Parijs: De aanhangers van het islamitisch terrorisme hebben tegen “islamofobie” gemarcheerd

Screenshot_45

(Door: Guy Millière – Vertaling: “delamontagne”)

Vorige week zondag 10 november vond in Parijs een demonstratie tegen “islamofobie” plaats. Er kwamen zo´n 10 tot 15 duizend mensen op af. Dat is niet veel, maar nog steeds té veel. De belangrijke media schonken er veel aandacht aan, maar wel erg disproportioneel. Een deel van Frans Links kwam opdagen, een ander deel onthield zich, maar men kwam niet er niet toe wat er gedaan moest worden.

De slogans waren voldoende om te laten zien waar het om ging en waar het altijd over gaat: het intimideren van diegenen die kritiek op de islam durven uiten en hen tot zwijgen doen brengen.

Alle kritiek op de islam in verband brengen met een of andere vorm van racisme. Degenen die kritiek hebben op de groeiende islam in Frankrijk beschuldigen van het weer oproepen van NAZISME  en de moslims te willen behandelen zoals de Joden in de Tweede Wereldoorlog.

Men ziet dat opnieuw de technieken van manipulatie en agitatiepropaganda door totalitair Links worden gebruikt en dat die helaas ook succes hebben. En we moeten niet vergeten dat veel journalisten tegenwoordig hier medeplichtig aan zijn.

De islamkritiek is vrijwel verdwenen bij de grote media

En degenen die wel kritiek durven uiten, zijn uitzonderingen (Éric Zemmour o.a.). Onderscheid maken tussen islam en politieke islam, of tussen islam en islamisme; dit onderscheid is ongefundeerd en iedereen die de islam kent zegt: alle islam is politiek, want islam is een dogma waaraan geen enkele moslim zich kan onttrekken. De hele islam is ISLAMISME in zoverre dat hetgeen wij islamisme noemen de militante islam is, het aanzetten tot onderwerping, geweld en intimidatie. En elke moslim moet hieraan meewerken, aan de onderwerping…

Sommige commentatoren maken onderscheid tussen radicale en gematigde moslims en zeggen ook dat een meerderheid van de moslims niet tot onderdanigheid aanzet en ook geen toevlucht tot geweld  en intimidatie neemt. Wat ze er niet bij zeggen, is dat zij, die ze “gematigd” noemen, al afstand van de islam hebben genomen. Dus goede moslims zijn zij die de voorschriften van de islam respecteren en opvolgen, de andere helft !, dus de radicalen. Dat zijn de goede moslims, de radicalen. In het Westen zijn er ook moslims die “verwesterd” zijn, maar volgens de islam zijn dat slechte moslims en de rol van de goede moslims is om hen op ’t rechte pad te krijgen; waarin ze ook nog slagen. Ze nemen hun toevlucht tot leugens en twist en door van de “nuttige idioten” [de linkse goedmenschen!] gebruik te maken, die geen kennis hebben van de islam en weigeren er kennis van te nemen, maar zich laten leiden door leugens en verdraaiing.

Het woord “sluier” wordt vaak verdoezeld door gebruik te maken van “sjaal”, maar dit is volstrekte misleiding. De westerse vrouwen gebruiken sinds tijden een sjaal en het is een westers kledingstuk. Maar de sluier is helemaal geen westers kledingstuk en de manier waarop deze wordt gebruikt laat dat ook duidelijk zien.

En dan nu over de islamofobie

Islamofobie? De aanduiding om de afwijzing van de islam tot een “fobie” te benoemen, draagt bij aan een totalitaire visie op toestanden: zij beschouwt een totalitair dogma, dat legitiem als dodelijk en intolerant kan worden beschouwd, als een pathologische mentale afwijking. En als men het al niet vereenzelvigt met mentale pathologie, dan wordt er naar racisme verwezen.

Het beruchte “islamofobe racisme”

We kunnen het keer op keer herhalen: de islam is geen ras en niemand verandert van ras door moslim te worden. En ook niet als men zich van de islam afkeert: ze riskeren daarentegen vermoord te worden voor afvalligheid en dit is een reden temeer om de islam te vrezen…

Extreemrechts?

