar Griekenland zou gaan. De media zijn nu al bezig om uw mening om te draaien, want die krankzinnige heksen zijn immers ‘zielig’. Zo ver bent u nog niet, dus komen de arme zielige kindertjes in beeld. Nee. De moeders die blijven, is de boodschap. Maar die arme zielige kindertjes hebben toch niets gedaan? U bent een onmens als u vindt dat ze daar moeten blijven. Ook al leest u elders dat die ISIS-kinderen al op hun kleuterschool leren hoe ze heidenen moeten doden.

In de volgende fase gaan activisten procederen, omdat het inhumaan is om kinderen zonder de moeder te repatriëren. Zijn ze nu al volop mee bezig. En onze giechel? Die huilt dan krokodillentranen vanwege die rotwet, maar helaas. Het is de rechter, hè? Daar kan giechel niets aan doen. Hij moet de rechter gehoorzamen, dus komen de geiten en hun kinderen vrolijk lachend terug.

Het is ook opmerkelijk hoe coulant en tolerant links is ten opzichte van links en haar bondgenoten. Wijnand Duyvendak was RaRa-terrorist, dat heeft hij openlijk bekend. Het enige wat hem overkwam, was dat hij zijn Senaatszetel moest opgeven. “Het is al zo lang geleden”, “we hebben allemaal wel eens fouten gemaakt toen we jong waren,” en nog veel meer van dat fraais. Andersom is links meedogenloos. Ik heb het zelf meegemaakt. Ik postte op een forum een stukje over iets wat ik in het leger had meegemaakt. Een van de forumleden was een mol, en rapporteerde alles aan Kafka. Aldaar sta ik 25 jaar later nog steeds met naam en rugnummer te boek als een neonazi. Genade voor recht en verjaring kennen ze niet.

Gaan we terug naar die kalifaat-geiten. Enig idee hoe ontzettend gevaarlijk die zijn? Nee, hoor. Nog véél gevaarlijker! Er bestaan de-programmeurs voor mensen die uit een cult ontsnapt zijn. Sommige jonge mensen worden lid van zoiets als Scientologie, Hara Krishna of andere ongein. In veel gevallen moet de familie die bekeerlingen letterlijk kidnappen om ze te bevrijden. Eenmaal bevrijd, zijn ze er nog lang niet, want de bekeerlingen zijn volledig gehersenspoeld en rennen direct weer terug.

Om dat te voorkomen, worden de-programmeurs ingezet. Deze mensen zijn psychologen die proberen om de bekeerling weer normaal te krijgen. Dat proces is niet gemakkelijk, en succes is bepaald niet verzekerd. In veel gevallen praten ze met de psycholoog mee, en nemen bij de eerste de beste gelegenheid de benen. Terug de cult weer in.

Vergelijk Scientologie eens met het mohammedanisme. Daarbij vergeleken is het een onschuldig kinderspelletje. Als het al erg moeilijk is om een ex-Scientologie lid te deprogrammeren, dan is het deprogrammeren van een extremistische mohammedaan vrijwel onmogelijk. Daar komt nog bij dat vrijwel de enige manier om ze te deprogrammeren is door ze bij te brengen dat goden niet bestaan, en dat is onbespreekbaar.

Ja, u en ik weten best wel dat goden niet bestaan. Gelooft u in Zeus, Jupiter of Poseidon? Nee? Klopt, dat is nu mythologie. In de toekomst zijn Jezus en Allah dat ook. Waarom ik dat schrijf? Er zijn altijd een paar ‘volwassen’ mensen die tegen hun bord praten voor het eten die daar aanstoot van nemen. Als u daar al aanstoot aan neemt, hoe zit het dan met het deprogrammeren van die kalifaat-geiten? Hoe kan je die in hemelsnaam dan deprogrammeren? Je kan moeilijk tegen ze zeggen: we hebben alle vervelende stukjes uit de koran gehaald. Bleef weinig van over. Niet veel meer dan een Donald Duck, eigenlijk. Daarom krijg je nu een Donald Duck. Is meer op jouw niveau ook. Onze elite gelooft in de suiker koran, maar die kalifaat-geiten  niet. Die lachen daar om.

