PvdA-leden: snelheid verlagen naar 80 km/u

Screenshot_30

Ook verbod op vliegen binnen Europa op verlanglijst

EINDHOVEN – Leden van de Partij van de Arbeid (PvdA) willen de maximumsnelheid rond natuurgebieden verlagen naar 80 kilometer per uur en willen een verbod op vliegen binnen Europa. Een motie met de ultragroene maatregelen werd op de partijraad in Eindhoven met gejuich ontvangen.

De Telegraaf

Partijleider Lodewijk Asscher liet direct weten niet mee te gaan in die wens. De Tweede Kamerfractie zei wel ’in gesprek’ te gaan over de voorstellen die de stikstofcrisis zouden moeten bezweren. Het voorstel werd niet in stemming gebracht. Tweede Kamerleden twijfelen aan het effect van de radicale maatregelen.

Het was de enige onderlinge twist op de partijbijeenkomst. Bij de PvdA wordt namelijk weer hardop gesproken over verkiezingswinst. Met een even felle als voorspelbare uithaal richting het kabinet is de aanval geopend. Rutte is ’losgezongen’ van wat er echt gebeurt en heeft te weinig oog voor problemen die spelen in de samenleving, zei Asscher in Eindhoven. „De lucht in het torentje is ijl geworden, de blik troebel.”

Asscher haalde uit, omdat hij het onvoorstelbaar vindt dat Rutte noodmaatregelen tegen de stikstofproblemen als grootste crisis beschouwt in de negen jaar dat hij minister-president is. „Hoe bizar is het als je er even later achterkomt dat de premier zo verdrietig kijkt vanwege zijn eigen campagne. De vroemvroemcampagne, poseren bij borden met daarop 130.” Het zegt volgens de PvdA-voorman alles over Rutte. „Hij had het niet over een crisis in het land of over de MH17-ramp, maar over een crisis in de VVD. Niet het land, maar de politiek.”

De frontale aanval zorgde in het congrescentrum in Eindhoven voor luid applaus van partijgenoten. Ook zij voelden aan dat dit het moment is om als oppositiepartij het vuur te openen. Na een week gedraai en pijnlijke maatregelen zijn coalitiepartijen een makkelijke prooi, in die zin kwam de crisisweek van de coalitie als een vervroegd sinterklaascadeau voor de PvdA. Toch viel ook op dat het enthousiasme voor de eigen partij groot is. Het evenementencentrum stond vol sociaaldemocraten, dat op een zaterdag waarop leden ook voor de intocht hadden kunnen kiezen.

De PvdA-voorman vindt het hoog tijd voor een frisse wind. Volgens hem zeggen massale demonstraties de laatste tijd alles over het beleid van dit kabinet. „Je moet tegenwoordig naar het Malieveld om gezien te worden.” Het probleem is volgens de PvdA’er in ieder geval niet een gebrek aan geld. „Het probleem is een gebrek aan oog voor wat er nodig is in de samenleving.”

Asscher roept het kabinet op meer oog te hebben voor problemen die spelen in de samenleving. „Al die mensen die kritiek uiten op dit kabinet zijn niet ondankbaar, ze verwachten ook niet dat problemen morgen zijn opgelost.”

De PvdA’er, die met zijn partij in de vorige kabinetsperiode aan het roer stond, wijst naar het overschot. Meer geld uitgeven kan nu, vindt hij. „We hebben nu een gouden kans om andere keuzes te maken.” Zijn partij wil bijvoorbeeld al langer dat er structureel meer geld naar het onderwijs gaat. Als dat niet gebeurt, steunt de PvdA de onderwijsbegroting niet. De sociaaldemocraten stellen zich meer dan ooit op als de partij die strijdt voor beter onderwijs, een strategie die D66 is het verleden geen windeieren legde.

