Het verdedigen van onze tradities en normaliteit is noodzaak in deze linkse globalistische tijden

Screenshot_73

(Door: “Elise Nijmegen”)

In tegenstelling tot Nederland gaat het in Hongarije, dat zijn burgers wel beschermt tegen de islamitische invasie die is opgezet door de VN en EU, wel goed en is Hongarije nu één van de snelst groeiende economieën in Europa. De Hongaarse gecorrigeerde bbp-groei was in het derde kwartaal 4,8%. De Hongaarse Minister van Financiën Mihály Varga zei dat de sterke groei ten opzichte van andere Europese landen ten dele te danken was aan verschillende factoren, waaronder de overheidssubsidies voor jonge gezinnen, het initiatief om het concurrentievermogen van de Hongaarse economie te vergoten, centrale begrotingsinvesteringen, stijgende lonen en volledige werkgelegenheid. De export groeide met 4% in de eerste 8 maanden van het jaar. Nu is het natuurlijk zo dat Hongarije wel kan en wil investeren in het land en zijn burgers, aangezien ze niet miljarden aan immigranten uitgeven, iets dat de onverstandige Nederlandse regering wel doet en dat maakt, zo zien we, een mega groot verschil.
https://rmx.news

Het is echt de waanzin ten top. De criminaliteit stijgt gestaag door, omdat honderden niet-westerlingen per week in ons land arriveren en zijn er meer agenten nodig in heel het land. En in Rotterdam gaan ze het aantal agenten verminderen, omdat die ingezet moeten worden voor individuen. 500 agenten minder zijn er beschikbaar in Rotterdam alleen, zo’n 10% van het totale aantal, en dat wordt volgens de Rotterdamse burgemeester nog erger. Dat komt voort uit het landelijke beleid om meer politiepersoneel vrij te maken voor het beveiligen van personen… En wij, het volk, zijn dan minder belangrijk? Iedereen is gelijk, maar sommigen net iets gelijker?
www.rijnmond.nl

De Zwarte Piet, onze Zwarte Piet, die ons al jarenlang verblijdt met zijn bezoekjes, is een onderdeel van onze Nederlandse traditie en het merendeel van de Nederlanders wil dat dit zo blijft. Dhr. Bosma van de PVV veegt de vloer aan met Asscher en vermeldt de connectie van KOZP met Soros. Uit onderzoek is gebleken dat zeker 71% van de Nederlanders wil dat Zwarte Piet blijft en vinden de roetveegpiet niet acceptabel. Dat beeld zien we niet terug in het nieuws, zoals met zoveel dingen, omdat alle instituties, inclusief de media, zijn overgenomen door links. Minister Asscher heeft stiekem overleg gehad met allerlei anti-Zwarte Pieten organisaties, dat wel ver weg van de parlementaire controles, zo laat Bosma weten. Bosma, die nu ook van het ministerie van OCW wil weten wat er bekend is over de inmenging van miljonair Soros. Hopelijk komt er en gedegen onderzoek en gaat Nederland, net zoals Hongarije heeft gedaan, Soros en zijn organisaties in Nederland verbieden.
www.ninefornews.nl

In de stad Kristiansand, Noorwegen, is tijdens een protest de Koran in de fik gestoken. Het boek, dat meer discriminerende en hatelijkheden bevat dan het verboden “Mein Kampf”, dat al wel verboden is. De aanwezige mohammedanen werden er niet blij van en gingen in gevecht met de demonstranten en ook de politie mengde zich in het gevecht. Mijns inziens zou de koran, waar de jihad (de oorlog tegen anders gelovigen) ook in beschreven staat, verboden moeten worden. Een geloof is in mijn ogen iets persoonlijks en zou nooit opgedrongen moeten worden.
https://reactnieuws.net

Hieronder kunt u lezen wat er zoal in de koran staat. Het is schokkend dat de Nederlandse regering dit ontkent en de islamisering niet stopt.
www.ex-moslims.nl/

In Londen hebben ze ook een “dweilen met de kraan open” oplossing en daar krijgen Londense bars “bloedingscontrolekits ”om slachtoffers van steekpartijen te helpen… In de 12 maanden tot juni 2019 was er een record van 44.000 mes-misdaden in Engeland en Wales. Mensen die met messen, hakbijlen of machetes worden aangevallen, zien we ook steeds meer, eigenlijk elke dag wel, in Nederland en dat is te wijten aan het wanbeleid van de Nederlandse regering die honderden niet-westerlingen per week in ons land laat, de grenzen openlaat en de belangen en behoeftes van de Nederlanders kennelijk op de laatste plaats heeft staan…
https://news.sky.com

