Parijs vier jaar na “Bataclan”: honderden demonstreren tegen de islamisering van Frankrijk

Screenshot_48

(Door: Davig Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In Parijs demonstreerden vanmiddag honderden jonge mensen tegen de islamisering van Frankrijk en de daarmee gepaard gaande toename van religieus gemotiveerd geweld.

philosophia perennis

Het is vier jaar geleden dat fanatieke moslims honderden mensen in de Parijse club “Bataclan” op gruwelijke wijze hebben afgeslacht. Slechts één, hoewel eentje die heel veel opzien baarde, van de gevallen van Allahu Akbar-terreur, die ook Frankrijk sinds jaren teistert.

#ManifStopIslamisme

“We zullen nooit vergeten en nooit vergeven. Daarom zullen we zondag de straat opgaan en onze stem verheffen tegen het islamisme in Parijs”, aldus een deelnemer aan de huidige demonstratie in Parijs. En een ander: “In de afgelopen jaren zijn meer dan 300 mensen gestorven aan de gevolgen van islamistisch terrorisme. Meer dan 1000 gewonden, honderden gezinnen uiteen gescheurd. Deze marteling moet stoppen!”

Op Twitter kun je nu de eerste beelden van de demonstratie onder de hashtag #ManifStopIslamisme zien, waaraan honderden, vooral jonge mensen deelnemen.

“Olélé olala tegen de sharia-wet”

“Olélé olala tegen de sharia-wet zullen we er altijd zijn”, “Dit is Parijs en niet Algerije” zijn de kreten die steeds opnieuw gehoord worden.

Op 10 november had al een grote demonstratie in Parijs tegen “Islamofobie” plaatsgevonden, waaraan duidelijk meer mensen zouden hebben deelgenomen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, nieuw fascisme, Parijs, Verzet. Bookmark de permalink .

19 reacties op Parijs vier jaar na “Bataclan”: honderden demonstreren tegen de islamisering van Frankrijk

 1. ruud beijer zegt:

  Helaas hebben de meeste Nederlanders geen enkele moeite met de islam en de asielparasieten.

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Geliked door 2 people

 3. jungleelephant zegt:

  Zou tijd worden ook!Moet gebeuren door heel Europa:het is genoeg geweest!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Parijs vier jaar na “Bataclan”: honderden demonstreren tegen de islamisering van Frankrijk! | eunmask

 5. Joannes den Hollander zegt:

  “In de afgelopen jaren zijn meer dan 300 mensen gestorven aan de gevolgen van islamistisch terrorisme. Meer dan 1000 gewonden, honderden gezinnen uiteen gescheurd. Deze marteling moet stoppen!”

  Om nog maar te zwijgen over de zware criminaliteit, het ontwrichten van de infrastructuur, het roofbouw plegen op de sociaal economische voorzieningen, het treiteren en in elkaar slaan c.q. beroven van argeloze voorbijgangers, verkrachtingen, plunderingen en de gevolgschade en de gevolgschade die ze veroorzaken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Laat het demonstreren maar aan de Fransen over, maar vrees eigenlijk dat ze al veel te laat zijn.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Niet protesteren maar elimineren. Zo niet, dan gaat het binnen afzienbare tijd in omgekeerde volgorde. Bewapende moslims die demonstranten gaan afschieten. Hun wapens liggen al gereed in geheime opslagplaatsen en moskeeën. Spandoeken, leuzen, bloemen, knuffels en waxinelichtjes, zijn geen wapens om moslims mee te bestrijden. Intussen gaat links onverdroten voort met het binnenhalen van zoveel mogelijk moslims en onderdrukken ze hun eigen bevolking. Al die oproepen om te gaan protesteren, men is verkeerd bezig, slappe hap !

  Geliked door 5 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Slechts honderden. Van allen zijn fotoś gemaakt en niet weinigen zijn komende week hun baan kwijt wegens………………..

