Touringcar levert 65 Moldaviërs af bij asielzoekerscentrum Ter Apel

Screenshot_65

Chauffeur en bijrijder opgepakt voor mensensmokkel

Voor de tweede keer in een week tijd is een bus vol Moldaviërs aangekomen bij het asielzoekerscentrum in het Groningse Ter Apel. Het gaat om ongeveer 65 mensen, die in een touringcar zaten. Zij hebben asiel aangevraagd. De 57-jarige chauffeur van de bus en de 50-jarige bijrijder zijn opgepakt voor mensensmokkel. Volgens de Koninklijke Marechaussee stond de touringcar op ongeveer 500 meter van het opvangcentrum. Tientallen passagiers stapten uit en liepen naar het asielzoekerscentrum. De marechaussee controleerde daarom de andere mensen in de bus. Onder de Moldaviërs waren veel kinderen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moldavië, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Touringcar levert 65 Moldaviërs af bij asielzoekerscentrum Ter Apel

 1. Blaffertje zegt:

  En ze hebben al weer asiel aangevraagd.
  Zucht.
  Die blijven weer plakken
  Zij zijn geen oorlogsvluchtelingen.
  Dat Moldavië een arm land is jammer dan, maar denk na, evolueer, en bouw DAAR aan je toekomst en niet hier, want iedere euro die hier verdient word gaat naar dat land toe, zij dragen niet bij aan pensioen of zorgpremie maar vreten het hier alleen maar op en daar moeten wij voor bloeden.
  Het geld wat hier verdient is, is daar puur voor welvaart, voor potverteren, maar ze zuigen ons financieel leeg.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dr. Heinz zegt:

  Nederland is dom bezig!!
  Men had ze gelijk retour eigen land moeten sturen!!!

  Geliked door 3 people

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Ik hoorde dat het in Moldavië gonst dat het hier goed toeven is en zoals iedereen intussen weet, kan de ‘asielzoeker/vluchteling” de procedure behoorlijk traineren. Dus hoppa, in het busje helemaal naar Nederland.

  Enfin, volgens mij past dit aantal prima in een vliegtuig, dus dit zou de eerste batch zijn die linea recta terug gebracht zou moeten worden. Zou moeten, want veel actie verwacht ik ook hier weer niet. Dus weer zoveel monden er bij om te voeden.

  Geliked door 4 people

  • Claudia Millenaar zegt:

   Trouwens, dit houdt dus in dat zij helemaal door de veilige landen:
   Roemenië/Hongarije/Slowakije/Tsjechië en Duitsland of de route Oekraïne/Polen en Duitsland zijn doorgereisd om hier naar de honingpotten te komen.

   Als dit zo doorgaat, ga ik stoppen met werken, belasting betalen prima, maar niet hiervoor!

   Like

 4. Cathja zegt:

  Nooit geweten dat Moldavië een onveilig land is. Als alle landen als ‘niet veilig’ worden aangemerkt, dan kunnen we binnen afzienbare tijd gelukszoekers van over de hele wereld in ons kleine landje ‘verwelkomen’.
  Laten we eerst eens beginnen alle vreemdelingen alleen het uiterst noodzakelijke aan te bieden. Geen royale dagvergoeding, niet allerlei extra’s, en zeker geen gratis gezondheidszorg en woonruimte.
  Als de uitkeringen minimaal worden, en de voorzieningen ook, dan neemt hopelijk de stroom vreemdelingen naar ons land af.
  We moeten niet de naam hebben dat het hier goed toeven is.

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Ze moeten HELMAAL geen oetkieriegen meer verstrekken!
   Met z’n allen in een grote opvang ergens op de hei en alleen te eten geven . Moet je opletten hoe snel de parasietenstroom stopt!
   Maar dat weet de regering ook..maar die voeren een plan uit.. daarom stopt het niet!

   Like

 5. andre zegt:

  Nou nou wat is de Keuninklijke Marechaussee verbaasd zeg. Ze kunnen beter op hun knietjes en de neus in het tapijt naast hun collega’s van de politie in de moskee gaan zitten. Wat is er weer aan de hand wat je nooit in de linkse media leest is dat de grenzen gewoon in oveleg met de psychopaat bankmannetjes open zijn gezet. En weten we nog die nep en fop schietpartij in Halle? er moest evnetjes snel aangescherpte wetgeving doorgedrukt worden en dit was al een feit een kleine 2 weken terug. Gewoon alles keurig volgens planning en Albanie mag ook komen 21 november te Durres wordt dit keurig uit het zicht en achter onze rug beslist

  Hier xinhua persgroep

  http://www.xinhuanet.com/english/2019-11/11/c_1210348628.htm

  Links is Rothschild Khazar maffia

  Geliked door 2 people

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ach, die komen hier toch om te werken? Daar zal er wel een hoge werkloosheid zijn. Hier niet: is ze wijsgemaakt. Het zullen in ieder geval geen islamieten (@ trucker; zo goed benoemd? ) zijn. Het zijn immers orthodox christenen.

