De Nederlandse politie . . .

Screenshot_59

Boerkaverbod, stelende asielzoekers, illegalen die kraken; ze hebben geen tijd, zijn ziek zwak misselijk of zitten bij de iftar. Maar Zwarte Pieten arresteren kan wel? De politie staat (weer) niet aan de kant van het volk.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Axel Le Reer“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op De Nederlandse politie . . .

 1. Richard zegt:

  Niets anders dan de knokploeg van de maffia, eh… Staat.
  (Ik vergis mij ook telkens weer tussen die twee)

  Liked by 3 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat wilt u ??? wat verwacht u van de Nederlandse politie ??? Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog, was de politie loyaal aan het heersende gezag. Hoeveel NSB-ers telde Nederland eigenlijk ??? Kennelijk menen velen nog steeds, profijt te kunnen behalen met collaboratie en verraad. Degenen, die de duivel adoreren als een godheid, zullen op enig moment ervaren, dat de hen toegezegde hemel op aarde in werkelijkheid een hel is geworden.

  Op 30 september 1938 keerde Chamberlain terug van een ontmoeting met Hitler. Hij stapte uit het vliegtuig en toonde trots het papiertje met de handtekening van Hitler. Hij meende een oorlog te hebben voorkomen. Hoe anders was de werkelijkheid !!! Gaat u rustig slapen. De ruttige roverheid waakt en heeft al getekend bij het kruisje.
  Ha,ha,ha,haaaaaaa !!!!

  Liked by 3 people

  • droevige mof zegt:

   Koningin Wilhelmina in haar cryptische proclamatie van 14 mei 1940 vanuit Londen:
   “Maar Nederland zal zijn gehele grondgebied eenmaal met Gods hulp herwinnen… Doet allen, wat u mogelijk is in ’s lands welbegrepen belang. Leve het Vaderland.”
   Wat is het “lands welbegrepen belang”?

   Liked by 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ droevige mof (19 november 2019 om 08:49)

    Dames en Heren.

    De leugen regeert !!! Het Nederlandse gepeupel wordt door hen, die de hogere belangen des duivels dienen, telkenmale op het verkeerde been gezet en met een kluitje in het riet gestuurd. Maar soms wordt er door de een of de ander een tipje van de sluier opgelicht, waardoor de puzelstukjes opeens in elkaar passen en het plaatje zich langzaam ontwikkelt. Zalig zijn zij, die weten en begrijpen en die hun ogen en oren de kost geven. Zij zullen verstaan, wat aan de zielugge onnozelen van geest voorbij zal gaan.

    http://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen.htm

    Like

   • Nemesis zegt:

    het belang van die duurste uitkeringstrekkers, die zich geheel onterecht de “van Oranje” noemen, dus niet het belang van het Nederlandse volk. M.a.w. de Nederlandersmoeten het land terug veroveren om hun plekje veilig te stellen.
    Echter, als ze al recht zouden hebben op de plaats waar ze toen en nu zitten, heeft deze “dame” die zich koningin Wilhelmina noemde, volgens de geldende grondwet toen, alle rechten verspeeld, door er heel lafjes tussen uit te knijpen richting England, wel met mede name van het goud en juwelen, dat haar niet, maar wel het Nederlandse volk toebehoorde en voor het grootste gedeelte nog in de bankkluizen in GB opgeslagen ligt..
    Nederland had eigenlijk gewoon weer een republiek moeten zijn na ww2. Maar aj ook toen waren er plotseling weer de vlaggetjes zwaaiers, die haar welkom heetten, toen ze op een theatrale wijze in Scheveningen aan land kwam als wijlen Willem van Oranje en zichzelf notabene, de allerhoogste Nederlandse orde opspeldde.

    Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Tientallen jaren geleden was de slogan: “De politie is je beste vriend!” Nou, ik kan tegenwoordig al geen politieagenten meer zien daar die blijkbaar liever bekeuringen uitdelen dan op boeven jagen, gelijk naar de politie in Duckstad!

  Liked by 3 people

  • Oeps zegt:

   @ Jules Vismale (18 november 2019 om 21:36)

   Dames en Heren.

   De politie is nooit je beste vriend geweest, al beweerden ze het wel. In de tijd van Bromsnor kende de politie nog enige empathie. Maar die tijd is helaas al lang vervlogen. Tegenwoordig roeptoeteren ze: Politie waakzaam en handhavend. Is dat Vriendschap of vijandschap ??? Mocht je de politie nodig hebben, zijn ze ver te zoeken. Als je aangifte wilt doen, mag je een afspraak maken voor over 3 weken. En eer je het politiebureau uit bent, is de mail al verstuurd, dat ze de dader niet hebben kunnen vinden, omdat die niet in de computer stond. De politie heeft zichzelf al lang geleden gedegradeerd tot tollenaar. En ze verdedigen de heersende elite tegen legitiem protest van het gepeupel. Kijk hoe ze erbij lopen. Ze hebben een bonnenboekje, boeien, een wapenstok, pepperspray, een pistool en een observatiecamera aan hun koppel hangen. Zou ik een dergelijk zwaar bewapend personage als mijn vriend kunnen beschouwen ???