Het gebruiken van dit woord door Links is nu van toepassing op iedereen die zij niet kan uitstaan. Trump: een veroordeelde tot extreemrechts. Netanyahu ook natuurlijk, Bolsonaro is helemaal Rechts. Maar Kim Jung Un, Xi Jinping, Bashar al-Assad en al die andere criminelen tegen de mensheid? Zij zijn nooit door Links als extreemrechts aangeduid. Degenen die altijd door Links als extreemrechts worden aangeduid, zijn bijna altijd de verdedigers van de democratie, de open samenleving en de essentiële waarden van de westerse beschaving. En degenen die de islam afwijzen, doen dit juist omdat zij inzien dat de islam onverenigbaar is met democratie, wetgeving, de open samenleving en de essentiële waarden van de westerse beschaving. En om hen dan te zien als extreem, omdat zij de islam afwijzen, is onfatsoenlijk bedrog. Zij hebben absoluut geen enkel verband met nazisme en fascisme, dat vaak wordt geïdentificeerd als extreemrechts. Ze weten daarentegen heel goed dat er nauwe banden bestonden tussen nazisme, fascisme en de islam in de jaren 30-40.

Om de behandeling van moslims tegenwoordig te vergelijken met die van de Joden onder het nazisme, heeft men het absolute schandalige dieptepunt bereikt. Zes miljoen Joden, die geen enkele aanval hadden gepleegd en ook niet hebben geprobeerd de samenleving te onderwerpen, werden uitgeroeid enkel en alleen omdat zij Joods waren. Moslims plegen aanvallen en proberen hele samenlevingen te ontwrichten en te onderwerpen en zij riskeren niet te worden uitgeroeid, maar moslims kunnen elkaar wel onderling afslachten. Maar dit is een moslimprobleem, geen westers probleem.

De westerse wereld is het slachtoffer van de islam. In Frankrijk werden vanaf 2012 263 mensen door de islam vermoord. Joden werden in Parijs vermoord door moslims, omdat zij Joods waren.

Screenshot_44

Geen enkele keer heeft men in Frankrijk gezien dat moslims “en masse”  opstonden om tegen deze moorden te demonstreren. Christenen worden elke dag in de wereld van de islam vermoord. Moslims kan men zien zoals ze zijn, doordrongen van achterdocht, omdat de islam in wezen aan de kant van de beulen staat en niet aan die van de slachtoffers. Er worden veel niet-moslims gedood door moslims, zonder dat dit de moslims lijkt te storen.

Op een van de propagandaspandoeken die door die verachtelijke idioten werden meegevoerd, stond: ISLAMOFOBIE DOODT. Ze konden geen enkele naam vinden van een gedode moslim,  omdat hij moslim was. Ze hadden beter de naam “Mohammed Merah” mee kunnen voeren, of de namen van de moordenaars in Charlie Hebdo of van de Bataclan. Of laatst bij de Parijse politie.

De waarheid is het tegenovergestelde van hetgeen op het spandoek stond: DE ISLAM DOODT. Ik kan nooit de gezichten vergeten van de kinderen die enkele jaren geleden in Toulouse werden vermoord, alleen omdat zij Joods waren. Noch de beelden van de Bataclan na de gruweldaad door moslims.

Er werden in de demonstratie ook Palestijnse vlaggen meegevoerd, de vlag van een islamistische organisatie die bestaat uit de moordenaars van Joden. Het zou interessant zijn om te weten hoeveel van de Franse moslims antisemitisch zijn ingesteld en hoe zij zich verheugen als er weer Joden worden vermoord. Aan het einde van de demonstratie werd er “Allah Akbar”gescandeerd, en dit werd aangemoedigd door een imam die publiekelijk  toegeeft dat Frankrijk in een 30 à 40 jaar geheel islamitisch zal zijn.

Wat men vorige week zondag in Parijs heeft gezien, is eigenlijk de uiting van onderwerping van Frankrijk aan de islam met medewerking van de collaborateurs en medeplichtigen aan deze onderwerping.

Bron:
www.dreuz.info
Door: Guy Millière

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Parijs, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Parijs: De aanhangers van het islamitisch terrorisme hebben tegen “islamofobie” gemarcheerd

