Aan de anti-Zwarte Piet-activisten

Screenshot_31

Weten jullie wat na acht jaar het resultaat is?

Lieve mensen!

We hebben het er nu zo’n acht jaar úitgebreid over gehad. Wat zeg ik? Tot vervelens toe. In die tijd hebben jullie er álles aan gedaan om de zwarte Zwarte Piet overal weg te krijgen.

Jullie hebben boeken geschreven. Jullie hebben voorlichting gegeven. Jullie hebben de media meegekregen. Jullie hebben gemeentebestuurders mee gekregen. Jullie hebben demonstraties gehouden.

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aan de anti-Zwarte Piet-activisten

 1. ruud beijer zegt:

  Alle politieke partijen behalve PVV en het Fvd zijn tegen zwarte Piet. Dat u het weet
  De rest van de partijen is tegen zwarte Piet. Dat u het weet!!

  Geliked door 6 people

  • koddebeier zegt:

   Jammer dat we voor het merendeel een hersenloze zombie bevolking hebben, anders werden die twee partijen de grootste .

   Geliked door 1 persoon

  • Mary zegt:

   Reden te meer om niet alleen lak te hebben aan de “anti zwarte piet” idioten maar zeker ook aan “de rest van de partijen” op de PVV na, dus ik zou zeggen massaal 130 blijven rijden, de boeren massaal blijven boeren en de bouwers massaal blijven bouwen etc.etc.wat willen ze doen dan? alle Nederlanders vastzetten???, hahaha, als de massa zegt gaan we niet doen kunnen ze niets, ze zijn er sowieso al lang niet meer voor de Nederlandse burger………

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Beter nog is om op de PVV of het FvD te stemmen .Als zij aan de macht komen dan stappen we uit de EU.

    Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Het sop hoort de kool niet waard te zijn maar ….
  als er zwarte pieten gearresteerd worden omdat ze zwart zijn ….
  dan is Nederland diep weggezakt in verdwazing.
  Het is onaanvaardbaar dat de door ons betaalde TV-omroep kiest voor afschuwelijke ROETVEEGPIETEN terwijl ze kunnen weten dat de overweldigende meerderheid van de Nederlandse bevolking gewoon vast wil houden aan ZWARTE PIETEN.

  Geliked door 8 people

  • fleckie zegt:

   Laat gewoon zwart- getinten ( tegen ‘vergoeding’ ) meelopen met de ‘Sinterklaasintochten’, ……..( men moet iemand bestrijden met DE. eigen wapens( op dit gebied) anders houdt dat. ‘gezeur’. nooit meer op!! <~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  ” als er zwarte pieten gearresteerd worden omdat ze zwart zijn …. dan is Nederland diep weggezakt in verdwazing.”
  Als de politie dat consequent door zou voeren zou ik daar geen problemen mee hebben Sion. Alles van lichtgetint tot kachelzwart van de straat plukken, arresteren en vervolgens uitzetten.

  Geliked door 1 persoon

 4. django zegt:

  Misschien is het wel tijd voor andere olie in de pan, want kijk de Aldi-Lidl-AH – kijk het inpakpapier het hele bedrijsleven is angstig om zwarte piet af te beelden vanwege de inboorlingen.
  Dus laten we het feest omdopen in:
  SINTERKLAAS EN WITTE PIET.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  De partijen idd. Die hebben er baat bij een minderheid te knuffelen. Omdat ze een teringhekel aan de burger hebben gebruiken ze dit soort minderheden om de boel op te stoken. In feite hebben ze ook een hekel aan deze anti-pieten, maar kunnen ze voor het moment wel even gebruiken. De domheid is weer volop in de weer. Maar de burgers die ik spreek ergeren zich kapot aan die anti-pieten. Men heeft heel goed door dat als je die gasten hun zin geeft dat daarmee niets opgelost word. Ze gaan dan weer wat anders verzinnen. Men heeft heel goed door dat het in de denkwijze van deze anti-pieten zit. Dat daar iets goed mis is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Plus dat ze hiermee het rascisme juist aanjagen. Het zijn mensen, die nooit op zullen houden, Het heeft met hun eigen miserabele leven te maken. Dan gaan ze mensen treiteren. Want dat is het bij die KOZP mensen. Andere Tokkies gaan dan tekeer tegen donkere mensen, die er misschien niets mee te maken hebben.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er zijn zoveel zaken ergerlijk aan de hele discussie, om te beginnen natuurlijk dat hun ‘voorman’ afkomstig is uit Ghana, op enig moment is hij uit eigen vrije wil hier gekomen, hij schijnt het niet erg druk te hebben met werken dus reken er maar op dat veel mensen je liever zien gaan dan komen.
  Als ons land zo vreselijk racistisch is dan ben je misschien wel naar het verkeerde land gegaan, tijd om opnieuw te verkassen.
  Bijna net zo ergerlijk zijn de blanken die meelopen met deze onzin, dan ben je écht van het padje!
  Daarbij als je na acht jaar klieren nog steeds niet meer dan enkele duizenden medestanders hebt weten te overtuigen op een bevolking van ruim 17 miljoen dan zou je ook je verlies kunnen nemen.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Hier zit extreem links achter,gefinancierd door george soros.Hun doel welvarende landen met een hoofdzakelijk blanke bevolking van binnenuit slopen,dit alles voor een New World Order.

  Like

 9. ruud beijer zegt:

  Het door velen van u bashen op het FvD zal velen van u nog opbreken
  Waar blijft uw gescheld op de partijen die tegen zwarte Piet zijn?Waarom schelden op de enige twee partijen die voor zwarte Piet zijn?
  Waarom niet schelden op alle partijen behalve PVV en het Fvd om dat die partijen het verdrag van Marrakesh ondertekend hebben?
  Waarom niet schelden op alle partijen behalve PVV en het Fvd die de energietransitie hebben getekend waardoor 100.000 mensen hun energie nauwelijks kunnen betalen?Als u hier allemaal zo bijdehand bent waarom dan schelden op het FvD?Ik heb het al eerder gezegd door de Nederlandse bevolking gaat ons land naar de ratsmedee. Dus ook door de bashers die het fvd beschimpen.

  Like

 10. raider zegt:

  Protest mag . Zwarte piet mag ook.het is legaal maar de boel verpesten en troep maken.mag dat ook? Ja dat mag ook .Pieten worden nu wel zwart ge maakt of dat het boeven zijn. Lekker door gaan en zwarter dan zwart maken heerlijk wat zwart is moet zwart blijven onze piet is van ons vergis je niet.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  In Rotterdam lijken ze zelfs methoden van de Gestapo te gebruiken om Zwarte Piet nog sneller in de vernieling te helpen! Lees daar dit artikel over:

  BIJ1 roept Rotterdammers op te melden als ze ergens nog Zwarte Pieten zien

  De politieke partij BIJ1 (dit is meer een partij van neo-communisten!) maakt een ‘zwartboek’ over Zwarte Piet in Rotterdam. BIJ1 roept Rotterdammers op als ze ergens Zwarte Piet zien – als persoon of versiering – deze te fotograferen en met locatie te melden bij de Rotterdamse afdeling. Met deze inventarisatie wil de partij het gesprek met de gemeente aangaan.
  Als ik al in Rotterdam woonde en ze hadden dit aan mij gevraagd dan konden ze daar mooi opflikkeren met hun methoden om mensen te verklikken die van Zwarte Piet houden!