Matteo Salvini van Italië lanceert een nieuwe aanval op de EU vanwege het “dictatoriale” beleid. Salvini beschuldigde de Italiaanse premier ervan dat hij zonder het parlement te raad plegen een document heeft ondertekend over de aanpassing van het Europese Stabiliteits Mechanisme. Het ESM is een instelling waaraan de 19 leden van de eurozone zich in het midden van de schuldencrisis in 2012 hebben verbonden, maar het zonder overleg tekenen staat volgens Salvini gelijk aan hoogverraad voor de Italianen.
www.express.co.uk

Ook Rutte en zijn slaafse kabinet hebben verdragen en resoluties getekend tegen de wil in van de Nederlandse bevolking en proberen onze Nederlandse tradities en cultuur te veranderen/vernietigen en onze normen en waarden, onze normaliteit om te zetten in mondiaal gedachtegoed. Iets wat mijns inziens zeer onrealistisch is, aangezien dit ons land is. Niet het land van de EU of de VN en we zouden moeten opstaan en met hand en tand onze tradities, cultuur en westerse normen en waarden moeten gaan verdedigen aangezien de Nederlandse regering dat niet meer doet voor ons. Gekwetste gevoelens van buitenlanders, mensen die geen binding met Nederland hebben, schijnen voor dit kabinet weer belangrijker te zijn dan de belangen en behoeftes van de nationale bevolking en daar moet een drastische verandering in komen. Oftewel, dit Rutte-kabinet moet opstappen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Het verdedigen van onze tradities en normaliteit is noodzaak in deze linkse globalistische tijden

 1. delamontagne zegt:

  DE VERRIJKINGG…………..!
  Een “migrant afkomstig uit Centraal Afrika kleedt zich uit in de tram en probeert een studente te Verkrachten.
  Het gebeurde in Milaan, Italië………
  Hij profiteerde van het feit dat zij alleen in de tram zat.
  Nadat hij zich hlemaal had uitgekleed kwam hij op de jonge vrouw af, die begon te gillen waarop de bestuurder alarm sloeg.
  Il Giornale
  http://www.ilgiornale.it/news/milano/centrafricano-si-spoglia-sul-tram-pieno-giorno-e-tenta-1784688.html

  Like

 2. verwardeman zegt:

  Beste Elise , natuurlijk is dit ook al doorgegeven aan Geert en Martin , zodat zij hiermee naar
  de tweede kamer kunnen ?
  En bij geen gehoor regeld de PVV vanzelfsprekend een landelijk protest , bindend ruffurendum !
  Nog niet gedaan ? dan E-mail naar : G.Wilders@Tweedekamer.nl !
  Ik heb recentelijk nog een mail verzonden met een voorstel om alle klimaatfanaten collectief
  suicide te laten plegen , scheelt een enorme footprint .
  Ik wacht alleen nog steeds op een reactie………………………………………………………..

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  Misschien zijn die hongaren dan toch wel/veel slimmer dan de hoogopgeleide nederlanders
  Volg voor de grap een het pensioen DRAMA en wat jan met de korte achternaam er van snapt en hoe hij zich laat naaien
  De Grote door de vakbonden geleide pensioen fondsen kunnen al een jaar of 10 niet indexeren ergo de pensioenen ( en de pernsioen opbouw) werden die 10 jaar gekort– ( neem eens conservatiefg een 1,5 pct gemiddeld en u zit op tenminste 15 % korting)
  ONDANKS die 10 jar niet indexering korten kampen de pensioenfondsen met een te laag vermogen enm zouden NOG MEER moeten korten
  MAAR KOolmees van d66 ziet de bui al hangen– dat gaat stemmen kosten dus — niet korten en de fondsen van de linkse vrendern ( GL/SP/pvda) uitstel geven
  UItstel om nu ineens out of de blue– als de grote groei voorbij is – de vakbondsfondsen wel hun huis op orde te breng
  GAAT NIET LUKKEN want echt waar ezels blijven ezels en vakbondsgillers zullen nooit goede beleggers worden-het resultaat van dit uitstel — weer een jaar niet indexeren ,dus korten, en weer een jaar verloren– dus veel drastische maatregelen nodig om stelsel op orde te brengern
  Veranderen van systeem zal het te kort niet wegwerken

  maar gelukkig is het volk zoooo tevredrn en leven we in zo’n gaaf land waar zelfs moldavieres van weten– als je niets doet krijg je allers gratis en als je werkt wordt je kaal geplukt en dan stemt dat volk daar nog zelf voor ook
  — turkey die zelf vooe de kerst de oven aansteekt en de braadslee invet en er dan lekker op gaat liggen– want voelt zo lekker die warme oven het eertste minuutje– ja daarna ben je zelfs zwarte piet kwijt

  Like

 4. kampersrene zegt:

  en wij worden overspoeld met “goudklompjes” dat is ook niet niks

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Wij zijn niet alleen in oorlog met de islam maar ook met de EU en onze eigen regering die een koers heeft gekozen waar de meerderheid van de bevolking niet heen wil.
  Meneer Rutte LEES!

