Brussel levert het joods-christelijke Europa uit aan de islam

Screenshot_47

(Door: “Balkanske priče”)

De koran draagt moslims op de islam op te leggen aan de hele wereld. De islamieten klopten herhaaldelijk met militair geweld aan de poorten van Europa. Er zijn in het verleden beroemde veldslagen gevochten om de buitenmuren van Europa overeind te houden en om de Europees joods-christelijke leefwijze en beschaving te behouden. Maar ook nu is de behoefte aan een Europees fort zichtbaar nodig. De islamitische jihad verloopt inderdaad via de weg van het terrorisme en het geweld, maar ook en vooral via de weg van immigratie en demografie. Talloze moslims hebben nu het continent overspoeld. Met als doel Europa te koloniseren en er een soort Eurabië van te maken… “Allah zal de islam doen overwinnen in Europa; zonder zwaarden, zonder kanonnen, zonder strijd! De miljoenen moslims in Europa zullen het continent binnen enkele tientallen jaren islamitisch maken”, zei de Libische dictator Gaddafi. En ik denk dat tot 2050 we een complete moslimstaat zijn, misschien al eerder…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Brussel levert het joods-christelijke Europa uit aan de islam

 1. Remco Jaasma zegt:

  En daarvoor heb ik de burgemeester van Brussel al een poosje geleden gewaarschuwd. En waarom denkt u dat hij niet daarop en evenmin op mijn vervolg richting de federale overheid van Belgie reageert? In ieder geval niet, omdat hij het druk heeft!

  Geliked door 1 persoon

 2. jantjeuitnl zegt:

  “zonder zwaarden, zonder kanonnen, zonder strijd!”
  Je moet wel gek zijn om dat te geloven, gezien de geschiedenis van de islam.
  Trouwens de dagelijkse terreur die nu plaatsvindt bewijst het tegendeel.

  Like

 3. Peacepipe zegt:

  Voor de nieuwkomers op deze site hieronder EU-resolutie 1743. Als je die leest ben je meteen op de hoogte wat er gaande is in Europa én wat het doel is van al die import moslims!

  ÉN STUUR HEM DOOR ZODAT ZOVEEL MOGELIJK MENSEN ER KENNIS VAN NEMEN EN HOPELIJK WAKKER GESCHUT WORDEN!

  EU-resolutie 1743 (definitieve versie, 2010)
  Geplaatst op 7 januari 2018 door E.J. Bron

  Screenshot_15

  (Door: Edwin Lauxen)

  Van de EU-resolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord:

  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

  1743-11: De islam is een religie van vrede.

  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

  http://www.assembly.coe.int

  Door:
  Edwin Lauxen
  (voor http://www.ejbron.wordpress.com)

  Geliked door 1 persoon

 4. andre zegt:

  man man man wat een land. Op de foto rechts boven een politie ja POLITIE die in zn uniformpje op zn knieen iets aan het zoeken is? en dan onderaan een fimpje waarbij deze zelfde uniformpjes een zwarte piet afvoeren. waakzaam en dienstbaar kan ik het niet noemen het is treiteren en gewoon vreselijk voor lul staan. Je zal maar voor die linkse nikskunners moet werken, nee ik zou er mee stoppen en het uniformpje aan de pedofiele bazen terug geven.

  Geliked door 4 people

 5. Jean zegt:

  Ik wil er mijn leven voor geven als dat een veilig Europa nalaat aan mijn/onze kinderen en kleinkinderen daarom mijn strijd tegen die perverse gewelddadige islam. Die perverse geweldadige zwijnerij hoort niet thuis in Europa.

  Geliked door 3 people

 6. BigLJohn zegt:

  ….En ik denk dat tot 2050 we een complete moslimstaat zijn, misschien al eerder…Prettig vooruitzicht, maar niet heus. Willen we overleven, dan is hier mijn motto; Niet protesteren, maar elimineren. Gebeurt dat niet, dan is de kans groot dat de moslims enkele eeuwen lang in Europa de baas zijn. Het gebeurde in Spanje al eerder.

  Like

 7. Pingback: Brussel levert het joods-christelijke Europa uit aan de islam! | eunmask

 8. 14 zegt:

  “Brussel levert het joods-christelijke Europa uit aan de islam”

  Wat een gedoe,gaat mij als Blanke autochtone Hollander niet om joods- christelijke aangelegenheden,in deze draait het om raciale termen en begrippen.Zolang men dat niet wil inzien,en zich daarmee verschuild achter andere zaken zal het een verloren zaak zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s