Religie – hoe krankzinnig het ook moge klinken – verdient (eist, eigenlijk) respect. Dus die kalifaat-geiten moeten gedeprogrammeerd worden zonder de waarden van hun religie aan te tasten. Dat is godsonmogelijk. Omdat officieel erkende religies nu eenmaal acceptabel zijn en gerespecteerd dienen te worden.

Met andere woorden: de geiten doen net – en bijzonder slecht – alsof ze spijt hebben. Daarna worden ze op kosten van u en mij teruggevlogen naar Nederland. Voor de vorm worden ze veroordeeld tot een of ander fop-strafje. Binnen een paar maanden staan ze op straat en worden voorzien van een woning, spiegoloog, werk, uitkering en een flatscreen. Wat gaan die kalifaat-geiten doen? Vrijwel zeker doorgaan waar ze gestopt zijn. Ze zaten in de hardste kern van de harde kern van het mohammedanisme. Kennen iedere ISIS-leider bij naam en bijnaam. Hebben thee mee gedronken ook. In het vrouwenverblijf, wel te staan, maar dan toch.

Hebben onze kalifaat-geiten spijt? Welnee. Ze hebben hun avontuurtje gehad, en willen nu terug naar Luilekkerland. Onze media hebben ze uitgebreid geïnterviewd. Dat doen ze in de zwartste boerka’s die ze hebben, met zware handschoenen aan en een begeleider. Want vrouwen mogen nu eenmaal volgens hun nieuwe geloof niet met mannen praten, en die handschoenen zijn om te voorkomen dat ze door heidenen aangeraakt worden. Dat is geen spijt, hooguit spijt dat ze de oorlog verloren hebben.

Waar je onze giechel in het torentje ook niet over hoort, is dat de Europese vrouwen van jihadisten in Syrië nou net de allerergste waren die sharia recht toepasten. De mannen vochten aan het front, de vrouwen vormden de sharia politie. Dat werk deden ze maar al te graag, en zo fanatiek mogelijk. In meer algemene termen: niemand is fanatieker in het geloof dan een verse bekeerling. Q.E.D.

Als ze al niet schuldig zijn aan martelingen en genocide, dan zijn ze op z’n minst medeplichtig. In Syrië en Irak lopen ze grote kans op de doodstraf of levenslang. Hetgeen daar zo ongeveer gelijk is aan de doodstraf, alleen duurt het wat langer. Irakese gevangenissen zijn nu eenmaal niet de hotels die we hier gewoon zijn.

Dat is iets dat Stef Blok maar te accepteren heeft. In Syrië en Irak zijn ze mogelijk heel gemakkelijk met doodvonnissen, maar uitdelen of het smarties zijn is een ander verhaal. Deze meisjes hebben zich vrijwel zeker schuldig gemaakt aan martelingen en misdrijven tegen de mensheid. Ze hebben willens en wetens hun nationaliteit opgegeven door in vreemde krijgsdienst te treden.

Ze zijn vaak genoeg gewaarschuwd door vrienden en familie voor ze vertrokken. Toen hadden ze schijt aan Nederland. Nu is het de beurt van Nederland om schijt aan hen te hebben. Helaas zijn er maar twee partijen in Nederland die daar zo over denken. De rest, die is al om. Vooral aan de bidlippenkant van de politiek wordt er gewerkt aan mededogen. Jammer genoeg hebben mohammedanen dat absoluut niet met ons.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Den Haag, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op We worden geregeerd door krankzinnigen

 1. Harry zegt:

  Perfect verhaal , heer Numan !
  En helemaal waar !

  Geliked door 4 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Wat kan ik hierop zeggen behalve, als het zou kunnen, honderd miljoen procent mee eens, en er staat ons dankzij de volledig gestoorde of hebzuchtige politieke medemensen en hun hersenloze aanhang nog heel veel ellende te wachten. We zitten pas in het begin.