Het vertrouwen binnen de PvdA is groot. „Wij staan te popelen”, aldus Asscher. Dat is al heel wat, omdat de partij na de vorige kabinetsperiode electoraal klap na klap te verwerken kreeg. Pas afgelopen voorjaar krabbelde de oppositiepartij op met een verrassende verkiezingswinst bij de Europese verkiezingen. Na die winst verwacht Asscher meer: „We hebben onze lessen geleerd en zijn klaar voor de toekomst. Kunnen we weer winnen? Jazeker.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(Premium-artikel)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

54 reacties op PvdA-leden: snelheid verlagen naar 80 km/u

 1. Tistochwat zegt:

  Ik heb altijd al gezegd dat we nooit verlost zullen worden van het linkse PvdA-gedachtegoed.
  Dit land zal steeds meer veranderen in een krankzinnigengesticht, waarin zich een handjevol gezonde realisten bevindt.
  En die realisten kunnen geen kant op.

  Alleen al deze week ben ik gestuit op diverse ernstig gehersenspoelde patiënten, die heilig geloven in de ‘opwarming van de aarde’.
  Er verschijnen ook steeds meer ‘recreatieve’ (kinder)boeken bij uitgeverijen waarin staat beschreven hoe vreselijk de aarde er aan toe is en hoe zielig ‘vluchtelingen’ zijn.

  En dan die gevaarlijke schoolboeken…

  Geliked door 7 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Misschien is het ook een goed idee om s`morgens de internationale te zingen.

  Geliked door 3 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Communistische ECO-Dictatuur!!!

  Geliked door 4 people

 4. Lise zegt:

  Nog even en we rijden met paard en wagen over de snelweg …

  Geliked door 3 people

 5. Peter zegt:

  Paard en wagen,beter,moeten de socialisten ook weer aan het werk,en is het uit met parasiteren .

  Geliked door 2 people

 6. Orelius zegt:

  Ja verdomme het gaat om winnen niet om het land en volk. Eigenbelang en de mensen knechten daar gaat het om . Dit land moet dicht en opslot anders hebben we straks geen land meer .
  Wanneer word dit kutvolk nou eens wakker , hebben jullie wel goed in jullie omgeving gekeken . We worden vreemdelingen in ons eigen land . Als je op schiphol door de controllen gaat worden wij gecontroleerd door de migranten . Kijk bij de politie en zo willen ze ook het leger omtoveren . En dan ons ambtenaren apparaat zoveel migranten die ons vertellen wat we moeten doen en controlleren ons de wereld op zijn kop .zijn jullie nou echt zo blind en stom. Die migranten doen alles wat hun opgedragen wordt want ze hebben al die baantjes gekregen van links , die hebben schijt aan ons. Stem nooit links maar PVV en red dit land en zijn suffe bevolking.

  Geliked door 5 people

  • Jade zegt:

   “Als je op schiphol door de controle gaat worden
   wij gecontroleerd door de migranten.”

   De laatste keer dat ik op Schiphol was is 6 jaar geleden,
   maar toen ook al… U heeft 100% gelijk!!!
   Migranten, moslims, kutlims…

   Geliked door 2 people

   • Stef zegt:

    Nu nog marokkezen in de nieuwe straaljagers om ons af te schieten, en dezelfde soort in het ziekenhuis om het laatste spuitje te geven.
    Bij de belastingdienst werken al meer turken dan nederlanders om ons alvast leeg te plukken.
    Het gaat prima zo. Nog even en willempje en maxima zijn op weg naar argentinie.

    Like

 7. Monalisa zegt:

  De PVDA heeft Nederland met nivelleren in Rutte 2 al voor driekwart kapot gemaakt, nu gaan ze het zetje even doordrukken we weten allemaal waar de heer Assher uit wat voor family hij vandaan komt,(mijn vader (RIP) de bekende verzetsman uit Adam kon zijn grootvader) deze man vernietig u land. Maar de PvdA stemmer komen vooral uit de drieprovincies van het noorden dit kan u nakijken op de lijsten als er een verkiezing komt deze stemmer zijn wel de hand ophouders van u land. Het is niet luik om dit te plaatsen maar het is de waarheid. Ik wens u weidsheid als het over een tijd verkiezing word stem niet op deze 6 partijen VVD CDA D’66 GL CU en de PVDA die u totaal kapot gaan maken. ik was zelf jaren rood, het is ons thuis met de paplepel in gegoten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Asscher van de partij voor de allochtonen. amen met zijn andere linkse broeders in het kwaad, groenlinks (het grootste gevaar voor nederland) en sp probeert hij NL naar de kloten te helpen. ik moet zeggen dat hij al aardig op schiet.