   Hij die meent veel vrienden te hebben, heeft er geen.
   De meeste vrienden zijn slechts profiteurs.
   Geen koeien, geen moeien.
   Doe een keer een beroep op je vrienden en zie hoeveel je er hebt.
   Zie hoeveel vrienden je overhoudt, als het even tegen zit.
   Je echte vrienden kun je tellen op de vingers van één hand.
   Eer je het beseft, is zelfs je beste vriend je ergste vijand.
   Vriendschap is een illusie.

   Liked by 1 persoon

   • henk verhoef zegt:

    vriendschap van het beest mens bedoelt u zeker– immers een dier is en blijft trouw

    Liked by 2 people

   • Jules Vismale zegt:

    Sterker nog: tijdens WO II hebben tienduizenden Duitse en Europese politieagenten in de beruchte SS-Einzatsgruppen gediend en tienduizenden joden, zigeuners, polen, russen e.v.a. mensen gruwelijk afgeslacht! En door de geschiedenis heen waren helaas veel politieagenten zo corrupt als de pest of zo machtslustig dat ze een ware plaag werden door de gewone burgers!
    Ik kan tegenwoordig geen politieagenten meer zien daar ze je voor kleine overtredingen, die nog niet eens schade toebrengen, al bekeuringen geven terwijl ze niet eens meer achter echte boeven aanzitten! Jaren geleden wilde zelfs een hoge politiefunctionaris medailles geven aan politieagenten als die in een maand tijd honderden boetes zouden uitschrijven! Veel van die agenten vreesden toen al dat de burgers zo alleen maar een grotere afkeer van hen krijgen!

    Liked by 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Over vriendschap gesproken: “De man die enkel vrienden heeft is maar een arme stakker. Bij vrienden slaap je langzaam in, een vijand houd je wakker”.

    Liked by 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  De politie is ondergeschikt aan het “bevoegde gezag”, dat zijn o.a. de ministers, bazen van justitie, commissarissen van de koning, burgemeesters. enz. Die bepalen het beleid en zijn nauw betrokken bij de uitvoering. Bijvoorbeeld, de procureurs generaal bij justitie bepalen de hoeveelheid van de bekeuringen en voor welke feiten er bekeurd moet worden. Die straatagent heeft dat zonder tegenspraak gewoon uit te voeren. punt uit. Het komt het “bevoegde gezag”, goed uit dat de geuniformeerde agent op straat dient als de kop van jut en de klappen opvangt zodat zij als onbekende grijze muizen, vanuit hun goed bewaakte ivoren torens, de lakens uit kunnen delen en zelf in de schaduw blijven. Als de conclusie is dat de politie niet aan de kant van het volk staat, blijkt daar ook uit dat het “bevoegde gezag”schijt heeft aan de burgers. Die burgers mogen alleen de knaken op hoesten en verder hun bek houden.

  Liked by 4 people

 5. wauso zegt:

  Agentjes zijn ‘domme volgers’, Geindoctrineerde debielen, meelopers 1e klasse. Ze worden uitgezocht en achterlijkheid is een pre bij hun aanstelling. Het enige waar ze goed in zijn is orders opvolgen. En de elite zou het liefst de autochtone bevolking laten uitroeien. Het zal hun net zo vergaan als de socialisten in Iran. Na gebruik werden ze ‘ afgeknalt’ ! Maar daarvoor zijn het mongolen want dat snappen ze toch niet. Dagelijks rennen die ‘wappies’ als Key-stone (Comedy capers) cops achter buitenlanders aan welke door onze elite als de toekomst geprezen worden. Moet je zo’n idioot, met petje op, dan nog voor ‘vol’ aanzien !

  Liked by 3 people

 6. Bagul zegt:

  De politie, meerdere malen heb ik hier al geschreven over deze groep. Een autonome gesloten groep waarvan steeds meer informatie en handelingswijze naar buiten komt. Laten we duidelijk stellen dat er in 25 jaar natuurlijk een hele andere samenleving staat in de BV. Vandaag de dag worden ze afgerekend op alles. Van minuscuul naar groter, grootst. Ja, ze liggen onder een vergrootglas…en er gaat nogal wat mis. WOB zorgt enigszins voor wat inzage en daardoor zien we een kapotte organisatie die het ene gat met het andere vult. Teveel op neer te pennen hier. Maar vanmorgen lezende de crisis alhier en de Haagse politie chef Fatima van een paar weken geleden die op non actief werd gezet….het is nogal wat. Los van de integriteits onderzoeken naar de wappies op straat. Het is bijna niet bij te houden, de soap die politie heet. De prioriteiten die ze stellen OF die voor ze wordt gesteld! Want dat is namelijk ook mogelijk. De introspectie is ver te zoeken. De incidenten zijn in overvloed. Op welk niveau en wat voor een onderwerp dan ook. Het is bijna niet te vatten. Zoals ik al meerdere malen schreef heb ik een verregaande interesse in dat dagelijkse gang van zaken aangaande de politie. Mede door mijn achtergrond. Gelukkig heeft het maar een paar jaar geduurd maar in de jaren 80 zag ik al dingen van binnenuit die niet deugden. Niet klopten. En nee, ik kon mijn mond niet houden. Dat heeft consequenties gehad. Maar goed, das war einmal. De politie is niet meer. Niet zoals het ooit bedoeld was. Er vóór de mensen. De politie is verworden tot een karikatuur binnen een samenleving die op klappen staat. Die leeft in de reserve tijd. Als het zover is dan zullen ze er niet zijn voor u. Laat u niet foppen. Misleiden of piepelen. Neem uw maatregelen. Bescherm uzelf!