  Geliked door 4 people

 3. albert000 zegt:

  Deze IS-kindertjes zien al vanaf hun geboorte gruwelen voorbijkomen. Mensen die door hun ouders onthoofd worden, bruut verkracht en anderszins mishandeld. Waarom? Omdat ze dat belachelijke geloof van hen niet aanhangen, de Islam volgens de letter van de koran en dan alleen de oorlogszuchtige letter, wel te verstaan. Ze horen hun vader, maar vooral ook hun moeder grove oorlogstaal uitslaan en ook tegen hen schreeuwen en ze leren dat alle vrouwen hun gezicht dienen te verbergen. Onderdanig moeten zijn aan hun pa, die samen met z’n vrinden onschuldige vrouwen hardhandig verkracht, totdat ze eraan overlijden. Ze zien hoe hij de rest van z’n tijd mensen doodschiet of oorlogszuchtige passages uit de koran voor zit te lezen in plaats van sprookjes van Pinokkio, Sneeuwwitje of Aladdin. Hun moeders vernederen de Yezidi-seksslavinnen, die zelf vaak óók een gezin hebben, maar daar weggesleept zijn, op vele manieren en in het bijzijn van hun kinderen. Ze leren hun kinderen dat iedereen die niet gelooft in die ‘Allah’ van ze en die niet net zo bruut leeft als zij, een nietsnut is en vrijelijk mishandeld en vermoord moet worden. Deze mensen zijn monsters en de allerergste pedofiele satanist verbleekt erbij.

  In België zijn de eerste IS-vrouwen die heel erge dingen hebben gedaan – zoals helpen bij verkrachtingen, onthoofdingen en andere martelingen – vrijgesproken. Probleem: hun misdaden zijn moeilijk te bewijzen, want ze zijn immers van top tot teen bedekt met zo’n identieke zwarte vulliszak en ze schreeuwen allemaal door elkaar heen ook, dus hoe bewijs je wie er wat krijst? Hun kinderen komen bij Belgische kinderen op school en die jongens hebben daar mogelijk zelfs mensen zelf onthoofd, zoals op vele video’s te zien is. Wat gaan die doen als ze ruzie krijgen met een ander kind? Pa’s pistool pakken en ook maar hup doodschieten? Of met een bijl erop … ??? En wat gaan die meisjes doen? In het geniep niet-moslimmeisjes martelen? Mensen die gehersenspoeld zijn en getraumatiseerd, die genezen niet meer. Zelfs ik krijg dat niet gedaan als ik ze energetisch behandel, want het werkt gewoon niet door naar hun dagelijkse leven. Dat komt omdat hun wil verdwenen is en iemand die niet wíl genezen, kun je niet dwingen. Mijn ervaring is dat ze alléén maar een heel klein beetje kunnen verbeteren wanneer ze heel erg schrikken. Dat moet dan honderden malen gebeuren voor één centimeter verbetering van die hersenen. Nou, ga d’r maar an staan! Aan therapie hoeven we echt geen geld uit te geven, da’s duidelijk.

  Bron: https://sophiavassiliou.nl/wereldwijde-impasse-lerarentekort-is-vrouwen-koerden-en-meer/

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  Laten we hopen dat het niet “te” lang duurt voordat ze aldaar veroordeeld worden voor de wreedheden die ze gepleegd hebben voordat ze maar een kans krijgen om deze richting op te komen, ik gun het ze van harte!!!!!.

  Geliked door 3 people

 5. Hovawart zegt:

  Voor zover er nog geen sprake is van een Code Rood door het KNMI, geloof ik die politieke opportunisten voor geen barometer……..
  Wanneer komen de aantoonbare meetresultaten boven water? de uitgewerkte onderzoeken van gerenommeerde onderzoeksbureaus die met staatssubsidies hun gefingeerde rapporten en diagrammen……de show is namelijk pas écht compleet als we overtuigt en klimaatmoe zijn geworden.

  Geliked door 1 persoon

 6. ruud beijer zegt:

  We rennen om het hardst de ondergang voor onze kinderen en kleinkinderen tegemoet.

