Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen

Screenshot_10

Wel kaarsjes branden voor de slachtoffers, maar de daders, hun “religie” en hun motieven mogen niet meer openlijk worden benoemd of bekritiseerd.

(Door: “Xander”)

Officiële Franse cijfers: meer dan 10 x zoveel geweld tegen christenen als tegen moslims, maar massamedia focussen zich enkel op moslims als ‘slachtoffers’

Afgelopen zondag werd na een oproep van 50 publieke figuren in Parijs een ‘mars tegen islamofobie’ gehouden. De betogers eisten dat ‘islamofobie, de toenemende stigmatisering van moslims, slachtoffers van discriminatie en agressie’, wordt gestopt, zoals de linkse krant Libération het verwoordde. De mars ontlokte een golf van verontwaardiging, omdat de linkse kopstukken hun handtekening zetten onder dezelfde verklaring die ook door islamisten zoals imam Nader Abou Anas werd ondertekend. Abou Anas preekt openlijk dat ‘vrouwen alleen maar naar buiten mogen met toestemming van hun man’. Het verraad van Europees links aan al hun vroegere idealen kan nauwelijks groter zijn dan in Frankrijk.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen

 1. Jean zegt:

  Door die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij binnen te halen en toe te laten is onze seculiere beschaving ten dode opgeschreven, letterlijk en figuurlijk.
  Dat doen we ons zelf aan door die linkse ratten te tolereren..
  Het moet toch doordringen dat alles versneld de vernieling ingaat vanaf het ontstaan van die groene troep…

  Geliked door 2 people

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Islamofobie bestaat niet. Iedereen die zich er in verdiept MOET tegen de veroveringsideologie van dood, verderf en totale vernietiging van andersdenkenden en hun cultuur zijn. Voor “ongelovingen” zijn er GEEN/amper rechten. Het gaat overigens door totdat WIJ “ongelovigen” er NIET meer zijn (we zijn afgemaakt), bekeerd of dhimmi. Hier spreekt een dhimmi, na een halfslachtige poging totale capitulatie. Deze dhimmi moet in haar positie denken (is al van wat jaren terug), dat wat haar overkomt, ONS ook overkomt. De overheid heeft een sociaal contract, dat wij bescherming verdienen: ook DAAR BETALEN WIJ BELASTING VOOR! De link duurt ongeveer 1 minuut. Op 0.32 zegt ze eigenlijk dat zij het NIET ERG VINDT, als haar kinderen ook volger worden van de 7e Eeuw… BESCHAMEND SLECHT!!! Had al lang weg moeten zijn! https://www.youtube.com/watch?v=CRfzapmXOPk

  Geliked door 2 people

 3. jack black zegt:

  Duits televisie onderwijs !

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Het “Incidentje” in Bayonne, de aanslag op de moskeet, Zuid-Frankrijk door een voormalig lid van de RN van Marine le Pen, werd uitvoerig beschreven in de Franse reguliere Pers.
  Niet anders dan in NL als er een Pro-Wilders, Pegida of andere tegenstanders van de islam een betoging houden en er onwelgevoeglijke individuën bij komen.
  In Bayonne vielen geen doden maar alles werd uitvoerig beschreven, tot in details, vooral dat de man verbinding had met de Partij van Marine le Pen etc,etc.
  Ik hoorde het zelfs op ’t NOS-nws uitgebreid.
  Wat niet uitgebreid in het nieuws kwam ( noch in Fr en ook niet in NL ), een tijd erna werd een genpensioneerd Priester van 91 jaar in Agnetz, vlakbij Beauvais in Noord -Frankrijk, op afschuwlijke wijze vermoord in z’n huis.
  De oude man werd ONHERKENBAAR VERMINKT gevonden in zijn huis.
  Zijn auto was ook verdwenen een enkele uren later werd een…………………………..negentienjarige ( 19 ! ), voortvluchtig, in de auto aangehouden,
  Het was een……………………..z.g.n VLUCHTELING.
  Nauwelijks werd in de Pers aandacht hier aan besteed, in tegenstelling tot de MOSKEET in Bayonne.
  https://www.christianophobie.fr/carte/un-pretre-assassine-a-agnetz-dans-loise

