Ferd…

Screenshot_53

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Hoever de politiek van de bevolking staat, bewijst Ferdinand

Grapperhaus (klaarblijkelijk wordt hij graag ‘Ferd’ genoemd) zit bij WNL op zondag en heeft een hoofdrol voor zichzelf gecreëerd. Overal bemoeit Ferd zich mee of hij heeft er wel een mening over …maar of hij ècht begrijpt waar het inhoudelijk over gaat…

Er is namelijk veel gebeurd in zijn periode als hoofd justitie en vermeende veiligheid. “Vooral de tramaanslag vond hij ‘verschrikkelijk´”. “Het betreft allemaal zaken die het rechtsgevoel van iedereen in Nederland raken”, zegt hij. Hij noemt het zelfs niets ontziende sociopaten die helemaal niets met onze samenleving ophebben. “ Het kan ze niet schelen.” Echt waar Ferd? Dan weet ik er nog wel een stuk of 140 te vinden in Den Haag die het ook niets kan schelen en die zich al decennia lang eveneens NIETS aantrekken van de bevolking! En wat dacht u van de islam? Ook die hebben helemaal NIETS op met onze samenleving! Toch worden juist zij, JUIST als ze (veelvuldig!) dader zijn (islamgerelateerde aanslagen en het exorbitant groeiende antisemitisme!) tóch weer als slachtoffer afgespiegeld. ‘Verwarde’ mensen… De tramaanslag vond u derhalve ‘verschrikkelijk’? Hou toch op man! Iedereen ziet dit al ruim 10 jaar aankomen, maar u vindt het verschrikkelijk? Waar zat u op uw mobiel voetbal te kijken toen de gemeenschap keer-op-keer JUIST om meer blauw op straat heeft gevraagd, maar het totale politieapparaat alleen maar verder-en-VERDER uitgedund werd en het ene na het andere politiebureau werd gesloten.

Ú heeft samen met uw visieloze Tweede Kamer ‘collegae’ dit in-en-in zieke klimaat ZELF geschapen! Elk weldenkend mens ziet dit al jarenlang aankomen en waarschuwt er zelfs al jaren voor, maar u doet er ‘met elkaar afgesproken’ NIETS mee! NIETS met de criminaliteit, NIETS met de islamisering en het daaraan gerelateerde afscheidings-/integratie probleem van de maatschappij, de islamgerelateerde minachting, onderdrukking en mishandeling van vrouwen en de daarmee samenhangende vrouwenhandel, de/het islamgerelateerde discriminatie en antisemitisme (!), de islamgerelateerde dierenmishandelingen… Kortom, een HEEL bewuste (!) afscheiding die heeft geleid tot een parallelle ‘samenleving’ die uitsluitend segmentatie en ‘achterstand’swijken bevordert in plaats van tegengaat, maar Ú doet NIETS! Ú bent te politiek-‘correct’/laf en oneerlijk om dat te willen zien en erkennen! DAAR ligt de basis van de grootste zorgen en problemen Ferd. Kortom, u laat uw eigen volk in de steek en doet NIETS met onze zorgen (!), h e l e m a a l NIETS! HYPOCRIET!!!

Hulde…

Toch lijkt Ferd (op zijn manier dan) ook over dingen ‘nagedacht’ te hebben. Zo zegt hij een keer of 3: “We gaan het geld van de criminelen tot de laatste eurocent afpakken” en “ik denk er zelfs over om dat geld terug te laten stromen naar de gemeenschap.” Nu zou Ú denken dat dit geld dan gaat naar betere omstandigheden en opleidingen voor de betreffende kinderen in die wijken en naar vergoedingen voor de slachtoffers in de betreffende buurten waar de criminaliteit hoogtij viert en van jongs  af aan goddelijk vereerd wordt …maar niets is minder waar. Ook zou Ú denken dat er dan, juist in DIE wijken, MEER blauw op straat komt en er derhalve sowiesó meer geïnvesteerd wordt in meer politie en defensie… Maar daar ‘denkt’ Ferd toch héél anders over. Ferd denkt namelijk aan het opkopen van de panden van de criminelen in die wijken… Kijk, DAT is nog eens een helder denkvermogen Ferd… ‘Hoogopgeleid’ toevallig? In plaats van de panden gewoon te vorderen en ze daarna te verkopen aan betrouwbare vastgoedmakelaars gaat hij ze dus ‘OPkopen’… Crimineel geld wat op een goede manier de staatskas kan spekken en ú en mij minder belastinggeld zou kosten, gaat HIJ gebruiken om panden op te kopen… WAUW, hulde Ferd, Hulde…

Een ander voorbeeld van de ‘logische’ redenatie van ‘hoogopgeleiden’? In veel, steden wordt voor miljoenen euro’s de hele infrastructuur verbouwd, omdat de verkeerssituaties te gevaarlijk zijn geworden… Ze spelen daarmee echter uitsluitend in op de gevolgen (!), maar NIET op de oorzaak!!!