 1. Rensk. zegt:

  15.000 mensen met een IQ van 60. En iedere week komen er 700 van binnen. Imbecielen. Toch hoor ik steeds meer onvrede bij de burgers. Ook van mensen, die eerder van niks leken te weten. Komt een moment dat ook de burger daar ophet Malieveld staat tot nog veel erger door het Catshuis te bestormen. En de grootste onvrede is toch het migrantenbeleid. Dat laatste word geheel doodgezwegen door de imbecielen van de media en politiek. Klimaatbeheersing in Nederland is compleet lachwekkend als je bedenkt dat het beleid van Rutte en Co is een zalig welkom te heten van een ieder die zich hier in het rijke Nederland wil vestigen. Flikker daarom maar een eind op Rutte met je stikstof. Straks stikken we hier van de mensenmassa. Als ratten in de val. Las nog een stukje van Syp (Elsevier) dat Rutte zn houdbaarheidsdatum heeft en dat hij het contact met de burger heeft verloren. Nou in mijn zienswijze heeft Rutte dat contact sowieso nooit gehad. Althans ik heb hem er op geen enkel moment op kunnen betrappen dat hij enig contact heeft met de samenleving. Zn praatjes lijken van wel, maar zijn daden zijn totaal tegensteld. Een schizofreen mannetje.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Wat we nu zien is de tactiek van de adelijke loonies,….het ware probleem (immigratie uit 3e wereldlanden),…onder het tapijt wegmoffelen door nieuwe problemen te creeeren (Klimaatgekte, 100 KM rijden, zwarte piet). zodat het echte probleem de immigratie gewoon zn gang kan gaan om Europa in no time te kunnen veranderen in een 3e wereldland,….het begon simpel, het verbieden van roken in cafe’s,..kijken hoe ze de burger op de knieeen kunnen krijgen/dwingen,…Zo simpel het probleem is en blijft de Immigratie uit Verwegistan en de haatcultuur uit die landen.

   Like

 2. Je merkt inderdaad dat wanneer het over aanvallen gaat of moord, verkrachting, etc., het altijd als het om moslims gaat, om verwarde mensen gaat. Nu wil ik dat natuurlijk niet tegenspreken, want moslims zijn verwarde mensen en niet alleen dat …. Maar nooit word er gesproken door die ‘goe-gemeente’, die ‘geloofs-gemeente’, die ‘globalistische slinkse-gemeente’ , die zo tegen kolonisatie en imperialisme zijn, dat islam, een door hun genoemde ‘religie’ , de oorzaak is van al die ellende wereldwijd. Islamitisch koloniseren en islamitisc imperialisme. Maar daar hoor je die links-drammers nooit over, wel over -zij die kritisch zijn op islam- alszijnde islamofobisch. En inderdaad dan te bedenken dat juist zij die deze term aanhangen danwel verzonnen hebben, (een moslim is altijd slachtoffer-groepsdenken bevorderend) dus meewerken aan die kolonisatie die zij zo tegenstaan, aan het imperialisme die zij zo tegen staan, want islamitisch imperialsme en kolonisatie ( onderwerping aan islam0. Die ‘slinkse goe-gemeente’, inderdaad die collaborateurs, houden er een hele andere visie op na dan de islam als zij het hebben over globalisme. De ene denkt vrijheid zonder grenzen en gelijkheid voor iedereen, de ander denkt aan islamitische onderwerping wereldwijd!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Wanneer is de demonstratie tegen fobie voor Joden en Christenen?
  De opkomst zal met gevaar voor eigen leven zijn?

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Al de islamitische en linkse klootzakken en ander uitschot wat daar demonstreert in Frankrijk tegen islamfobie (?) hebben een hoop stront in hun schedels en ZELF niet eens verstand van de geschiedenis daar tijdens WO II honderdduizenden radicale moslims hebben gecollaboreerd met de nazi’s en hen meehielpen om miljoenen joden, zigeuners e.v.a. af te slachten! En zelfs radicaal links werkte ooit samen met de nazi’s (USSR) door hen van miljoen tonnen grondstoffen te voorzien waardoor de eersten zo half Europa konden veroveren!
  Islamfobie (?) wekken die smeerlappen gewoon met hun eigen asociale gedrag in de hand en dat kun je toch niet eens bestrijden, gelijk aan dat het antisemitisme vrijwel onuitroeibaar is! Gelukkig zijn er ook genoeg voorbeelden te noemen dat dit waardeloze tuig niet moet denken dat ze zich overal zo kunnen misdragen naar aanleiding van dit verhaal uit Rotterdam:

  Toeteren, door rood rijden en fakkels afsteken: bonnenregen voor deelnemers van asociale trouwstoet in Rotterdam

  De politie heeft vanmiddag maar liefst 30 bekeuringen uitgeschreven aan deelnemers van een trouwstoet die overlast veroorzaakten op Rotterdam-Zuid. De totale waarde van de boetes bedraagt dik 3.000 euro
  Een trouwstoet (blijkbaar een Turkse, Marokkaanse of van moslims) met zo’n 30 auto’s reed vanuit de Walravenbuurt over de Strevelsweg in de richting van Bloemhof. De asociale deelnemers vertoonden volgens de politie soms ‘levensgevaarlijk gedrag’, variërend van toeteren en door rood rijden tot uit de ramen hangen en fakkels afsteken.
  Dit is echter al vaker gebeurd in Nederland, België enz. en blijft godzijdank niet altijd onbestraft!

