Wij hebben de oorlog tegen jullie gewonnen

Screenshot_57

(Door: Jan A.)

Al tientallen jaren zijn we jullie systeem diep aan het binnendringen en we zetten het stilaan maar zeker volledig naar onze hand. Wij bouwen onder jullie ogen onze moskeeën, we organiseren ons eigen onderwijs, we spreken onze moedertaal onder elkaar waar jullie bij staan en geen drol van begrijpen, we hebben onze uitgebreide netwerken van eigen volk in jullie land én in ons moederland, we hebben gettowijken in jullie grote steden. Wij verankeren ons met eigendommen en kinderen en graven ons steeds dieper in. Bovendien hebben we het grootste deel van jullie politici achter ons staan en het overgrote deel van jullie bevolking die ons omarmt. Ook als we jullie aanvallen en bommen op jullie kop gooien, blijven jullie ons omarmen en opvrijen. Jullie zijn knettergek.

Zelfs jullie Vaticaan predikt de multiculti-ideologie. Hilarisch maar waar: jullie eigen rechtbanken veroordelen jullie voor racisme, haatprediking en aanzetten tot haat als jullie enig ongenoegen durven uiten over ons. Jullie moeten voor ons zwijgen, niet echt gezond, maar dat is jullie probleem. Onze Turkse vriend viel onlangs de Koerden aan in zijn buurland en bedreigde tegelijkertijd de EU-politici ermee om drie-en-een-half miljoen migranten op de EU los te laten als ze het zouden wagen ook maar één opmerking op zijn aanvallen te uiten. Onvoorstelbaar, die EU-politici schijten werkelijk in hun broek en durven geen woord kritiek uit te brengen. Jullie zijn truttige mietjes, met veel blabla en regeltjes, die op hun kop laten schijten. Wij kunnen ons eigenlijk álles permitteren en jullie moeten blijven zwijgen. Heerlijk! Wat een overwinning.

We vinden het heerlijk om te zien hoe jullie dag na dag steeds meer van de onzen blijven binnenhalen en jullie nationaliteit aan ons toekennen. Vreemd eigenlijk, want dat is toch jullie eigen identiteit die jullie zomaar aan vreemden toekennen. Enfin, ook dat is jullie probleem, wij pikken de voordelen mee en behouden ook nog eens onze eigen nationaliteit van ons moederland. Het geld ligt hier voor het grijpen via uitkeringen en voorrangsregeltjes voor ons, vooral voor onze gezinnen. Zelfs als we jullie slaan, verkrachten, aanvallen met messen, geweren en bommen, dan nog blijven jullie op ons kicken. Jullie zijn te gek om los te lopen. De EU is echt fantastisch!

Door:
Jan A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Wij hebben de oorlog tegen jullie gewonnen

 1. jack black zegt:

  Klopt als een bus !
  We zijn nu al, zo goed wie dood als een mus !

  Geliked door 5 people

 2. ruud beijer zegt:

  Vreselijk om te moeten lezen. Maar wel waar. We zijn de strijd aan het verliezen. Deze trend is al jaren aan de gang. Alleen de PVV en het Fvd kunnen dit stoppen als we willen. Dus mensen stem op de PVV of het FvD. De enige partijen die tegen de asielparasieten en de islam zijn.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   ruud, wij hebbende strijd al verloren want de vijand is al binnen. Onze eigen overheid heeft ons verhinderd om de strijd te winnen daar zij ons middels wetten, strafzaken en ander ongerief, onze handen op onze rug heeft gebonden ren dus weerloos gemaakt. Weerlozer dan nu kunnen we dus niet worden. Om ons vege lijf te redden zouden we kunnen overwegen om moslims te worden. Mijn echtgenote doet niet mee want ze houdt er niet van om door mij geslagen te worden en ze vindt de boerka in de zomer te warm.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  En het is toch zo eenvoudig: binnen één week zou Nederland schoongeveegd kunnen zijn.
  Als we maar niet zouden zijn verraden door de linkse, verraderlijke ‘overheid’ en aangehangen poppenkast, ook wel ‘koningshuis’ genoemd.

  Geliked door 4 people

 4. Rensk. zegt:

  Wildvreemden je huis binnen halen en zeggen : wees welkom en pak wat je nodig hebt. Indien ik u stoor zeg het gerust. Zal er alles aan doen u tevreden te houden, Desnoods geef ik mijn huis aan u en gooi mezelf eruit indien iets te veel last van mij heeft. Graag gedaan. Ben heel lief.super gastvrij en deugzaam tot mijn dood erop volgt. Ik zie geen verschil met wat er nu met ons land gaande is.