  Geliked door 3 people

 9. BigLJohn zegt:

  De 100 km\uur is nog niet ingevoerd, of vanuit links klinkt alweer de roep om 80 km\uur op alle wegen. Rutte kennende, die zal wel weer door zijn hoeven zakken om links te gerieven. Na D66 begint ook de PvdA te zeveren over 80 km\uur op alle wegen. Rutte is niet alleen de zetbaas van Brussel, maar ook een willoze uitvoerder. de zombie voor links. Een slapjanus ultima forma. Hij is net een programma van verzoekplaten; U (links) vraagt, en wij (VVD) draaien. Die vent dondert pas op als hij een kogel door zijn kop krijgt, want met die (nep)verkiezingen krijg je de VVD niet weg, want ze komen altijd als de grootste uit de bus. Al 3 verkiezingen op een rij, ondanks alle ellende die hij met zijn VVD al aangericht heeft. Vandaar dat Rutte 4 al in de pijplijn zit.

  Geliked door 6 people

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Laten we er maar meteen 50 kmPvdA-leden: snelheid verlagen naar 80 km/u van maken. Dan weten we tenminste met grote zekerheid dat het hele verkeer tot stilstand komt. Dat willen al die linkse rakkers toch !!! Dan kunnen ze ook geen idiote capriolen meer uithalen met hun opgevoerde Volkswagen Golf GTI.

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Laten we er maar meteen 50 km/u van maken. Dan weten we tenminste met grote zekerheid dat het hele verkeer tot stilstand komt. Dat willen al die linkse rakkers toch !!! Dan kunnen ze ook geen idiote capriolen meer uithalen met hun opgevoerde Volkswagen Golf GTI.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Laat mij raden, GL wil motor van de auto bij een natuurgebied afzetten en vervolgens de auto voorbij het gebied duwen.

  Geliked door 3 people

 13. D zegt:

  Als er wat extra geld uitgegeven kan worden besteed dat dan aan het openbaar vervoer, meer bussen en treinen. En maak dat gratis !
  Op dit moment is de rit met de auto goedkoper dan het OV, als het OV gratis is laten heel veel mensen de auto staan.
  Gevolg…..minder files, minder CO2 uitstoot, minder verkeersslachtoffers…..
  Er kunnen onderhandelingen met bedrijven gevoerd worden over het geld wat nu aan de werknemers betaald wordt voor reiskostenvergoeding wat dan besteed kan worden in het OV.
  Gevolg op termijn, minder asfalt nodig, meer groen.

  Like

  • Jan zegt:

   Ben je lid van GroenLinks?

   Geliked door 7 people

  • Claudia Millenaar zegt:

   Dan moet het OV wel rijden. Dat is namelijk de reden dat ik weer de auto pak. De bus kwam om de haverklap niet opdagen op de beloofde tijden, het reisschema. Daar sta je dan in weer en wind. De volgende komt pas een half later en omreizen kost extra geld en nogal wat tijd.

   Zodra het OV betrouwbaar is, wil ik best met het OV reizen en er zelfs voor betalen, maar zolang dat niet het geval is, neemt zij gewoon de auto. Ik heb naast een vijfdaagse werkweek wel wat anders te doen dan op het OV wachten.

   Like

   • Oeps zegt:

    @ Claudia Millenaar (17 november 2019 om 07:48)

    Dames en Heren.