  Liked by 2 people

 7. henk verhoef zegt:

  de politie is gewoon een afspiegeling van de bevolking en dat al eeuwen lang
  en helaAS houdt dat ook in , een beetje met alle winden meewaaien ,en hoe kan ik wijzer worden( ofschoon men nogal dom is) van wat die bezetter/grote bek voorliegt ( bv GL/PVDA/SP?denk) met zoweinig mogelijk doen
  Het gemiddelde niveau van de nedelrander blijkt uit pensioen debat( verplasrondjes van besnede maroc jongetjes)
  of nu weer — de vergrijzing is de schuld dat de economie en koopkracht niet meer gaat groeien
  Over de niet behapbare migratie instroom — geen woord
  INstroom niet behapbaar omdat de politiek dat niet wil behappen- en de ambtenaar niet kan en het de bevolking geen zak intreresssert– net als de politie het niet meer intreresseert

  De meeste oer nederlanders zijn net zo nederlands als de 3e generatie maroc zelfs op gebied van intelect — of zwakgegaafdheid

  Maakt allemaal in de evolutie niet zo veel uit– die gaat gewoon verder totdat beest mens, als een nutteloos wezen , uitgestorven is

  Liked by 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Voel me niet aangesproken, mijn oer Nederlandse afkomst is terug te vervolgen sinds er ergens schriftelijke aantekeningen werden en over zijn gevonden, omstreeks 1140 en verder terug.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ga met de cursor op de video staan, klik met rechtermuisknop ===> klik met linkermuisknop op ‘Lus’.

  Liked by 3 people

 9. koddebeier zegt:

  Van hun misstappen in 40-45 hebben ze niets geleerd !!

  Liked by 3 people

  • henk verhoef zegt:

   waren helemaal geen misstappen in 40-45
   was gewoon normaal gedrag
   Ze hadden bv ook iets minder snel kumnnen lopen toen ze de joden gingen ophalen voor de gaskamers in duitsland.. maar nee ze renden hun benen uit de kont– want leverden een plium op ( en een half broodje) van de nederlandse SS-er

   Liked by 1 persoon

   • BM Fidel zegt:

    @henk verhoef.
    Er waren nooit gaskamers in Duitsland. De twee die er stonden waren nep, enkel gebouwd voor het holocausttoerisme, en zijn een paar jaar geleden afgebroken.
    U zult daar als moffenhater niet blij mee zijn.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Ze zijn vergeten het politie apparaat te zuiveren

    Like

   • Nemesis zegt:

    En dat noem je normaal gedrag? Ik heb er geen begrip voor Met de vijand te heulen, je volk verraden, waaronder zelfs je buren, vrienden en familie en ook nog eens de dood op je geweten hebben van niet alleen, maar wel het merendeel joden, en dat voor een pluim in je verraderlijke reet en een half broodje of zelf alleen maar die pluim.

    Like

 10. Oeps zegt:

  @ koddebeier (19 november 2019 om 11:46)

  Dames en Heren.

  De politie dacht toendertijd en dat denken ze nog steeds, dat zij alles mogen en dat zij boven de wet staan. Waarom zou het respect door het gepeupel toch zo zijn gedaald ???

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/marechaussee-stopt-mensensmokkelbus-moldavie-chauffeurs-gearresteerd-maar-alle-passagiers-mogen-blijven/

  Marechaussee stopt mensensmokkelbus Moldavië: chauffeurs gearresteerd, maar alle passagiers mogen blijven

  Een hele bus vol mensen afkomstig uit het veilige Moldavië? Geen probleem, die mogen voorlopig allemaal blijven totdat de rechter officieel heeft vastgesteld wat we allemaal wel weten: deze mensen zijn afkomstig uit een veilig land en proberen de Nederlandse overheid een poot uit te draaien.
  Twee vermoedelijke Moldavische mensensmokkelaars mogen vanavond de nacht doorbrengen in een Nederlandse cel. Ze hebben zich naar alle waarschijnlijkheid namelijk schuldig gemaakt aan mensensmokkel, door met een bus vol Moldaviërs rechtstreeks naar Ter Apel te reizen, om daar een hele batterij aan Moldaviërs asiel te laten aanvragen

  Like

 12. Ad Verdonk zegt:

  100% gelijk. Bizar. Het ergste zonder blikken of blozen! Ik zie de jochies en meisjes in 010 die 15 jaar geleden nog gewoon stonden de zingen over Sinterklaas en Zwarte Piet anders bleef de schoen leeg. Nu gewoon het baasjes/bazinnetje uithangen. Verdrietig!🤮🤮🤮

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s