Essen: “Merkel-dennen” van beton in de christelijke Adventstijd

Screenshot_3

(Door: “Realsatire” – Vertaling: E.J. Bron)

Steden bereiden zich voor hun kerstmarkten

Is het alweer Kerstmis?  Kennelijk wel, want de steden bereiden zich zichtbaar voor om het belangrijke christelijke feest tegen islamitische terreuraanvallen te beschermen. Er worden kosten noch moeite gespaard om de Duitsers optisch te misleiden.

PI News (2)

De stad Essen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Wesfalen plaatst bijvoorbeeld drie ton zware “Merkel-dennen” van beton bij de ingangen naar de kerstmarkt bij het centraal station, waar heel vroeger alleen maar echt dennengroen tot een rondgang in de Adventstijd uitnodigde. “We wilden het iets meer aansprekend vormgeven dan met gewone betonblokken”, zei een woordvoerster van de stad. Bedoeld worden de gebruikelijke “Merkel-blokken”.

De nieuwe groene, 1.80 meter hoge monsters in de vorm van een dennenboom dienen onder omstandigheden ook vrachtwagens van 30 ton te kunnen tegenhouden, opdat niet datgene gebeurt wat de via de ongecontroleerde open grenzen binnengekomen islamitische terrorist Anis Amri met Kerst 2016 mens-verachtend in Berlijn aanrichtte.

Zoals de “Spiegel” bericht, is het inmiddels gepatenteerde idee dan ook ontstaan op basis van ooggetuigen, die bij de vreselijke gebeurtenis op de Berlijnse kerstmarkt met 12 doden en 50 gewonden aanwezig waren. DE beide dochters van de producent Jürgen Beck uit het Saarland hadden als verkoopsters in een kraampje op de kerstmarkt bij de Berlijnse Gedächtniskirche de aanslag van 2016 meegemaakt, schrijf het tijdschrift.

Beck, die o.a. een snackbar op volksfeesten exploiteert, heeft zich in terreurbarrières gespecialiseerd en verhuurt deze. Essen zou de eerste kerstmarkt zijn die de “Merkel-dennen” opstelt. Dit jaar wil hij in totaal 300 aan kerstmarkten leveren. Hij zou nog enkele op voorraad hebben, zegt Beck.

Of de bondskanselarij al een bestelling heeft geplaatst, is niet bekend.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Realsatire”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Kerstmis, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Essen: “Merkel-dennen” van beton in de christelijke Adventstijd

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Je kunt zeggen wat je wilt maar het is wel creatief !

  Like

 2. fredjohan zegt:

  Beetje bij beetje gaat de echte kerstsfeer kapot.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  In ieder geval zijn de eerste koppensnellers al weer per lijnvlucht binnen geharkt daar in Duitsland Sprak vandaag een man, die zei dat de gegevens van banken nu onderling gedeeld worden. Dat ze alles van je weten wil. Ik zag ook twee hele dunne afrikanen (jongens of ouder weet ik dus niet) en een hele dunne vrouw(lijkt nog een meisje zo dun, maar kan zomaar toch een vrouw zijn) met een vreemd taaltje wat heel snel klinkt. Een enorme kar met eten.Met onderin behoorlijk wat flessen cola. Veel suikerdingen ook. Komt goed met de zorg straks. En niet alleen afrikanen. Ook de autochtone Nederlanders worden steeds ongezonder. Trek u de beurs alvast maar open. Volgend jaar weer 100 euro opslag. De volgende 5 procent (collectieve korting)moet eraf plus verhoging En de jaren daarna en daarna. Totdat er een hele hoos is die het niet meer betalen kan. Wat ook de bedoeling is. De verzorgingsstaat zal en moet helemaal kapot. Enkel de elite kan er straks nog gebruik van maken. Elite (EU ook) heeft geld nodig heeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel geld en het zal noooooooooooooooooit genoeg voor ze zijn. Vuile zaakjes om dit soort mensen (koppensnellers en hun gebroed) gewoon tussen de bevolking te plaatsen. Misdadig is het.