    Leve het openbaar vervoer !!!
    Het rijdt van plaatsen, waar je niet bent, maar plaatsen, waar je niet moet zijn, rijdt op tijden, die jou niet uitkomen, doet te lang over de rit, het comfort is om op te schieten en de prijs is te duur !!!

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Oeps 17 november 2019 om 16:01

    Leve het openbaar vervoer !!!
    Het rijdt van plaatsen, waar je niet bent, maar plaatsen, waar je niet moet zijn, rijdt op tijden, die jou niet uitkomen, doet te lang over de rit, het comfort is om op te schieten en de prijs is te duur !!!

    Ik ben vies van het openbaar vervoer; opgepropt zitten/staan tussen vreemden op vieze stoelen. Zo loop je in de winter ook makkelijk griep op.

    Geliked door 1 persoon

  • Jade zegt:

   Leuk dat u meedenkt, maar wij hebben helemaal
   geen milieu-problemen…
   Het enige wat we moeten doen is -NEXIT-, en alle
   hottentotten en landverraders het land uitflikkeren,
   cq ombrengen.
   Destijds was de kwestie “hij of ik” een punt om
   onder de dienstplicht uit te komen, maar binnenkort
   worden we door de politiek opnieuw met de neus op
   dit “heugelijk” feit gedrukt.

   Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Kan hier zó nijdig om worden, keer op keer komt die roep om gratis OV voorbij.
   Gratis bestaat niet, het wordt altijd door iemand betaalt, is het niet linksom dan is het rechtsom. Gratis OV betekent dat ook mensen die er nooit gebruik van maken er wel voor moeten betalen.
   Hetzelfde gebeurt bij een prijs voor een kaartje dat niet kostendekkend is, dan mag een ander het ontbrekende deel betalen.
   Maar ja dat is Links hè, nivelleren totdat iedereen arm is.
   Nog effe en we zeggen niet langer mevrouw of meneer maar Kameraad.

   Geliked door 5 people

   • Harry zegt:

    Inderdaad Tijl ,
    Gratis openbaar vervoer bestaat niet !
    Stomme reactie van “D” .
    Ik verdom het ook om in een container te gaan zitten met een zwerm lui waar je helemaal niet bij wil zijn , van niet Nederlandse origine .
    Moest eens door omstandigheden ‘s avonds met de metro , had een Indonesische vriendin .
    IK WAS DE ENIGE BLANKE IN DAT HELE RIJTUIG !
    EN ALLEMAAL VAN DIE KLEURLINGEN DIE JE ZATEN IN TE SCHATTEN !
    Gelukkig zie ik er niet zo heel lief uit .

    NOOIT MEER G.V.D!

    Geliked door 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    Het openbaar vervoer kan best gratis en beter en het geld wat daar voor nodig is halen we weg bij Brussel die griezel van Kaag ontwikkwling niet samen werken.
    Bij de moslims en dat zwarte Afrikaanse gajes bij het COA en vul verder maar aan.
    Met deze miljarden kunnen ze beter openbaar vervoer maken dan in Hongkong en dat is al PERFECT ik spreek uit ervaring.
    Maar ja bij Rutte liggen de prioriteiten niet bij de NL bevolking maar overal anders de JUDAS.

    Like

  • boorzalf zegt:

   Hup daar gaan we weer, “minder CO2 uitstoot”. Man man, wat een onzin. Je hebt natuurlijk de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.

   Like

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Deze regering staat juist heel dichtbij het volk……. alleen staan er dranghekken tussen !

  Geliked door 7 people

 15. vangie1206j zegt:

  De snelheid verlagen naar 80km kunnen de Duitsers nog harder lachen omdat stel zotten in Hollandistan.