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  LEUK HE DIE OPEN GRENZEN ??
  Ik wist niet dat Moldavie ookal in oorlog was met ??? rusland
  whahahahaha
  en het gaat maar door, en maar door
  lachen man
  ome bob

  p.s. waarschuw Ruud Beijer effe dat de grenzen open moeten blijven, dat wil de fvd ook graag whahahahaa

  Geliked door 2 people

 8. Cleo zegt:

  “Zet hier maar neer.”😡😡😡

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Nou trek de beurs alvast maar weer open voor die gasten. Overheid heeft uw geld nodig om ze te voeden en onderdak te verlenen. Daarna weer meer criminaliteit als ze geen uutkering krijgen. En hoppa het land word op die manier in de ogenv an Rutte steeds gaver. Hij blijft het zeggen. Rutte is gestoord. Totaal bezopen die vent. Zijn zogenaamde optimisme is dood ordinaire onverantwoordelijkheid en niets anders dan dat.

  Geliked door 2 people

 10. Rensk. zegt:

  Plus 25 verstekelingen, (indringers) die hier voorgoed blijven en gebruik maken van de gezondheidszorg. En de ouderen maar de schuld geven dat ze teveel kosten. Klootzakken.

  Geliked door 4 people

 11. vangie1206j zegt:

  Waarom niet gelijk retour Moldavië en zeggen asiel not.
  Maar ach Nederland waar geen wil is, is ook geen weg.
  De economie loopt terug volgens
  CBS voor de bevolking 0 nul koopkracht de komende jaren belasting verhogingen en dan gewoon dat gajes asiel verlenen
  Wat is Nederland een ziek land geworden onder Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Stom eigenlijk, in eerste instantie dacht ik even dat de touringcar was gestopt door de politie en dat iedereen was opgepakt, ik had beter moeten weten maar ik hoop dat er de komende dagen iemand kan uitleggen dat een bewoners van een land niet visumplichtig zijn, en dus in en uit kunnen lopen, terwijl dat land niet op de lijst van veilige landen staat.
  Dat lijkt op zijn minst tegenstrijdig.
  En ook hier blijkt weer dat de tamtam van mensen die op zoek zijn naar onderhoud door een staat elkaar feilloos inlichten waar dat het makkelijkste gaat en waar de hoogste uitkeringen zijn te verwachten.
  Vroeger zei men altijd dat humaan beleid valt of staat met het aanwezig of afwezig zijn van solidariteit en draagvlak in de samenleving, zou de regering nou werkelijk denken dat er iemand bij zijn volle verstand solidair wil zijn met economische nomaden ?

  Geliked door 2 people

 13. Steven zegt:

  Weer 65 die een oetkierieng gaan krijgen met bijbehorende verblijfsvergoening. Daarna eisen dat de rest van de familie ook komt.

  Geliked door 4 people

 14. Marie zegt:

  Ergens heeft de tamtam mooie verhalen over Nederland rondgestrooid. Dat ze kinderen meenemen duidt op de verwachting van een verblijfsvergunning hier. Ik zag een docu een tijd geleden over het uitzetcentrum in Ter Apel. Daar hadden ze net een hausse aan Georgiërs verwerkt. Geen recht op verblijf, dus om ze het land uit te krijgen kreeg iedereen een oprotpremie van 3500 euro. Onmiddellijk zwol de stroom Georgiërs aan. Stel je voor, even een jaarsalaris ophalen in dat oliedomme landje . Toen dat te gortig werd kortte men de oprotpremie tot 300 euro.
  Ik zie nog die kop van die verontwaardigde Georgier , watte, voor 300 euro was ie niet zo ver gaan reizen, wat dachten wij rot Hollanders wel om hem zo te bestelen. Hij wou de volle poet of hij verzette geen poot meer.

  Like

 15. ruud beijer zegt:

  Gelukkig hebben ze het overleefd.
  Nou nu allemaal voorrang op een huis uitkering zorg onderwijs etc etc .Gelukkig zijn de velen Nederlanders die wegkijken in de meerderheid.
  Dus dat gaat weer heel veel geld kosten. Gelukkig kunnen we op de AOWers nog wel wat besparen. Een keer per twee weken douchen is ook goed.Er zijn maar twee partijen die voor Nederland zijn t.w de PVV en het Fvd. Alle overige partijen zijn voor de asielparasieten.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  laten we hopen dat die Moldaviers een prachtige woning krijgen ….een uitstekende werkloosuitkering…gratis medische verzorging…..en als dankbetuiging een standbeeld van Rutte in Moldavie

  Like

 17. BigLJohn zegt:

  Als je dat op het nieuws zag. Meer dan 20 grote ziekenauto’s die naar dat centrum toereden, plus de nodige politie-auto’s. Allemaal betaald via ons belastinggeld. Kansloze asielzoekers zegt men dan. Als je het mij vraagt werd er nog nooit eentje teruggestuurd. En die enkeling die terug zou moeten duikt onder en krijgt op de plaats waar hij terecht komt alsnog alle soorten van gratis hulp. En er zullen er steeds meer gaan komen want; Nederland is het land van gekke Henkie, en de eindeloze vette uitkeringen.

  Like

 18. Jean zegt:

  De oplossing: terug op de bus en richting Moldavië en eerst de deuren openen in Moldavië.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s