  Like

 6. kampersrene zegt:

  en …..wat is de mening van het EU parlement over zwarte Piet … want dat parlement heeft enkel intresse in ernstige zaken….zoals het welzijn van de ” fluchtelingen”…….

  Like

 7. koddebeier zegt:

  We zijn verraden door het merendeel van de politici !!
  Terwijl zij eigenlijk genade brood eten want ze zijn in dienst van het volk, alleen nadat zij gekozen zijn gedragen ze zich al overheersers en hebben ze schijt aan hun kiezers !!
  Maar ja met zoveel dom volk krijg je dit soort tuig !

  Like

 8. Lucky zegt:

  Off topic,
  https://tpo.nl/2019/11/20/zoon-duitse-oud-president-von-weizsacker-doodgestoken-tijdens-lezing/

  Zoon Duitse oud-president Von Weizsäcker doodgestoken tijdens lezing
  Nog niets bekend over identiteit en motief van verdachte

  Fritz von Weizsäcker, de zoon van de voormalig president van de Bondsrepubliek Duitsland, is dinsdagavond doodgestoken. De arts hield een medische lezing in een Berlijnse privékliniek, toen een man uit het publiek op hem afstormde en hem stak met een mes. De 59-jarige arts overleed ter plekke.

  Like

  • henk verhoef zegt:

   de vader was wel de directeur van die zaak die ORANGE agent verkocht ( vietnam gif
   Met vele slachtoffer– sommige kregen compensatie en vele alleen maar KANKER en de weizsackers werden “nette mensen” met veel invloed die overal mee wegkwamen– nee dus

   Like

 9. Bezorde burger zegt:

  Hongarije heeft wel economische groei:
  Ja logisch, in Nederland moet een krimpende groep steeds harder werken om de groeiende groep nietsnutten te onderhouden.
  Ruim de helft van de beroepsbevolking werkt voor de overheid: Zuid Amerikaanse toestanden!

  Ik vind het enorm spijtig dat die eerlijke hardwerkende mensen moeten lijden maar ik vind het een genot om te zien dat het systeem vastloopt en ik hoop van harte dat al die arrogante nietsnutten en bijstandtrekkers met lege handen op straat komen te staan.

  De natuur is zo ingesteld dat de sterkste overwint en nageslacht krijgt.
  Daardoor wordt de soort weerbaar en in stand gehouden.

  Het Nederlandse systeem is andersom ingesteld: de macht ligt bij nietsnutten en onderkruipsels en we geven onbeperkt bijstand aan diegene die een puinhoop van hun leven hebben gemaakt waardoor die de meeste kinderen krijgen en de bevolkingssamenstelling ontwrichten.

  Het zal pijn gaan doen maar onze kinderen / achterkleinkinderen zullen in een heel wat prettigere wereld opgroeien wanneer wij ons ontdoen van alles wat niet in onze samenleving thuishoort.

  Een vertrekpremie voor al diegene die de afgelopen 50 jaar naar ons toe gekomen zijn en zichzelf niet hebben kunnen onderhouden, daarna persona non grata verklaren zodat ze nergens meer recht op hebben en het land moeten verlaten.
  Bijstandtrekkers: een wooneenheid van de overheid en voedsel- en kledingbonnen in plaats van geld.
  Wil je fatsoenlijk wonen, een mobiele telefoon of roken? Dan ga je er maar voor werken, net als ieder ander.

  Dan zullen we ons weer bij landen als Hongarije kunnen aansluiten wat betreft economische groei, veiligheid en levenskwaliteit.
  Doen we dat niet dan wordt Nederland zeer binnenkort een land zoals India, Somalie of Venezuela.
  En dan sterven de zwakken aan oorlog en honger. Wil je het niet geloven? De laatste hongersnood in Nederland was nog maar 65 jaar geleden.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Like