  Geliked door 2 people

 16. kampersrene zegt:

  nog een voorstel van PvdA blijkbaar vergeten door onze webmaster….het wordt zelfs een wet…het is ten strengste verboden nog winden of scheten te laten in openbare plaatsen… op straf van een fikse boete…

  Geliked door 2 people

 17. Inde ogen van links zal dat Europees vliegverbod wel een goede zaak zijn, maar Ik zie Jesse Klaver nou niet direct met de trein naar milaan of zo reizen.
  Dus op het einde van de rit is het voor het klootjes volk met de trein op vakantie maar dat tuig uit Den Haag zal blijven vliegen.
  Snappie!!!!

  Geliked door 3 people

 18. henk verhoef zegt:

  het leuke — de pvda wil vliegen binnen europa afschaffen
  Jarenlang heeft de pvda geprofiteerd van schiphol dividend( amsterstan/overheid eigenares van schiphol)
  Als je de europese vluchten van/naar schiphol verbied/afschaft kan je gelijk heel schiphol sluiten maar ook de klm opdoeken- immers de overstap passagiers vanuit andere europese landen voeden in de meerderheid de klm en schiphol — maw zonder overstap passagiiers kan de klm niet bestaan maar schiphol ook niet
  ( IN de klm heeft u als overheid wel net even 750 miljoen van uw eurootje gestort kan je ook dag tegen zeggen)

  Fijne is dan wel- geen geluid overlast meer en lekker 24 uur per dag thuis want werk is er dan ook niet meer en wat te doen met die dure piloten( of is het malloten) en de kotszakjes opruimersters de bagagedragers– net allemaal betere cao,s dank zijj se linkse vakbonden
  Zou de verbouwingen daar nu maar stoppen en schiphol in zee ook
  want zonder europa is madurodam schiphol helermaal 3x niets
  Gelukkig ben je uit veel stadjes in madurodan eerder bij goedkoper duits.belgisch /fransvliegveld
  dus als u nog centjes heeft kan je altijd vandaar weg op een oetkerings vakantie of op vakantie gevaarlijke homeland
  Uw toekomst met de pvda onder loetje asbak

  nog steeds is de pvda van– weg met ons

  nou ja gelukkig allemaal wel doordacht

  Geliked door 1 persoon

 19. M.A.L. Sion zegt:

  Biodiversiteit
  Er zijn in de natuur bepaalde planten en bomen die het heel goed doen met stikstof terwijl in de omgeving van die planten en bomen andere plantjes het minder goed doen.
  We moeten dan een keus maken aan welke van die twee soorten we de voorkeur geven.
  Als we kiezen voor die plantjes die het minder goed doen dan zijn die beperkende maatregelen nodig. We kunnen ons afvragen of we als gemeenschap die slecht groeiende plantjes dan wel willen als die de samenleving min of meer op slot zetten.
  Er zijn dus mensen, groepen mensen, instituties die de belangen van bepaalde plantjes stellen boven de (immense) belangen van de samenleving.
  Moeten we daar aan toegeven of moeten we massaal in verzet komen tegen deze dwaze keuze van wellicht in veler ogen dwaze drammers?????
  Misschien dat de samenleving (de bevolking als geheel) tot een andere keus komt dan die milieudrammers.
  Tijd om ons te verenigen voor dit ‘GEMEENSCHAPSBELANG’.

  Geliked door 1 persoon

 20. Kraftavilqa zegt:

  Hopla meteen radicaal maar 0km/u voor alle wegen (dus ook vaar- en luchtwegen, wandelpaden etc). Wellicht kunnen we meerdere vliegen in een klap slaan door een gerucht te verspreiden dat wetenschappelijk is vastgesteld dat klimaatverandering volledig veroorzaakt wordt door mohammedanen. En dat mohammedanen naar gelang correcte bereiding maar kip of varkenshsaas smaken. Wel goed doorbakken want er mag geen spoor van dat geneipige Islam-Creutzfeld-Jacob-virus overblijven.

  Geliked door 1 persoon

 21. Steven zegt:

  Gat u maar vast een ‘paard & wagen’ bestellen….

  Geliked door 2 people

 22. Eppo zegt:

  Al die geimporteerden zijn het al gewend om te lopen , vooral met hun handen in de broekzakken.

