Stop het NWO-communisme

Screenshot_9

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het hoofd van de Italiaanse centrale bank, zo staat in onderstaand bericht, verwacht tussen 2020 en 2030 230 miljoen migranten. Laat dat even op u inwerken.
http://mannikosblog.blogspot.com

Met de islamisering, die door de politiek nog steeds ontkend wordt, door de totaal andere normen en waarden die de islamieten hebben, gaat de kinderprostitutie omhoog. Ongeveer een derde van de jonge prostituees in de buitenwijken van Parijs is jonger dan 15 jaar. Volgens een lokale hulporganisatie zouden sommigen van hen slechts 6 jaar oud zijn. Dat gebeurt dan voornamelijk in de islamitische No-Go zones die door de Franse autoriteiten liefdevol als “gevoelig stedelijk gebied” worden omschreven.

Het leven van deze meisjes wordt gekenmerkt door geweld, wat leidt tot school falen en dan de weg automatisch vrijmaakt voor de prostitutie. Het seksueel uitbuiten van kinderen is echter niet beperkt tot Frankrijk. In Zweden, ook overlopen door islamieten, is dat ook het geval.
www.journalistenwatch.com

Ondertussen gaat de EU door met het creëren van het Vierde Rijk… De EU is dichter bij een volledig leger gekomen door 13 nieuwe gezamenlijke projecten aan te kondigen onder leiding van Frankrijk, waaronder een nieuwe vloot van oorlogsschepen. Het totaal aantal gezamenlijke legerprojecten komt daarmee op 47. De nieuwe projecten vallen onder het bevel van het diep controversiële Permanent Structured Cooperation (PESCO)- initiatief.
www.breitbart.com

George Soros gebruikt zijn miljarden om de democratie en de soevereine landen in de wereld te vernietigen en Boris Johnson stelt een onderzoek in naar Soros, die miljoenen in een campagne zou hebben gestopt met als doel om de Brexit te blokkeren en de Britse premier Boris Johnson neer te halen. De New Yorkse stichting van Soros stuurde het geld naar de pro-EU-groep Best For Britain.
https://neonnettle.com

De nergens op gegronde klimaathysterie is een totalitaire ideologie.  Als je tegen Greta bent en tegen de maatregelen die genomen worden, ben je het kwaad. Er mag maar één juiste mening zijn, alle anderen zijn het best te bestraffen met sociale uitsluiting en/of diegenen worden gelijk in de hoek geplaatst van rechts, racist, extreem, radicaal of immoreel.

De moderne wetenschap is gebaseerd op hypothese-vorming en vervalsing en vele wetenschappers, die geen belangenverstrengelingen hebben, twijfelen aan de juistheid van de door de regering vertelde klimaatwaanzin.
www.journalistenwatch.com

Respect voor Polen. Dat doet wat het zijn kiezers beloofd heeft en het beschermt ze tegen de brute islamitische “verrijking”. Een Poolse functionaris zei tegen een televisie-gastheer: “We zullen niet één moslim ontvangen, want dat is wat we onze kiezers beloofden en dat komen we ook na. We hebben meer dan twee miljoen Oekraïners opgenomen die werken en vreedzaam zijn en de reden dat we nog geen terreuraanslagen hebben gehad, is omdat we geen moslims hebben opgenomen. Respect voor Polen, dat in tegenstelling tot onze wazige en onrealistische regering, die ons blootstelt aan de bruutheid van de islam.
www.thenewamerican.com

Onderstaand bericht laat ons weten dat Bill Gates, Mark Zuckerberg, George Soros en Jeff Bezos één hoofddoel hebben. En dat is het vernietigen van de Amerikaanse Republiek en een communistische/socialistische “New World Order” installeren.

De massamedia hebben miljoenen Amerikanen, inclusief top-regeringsfunctionarissen, gehersenspoeld om te geloven dat Amerika geleid wordt door een blanke suprematistische freak, terwijl het in feite de “verzetsbeweging” van de rijke blanken, hierboven beschreven, is die genocide, ontvolking, communisme wil en het hele Amerikaanse midden wil vernietigen. Iets dat we in ons land ook zien gebeuren.

