Groepsverkrachtingen – Bedankt, Merkel!

Screenshot_21

Merkel-hypocrisie: “Verkrachting is een oorlogswapen. Het zwijgen doorbreken, overlevenden sterker maken.”

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

In de afgelopen dagen werden opnieuw negen gevallen van groepsverkrachtingen in Duitsland bekend. Mühlheim, Ulm, Düsseldorf, …

Contra magazine

Groepsverkrachtingen zijn een fenomeen dat pas in het kader van de migratiecrisis echt een probleem in Duitsland werd. Bijvoorbeeld in oktober 2018, toen een groep Syriërs en Algerijnen een jonge vrouw, die onder invloed was van alcohol en drugs, in Freiburg een hele nacht steeds maar weer verkrachtte.

Van augustus 2016 tot januari 2018 verkrachtte een bende van 19- tot 24-jarigen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen minstens zes 16-jarige scholieren. In Velbert hadden in april 2018 acht jongeren van 14 tot 16 jaar een 13-jarig meisje na een bezoek aan het open lucht zwembad verkracht. In Mühlheim (Nordrhein-Westfalen) werd een 18-jarige door drie jongen (12-14 jaar oud!) verkracht. Een van de daders zou zich het jaar daarvoor al aan een 13-jarige hebben vergrepen.

Nu is er een geval, waarin een 14-jarig meisje (die vermoedelijk een van de daders vluchtig kende) door drie jonge mannen (15, 16 en 26 jaar oud) uit Afghanistan, Irak en Iran tijdens de “Halloween”-nacht gedrogeerd en gezamenlijk verkracht.

Daar kwam een ander geval uit Düsseldorf bij: vier mannen (twee Brazilianen, een Angolees en een Marokkaan) hebben daar in de Volksgarten blijkbaar een 22-jarige vrouw verkracht. Een voorbijganger zag dit en alarmeerde de politie, die snel te hulp kwam.

Volgens het onderzoeksrapport van dit jaar, “Gezamenlijk gepleegde verkrachtingen”, van de federale recherche werd er in het jaar 2017 in totaal 380 keer aangifte gedaan van groepsverkrachting en werd er tegen 469 verdachten een onderzoek ingesteld. Dat wil zeggen: twee jaar geleden werd er bijna elke dag iemand (89,4% van de slachtoffers was vrouwelijk) door meerdere mannen verkracht. En: nog niet eens de helft van de gevallen kon worden opgelost!

Nieuwe cijfers zijn er niet, omdat groepsverkrachtingen in de statistiek van 2018 niet speciaal werden geregistreerd – waarom zou dat zo zijn? Wil men daar om politieke redenen iets verzwijgen? Vooral: alle bekend geworden gevallen tonen aan dat het bij de daders meestal om immigranten gaat – niet zelden om asielaanvragers of asielzoekers. Mensen, die hun archaïsche cultuur naar Duitsland brengen, wat door Groenen en linksen immers “cultuurverrijking” genoemd wordt…

Mede een reden voor de enorme toename van groepsverkrachtingen is o.a. ook Merkel´s “Wir schaffen das”, temeer omdat onder haar politieke verantwoordelijkheid in de afgelopen jaren waarschijnlijk de meeste van deze daders naar Duitsland kwamen. Dan kun je toch gerust een keer “Bedankt, Merkel!” zeggen, toch…?

Bron
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Groepsverkrachtingen – Bedankt, Merkel!

 1. henk verhoef zegt:

  zijn allemaal rechtse neo nazi,s natuurlijk en zo lang die die rot moffen dat allemaal blijven geloven zal het niet stoppen . Misschienm stopt het als de AFD 60 pct van de kiezers achter zich krijgt– minder is niet genoeg van wege boycot
  Dus nog even dwijlen met de kraan open en moffrika is momedstan geworden met een mooie sharia wetten of de AFD is de baas
  MAAR merkel impoteerd nu npog even gauw veel meer moslims zodat binnenkort zij de meerderheid hebben

  Geliked door 4 people

 2. Elke groepsverkrachter chemisch castreren en terug sturen naar zijn afkomst, dood of levend. Helaas is dit wens denken. De politiek is te laf om dit soort wetten aan te nemen en onze rechtspraak is al zodanig vergeven door links geïndoctrineerden dat mijn ideeën nooit verwezenlijkt zullen worden. jammer.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @scherschutter1943. De politiek zal laf blijven zolang het volk haar de mogelijkheid geeft zo’n politiek cq. beleid te handhaven. Het is een kwestie van tijd. Op het moment dat het geduld van slachtoffers en hen families echt de bodem zal bereiken, zouden groepsverkrachters en duizenden van hun soortgenoten weinig kans krijgen überhaupt te vluchten. Zij zouden al een meter buiten de Azc-poort worden afgemaakt. Hun uiterlijk zou ze niet helpen in het publiek te blenden.

   Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Chemisch castreren!? Goh wat ben jij humaan. Had ik nooit gedacht van een populist.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Alles einzel Fälle. In jeder Cultur wird Vergewaltigd, Deutschland verrecke, Es kommen immer weniger Deutsche und Ich finde dass Gut. Deutschland sollte sich auflösen in Multi Culti.