  Like

  • delamontagne zegt:

   Gelijktijdig met de Pro-Islam-Demonstratie van afgelopen Zondag 10 November, zou er ook een Pro France/pro Eric Zemmour demonstratie worden gehouden in Paris, ter ondersteuning van de schrijver die net als Wilders vaak voor de Rechtbank moet verschijnen en boetes krijgt omdat hij de WAARHEID over de islam zegt/schrijft.
   Die demonstratie ging OP ZIJN VERZOEK, niet door, ( hij wilde blijkbaar geen schermutselingen/rellen )
   Komende Zondag wordt de demonstratie wel gehouden.


   DEMONSTRATIE- Geconfronteerd met de islamisten, laten wij Frankrijk verdedigen.
   / / /
   In het kort, we denken vooral aan mensen die ons gedachtengoed omarmen en die op betere tijden wachten.
   HET IS TIJD OM IN AKTIE TE KOMEN…….
   Génération Identitaire zorgt er voor dat de demonstratie op 17 Novemebr om 14.00 uur in Parijs begint om aan de opmars van de islam een halt toe te roepen.
   Zij [ de moslims ! ], voelen zich gemachtigd om hun giftanden te laten zien hier in ons land en dat terwijl zij in hun eigen landen nauwelijks EEN VINGER DURVEN TE VERROEREN………….
   / / /
   Onze straten zijn tegenwoordig gevuld met gajus, dat soort hatelijke typen die GEVAARLIJK zijn voor alles wat niet moslim is, hypergevaarlijk maar nog steeds worden ontzien wat hun MISDADEN betreft, net zoals politici beweren dat ze Verantwoordelijk, maar niet schuldig zijn.
   Men begrijpt dat onze regering van “WATJES” hen liever niet aanpakt, maar elders zoekt en dan voor ’t geringste delikt anderen [ de autochtonen ! ], aanpakt.
   De “Gele-Hesjes”, die legitiem hebben gedemonstreerd en die hen angst bezorgen omdat zij doorhebben dat die [ de Gele-Hesjes ! ] GELIJK HEBBEN, niet langer op hen stemmen.
   https://www.facebook.com/events/404324040247077/

   Like

  • delamontagne zegt:

   Dit is een politicus Pro-Islam demonstratie
   Jean-Luc-Mélenchon, La France insoumise


   Ahmed Mollah-Chon, Politicus en Voorzitter van de Neo-Collaborateurs.
   LA FRANCE
   SOUMISE ( Frankrijk geeft zich over ! )

   Like

  • delamontagne zegt:

   Tijdens die demonstratie afgelopen Zondag, was er een Islammer, die met een Megafoon opriep om ‘ALLAH-AKBAR’ te scanderen.
   Ik kan ’t filmpje niet terugvinden……

   Like

   • delamontagne zegt:

    Niemand in Frankrijk had kunnen vermoeden dat niet ver van de plaats waar 4 jaar geleden 130 mensen gruwelijk werden vermoord, op 3 dagen voor de 13e de anniversaire van de moorden onder de kreten Allah-Akbar, duizenden demonstranten gevolg zouden geven aan enkele MOSLIMS, om tijdens de demonstratie “ALLAH-AKBAR” te schreeuwen.

    Like

 5. django zegt:

  Links is op hol geslagen met inboorlingen en de klimaatfeministen
  VVD zorgt met Liegen & Bedriegen dat de kapitalisten hun zakken kunnen blijven vullen.
  Het gewone volk wordt in slaap gesust met – mobieltje – huisje – boompje -auto-beestje,
  De koranstrijders en de drugshandel nemen het heft in handen.
  maar ondertussen gaat het leven & welzijn geheel naar de knoppen.
  STEM PVV

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s