  Geliked door 4 people

 7. andre zegt:

  Het is beter om onze regering eens flink onderhanden te laten nemen door een deprogrammeur. Je moet tenslotte het probleem altijd bij de kern aanpakken. Maar of het bij Rutte met zn regering nog goed gaat komen? Ik heb er een hard hoofd in hoor.

  Geliked door 2 people

 8. Ja Henk, Ik zal het je nog sterker vertellen.
  Ook de mannen komen terug want anders hangen ze over enkele maanden of zo aan een hijskraan en dat willen we niet met zijn allen. Toch???
  Even zo goed als die vrouwen terug worden gehaald zullen ook de mannen terug komen en zullen de Gutmenschbefjes zich over hen ontfermen met het gevolg dat ze over maximaal twee jaar op hun gemak bom vesten in elkaar zitten te knutselen.
  Het hele circus moet doorgaan en als de Nederlandse gevolgen daarvan zijn dat er links en rechts burgers sneuvelen dan geldt dat voor het oppertuig als colleterall damage.
  En het meest schrijnende van alles is dan dat de ministers die nu verantwoordelijk zijn al lang een goedbetaalde baan in de privé sector hebben en niet meer verantwoordelijk gesteld kunnen worden.
  Hoe dikwijls hebben we dat al niet gezien.
  Denk aan van Acht Lubbers Balkenende en nog veel meer van dat tuig.

  Geliked door 3 people

 9. Tineke zegt:

  Erdogan heeft gister Nederland en Duitsland al bedankt voor het terugnemen.
  Dus is de zaak al rond volgens mij.
  Er dient een hoger beroep (voor de bühne)

  Geliked door 4 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Als moslims met verbijstering toezien hoe Nederland zich wringend in alle politiek correcte bochten aan het voorbereiden is op de repatrieëring van de kalifaat hoeren en hun nageboorten dan stoten ze onderling elkaar aan en zeggen:

  ¨als dit allemaal oké is dan is Nederland in principe lang en breed islamitisch¨.

  Nu alleen nog kwestie een kalief aan te stellen.

  Opeens snap ik waarom Alexander zijn baard laat staan.

  Geliked door 3 people

 11. Willem zegt:

  Natuurlijk komen ze terug, van zelf sprekend zelfs. Daders van afschuwelijke misdaden hebben nu eenmaal een streepje voor, daders krijgen meer begrip, aandacht en hulp, want anders riskeren ze de doodstraf, en de slachtoffers, de Jezidies, etc. en hun nabestaanden, ach joh, dat gaat wel weer over, niet teveel over zeuren hoor. En van af morgen horen we ‘ allah ou akbar’ door de luidsprekers van de blauwe moskee, omdat de (strijd)-kreet gewoon moet worden, omdat Nederland geislamiseerd dient te worden ,net als heel Europa. Er zijn 500 moskeeen in Nederland en binnenkort hebben ze allemaal luidsprekers, weg met de stilte in ons land. Volgens F.Timmermans moeten we meer divers worden, zo divers dat er op een gegeven moment alleen nog maar islam over is en geloof me er wordt hier hard aan gewerkt. Het is diep triest.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het met de strekking van het artikel volledig eens maar vind het wel jammer dat H. Numan daarbij termen als “geestelijk zwaar gestoorden” en zelfs “krankzinnig” daarbij nodig denkt te hebben.
  Dat doet mijns inziens eerder afbreuk aan een verder prima stuk.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Schendingen van de rechten van burgers door de overheid.

  https://tpo.nl/2019/11/14/pieter-omtzigt-cda-burgers-onvoldoende-beschermd-tegen-rechtenschendingen-door-overheid/

  Pieter Omtzigt (CDA): ‘Burgers onvoldoende beschermd tegen rechtenschendingen door overheid’
  ‘Bij UWV en CBR lopen burgers tegen zelfde soort muren op als bij Belastingdienst’

  Burgers genieten in Nederland onvoldoende bescherming tegen schendingen van hun rechten door de overheid. Dat is volgens CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt de belangrijkste conclusie van de commissie-Donner, die onderzoek heeft gedaan naar het optreden van de Belastingdienst in de affaire rond de kinderopvangtoeslag.
  Honderden, mogelijk zelfs duizenden mensen kregen volgens de commissie te maken met onrechtmatig optreden door opsporingsteams van de fiscus, die hun toeslagen stopzetten wegens vermoedens van fraude. Bij de fiscus was structureel sprake van tunnelvisie. Bezwaarprocedures waren daardoor op voorhand kansloos.