  Ben het boek aan het lezen van Sid Lukkassen ¨De Afrekening¨.

  Een aanrader voor iedereen die de aanzwellende onderstroom waarneemt en voelt.

  Like

  • Chris Dirick zegt:

   Ik ben “De Afrekening” ook aan het lezen. Ben op ongeveer twee derden. Het steekt wellicht veel mensen een hart onder de riem. Maar of onze politie en ons leger in de realiteit zo zouden reageren? Wensdenken kan geen kwaad.
   Wat betreft die aanzwellende onderstroom heb je wel gelijk. Als je leest dat zelfs reacties op artikels in de Elsevier steeds bitser en bitser worden dan weet je dat er wat borrelt. De politiek is niet meer in staat om dit tegen te houden. De huidige coalitie staat op imploderen. Ze hebben geen antwoorden op hun zelfgemaakte crisissen.
   En nu verder lezen…

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Geloof maar niet dat de verrijkers enig gevoel van mededogen hebben met de minderjarige slachtoffers. In hun cultuur wordt hun gedrag van verkrachten en vernederen van ongelovige hoeren bevestigd en verstevigd. Ze krijgen achter de gesloten voordeur complimenten en zullen opnieuw de gelegenheid grijpen als de opportuniteit hen toelacht. Bovendien krijgen ze via de cultuur bonus nogmaals een vrijbrief met certificaat voor de volgende verkrachting want uitgezet worden ze toch niet want dat is tegen de rechten van de mens en tegen het verdrag van Marrakesch.

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  ……..verkrachtte een bende van 19- tot 24-jarigen …….
  ……..acht jongeren van 14 tot 16 jaar …….
  …….door drie jongens (12-14 jaar oud!) …………..
  etc
  * * *

  Vr: Hoe oud bent U ?
  Antw: Wat is ’t beste [antwoord ] ?
  ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_________________
  Aanmeldings-bureau Minderjarige Asielzoekers, AMA’s………

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Ik kreeg steeds meer het idee dat politieke leiders in Duitsland stiekem en indirect samenwerken met vijanden van hun eigen volk. Dat geldt voor politici op federaal niveau en landelijk niveau tegelijk. Politici moeten kiezen tussen de belangen van de EU en de grote bazen bij NWO. Belangen die voor hen – persoonlijk – geen (financiële) windeieren leggen. Aan de andere kant hebben ze het volk die hen helpt in hun zetel te blijven, maar kan ze ook van hun zetel laten afdonderen. Dus, zij proberen, door niets doen, zo lang mogelijk geld te verdienen aan de uitvoering van de Kalergi-Plan. Deze situatie begint langzamerhand te lijken op de ontwikkeling van een steenpuist. Steenpuist wordt groter, roder, begint te glooien en op gegeven moment breekt het open en viezigheid spuit alle kanten op. Politieke steenpuist die openbreekt, werkt chaos in de hand en vooral een geweld lawine. De slachtoffers van de ‘nietsdoen beleid’ zouden met brute geweld iedereen aanvallen die zij als vijand beschouwen, w.o. ook de politici zelf; mits ze op tijd vluchten.

  Geliked door 2 people

 7. Thomasson zegt:

  @delamontagne. Bij de asielzoekers en vluchtelingen uit moslimlanden en Afrika bestaan geen minderjarigen. In elk geval niet volgens de maatstaven die bij ons de norm zijn. Ze zijn minderjarig als ze baby’s of kleuters zijn. Hun donkere kloten zijn geslachtsrijp zodra ze 5 of 6 jaar oud zijn. Ze hebben onder hen verkrachters van amper 7 jaar oud. Hun verstand wordt eigenlijk nooit rijp. Met IQ van amper 75 – 80 zijn ze heel dicht bij die van een Europese laag begaafde.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Helemaal juist, maar wie weet dit eigenlijk nu hier ??? En als je dit aan ze vertelt, dan begrijpen ze het niet, want zoiets is hier toch helemaal onmogelijk, dus moet het daar ook wel zo zijn. Het is daar niet zoals hier.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  Merkel hoopt ook op een verkrachting door een mooie islamiet ….maar zelfs daar bestaat geen enkele intresse….wie wil nu zoiets ?

  Like

 9. Orelius zegt:

  Welk volk laat nu zo zijn vrouwen zo verkrachten . En zijn land ontwrichten . Hoe zouden de Noormannen en de Watergeuzen zo iets opgelost hebben. Die waren toen al slimmer dan al die watjes van tegenwoordig. Dat waren echte kerels . Nu worden mannen vrouwen en vrouwen mannen . En dat word nog door ons betaald ook . Maar sommige medicijnen tegen kanker zijn te duur , die krijgen we niet . Maar iedere debiel die ze eigen laat ombouwen word vergoed. We leven momenteel in een grote open psychiatrice inrichting . Hema zonder jongens en meisjes afdeling. Ze doen het expres en ze gaan steeds verder net zolang tot we in opstand komen en dan proberen ze ons er onder te krijgen met hun eu leger. Want van de Russen kunnen ze nooit winnen , dus pakken ze het eigen volk. Wat is Europa toch een communisten zooi geworden. Kots en kots en kots ziek ben ik van die kut eu. Nexit Nexit Nexit . PVV,PVV,PVV,PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s