VIDEO PVV Overijssel: In Overijssel is Zwarte Piet ZWART!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO PVV Overijssel: In Overijssel is Zwarte Piet ZWART!

 1. ruud beijer zegt:

  Zwart moet zwart blijven. Stem op de PVV of het FvD. Weg met de anti zwarte Piet partijen. Allemaal huichelaars en wegkijkers.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Geweldig! En dat past precies bij de mensen in Overijssel. Ze laten zich niet de les leren. Voor hen is Zwarte Piet gewoon zwart, en geen zeurpiet. Dat is hij in Den Haag ook niet!.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  De walgelijke en ziekmakende Anti-Pieten proberen nog steeds om Zwarte Piet te demoniseren waarbij ze de meest geniepige methodes voor inzetten naar aanleiding van dit artikel:

  Betrapt! Anti-Pieten misbruiken logo van Rijksoverheid in campagne tegen Zwarte Piet: ‘Racisme is traditie!’

  Een groep akelige tegenstanders van Zwarte Piet heeft de afgelopen tijd zonder toestemming van de Rijksoverheid gebruik gemaakt van het logo van de overheid van Nederland, zo werd gisteren bekend.
  In abri’s in het land hingen oranjekleurige posters met daarop de tekst dat ‘racisme’ (lees: Zwarte Piet) nooit ‘traditie’ mag worden.
  sinds wanneer is racisme een traditie? Vrijwel alle blanke en gekleurde volkeren hebben dat met elkaar of onderling gedaan!

  In een oorlog is het eerste wat sneuvelt altijd de waarheid, zo gaat het gezegde. En in de ieder jaar meer verbeten wordende strijd tegen Zwarte Piet begint de waarheid aardig het onderspit te delven omdat je mensen niet constant kunst blijven voorliegen en bedriegen!
  Zie bijvoorbeeld een postercampagne, waarin zogenaamd de overheid aanraadt om afstand te nemen van Zwarte Piet: Zie daarvoor dit artikel van Dagelijkse Standaard.

  Hartstikke vreemd, natuurlijk. Premier Rutte blijft benadrukken dat ‘de samenleving’ dit probleem moet oplossen, maar zijn eigen toko adverteert dan wel met een felle anti-Pietenpostercampagne, waarin wordt beweerd dat de kindervriend refereert aan de ‘donkerste tijden van het Koninkrijk der Nederlanden’. En de slavenhandel die in Afrika plaatsvond met behulp van andere kleurlingen is natuurlijk lang vergeten!
  Iets wat sowieso inaccuraat is, als men op de Gouden Eeuw doelt: Nederland was destijds een republiek. Pas vanaf de 19e eeuw werd Nederland een koninkrijk.

  Maar behalve die historische misser, is het ook gewoon een valse reclame. De Rijksoverheid is helemaal niet bezig met een strijd tegen Zwarte Piet in bushokjes, zo vertelt een woordvoerder op social media:

  “Hi, begrijpelijk dat je hier meer verduidelijking over wil. De posters op de abri’s zijn niet van de Rijksoverheid.”
  Duidelijk. De grote vraag is dan: als deze posters niet van de Rijksoverheid zijn, van wie dan wel?

  Hopelijk niet van mensen die haast gedwongen worden om dit soort huichelachtige propaganda te promoten dat racisme vrijwel niet uit is te roeien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s