– Verkeerspleinen waar bange, onzekere mensen (tegenwoordig moet klaarblijkelijk IEDEREEN een rijbewijs kunnen krijgen) de hele rotonde aan de buitenkant blijven rijden en daarmee een gevaar zijn voor mensen die het wel begrijpen… Dan moet het verkeersplein worden aangepast! Logisch…!
– Levensgevaarlijke situaties die ontstaan doordat met earplugs in of hoofdtelefoons op appende jeugd/fietsers/bromfietsers, al dan niet tegen het verkeer in rijdend, zonder ook maar een seconde voor zich of om te kijken, plotsklaps van de ene naar de andere kant van de rijbaan schieten. Levensgevaarlijk! …DAN moeten die wegen worden aangepast! Logisch…!
– Om zich heen kijkende, maar daardoor vervaarlijk rond zwalkende ouderen op wegen en dijken die WEL een snelle en dure elektrische fiets kunnen kopen, maar GEEN spiegeltje of hoorapparaat… Dan moet de snelheid worden aangepast en krijgen ‘te stille’ auto’s een extra geluid mee… Logisch…! Toch? KOEKOEK!!!

Miljoenen (!) mag het kosten, terwijl eenvoudig en efficiënt DE OORZAAK (!!!) aangepakt kan worden door er net als vroeger (heden ten dage voornamelijk bij scholen!) een tijdje elke dag agenten neer te zetten die – na elke volgende overtreding steeds hogere (!) – bekeuringen uitdelen. Dát lijkt me EN vele malen goedkoper dan miljoenen (!) investeren in het aanpassen van wegen en rotondes EN óók nog eens efficiënter voor de staatskas. Maar zo denken ‘hoogopgeleiden’ niet… Nooit bij de bron beginnen, maar altijd de overstroming – en dus STANDAARD TE LAAT(!) – ‘aanpakken’.

Over het bewust (!) terugschroeven  – zogenaamd een bezuinigingsmaatregel – van de politie en defensiecapaciteit hoor ik Ferd overigens het volgende zeggen: “We hebben dat als maatschappij (???!!!) gedaan… Als maatschappij??? What the fuck! Als maatschappij??? NIEMAND, buiten crimineel Nederland, roze gebrild Links of geld aanbiddend VVD´er, heeft gekozen voor de uitkleding van politie en defensie! Al is het maar omdat de normaal denkende Nederlandse (!) burger zich WEL bewust is van zijn, maar voornamelijk HAAR (!) kwetsbaarheid met de komst van zóveel zogenaamd zielige jonge islamitische mannen en hun totaal NIET bij Europa passende, 1409 jaar achtergebleven islamitische ‘normen en waarden’… Als maatschappij? Als narcistische, kortzichtige Haagse pluche-zitters zult u bedoelen! HYPOCRIET!!!

Sander Schimmelpenninck vertelt over de Quote 500 en dat ‘oudere’ laagopgeleide miljonairs zich zorgen maken over het feit dat laagopgeleiden met een goed plan geen miljonair meer kunnen worden zoals dat vroeger wél kon.  Ook vertelt hij dat de geïnterviewde miljardair zélf zegt nog nooit zó WEINIG (!) belasting te hebben betaald als nu… Grapperhaus ‘weet het uiteraard allemaal weer beter’, maar dat hij totaal niet luistert naar wat er gezegd wordt of, mijns inziens, gewoonweg te DOM is (!) om te begrijpen wat Schimmelpenninck zegt, wordt snel duidelijk. Uiterst typerend voor ‘politici’ heden ten dage: NIET luisteren/begrijpen wat er gezegd wordt, maar domweg hun eigen ‘inzicht’ blijven doordrammen. Op die extreem lage belasting voor vermogenden gaat Ferd sowieso niet in, maar tot drie keer toe (!) blijft hij wél verkondigen dat het juist geweldig is dat er in Nederland steeds méér hoogopgeleiden komen met enorme kansen… Verbazingwekkend! Is die man nou zo doof, zo dom of is het wederom de ‘verheven’ Haagse pluche arrogantie? Zegt u het maar!