  Geliked door 1 persoon

  • Bagul zegt:

   Ja Guus,

   Zo is het! Verschijn ergens en knip, je staat er mooi op! Laat jezelf horen aldaar, dan volgt er een aanleg van een dossier. Het is dan vervolgens een klein kunstje om achter jouw naw gegevens te komen. Het is een bende Guus. Zonder netwerk en zonder geloof is er niets mogelijk en dat is waaraan het ontbreekt hier! We zijn allemaal toetsenbord cowboys. Ook hier. De macht van het volk zat ooit in de loop van een geweer. Alleen totale chaos zal vrijheid creëren. Eerst moet er bloed vloeien en dan is er vrijheid. Dat is al eeuwen zo geregeld. Onze ‘knuffelmoslims’ krijgen de vrije hand. Letterlijk. De situatie over 20 jaar is een totaal ander landschap. Ik voorzie nog een hoop stress. Ben benieuwd naar de derde moslim burgemeester in den ‘Vaederland’. Laten we eens koffie drinken, ergens. Een grapje? Nee!

   Geliked door 1 persoon

 9. John van antwerpen zegt:

  Een goed begin is het halve werk, maar ik ben bang dat het al veel te ver is doorgeschoten.
  Een optie zou kunnen zijn dat straks een collectief oost Europees leger ons gaat
  bevrijden met de Amerikanen ten westen, net als met het verdrijven van die andere nazi,s.
  Ik denk eerlijk gezegd dat het te laat is maar nooit laat genoeg. Het tij kan altijd nog keren
  ook al keert alles nu tegen onze verworven verlichtingswaarden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Enkele honderden, teleurstellend.
  Aan de andere kant ook het grootste strand is ooit begonnen met de eerste aangespoelde zandkorrel.
  Maar we hebben nog een lange weg te gaan en de tijd dringt.

  Geliked door 1 persoon

  • Dat het er maar 300 zijn heeft hoofdzakelijk te maken dat de bevolking niet weet op welk een gruwelijke manier deze mensen afgeslacht zijn @ Tijl.
   Hier weten we dat zo ongeveer wel en het is dus niet meer nodig om beschrijvingen te geven, maar door in eerste instantie de feiten niet te benoemen heeft de media zoals gewoonlijk weer een kans laten liggen(als ze die kans ubrhaupt willen nemen)

   Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/17/france-shuts-down-mosques-and-schools-linked-to-islamism-in-15-neighbourhoods/

  France Shuts Down Mosques and Schools Linked to Islamism in 15 Neighbourhoods
  Frankrijk sluit moskeeën en scholen die verband houden met het islamisme in 15 buurten

  The French government has shut down mosques, schools, and associations linked to the spread of Islamist ideology in fifteen neighbourhoods across the country.
  French Secretary of State for the Interior Laurent Nuñez announced the closure of 130 drinking establishments, 12 places of worship, three schools, and nine associations linked to radical Islamism on Friday, Le Parisien reports.

  “We fight against political Islamism that suggests that the law of God is superior to that of the Republic,” he told French media. He added that in his view political Islamism should not be conflated with the religion of Islam more generally

  De Franse regering heeft moskeeën, scholen en verenigingen gesloten die verband houden met de verspreiding van islamistische ideologie in vijftien buurten in het hele land.
  De Franse minister van Binnenlandse Zaken Laurent Nuñez kondigde vrijdag de sluiting aan van 130 drinkgelegenheden, 12 gebedshuizen, drie scholen en negen verenigingen die verband houden met radicaal islamisme, meldt Le Parisien.

  “We vechten tegen het politieke islamisme dat suggereert dat de wet van God superieur is aan die van de Republiek,” vertelde hij de Franse media. Hij voegde eraan toe dat naar zijn mening het politieke islamisme niet meer in het algemeen mag worden verward met de religie van de islam

  Geliked door 1 persoon

 12. Willem zegt:

  Groot respect voor deze jonge mensen, maar vrees dat ze het nog moeilijk gaan krijgen met de volgelingen van de religie van de vrede.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jean zegt:

  Er zijn m.i. meer ouderen TEGEN die barbaarse islamisering dan jongeren maar de ouderen durven niet meer op straat te komen door de gigantische “onveiligheid” door de aanwezigheid van die gewelddadige islamieten. Wij steunen wel die jongeren.
  En die leeglopers in Brussel slapen rustig verder en spekken hun bankrekening.

  Geliked door 2 people

 14. Herk zegt:

  Remigratie is het enige middel. God heeft klimaat grenzen gesteld die gerespecteerd moeten worden, plus andere redenen.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  De haat tegen de islam neemt overal toe in Europa en de aanvallen op moslims ook maar dat wordt eveneens verzwegen door die ziekmakende linkse media! Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s