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  En zulke gasten die verdienen er weer dik aan en zo is de cirkel van krankzinnigheid weer rond.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Schandalig, geboorte van Christus een fantasie verzinsel genoemd!
  https://www.breitbart.com/faith/2019/11/15/war-on-christmas-amazon-labels-nativity-story-as-holiday-fiction/

  War on Christmas: Amazon Labels Nativity Story as ‘Holiday Fiction’
  Oorlog tegen Kerstmis: Amazon noemt kerstverhaal als ‘Feestdag Fantasie’’

  Amazon is touting a new children’s book narrating the birth of Jesus Christ as its “#1 New Release in Children’s Christian Holiday Fiction.”
  The book The First Christmas, by Breitbart Rome Bureau Chief Thomas D. Williams, is an illustrated children’s poem describing the nativity of Jesus in anapestic tetrameter, the same poetic meter used in Clement Clarke Moore’s classic Christmas poem, A Visit from Saint Nicholas.
  Unlike A Visit from Saint Nicholas and other “holiday” poems, however, Williams’s book actually tells the Nativity story exactly as recounted in the gospels of Saints Luke and Matthew, without the addition of fictional embellishments.
  By calling the work “Holiday Fiction,” therefore, Amazon would seem to suggest it believes that the birth of Jesus as recounted in the Christian Bible is simply an imaginative fabrication.

  Amazon is een nieuw kinderboek aan het vertellen over de geboorte van Jezus Christus als de “# 1 nieuwe uitgave in Christian’s Family Holiday Fiction”.
  Het boek The First Christmas van Breitbart Rome Bureau Chief Thomas D. Williams, is een geïllustreerd kindergedicht dat de geboorte van Jezus beschrijft in anapestic tetrameter, dezelfde poëtische meter die wordt gebruikt in het klassieke kerstgedicht van Clement Clarke Moore, A Visit from Saint Nicholas.
  In tegenstelling tot Een bezoek van Sinterklaas en andere “vakantie” -gedichten, vertelt het boek van Williams eigenlijk het verhaal van de geboorte van Christus precies zoals verteld in de evangeliën van Saints Luke en Matthew, zonder de toevoeging van fictieve versieringen.
  Door het werk ‘Holiday Fiction’ te noemen, lijkt Amazon daarom te suggereren dat het gelooft dat de geboorte van Jezus, zoals verteld in de christelijke Bijbel, gewoon een fantasierijke verzinsel is.

  Like

 6. Trucker zegt:

  In Vlaanderen hebben ze brand gesticht in een gebouw bestemd voor islamieten invaders.
  GROOT nieuw in Vlaanderen en omstreken bij mainstream media (net geen extra zendtijd), alle politieke partijen leggen de schuld bij DE partij (het Vlaams Belang) omdat ze de ENIGE zijn die protesteren (en juridische hulp bieden) aan mensen die tegen deze islamieten invaders zijn en ze niet willen in hun buurt.
  In de media waren de geluiden niet uit de lucht als “populisten” of onverdraagzamen en vergelijkbaar geneuzel.
  Wat de mainstream nooit duid is dat bij de “populisten” in Hongarije of Polen NOOIT slachtpartijen zijn gepleegd door islamieten(invaders), dat daar geen speciale beveiligingmaatregels (DRACONISCHE in de gehele eu van de HQ brussel dictators) nodig zijn en men daar rustig over straat kan gaan naar een Kerstmarkt of een feestelijke gebeuren rond deze periode.
  RATTEN regeren, RATTEN denken dat zij de dans gaan ontspringen omdat ze hulp boden aan de islamieten invaders.
  Ze kennen niks van hoe het er zal aan toegaan, de RATTEN gaan er het eerst an omdat ze niet te vertrouwen zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Trucker 15 november 2019 om 18:53

   de RATTEN gaan er het eerst an omdat ze niet te vertrouwen zijn.

   Het is zo jammer dat ratten erg taai zijn; ze overleven en gedijen onder de meest smerige omstandigheden.

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Nee meisje niet in deze de ratten van de soorten die wij kennen gaan als eerste wees daar maar zeker van niet nuttig meer voor de islamieten eens ze de macht hebben, daarna, pas daarna komen wij aan de beurt.

    Like

   • oudmarinier zegt:

    Op de boerderij van mijn opa , vroeger …..”Opa had een goede remedie tegen RATTEN. Vang er eentje in een kooi tje …en daarna in het kooitje , overgieten met benzine en levend verbranden. Het “geschreeuw / gepiep” van deze RAT , ging je door merg en been , en waarschuwde de andere ratten om weg te blijven . Dit deed opa zo’n 2 a 3 keer per jaar , zodra er nieuwe ratten waren. Misschien een ideetje om dit ook op de POLITIEKE RATTEN toe te passen ???