Nederland vergaat juist door het ZEER beperkte, uiterst korte termijn ‘inzicht’ en daarmee het onrealistische kromdenken van ‘hoogopgeleiden’! Juist ZIJ begrijpen geen bal van hoe ‘lager’ opgeleide en derhalve veel pragmatischer denkende mensen redeneren en doen daar ook geen enkele moeite voor, want zij voelen zich middels hun ‘hoogopgeleide’ tunnelvisie (!) vér verheven boven de gewone bevolking. Waarmee ik de vinger exact op de zere plek leg van de hedendaagse politiek. Het betreft bijna uitsluitend nog ‘hoogopgeleide’ narcisten die geen énkele binding meer hebben met de realiteit, laat staan empathie met de bevolking, en die met hun kromme beredeneringen ZELF de samenleving hebben ondermijnd. Het grootste probleem hiervan is echter het stukje zelfreflectie. Ze zijn eenvoudigweg te KORTZICHTIG, te DOM en te ARROGANT om dit zelf te kunnen zien, waarmee ik, zonder stigmatiserend te zijn, de kenmerkende eigenschappen van de gemiddelde ‘hoogopgeleide’ in drie woorden samenvat.

Zelfregulerend

We worden als maatschappij gegijzeld door de totaal irrealistische, uiterst hypocriete denkwijze van ‘hoogopgeleiden’, versterkt door de psychische lobotomie van Links (Gay66, Groen-sLinks en de PvdA). Maar voornamelijk door een WETGEVING (!) uit het jaar NUL waar men zich met valse ‘trots’ krampachtig aan vasthoudt en die (buiten de uitstekend geregelde rechten (kunstmatige pardonregelingen voor moslims en privacy voor criminelen) niet te herschijven is,terwijl de wereld om ons heen RAZENDSNEL verandert… Wat door hun kortzichtigheid en evenredige DOMheid vraagt om waar ik al veel eerder voor waarschuwde heb en wat inmiddels steeds meer gebeurt; namelijk dat mensen bij hardnekkige dovemansoren uiteindelijk ZELF gaan ingrijpen en het door de overheid opgelegde (!) en vervolgens qua gevolgen (!) genegeerde probleem ZELF gaan oplossen. Wie niet horen wil, moet maar voelen en niet goedschiks? Dan maar kwaadschiks! U heeft er zelf om gevraagd!

…meer ‘hoogopgeleiden’…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ferd…

 1. vangie1206j zegt:

  Het is echt een losse flodder eerste klas ik doe dit bil g bling afpakken van micro bende en meer van dat soort ongein.
  Maar de echte problemen criminelen tsunami micro terreur drugs daar heeft mister skinhead geen antwoord op.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Een dijk van een stuk!

  Geliked door 1 persoon

 3. aad zegt:

  Let op Afrika!, dit soort zijn onze ministers, hoog opgeleid, een onuitputtelijke stroom aan belasting geld tot beschikking. Nederlandse minister. Die met die grote dikke lange vinger wijst naar jullie. die het altijd beter weet als het om buitenland gaat, Verantwoordelijk is als het om binnenlandse veiligheid gaat. Die politieke antwoorden altijd klaar heeft. Die Afrikaanse leiders onderontwikkeld vindt. Zich druk kan maken om zwart geschminkte mensen in een kinderfeestje. Maar niet eens zijn eigen land kan besturen. Niet eens de orde kan bewaren in 1 stad, Die de gevolgen van massa immigratie niet begrijpt. Die het welvarendste land van Europa weet plat te leggen.

  Like

 4. Tineke zegt:

  Wat een regelrechte ramp deze omhooggevallen kale kneiter !
  Een Nobelprijs zit er zo maar in,Obama kreeg er immers ook een voor niks doen !

  Like

 5. Stef zegt:

  Stel je eens voor dat we alle moslimsen zgn.asielzoekers en andere buitenlandse criminelen ons land zouden uitdonderen. Wat voor prachtig en rijk land we voor ons eigen zouden hebben. We zouden er een paradijs van kunnen maken.
  Geen enkel islamitisch land is zo achterlijk als wij zijn.

  Like

 6. django zegt:

  Ferd is commissaris bij de drugsmafia !!

  Like

 7. Djanggo Braamhaar zegt:

  FERD IS VOORSTANDER VAN DRUGSHANDEL & XTC PRODUCTIE
  Die man heeft geen visie

  Like

 8. kampersrene zegt:

  aan zijn foto te oordelen …. is hij wel een vriendelijke man met zin voor humor

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s