  Geliked door 1 persoon

 23. Lucky zegt:

  Goed bericht, de kiezer is niet achterlijk!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/kiezer-prikt-door-stikstofcrisis-van-kabinet-problemen-worden-vooral-door-politiek-veroorzaakt/

  Kiezer gelooft framing van kabinet aangaande stikstof niet, vinden dat ‘problemen door politiek worden veroorzaakt’

  Nederlandse kiezers lijken enigszins gedesillusioneerd in premier Rutte nu de stikstofcrisis aanhoudt en de premier afgelopen week tijdens de persconferentie in Nieuwspoort de beantwoording van cruciale vragen voor zich uit schoof. Uit de meest recente peiling van Maurice de Hond (Peil.nl) blijkt zelfs dat een meerderheid van de kiezers het Mark Rutte aanrekent dat de stikstofcrisis zo langdradig is. Volgens kiezers worden problemen door de politiek veroorzaakt.

  Kiezer prikt door stikstofcrisis van kabinet

  Like

 24. malthablog zegt:

  Dit is op malthablog's Blog herblogden reageerde:
  Totale gekte op links doorgebroken. Soros betaalde PvdA Assher steeds gekker.

  Like

 25. Zeg ik lekker niet zegt:

  Als er een verbod komt met vluchten in Europa vanaf Nederland zult schiphol een groot verlies krijgen want alle budget maatschappijen zullen niet meer naar vakantie bestemmingen kunnen vliegen in Europa vanaf NL en alle cityhoppers van klm zullen nutteloos worden aangezien ze dan niet meer gebruikt kunnen worden en inplaats van dat mensen dan ontiegelijk dure tickets gaan halen om vanaf Schiphol bvb te vliegen zullen mensen gewoon vanuit onze buurlanden gaan. Ik vindt het vliegverbod voor EU vluchten te ver gaan en als ze echt iets aan het stikstof probleem willen doen moet dat gewoon vanaf het veeteelt komen zo simpel daar komt het het meest van daar kan dan ook het meest vanaf. Kan zo veel klagen als je wilt het is zo. Dat ze overal 100km/u willen is ook al belachelijk en zal weinig veranderen nu nog eens 80 op natuurlijk gebieden donder toch is op. kan net ze goed zeggen verbod om snelwegen in de buurt van natuurgebieden. al deze dingen zullen dit stikstof probleem niet compleet oplossen. Er komt na een korte tijdje je weer de discussie met dat er bij de boeren wat verminderd moet worden. Inplaats van dat je mensen letterlijk gaat laten leiden om van het stikstof probleem af te komen door continu kleine dingetjes te doen dat iedereen zich aan gaat ergeren los je het gwn direct op veeteelt wordt verminderd

  Like

  • Harry zegt:

   Minder vliegen lijkt me helemaal geen probleem .
   Het vervuilt de héle reis , niet alleen de periode in Nederland .
   Maar dat wordt natuurlijk niet meegerekend !
   Er wordt bovendien geen belasting op de brandstof geheven .
   En om voor 62 euro helemaal naar Spanje te kunnen vliegen is toch ook onzinnig ?
   En ik schat dat 92% van de vliegreizen totaal vermijdbaar is .
   Waanzin , dus .
   Terwijl onze landbouw fameus is , denk aan de kennis , denk ook aan de export .
   Wil je soms richting de hongerwinters ?
   Geen biefstukje meer ?

   Als je minder boeren wilt , kun je er donder op zeggen dat dat vrij gekomen weiland en bouwland in no-time tot bouwterrein omgezet wordt .
   De boeren worden nu al continu weggetreiterd .
   En waarvoor ?
   Nóg meer woningen voor geitenneukers , nóg meer woningen voor totaal overbodige zwarten !
   Die stoten niet alleen stikstof uit , maar vervuilen hun leefomgeving ook nog continu .
   Plus dat we ze doorlopend moeten financieren , want werken is taboe .