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 16 november 2019 om 00:03

    Nee meisje niet in deze de ratten van de soorten die wij kennen gaan als eerste wees daar maar zeker van niet nuttig meer voor de islamieten eens ze de macht hebben,

    Als die ranzige ratten dan vóór die tijd maar niet gevlucht zijn met het ‘regeringsvliegtuig’.
    Vluchten doet men vaker in de ‘hogere kringen’, met medeneming van de complete goudvoorraad.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    oudmarinier 16 november 2019 om 00:08

    Opa had een goede remedie tegen RATTEN. Vang er eentje in een kooi tje …en daarna in het kooitje , overgieten met benzine en levend verbranden. Het “geschreeuw / gepiep” van deze RAT , ging je door merg en been , en waarschuwde de andere ratten om weg te blijven . Dit deed opa zo’n 2 a 3 keer per jaar , zodra er nieuwe ratten waren. Misschien een ideetje om dit ook op de POLITIEKE RATTEN toe te passen ???

    Ik zou een dier NOOIT levend verbranden (een rat kan er niets aan doen dat hij een rat is) maar als het gaat om een politieke rat, zou ik graag een plaats op de voorste rij hebben als het vreugdevuur wordt ontstoken. Met burgertreiterende, liegende, kwaadaardige rotzakken heb ik totaal geen medelijden.

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Ratten zijn overlevingskunstenaars, dus vergis je maar niet.

   Geliked door 2 people

 7. Cathja zegt:

  Men probeert met deze walgelijke betonbomen het publiek wat naar de kerstmarkt wil, te misleiden.
  Deze onooglijke betonblokken, die beslist geen kerstsfeer oproepen, verwijzen naar een al jarenlange terreur rondom de viering van kerstfeest. Terreur, veroorzaakt door mensen uit een werelddeel wat qua normen, waarden en religie geen enkele overeenkomst hebben met Europa.
  Alles moet kapot gemaakt worden wat ook maar iets te maken heeft met het christelijke feest. De mensen mogen geen kerstfeest vieren, want de god van de islam verbiedt dit. De moslims maken daaruit op dat het daarom toegestaan is om aanslagen op dat heidense publiek te plegen.

  Deze betonbomen mogen dan auto’s verhinderen om het publiek in te rijden; je verhindert er geen moordenaars mee die zich vrij onzichtbaar tussen de stalletjes en kramen door kunnen bewegen.
  Laten we ons maar geen veilig gevoel aanpraten, want het gevaar dreigt aan alle kanten.

  ‘Bedankt Merkel’, voor je walgelijke plannen met Europa en haar cultuur, en voor je aandeel in heel veel leed en rouw in Duitsland in de laatste jaren.

  Geliked door 3 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Voor kerst 2020 hebben ze betonnen eikels in het asortiment zitten. Voor het afgietsel van de eikel hebben ze voorbesprekingen gehad met Rutte.

  Geliked door 2 people

 9. Tineke zegt:

  Ik ben blij als het 1 januari is.
  Zijn we weer een jaar verlost van het zwarte piet en kerstgezeik.
  Er is toch geen zak meer aan !
  Als het dan nog niet afgeschaft is ten faveure van het suiker en offerfeest.
  Er kan veel veranderen in een jaar !….en snel ook !

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   En dan hebben ze toch gedeeltelijk hun zin Tineke, er is geen lol meer aan.
   De enige gein die ik nog heb is om in mijn Multiculturele wijk wat kerstverlichting voor het raam te zetten, normaal ben ik niet zo extrovert maar speciaal voor de moslims maak ik een uitzondering.
   En niet te vergeten de vlag uithangen op Nederlandse feestdagen, halfstok bij de dodenherdenking en voluit op Bevrijdingsdag, Koningsdag, Prinsjesdag.
   Niet omdat ik nou zo koningsgezind ben maar om te tonen dat er nog wel degelijk Nederlanders bestaan.
   Zelfs al is er maar eentje die de wenkbrauwen fronst is voor mij al genoeg.

   Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  Aan het beton overal kan men het falende beleid herkennen van waanzinnigen die tolerante normale eigen mensen verneuken voor de intolerante vreemdelingen die zogenaamd vrede komen brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s