  Na een melding ging de politie op de normloze feestvierders af. Ze waren toen al aangekomen op de Lavendelweg waar ze hun bolides hadden geparkeerd en natuurlijk op andere verboden plekken. Omdat die lang niet allemaal in de vakken stonden, deelden de politie daar bekeuringen voor uit.
  De politie hield na het uitdelen van de bonnen de deelnemers in de gaten, onder andere met camera’s. Ze gedroegen zich toen wel maar voor hoe lang nog?

  Bewusteloos

  Turkse en Marokkaanse bruiloften gaan vaker gepaard met overlast. Eind augustus werd een agent in Rotterdam bewusteloos geslagen door een man uit een trouwstoet. De verdachte bleek na een lange zoektocht de broer van de bruid te zijn geweest daar zij menende dat blijkbaar hier alles mocht in Nederland!.
  Om de problemen met trouwstoeten in de stad te beteugelen, moeten deze vanaf 2020 vooraf gemeld worden bij de gemeente. Het zal namelijk niet lang meer duren eer een dergelijke “trouwstoet” ooit eens in een rouwstoet veranderd zodra er verkeersongelukken door gebeuren!

  Als het aan burgemeester Aboutaleb ligt, hoeven trouwstoeten niet in de ban. ,,Iedereen mag een feestje vieren in de stad, maar dan wel binnen de regels van de wet en zonder anderen daarbij tot overlast te zijn,’’ zei zijn woordvoerster eerder tegen deze krant.
  Dus laten ze overal maar mooi opflikkeren met die “islamfobie” en dit ziekmakende en hufterige gedrag want wie anderen bewust kwaad aandoet moet hierna niet gaan mekkeren of zelfmedelijden hebben! Wat gij niet wilt dat u geschied doet dat ook een ander niet!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Prachtig dat de mensen oproepen tot verdraagzaamheid en tolerantie, maar bidden voor het tegenovergestelde………..

  Geliked door 2 people

 6. Trucker zegt:

  Dat kopvoddengedoevrouwmens die het lef heeft om HET symbool van de uitroeiing van een volk draagt… BAM éénmaal recht in die vunzige kop.
  Voor de rest perimeter instellen vol inbeuken zonder onderscheid wie daar tussen loopt, zijn het politici des te beter.

  Geliked door 1 persoon

 7. Trucker zegt:

  oke tweede reactie wat kalmer, openbare omroep BRT in Vlaanderen ook GROOT nieuws.
  Als het maar tegen ONZE beschaving is, tegen ONZE maatschappelijke visie, tegen ONZE rechtse nationalistische tegen eu, islamieten en multikul samenleving is vinden de ratten van de mainstream dat oke.
  Klimaat, islamieten invaders, criminelen en ander tuig dat onze maatschappij bevuild krijgen alle aandacht.

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Ze weten daarentegen heel goed dat er nauwe banden bestonden tussen nazisme, fascisme en de islam in de jaren 30-40.

  Bovendien weten ze ook heel goed dat het nationaal socialisme zo links was (socialistisch) als links maar zijn kan.

  Vertel je dit dan reageren ze als gestoken door een wesp.

  Probeer het maar eens.

  Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tussen de de 10 en 15.000 demonstranten vind ik niet weinig, denk aan de manifestatie op de Koekamp waar volgens de media 2.500 mensen waren (wat volgens mij wel erg laag geschat was) en vermenigvuldig die menigte, dat zijn een hele hoop mensen.
  Natuurlijk Frankrijk is vele malen groter dan Nederland, maar je moet al die mensen toch maar optrommelen.
  Een vaak genegeerd punt is dat men bij alle religies spreekt over ‘gelovigen’.
  Niet bij de islam, je gelooft niet in de islam, je onderwerpt je eraan, laat dat maar even bezinken want dat is een onoverbrugbaar verschil.
  Heb me er in het verleden vaak over verbaasd dat moslimterroristen voordat ze dat werden niet bepaald lieverdjes zijn geweest. Drugsgebruik en gewelddadige misdaden gaan er heel vaak aan vooraf.
  Vaak zijn ze maatschappelijk mislukt, ze kunnen niet meekomen in onze westerse samenleving en zijn daardoor veroordeeld tot een leven onderaan de maatschappelijke ladder.
  Ze zoeken niet de schuld bij zichzelf maar het zijn altijd ‘de anderen’ die daar schuld aan hebben en dat verschaft ze dan het excuus voor een leven van criminaliteit en drugs.
  En dan komt er op zeker moment een islamist aanzetten die ze herinnert aan het feit dat ze als moslim zijn geboren, en wat ze te wachten staat mochten ze op enig moment doodgaan.
  Als afvallige hè, want wordt ze wijsgemaakt, dát zijn ze.
  De meest walgelijke dingen staan ze te wachten, niet zomaar een tijdje, nee voor eeuwig!
  Geen ontkomen aan. Van eeuwig branden tot het afstropen van de huid en opnieuw in brand gestoken worden.
  Voor een aantal komt het moment dat ze daar bang van worden en ze zich min of meer opnieuw onderwerpen en dan gaat het feest beginnen, dan willen ze steeds weer bewijzen.
  Maar hoe ze ook hun best doen, ze krijgen nooit de waardering van mede-moslims waar ze op hoopten en dus wordt het zich bewijzen almaar extremer wordt, vervolgens hoeft er maar één geestelijk leider te zijn die het martelaarschap verheerlijkt en je hebt de poppen aan het dansen.