George Soros en Bill Gates zijn ook ontmaskerd als de force achter Facebook´s nieuwe “Fake News- detector”. Allemaal rijke blanken, die niet alleen de controle hebben over alle sociale media, Google, Twitter en YouTube, maar ook over de belangrijkste media, CNN, Washington Post en de falende New York Times.
http://humansarefree.com

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat ons Nederland niet verloren gaat in de narcistische onrealistische ideologie van het globalisme en de NWO. We willen geen communisme, we willen geen NWO en ook geen islamisering. Allemaal zaken waar de Nederlandse regering willens en wetens aan meewerkt, aangezien deze waanzin wordt aangeleverd door de pro-islamitische VN. Mijns inziens zouden we dit Rutte-kabinet naar huis moeten sturen, uit de VN en de EU moeten stappen en de grenzen, net zoals moedig Polen en Hongarije dat doen, op slot zetten. De waanzin van dit kabinet leidt de Nederlandse bevolking naar een financiële afgrond, met steeds hogere lasten en veel te veel regels.

Kom in verzet, pak je land terug en promoot nationalisme, patriottisme en familiaire waarden en de Nederlandse normaliteit. En moedig de Zwarte Pieten aan, die onderdrukt en gediscrimineerd worden!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stop het NWO-communisme

 1. Monalisa zegt:

  Ik heb wel in de statuten van Brussel gelezen dat zij 25 miljoen vluchtelingen voor het jaar 2050 in Europa wil plaatsen. 230 miljoen extra kan de EU niet aan. Dan word het weer een opruiming

  Geliked door 3 people

  • jungleelephant zegt:

   25 miljoen ook niet!Repatrieren is de enigste logische en nodige oplossing!

   Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    U heeft er al 2,5 miljoen binnen in u eigenland

    Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Inderdaad, jungleelephant. Je hoort veel roepen: Sluit de grenzen, geen migranten er meer bij. Dat gaat niet ver genoeg. In een verantwoord tempo moeten alle economische immigranten terug naar hun herkomstland. En niet als illegaal hier rond blijven hangen.
    De kosten die gemaakt worden voor het hier verblijven zijn te hoog. Belangrijker is nog dat ze door hun aanwezigheid de Nederlandse cultuur aantasten.

    Geliked door 2 people

 2. koosv8 zegt:

  En toch gaat het anders, hoe ….. Ik weet het niet maar er komt steeds meer afkeer. En terecht, en eigenlijk te laat. Maar toch, we raken de EU KWIJT door het failliet van de EURO.
  Daarna zijn alle nationale staten terug bij af, bij de EEG, en dat wordt WEL een goede samenwerking. En met vereende krachten zullen alle ISLAMieten en hun troetelaars ,,LINKS,, dus eruit getrapt worden. NIET GOEDSCHIKS DAN WÉL KWAADSCHIKS. Mooi verhaal toch. Ik hoop het maar. Meld u aan we zijn VERRADEN!!! rechts mag toch ook wel eens utopisch denken.

  Geliked door 3 people

 3. Nemesis zegt:

  nee dat laten inwerken bewaar ik maar even, ik had vannacht nog even wat slaap nodig.

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  Opvallend…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/opvallend-nieuwe-asielzoeker-krijgt-niet-langer-direct-advocaat-toegewezen/

  Opvallend! Nieuwe asielzoeker krijgt niet langer direct advocaat toegewezen

  Asielzoekers krijgen in de toekomst pas een advocaat toegewezen als hun aanvraag door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is afgewezen. Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Justitie & Veiligheid) gaat daarmee tegen het advies van de onderzoekscommissie in.

  VluchtelingenWerk meent dat staatssecretaris Broekers-Knol op deze manier het asielsysteem verder vast laat lopen. Nu is het namelijk nog zo dat asielzoekers vrijwel direct een advocaat krijgen toegewezen die hun bij de procedure helpt. Het risico van deze nieuwe beslissing is dat IND-medewerkers er nu mogelijk voor moeten gaan zorgen dat die hele procedure vlekkeloos verloopt.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Wanneer leggen we links het zwijgen op ???????

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Niemand kan dit stoppen,dit is decennia geleden al gepland.De satanische globalistische elite willen een New World Order en die komt er ook helaas.Wij zijn de laatste generatie, rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Geliked door 2 people

 7. malthablog zegt:

  Dit is op malthablog's Blog herblogden reageerde:
  Schokkende berichten wederom bevestigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s