  Geliked door 2 people

 14. FAM. DAPPER zegt:

  OUDERS DIE HUN KINDEREN MISHANDELEN WORDEN DOORGAANS UIT DE OUDERLIJKE MACHT ONTHEVEN, DUSCH : WAAROM NOU HIER JUIST NIET?? LAAT DIE ISLAM – SPOOK- JURKEN TOCH DAAR, ONTHEVEN UIT DE OUDERLIJKE MACHT, WANT ZIJ HEBBEN BEWEZEN DAT ZIJ EEN INTENS ENG GEVAAR OPLEVEREN VOOR HUN KINDEREN. EN DIT ERFELIJK ISIS – GEN
  IS GEEN BESTE START VOOR AL HUN NAKOMELINGEN. DEZE ERFELIJK OVERBELASTE KINDEREN ZIJN NU AL TE ZEER BESCHADIGD, EN DAARDOOR EEN ERNSTIG GEVAAR VOOR DE STAATS – VEILIGHEID. MAAR : ” LAAT DEZE KINDERTJES VOORAL TOT ONS KOOMEN , OM METVONS SINTERKLAAS TE GAAN VIEREN ….”, JA – TOCH ???? ENNE : WELKOM ALLEMAAL IN DE ISIS – PEUTER – SPEEL – GROEP……, MET MARTEL & GEWELDS HOEKJE, VOOR IEDEREEN. ZALL- UM – GE – LIJK -……HUM……

  Geliked door 1 persoon

 15. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Politiek correct Nederland is als gekke Henkie. Ze gooien weg wat waardevol en dierbaar is en halen rotzooi in huis. Met branie, bravour en een grote mond strijden de linkse wereldhervormers hysterisch voor de foute zaak. Met jeugdige overmoed menen ze alle kennis pacht te hebben. Maar het ontbreekt hen aan een klein beetje levenservaring, mensenkennis en inzicht. De belhamels geloven in het sprookje van de vreedzame islam, maar hebben geen oog voor het wrede van die ideologie. Het wereldbeeld, dat zij in hun hoofd hebben, zal heel anders uitpakken, dan ze denken. Een adder blijft immers altijd een adder. Ze zijn toch zo naïef en goedgelovig, dat ze niet door hebben, dat ze zelf hun eigen graf aan het graven zijn en zelf hun kop door de strop van de galg steken, of op het hakblok leggen. De sluwe duivel, waarmee zij scheep zijn gegaan, brengt hen geen de hemel op aarde, maar de hel. Straks, als ze zelf worden geconfronteerd met de gevolgen hun waanzin en de weg terug er niet meer is, zullen ze moord en brand schreeuwen. Maar dan is het helaas te laat. Dikke bult eigen schuld !!!

  Like

 16. henk verhoef zegt:

  Misschien heeft u gelijk dat we worden geregeerd door “krankzinnigen” edoch
  Hoe moet ik dan de kiezers van deze krankzinnige betitelen
  Hoogopgeleide weldenkende verstandige goed gelovige idioten of zo
  die iedere keer weer de zelfde krankzinnigen kiezen nadat die iedere keer weer logen en bedrogen
  Neem mij niet kwalijk – maar er veranderd niets als men zelf niets veranderd

  Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Het begint me langzaam maar zeker duidelijk te worden dat we geregeerd worden door geestelijk zwaar gestoorden.”