  Geliked door 2 people

 10. Marijke zegt:

  Ach ja, plaats 1 kritisch nootje over de islam en je bent islamofoob. Het went 🙂

  Geliked door 1 persoon

 11. Willem zegt:

  Er komt een moment dat het tij keert.

  Geliked door 2 people

 12. delamontagne zegt:

  De organisatie van moslims in Frankrijk heeft een dringend verzoek naar de Veneigde Naties in New York gestuurd, met het verzoek UN-soldaten te sturen om Franse moslims te beschermen…
  / / / /

  « Bonjour @UN, pourriez-vous envoyer des Casques bleus en France pour protéger les musulmans de la répression étatique qui va crescendo.
  Le gouvernement français agit – pour le moment encore doucement – comme la Chine avec les #Uyghurs? C’est très urgent.
  Cordialement. »

  Like

 13. scherpschutter1943 zegt:

  De christenen en allen die zogenaamd christelijk zijn opgevoed, zijn medeschuldig aan de invasie van de moslims. Nu krijgen ze het ware gezicht van de islam steeds meer te zien. Helaas te laat om er zich tegen te verweren. Verweren heeft men in nl nooit geleerd en is men ook niet van plan.. Meelopen aan de leiband van de christelijke politieke partijen was altijd het parool. De socialisten verweren zich ook niet tegen de islam en moslims. Sterker nog , de socialisten zeggen “nederland is van iedereen en niet alleen van de Nederlanders.” Ik durf te beweren dat nl volledig naar de verdommenis wordt geholpen door de linksen en door degenen die het geen reet kan schelen en liever voor de geestdodende beeldbuis zitten te kijken naar de meest onbenullige programma’s. Wat wil het volk ? Juist ja, brood en spelen en voor de rest zal het ze een zorg zijn. De moslims maken dankbaar gebruik, van de mogelijkheid die de domme Nederlanders hen bieden. De grootste stomkoppen zitten in de 2e kamer en laten alles aan zich voorbij gaan. Ze zien niets, weten niets en doen niets. Wat ze wel doen is elkaar bestrijden. Ze worden vorstelijk betaald om het land te besturen maar ze besturen niet. Als echte regenten laten ze het bestuur van de staat over hun organen, zoals de belastingdienst, ministerie van justitie
  binnenlandse zaken, en andere inwendige staten zoals Rijkswaterstaat. Die clubs hebben allen schijt aan de regering en doen wat ze zelf willen , zoals “afpakjesdag”bij de belastingdienst en het politieke inquisitiesysteem bij justitie en de rechterlijke macht. Als mooiste voorbeeld is daar het COA. Een schimmige organisatie met ongelooflijk veel geld te besteden en een volledig vrij mandaat om te doen en te laten wat ze zelf willen. Het COA is aan niemand verantwoording schuldig en als er eens wat naar buiten komt zijn het gemanipuleerde cijfers en feiten om de waarheid maar niet hoeven te vertellen. Zij hebben daarbij een door hen zeer gewaardeerde spreekstalmeester rutte, die tegenover iedereen liegt alsof het gedrukt staat. Zijn meeste leugens staan ook gedrukt, dat dan weer wel. Op naar nog meer moslims en daaraan gerelateerde misdrijven.

  Like

 14. Pingback: Parijs vier jaar na “Bataclan”: honderden demonstreren tegen de islamisering van Frankrijk | E.J. Bron

 15. Jack Terrible zegt:

  The West (Europe) commits adultery with Islam (Muslims)…
  (Het Westen (Europa) pleegt overspel met de islam (moslims)…)
  https://gab.com/07123/posts/103153084882359582

  Like

 16. Pingback: Parijs vier jaar na “Bataclan”: honderden demonstreren tegen de islamisering van Frankrijk! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s