Zwarte Piet-fans hangen honderden posters op in Den Haag

Screenshot_19

Pro-Zwarte Piet poster in Den Haag.

DEN HAAG – Aanhangers van Zwarte Piet hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag honderden posters opgehangen in Den Haag. ‘Op winkels, op de pakjesboot, op de boot van gasten voor Sint, in de haven’, zegt Peter Boelhouwer die de Sinterklaasintocht in Den Haag organiseert. ‘Deze actie brengt ons erg achter op schema.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Den Haag, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zwarte Piet-fans hangen honderden posters op in Den Haag

 1. droevige mof zegt:

  Veel Nederlanders zijn boos en pissig, en terecht. Want het is meer dan het verlies van een goedbedoelde rollenspelletje waarbij een blanke man een vriendelijke neger speelt. Het gaat over het verliezen van weer een stukje huis en cultuur.
  Als je het volgende EU-monster leest, weet je waar het over gaat.
  ONTWERPRESOLUTIE van het Reglement over de mensenrechten van mensen van Afrikaanse afkomst in Europa.
  http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-8-2019-0212_NL.html

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  zijn alle camerabeelden al gearriveerd op het Politiebureau om te worden bekeken wie de dader(s) is/zijn van deze ‘racistische’ daad?
  Misschien dan een mooi item voor in ‘opsporing verzocht’ … hebben ze ook een keer een BLANKE in de uitzending die gezocht dient te worden!

  Geliked door 3 people

 3. Jackholland zegt:

  Eigenlijk hebben al die licht en donkergetinte medelanders gelijk . Ze kunnen zich inderdaad bij lange na niet meten aan .het positieve beeld dat het blanke kind van zwarte piet heeft. Nl gul, vrijgevig ,vrolijk ,sociaal, grappenmaker, acrobaat, rechtvaardig, poeerful,kindervriend,intelligent niet lui. De licht of donker getinte medelander wekt vaak andere associaties op. Bij de blanke autochtone Nederlander nl:Lui asociaal , uitkeringstrekker, klager, handophouder, racisme roeper, dief, crimineel ,losse handjes, dom.,snel beledigd, zielepieten, zeurpiet. Eigenlijk worden alle licht en donker getinten die zwarte piet willen verbannen onder het mom van racisme ,geconfronteerd met zichzelf ,omdat ze diep in hun hart weten dat ze inderdaad niet ( kunnen)voldoen aan het positieve beeld dat blanke autochtonen van zwarte piet hebben ze voldoen feilloos aan het tweede rijtje eigenschappen wat ik heb genoemd lui, asociaal enz Maw sinterklaas en zwarte piet tijd is veel te confronterend voor ze , En ook hier blijkt weer Dat inderdaad geen power niet tegen kritiek kunnen in de slachtoffer rol kruipen werkelijk bij de eigenschappen horen van de gemiddelde licht en donker getinte medelander

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/intocht-den-haag-loopt-achter-op-schema-stad-met-honderden-pro-zwarte-piet-posters-beplakt/

  Intocht Den Haag loopt achter op schema – Stad met honderden pro-Zwarte Piet-posters beplakt

  Daar gaan we dan! Den Haag is vrijdagnacht met honderden posters beplakt waarop de beeltenis van Zwarte Piet is te zien. Pro-Zwarte Piet-demonstranten hebben een behoorlijke actie op touw weten te zetten, zo erg zelfs dat de intocht achter op schema dreigt te lopen

  Ik ben benieuwd of we nog meer van dit soort fratsen zullen gaan tegenkomen vandaag. Vast wel. Het begint mensen van beide kampen steeds meer de keel uit te hangen volgens mij. Dan is het een kwestie van tijd voor de boel escaleert, want men zoekt de grens steeds meer op.

  Like

  • Geweldige actie. Er hangen nog veel te weinig van die pro-pietenposters. Vreedzaam ook. Dat kun je van die terroristen van Kickout niet zeggen. Dus, de beuk erin en jaag ze de tent uit. Zoals u ziet ben ik voor vreedzaam overleg op de kickout manier.

   Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  De Posters die in Den Haag zijn opgehangen, zijn inmiddels grotendeels verwijderd met behulp van huichelaars, landverraders en de achterbakse islam knuffelaars van de gemeente.

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Boehoehoe…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/teleurgesteld-kick-out-zwarte-piet-vraagt-rutte-om-gesprek-want-hij-heeft-geweld-tegen-kozp-niet-veroordeeld/

  Teleurgesteld Kick Out Zwarte Piet vraagt Rutte om gesprek ‘want hij heeft geweld tegen KOZP niet veroordeeld’

  De Sinterklaasintocht is kennelijk het uitgelezen moment om extra zielig te gaan doen. Kick Out Zwarte Piet (KOZP) heeft Rutte via een petitie gevraagd om een gesprek. Rutte heeft het geweld tijdens het KOZP-congres namelijk niet veroordeeld en dat doet héél erg zeer.
  Vanmiddag zal KOZP ‘op symbolische wijze’ een petitie aanbieden aan de Tweede Kamer.

  “Door geweld niet expliciet af te wijzen, wordt het impliciet goedgekeurd. Dat is een gevaarlijke tendens.”

  Like

 7. Johan zegt:

  Het is een uItstekende actie met die posters. Daar is Sinterklaas vast en zeker heel blij mee geweest.
  Het is dan ook een raadsel, waarom de gemeente Den Haag ze in allerijl heeft laten verwijderen.

  Like

 8. fleckie zegt:

  HET. etteren zit gewoon in hun bloed,…. meegemaakt hebbend, op vakantie in een Duitse bus, waren 4 van die roetmoppen, achter in de bus, die niets anders deden als de daar zittende mensen , treiteren, totdat de chauffeur de bus stilzette, en gebood, “ entweder raus”, “ oder . sie benehmen sich, men kon zien dat ze DIE. ‘aanpak’. NIET. gewend waren!! Waren de rest van de reis ‘gekalmeerd’, begrepen wel dat de chauffeur hen gewoon op een eenzame weg uit de bus zou gooien, met hun spullen. , ondanks de ‘andere’ taal, begrepen ze DE. bedoeling v.d.chauffeur. ………. ( Hulde. aan zo’n. mensen, met. lef!!)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s