   We kunnen toch niet doorgaan tot ons héle land één grote stad is geworden ?
   Te veel mensen bij elkaar leidt tot waanzin , overspannen gekken , meer criminaliteit etc .
   Mensen hebben rust en ruimte om zich heen nodig om hun kop inwendig gezond te houden .

   Boeren die tamelijk geïsoleerd leven en visserlui en varensgasten die de hele week op zee of het water zitten , hebben eigenlijk altijd een veel gezondere kijk op de samenleving dan bij voorbeeld die gekken in de gemeenteraad van Amsterdam .
   Snap je het verschil ?

   Like

 26. koddebeier zegt:

  Ach, Ach, wat een armen van geest die linkse !

  Like

 27. henk verhoef zegt:

  de laatste nieuwe dan maar weer
  allemaal de trein in
  Alleen jammer dat in nederland de NS ,onder leiding van een mislukte d66 minister , weer treinen heeft gekocht( weer ) die niet zo tegen winter weer kunnen
  WAT een ezels toch
  Of gewoon weer afspiegeling van de nederlrandse bevolking die ook IEDERE keer weer op de verkeerde partijktjes /poppetjes stemmen
  Oh vergat even gids land en omtoveren naar nog grotere diversiteit en weg met piet
  maar wel 900 nioeuwe anti piet eisers binnen laten|
  Joh dat die binnenkomers de zaak belazeren– ach dat wisten we ook niet maar nu willen ze wel dat even recht zetten en krijgen dan gewoon de nbedelrandse nationaliteit– nederland land van bedriegers en de advocaten — uw weet wel diue u betaalt – die helpen ze nu voor de 2e keer- fijnvolk
  Maar nu ook nog keertje voor binnenhalen familie
  ze kunnen u gewoon knollen voor citroenen verkopen of treinen die niet in de winter kunnen rijden en oude knarren van chinezen voor jinge gastejes

  Like

 28. Hovawart zegt:

  De hedendaagse Linksche Looney Brigade liegt nog nét zo als in de zeventiger jaren, toen Minister-President Joop Den Uyl (PvdA), door de oliecrisis van 1973 uit het Midden-Oosten, op de proppen kwam met zijn plannetje die hij ‘Plankgas-Oliedom’ noemde, namelijk om de kachel een graadje lager te zetten, de gordijnen wat eerder dicht, en de snelheid op de snelwegen naar max. 100km/u……. oude wijn in nieuwe zakken dus, en zakken(vullers) lopen er genoeg bij de PvdA.
  Ik kan er niet bij dat men na bijna VIJFTIG JAAR leugens geslikt te hebben nog steeds gelooft in de PvdA. (zelfs al gaat het koninklijk paar en hun koters op de fiets om een voorbeeld te maken, dat lukte Juultje op de fiets toen ook al niet).

  Like

  • Bob Koster zegt:

   @Hovawart.
   Weet u ook wat er volgde op die oliecrisis? De resolutie van Straßburg, door Pamela Hemelrijk de olie voor immigratie resolutie genoemd, waardoor wij onbeperkt olie mochten importeren, mits wij de islamisering geen strobreed in de weg zouden leggen.
   Bedankt automobilisten!

   Like

 29. Giny zegt:

  Laten we allemaal onze borst maar nat maken, de PVDA staat er goed voor in de peiling. In de wandelgangen vernomen als Aboutaleb zich niet meer verkiesbaar stelt voor Burgemeester, de kar wil gaan trekken voor de verkiezing in 2021. Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat hij de nieuwe (grote wens van Baudet) MP gaat worden. Waarom Ruud Beijer steeds zo loopt de hameren dat de PVV en FvD samen moeten, is voor mij een raadsel, omdat Baudet helemaal niet met de PVV samen wil. Twee halve partijen heb je niets aan, maak de PVV de grootste, anders zijn we verloren en gaat links er met de winst van door met een marokkaanse MP.
  “WELKOM IN NEDERLAND”

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s