  Nee, mijnheer Numan. Integendeel, we worden niet geregeerd door geestelijk zwaar gestoorden, maar door criminelen. Hun agenda is niet ten faveure van Nederland en zijn bevolking. Hun agenda is ten detrimente van Nederland. Hun agenda staat in dienst van de New World Order.
  Brussel, Bilderberg, Soros, het is allemaal één pot nat. Eén grote achterbakse misdaadorganisatie. En Rutte lacht zich bewusteloos als Wilders hem scherp onderhoudt over het vermeende stikstofprobleem. Al die tijd wordt de aandacht afgeleid van zijn misdadige, subversieve acties, in dienst van de NWO. En hij kan dus, overeenkomstig de woorden van Juncker, verdergaan met waar hij mee bezig is (de mensen snappen er toch geen snars van), totdat er geen weg terug meer mogelijk is. Wim de Bie had er destijds een goede benaming voor: SCHOFTENTUIG!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 18. Republikein zegt:

  €8,95 slechts voor een los nummer van VN, hoe we in de mangel worden genomen.
  Laatst stukkie van zwarte trol Clarice Gargard gelezen, ze gaat de wereld redden, not!
  https://www.vn.nl/product/vrij-nederland-nr-9-2019/

  Clarice Gargard kán niet anders dan zich ferm uitspreken over vrouwenrechten, machtsstructuren en racisme, hoe moe ze daar soms zelf van wordt, en hoeveel narigheid het haar soms ook oplevert, vertelt ze in een prikkelend en hier en daar noodzakelijk ongemakkelijk gesprek met Sander Donkers.

  Ze is in Amerika geboren en komt hier de peentjes opscheppen.

  Daar word ik zo moe van, jullie ook, toch?

  {btw, niet gekocht hoor, mijn vrouw kreeg dit van lieve buurvrouw vanwege vakantie}

  Geliked door 1 persoon

 19. vangie1206j zegt:

  Wat mij zo verbaasd dat als RVS of een rechter iets vindt of een oordeel velt de overheid direct in de houding springt en uitvoert.
  Maar als de burger iets vindt of een oordeel velt wordt hij of zij midden in het gezicht uitgelachen door ONZE OVERHEID.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Op dit moment worden wij geregeerd door de rechters. Dat is heel fout. Alleen de PVV en het Fvd hebben hierover vragen gesteld die natuurlijk niet worden beantwoord.
   Bedenk dat er maar twee partijen voor Nederland zijn t.w de PVV en het Fvd. De rest zijn huichelaars en wegkijkers.

   Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Ik heb een paar maanden gelden eens een tekenfilm van ‘The Lone Ranger’ (1980), een gemaskerde cowboy die altijd een blauw cowboy-kostuum draagt en hij heeft een Indiana, Tonto, als vriend, gezien waarin zelfs in het het Wilde Westen de media gigantisch onder druk wordt gezet als deze de waarheid verkondigen.
  In de desbetreffende aflevering ‘Front Page Cover-Up’ (1981) waren Mary en Josh, een broer en zus, eigenaar van een drukkerij in het plaatsje Curville en probeerden zij daar de corruptie van de plaatselijke autoriteiten en de misdaad aan de kaak te stellen. Helaas werd dit niet geaccepteerd door een bende valsemunters die hen beiden gevangennamen waarna zij Mary en Josh geboeid opsloten in een drukkerij om zich later van hen te ontdoen.
  De Lone Ranger en Tonto, die overal in het Wilde Westen onrecht en de misdaad bestrijden, waren vrienden van hen en zij wisten aanvankelijk niet wat door loos was waarna zij op hun beurt door de corrupte sheriff werden aangehouden en opgesloten. Ze ontsnapten niettemin en ze probeerden Mary en Josh te redden van de desperado’s die daarna allemaal prompt, samen met de sheriff, werden gearresteerd.
  En toen vroeg een van de boeven verbaasd, gelijk naar vele anderen die de twee helden al eerder waren tegengekomen, opeens: “ik vraag me af wie die gemaskerde man eigenlijk is?” En het antwoord was daarop: “Het is de Lone Ranger!”
  Eigenlijk is het spijtig dat we hier in Nederland niet meer Lone Rangers hebben die misverstanden en kritiek aan de kaak stellen daar geen enkel systeem volmaakt kan overkomen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s