  Geliked door 3 people

 5. BigLJohn zegt:

  En zo zit dat Jan A. Het is een een-tweetje met over 10 jaar de Sharia, terwijl de stembusfraude links wel overeind zal houden in haar streven ons te vernietigen. Eventjes vloeken; ^&#@!*&?/$@!. He, dat moest er eventjes uit !

  Geliked door 3 people

 6. ronjaspers zegt:

  Helaas klopt dat,maar dit is alleen gelukt omdat wij van binnenuit verraden zijn.Dit is decennia geleden allang gepland door de satanische globalistische elite,de invasie van de “soldaten van allah” is bedoeld om de oorspronkelijke europeese bewoners te terroriseren en uit te moorden.Dit alles voor een New World Order.

  Geliked door 3 people

 7. bozeoudeman zegt:

  Yep

  Geliked door 3 people

 8. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Horror…
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/italiaanse-centrale-bank-zegt-dat-komende-10-jaar-230-miljoen-migranten-naar-europa-komen/

  Italiaanse Centrale Bank zegt dat komende 10 jaar 230 miljoen migranten naar Europa komen

  De gouverneur van de Italiaanse Centrale Bank, Ignazio Visco, heeft afgelopen vrijdag tijdens een toespraak in de Universiteit van Cagliari gezegd dat er tussen 2020 en 2030 maar liefst 230 miljoen migranten naar Europa kunnen komen. Desondanks is die gigantische toestroom volgens hem niet voldoende om ‘de aanzienlijke vermindering van de beroepsbevolking’ te stoppen. Daarmee gaf hij impliciet aan dat het overgrote deel van alle migranten nooit zal werken, maar rechtstreeks in de sociale zekerheid zal verdwijnen, die vervolgens compleet opgeblazen wordt.

  De beroepsbevolking in Europa daalt in de komende 25 jaar met bijna 30 miljoen, waarvan 6 miljoen in Italië, beweerde Visco. Maar zelfs als deze cijfers zouden kloppen, dan nog wordt die vermindering bijna 8 keer overtroffen door het aantal migranten dat uit Afrika en Azië naar Europa wil komen

  230 miljoen migranten erbij betekent een bevolkingstoename in de EU met bijna 45%. Passen we dat percentage op top-immigratieland Nederland toe, dan krijgen we er minstens 7,8 miljoen mensen bij. Ruimte zat, toch? Als de helft van de Nederlandse boeren eenmaal zijn weggesaneerd, zoals vooral D66 en GroenLinks willen, zal er straks ongetwijfeld weer volop op al die vrijgekomen gronden gebouwd mogen worden

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Helaas maar waar, de toestand is dramatisch voor onze westerse beschaving en dat veroorzaakt door lafaards onder eigen volk, een misdaad die nooit ongestraft mag blijven.
  Willen we voorkomen dat onze dochters met kopvodden moeten rondlopen en onze zonen op een mat met hun gat in de hoogte moeten liggen dan moeten we nu ingrijpen.

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Hee bopper je capslock blijft hangen.
   Heel vervelend,komt zo schreeuwerig over.

   Like

   • bobzelf zegt:

    luister vervelende RELNICHT
    ALS JIJ NOU EFFE KIJKT
    HOEVEEL X JOUW VVD 2.0 LIGHT MET RUTTE MEE HEEFT GESTEMD
    ALS ZIJNDE islam fans !!! (wakker worden ))
    dan lullen we misschien ooit verder

    voorlopig heb ik je de groep ingedeeld van vrijwillige :
    lobetomy patienten
    en landverraders tevens NSB ers
    die 25 euro hebben gestort om mee te praten,
    en dat mag nou ??? whahahaha,
    over dom zijn gesproken whahahaha

    het leuke is dat NRC lezers er wakker van liggen en vroegere D666 stemmers

    dat6 zijn nou net de super gestoorden in Nederland

    maar blijf de grote klootzak uithangen hoor

    WE ALL LOVE YOU

    GROETEN OME BOB

    Like

   • bobzelf zegt:

    WAS OOK DE BEDOELING RELNICHT EN LANDVERRADER

    Like

 11. koosv8 zegt:

  Zoals in het begin al gezegd werd, wij graven ons steeds dieper in, helemaal goed toch.
  ZAND ER OVER.

  Geliked door 1 persoon

 12. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 13. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 14. bobzelf zegt:

  Ome bob vraagt zich wel af ,,,,

  WAT GAAN DIE LINKSE MAFKEZEN EN DE AANHANGERS VAN 125 LANDVERRADERS OVER NIET AL TE LANGE TIJD TEGEN HUN KINDEREN VERTELLEN ??
  ALS DIE VRAGEN PAPA EN MAMA , WAAROM HEBBEN JULLIE HIER TOEN NIETS AAN GEDAAN ?
  WANT WAAROM MOET IK NU EEN BOERKA AAN ,
  EN DOET DE POLITIE NIKS ALS IK DOOR 16 MOCROOS HELEMAAL UIT ELKAAR GETROKKEN BEN ?
  EN HOE MOETEN WIJ NU VERDER MET DIE MOSKETEN EN DIE STINKENDE JURKEN MET DESERT NIKE SLIPPERS , ???
  en waarom zegt er niemand wat als henk van de herenliefde van de 12e verdieping af wordt gepleurd ??

