EU is een ‘regional globalism’ constructie op weg naar een ‘one world government’

Screenshot_75

(Door: “Balkanske priče”)

Cultureel marxisten zijn bezig de Europese beschaving te vernietigen. De EU zegt te staan voor Europese waarden, maar verwelkomt migranten die deze waarden haten, verwelkomt migranten die deze waarden minachten en het liefst zo snel mogelijk de sharia in de EU willen invoeren. Onze identiteit verdwijnt steeds meer onder de zwarte schaduw van de islam. Er zijn duizenden moskeeën in West-Europa, tientallen miljoenen moslims… Onze geschiedenis dwingt ons tot een strijd die niet vrijblijvend is, maar wel noodzakelijk. Die strijd gaat immers over het voortbestaan van Nederland als herkenbare natie, een land dat op het punt staat zijn eeuwenoude wortels vaarwel te zeggen en deze in te ruilen voor multiculturalisme, cultuurrelativisme en een Europese superstaat, en dat allemaal onder leiding van een zelfvoldane politieke elite die allang de weg kwijt is…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op EU is een ‘regional globalism’ constructie op weg naar een ‘one world government’

 1. fleckie zegt:

  Men kan het ook zo bekijken: de ‘mens- fokkerijen in Afrika, nemen NIET af!! DUS..het te veel aan volk wordt ‘gelokt’. naar Europa, ( twee vliegen in een klap, het ‘overvloedige volk, ( als pottenkijkers. van het. ‘Leegroven van delfstoffen van HUN. continent, zijn ‘,weggewerkt’, E n…
  als ‘overvloedig volk’. kunnen ze gelijk met de ‘overvloedige. europese bevolking gelijk vernietigd worden, en dan ‘kan DE beschaving weer opnieuw beginnen’, de allersterkste kunnen/ zullen het waarschijnlijk ‘ overleven, …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 2. In Oostenrijk zijn ze al aan het oefenen geslagen om standrechtelijke executies uit te kunnen voeren en hier houdt het niet bij op.

  Jonge migranten die in de Oostenrijkse stad Linz midden op straat met levensecht lijkende vuurwapens executies naspeelden hebben grote onrust onder de bevolking veroorzaakt. Ook bij psychologen zijn alle alarmbellen afgegaan. ‘Dergelijke ensceneringen van dodingen dragen eraan bij de hindernisdrempel (voor het plegen van geweld) te verlagen,’ waarschuwde crimineel psycholoog Barnabas Strutz op basis van onderzoeken in het leger. Sommigen zijn dan ook bevreesd dat de ‘live’ oefeningen, die kopieën lijken van ISIS executievideo’s, straks worden gevolgd door een massale terreurgolf –of zelfs oorlog- met echte wapens tegen de autochtone bevolking.

  Het waren maar twee migranten die door omwonenden op bovenstaande foto werden gezet toen ze een executie naspeelden, maar desondanks reageerde de politie meteen, nam het ‘soft pistool’ in beslag en deed aangifte tegen een 14 jarige migrant wegens ordeverstoring.

  Sommigen zien er enkel een vorm van kattenkwaad in, maar psycholoog Barnabas Strutz is er het daar niet mee eens. Volgens hem blijkt uit ervaringen en onderzoeken in het leger dat dit soort ‘spelletjes’ de drempel in de hersenen om geweld te plegen verlagen.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/oostenrijkers-geschokt-migranten-oefenen-met-schijnexecuties-voor-terreur-tegen-bevolking/

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  De illegale economische migranten lachen Nederlanders vierkant uit. Welk volk is zo stupid hun hele hebben en houwen in de waagschaal te stellen enkel om vreemdelingen, die ze niet kennen en waar ze niets van te verwachten hebben koesteren en alles geven wat ze nodig hebben.Is het niet genoeg dat stelen ze het wel., Want de meeste nederlanders denken dat deze immigratie onbeperkt kan doorgaan zonder gevolgen. Ik begin het sommige mensen gewoon toe te wensen dat ze keihard uit hun stomme comfortzone worden gehaald. Maken zich druk om futiliteiten, waarbij je denkt waar gaat het eigenlijk nog over.Om voor zulke mensen te gaan vechten? Nee al die jonge jongens, die gestorven zijn in de eerste en tweede wereldoorlog zijn voor niks gestorven. Ik denk nu: men stelt enkel belang in onbelangrijke dingen dus laat maar. Zoek het maar uit denk ik dan.

  Geliked door 2 people

 4. ronjaspers zegt:

  Gecondoleerd europa en europeanen.R.I.P.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s