  ,,Zie je dit jaar nog ergens racistische uitingen in de vorm Zwarte Piet in de openbare ruimtes van onze stad – bij een intocht, in de winkels, school, buurthuis – mail ons foto’s en locaties. Dan maken we met elkaar een zwartboek’’, luidt de oproep van de politieke partij, die in 2016 als ‘Artikel 1’ is opgericht door tv-persoonlijkheid Sylvana Simons.
  De partij heeft alleen een zetel in de Amsterdamse gemeenteraad, maar is ook al actief in Rotterdam, Utrecht. Den Haag, Almere, Leeuwarden, Groningen, Alkmaar, Nijmegen en Haarlem. In Rotterdam wil de partij meedoen met de volgende gemeenteraadsverkiezingen in 2022.
  Die partij zal zich alleen maar gehater maken met deze idioterie daar de roetveegpieten werkelijk nergens op lijken!

  Sintversiering verdwijnt uit straatbeeld: bakkerij met pietjes krijgt dreigmails

  De grote intocht dit jaar in Rotterdam kende voor het eerst alleen roetveegpieten. De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb is blij met deze stap. ,,De wijziging van het uiterlijk van Zwarte Piet was onvermijdelijk’’, zei hij bij de intocht. En valt daar ook onder als je mensen bedreigd die wel van Zwarte Piet houden?
  ,,Rotterdam neemt vaak de leiding in maatschappelijke vraagstukken die in dit land spelen, zoals de transformatie van Zwarte Piet. Dat is iets om trots op te zijn.’’

  Kwetsend
  We nagelen niemand aan de schandpaal, brengen de foto’s niet naar buiten. Ons gaat het puur om het inventari­se­ren
  BIJ1 is ook blij met deze stap maar vindt dat Rotterdam nu ook moet doorpakken en moet dus toewerken naar Sinterklaas zonder Zwarte Piet in de hele stad, een sintfeest voor iedereen, maar dus NIET voor hen die onze tradities om zeep geholpen zien worden!
  ,,Als dat gelukt is, dán hebben we als stad een voortrekkersrol. Want de grote intocht mag dan wel zonder Zwarte Piet zijn, bij heel veel andere intochten en feesten in de stad is dat niet het geval’’, licht Sandra Salome van de Rotterdamse afdeling van BIJ1 toe.
  ,,Maar die clubs krijgen wel gewoon subsidie van de gemeente en in de voorwaarden staat dat het niet kwetsend en discriminerend mag zijn. En we weten nu toch wel dat er een grote groep is die Zwarte Piet als kwetsend ervaart.’’
  en als dat zo is dan flikkeren jullie maar mooi op met je ziekmakende huichelarijen!

  Daarom wil de partij nu in kaart brengen bij hoeveel scholen, speeltuinen, winkeliersverenigingen en buurthuizen de pieten nog zwart zijn. Salome: ,,Komend weekend zijn er veel sinterklaasfeesten en volgende week op de scholen. We willen graag weten hoe dat gaat. En ook of er nog veel in de winkels is te zien.’’

  Heksenjacht

  Niet iedereen is gecharmeerd van de actie, de partij kreeg al vele negatieve reacties en ongetwijfeld doodsbedreigingen! ,,We zouden een heksenjacht voeren, een NSB-actie wordt het genoemd, vervolging. Vreselijk. We nagelen niemand aan de schandpaal, brengen de foto’s niet naar buiten.
  Ons gaat het puur om het inventariseren, we kunnen simpelweg niet overal in de stad zijn. We krijgen nu dagelijks al tientallen meldingen binnen. Die verwerken we in onze inventarisatie waarmee wij het gesprek met de gemeente gaan voeren en waarin we alle zorgen van Rotterdammers mee gaan nemen.’’

  Het AD Rotterdams Dagblad constateerde deze week dat van Sintversiering in de Rotterdamse binnenstad amper nog sprake is. Naar uitingen van Zwarte Piet is het helemaal zoeken in het straatbeeld.
  De paar bakkers in het centrum die nog wel zwarte pietjes in hun etalage hebben, krijgen veel negatieve reacties. Een bakker in Blijdorp haalde hierop de pietjes uit zijn winkel. Dat was nog voor de oproep van BIJ1.
  Hopelijk gaat die akelige linkse kutpartij op dezelfde wijze ten onder zoals zij anderen demoniseren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s