  WAAROM ?? WAAROM ??

  als ik dit op een verjaardag vraag zijn de antwoorden ??

  we hebben het toch nog goed ??
  heb jij er lastvan dan ?? mijn ex !!!!
  kunnen we het niet ergens anders over hebben ??

  alsof je tegen een muur zit te praten , werkelijk ongelofelijk

  ome bob ,

  Geliked door 5 people

 15. Hebk zegt:

  maar wat is nu de oplossing ? dat onze toekomst hier niet meer in weggeven NL is lijkt me wel duidelijk. Emigreren naar Australie is een optie, als je daar tenminste als keurig EU burger een plekje kan krijgen want daar komt echt niet , zoals in de EU iedere profiteur /crimmineel / terrorist met of zonder paspoort naar binnen !

  Like

 16. Stef zegt:

  We zijn nu aan het inleveren om te verliezen.
  Inleveren mag uitsluitend om een grote sprong voorwaarts te kunnen maken.
  Inleveren moet iedereen willen om de oorlog op de islam aan te kunnen gaan. Maar eerst zullen we links moeten overtuigen dat zij als NSB ers bezig zijn hun eigen graf te graven.

  De media zullen met spoed moeten worden hervormd.

  Like

 17. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Diep ingegraven heeft ook een voordeel, er is enkel een bulldozer nodig om ze levend te begraven

  Like

 18. Wim smit zegt:

  Tja, de huid van de beer verkopen voordat je hem geschoten hebt is niet zo verstandig, net als die kuil die je voor een ander graaft…
  Dit terzijde weten maar weinig mensen dat mensen met blauwe ogen de meest wrede en meedogenloze wezens op aarde zijn en dat verzin ik niet, ga maar zelf nakijken. Minder da 1% van de wereldbevolking heet blauwe ogen.
  Het is net als schaken, loop maar in de val die ik heb voorbereid en die je niet kan zien vanwege het hoge IQ waar je tegen wil vechten, want jij wil vechten terwijl je niet eens weet waarom, je heb geen gegronde reden buiten de hysterie van een of ander geloof, je tegenstander wil helemaal niet vechten, heeft namelijk geen vijanden dus hoeft zich niet te bewijzen. De moslims hebben het al twee keer geprobeerd om noord Europa te veroveren, dit is de derde keer en dat bewijst hoe dom een volk kan zijn, volgens Nostradamus is dit dan ook de laatste keer waarna het ende der tijden voor de moslims zal aanbreken en er niet één zal overblijven, dit volgens Nostradamus. Zijn voorspellingen zijn altijd uitgekomen, enkele kleine uitzonderingen daargelaten, ook geweid aan een verkeerde interpretatie. De Persen hebben ooit Griekenland aangevallen, 5000 Persen hebben het verloren van 300 Spartanen (Grieken), vandaar de marathon. Hannibal heeft het ook geprobeerd in de Romeinse tijd, dat is ook op een drama uitgelopen voor de moslims, hoe vaak willen de moslims verslagen worden voor dat zij begrijpen dat ieder zijn land en huis heeft, vergeet nooit dat wij thuis vechten voor het voortbestaan van onze haard en gezin en dat een aanvaller, wie het ook is nooit zal kunnen winnen. Dit is geschiedenis die al geschreven staat en niemand zal er ooit iets aan kunnen veranderen en dat we momenteel veel verraders in huis hebben, de corrupte en omgekochte politici die ons verkopen is maar een tussenfase, deze keer zullen ze niet ontkomen zoals in de laatste wereldoorlog is gebeurt, deze keer zullen ze allemaal, niemand uitgezonderd, voor hun verraad boeten en de rekening zal heel hoog zijn. Vergeet niet dat moslims hier massaal binnen kunnen komen door hoog verraad van onze eigen mensen. Herkenbaar…
  Zo, dat was me even een heel verhaal hé, sorry daarvoor, zat op de praatstoel…hahaha.

  Like

  • Wim Smit, u vergist u. Uw grootste vijand komt niet vanuit het buitenland maar zetelt in den Haag, onder leiding van rutte. Deze vijand van het eigen volk zal met alle middelen blijven proberen om nederland kapot te maken. Dit vanwege de door hen gewenste islamisering, een europose opdracht waarvoor zij zelf hun handtekening hebben gezet.

   Like

 19. M. zegt:

  We weten hoe het afloopt met mensen die te vroeg juichen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s