 11. Jan zegt:

  de situatie is zeer zeer zeer ernstig. het gaat van kwaad naar erger, in versneld tempo. de wakkere rechtse burger beseft dit maar al te goed.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat een onzin, de economie trekt aan ‘vanwege’ overheidssubsidies voor jonge gezinnen, zou het niet andersom zijn; dankzij de aantrekkende economie zijn we in staat om overheidssubsidies voor jonge gezinnen in het leven te roepen.
  Ook de stijging van lonen is geen reden dat het beter gaat maar een gevolg van dat het beter gaat.
  Daarbij is het verneukeratief om alleen naar de groei in procenten te kijken, als je vorig jaar honderd komkommers exporteerde en dit jaar 104 is dat een groei van 4% maar nog steeds een schijtbeetje.
  Begrijp me niet verkeerd; ik gun het de Hongaren van harte dat het beter gaat maar overdrijven is ook een kunst.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Ook Rutte en zijn slaafse kabinet hebben verdragen en resoluties getekend tegen de wil in van de Nederlandse bevolking”.
  Gesteld dat dit zo is dan heeft ons parlement haar werk niet goed gedaan, de taak van de Tweede Kamer is het controleren van de regeringscoalitie, indien de Tweede Kamer niet of onvoldoende is ingelicht zou een motie van wantrouwen op zijn plek zijn en aangezien de regeringscoalitie geen meerderheid in de Kamer meer heeft zou men de regering kunnen laten vallen.
  Indien door de steun van linkse partijen de regering overeind gehouden zou worden kan de oppositie vol op het orgel gaan om de misstanden aan de kaak te stellen.
  Zorgelijker zijn de huidige peilingen, gesteld dat een verkiezing in de buurt zou komen van de huidige peiling zou een langdurige kabinetscrisis in het verschiet liggen aangezien het vormen van een coalitie nagenoeg onmogelijk is of uit zes partijen zou moeten bestaan, de geschiedenis leert dat zo’n coalitie nauwelijks levensvatbaar is.

  Like

 14. Mary zegt:

  Laat ik nu het idee hebben dat het helemaal niets met “onverstandige” Nederlandse regering te maken heeft maar met een heel doelbewust plan van de VN/EU/Rutte en Co, wat de VN/EU en ook de Rutte en Co kliek niet lukt is dus heel Europa in armoede kommer en kwel te storten daar o.a. Hongarije nee zegt tegen de duistere plannen en voor behoud van zijn volk en vaderland kiest.

  Like

 15. Yvonne zegt:

  We blijven alles wat ze ons door de strot drukken pikken
  Stelletje braakballen in Den Haag ze zijn er helemaal niet voor de burgers het is gewoon de bevolking treiteren
  Ik ben echt jaloers op de regering van Hongarije en wij zitten met een rot regering die alleen aan zichzelf denken, ik krijg steeds meer de pest aan Nederland

  Like

 16. jungleelephant zegt:

  Opstappen,Elise,zullen ze niet doen;we zullen ze er uit moeten knuppelen!

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Een oprecht, loyale Groen Linkse school in Hamburg, Dts-land, die zich zorgen maakt om het milieu en zich ook zorgen maakt om ’t klimaat, heeft zichzelf daarom de naam aangemeten:”KLIMAAT-school”…….te zijn.
  En waar vinden de lessen zoal plaats ?, niet in Hamburg zelf, maar in ………Rio de Janeiro, Shanghai, New Delli etc, en ze gaan er heen met het………VLIEGTUIG.
  https://www.mopo.de/hamburg/mit-dem-klimakiller-flugzeug-hamburger-schulklassen-reisen-immer-exotischer-33490228

  Geliked door 1 persoon

 18. fleckie zegt:

  ‘Over slavernij gesproken’……. ‘ in het blad PROCESNIEUWS .Tribunaal voor de Vrede, in samenwerking met. LAKA| Stop de wapenhandel , .nr. 120/november 2019,, stond het volgende bericht ingezonden door D.Z . Uit Lelystad, In Trouw 14,8,2019…….
  ‘SCHULD AAN. MODERNE. SLAVERNIJ’. Wat betreft een schuldbelijdenis over ons slavernijverleden . In 2016 , het volgende. In 2016 waren er volgens de GSI. Global Slavery Index alleen al in Nederland 30.000 mensen slachtoffer van moderne vormen van slavernij, als gedwongen huwelijk, uitbuiting en gedwongen prostitutie. De Franse televisie vroeg onlangs aandacht voor de 9 miljoen huidige Afrikaanse slachtoffer van onder meer kinderarbeid, gedwongen prostitutie en andere vormen van uitbuiting. Het is de hoogste tijd dat we ons daar als individu, kerk en samenleving druk over maken.Onzeverantwoordelijkheid betreft het hier en nu. Hoe kan ik schuldig of medeverantwoordelijk zijn voor wandaden in het verleden door mijn voorouders begaan. Of is dit de erfzonde in een nieuwe gedaante.?…….<~<~>>>>>>>>>>>>
  fleckie: Nederlandse schepen vervoerden gewoon , als vrachtvaarders ‘ vaak. slaven,, tot aan de, kusten gebracht , door overwinnaars van overwinnende stam, t.o.v. de stam waarmee zij in oorlog waren, …….Op de keper beschouwd troffen ze het waarschijnlijk beter dan dat ze als gevangenen
  meestal als ‘onderdanige’ of in erger geval. “ geconsumeerd” werden,
  Wanneer houdt dat gezanik nou eens op, …….of is men onder mom van…..uit op zog. Schade. vergoeding , nogmaals:NL heeft jaren schadevergoedingen betaald!! ga dan terug naar landen van jullie roots,en blijf daar, ( om het verschi. te ondervinden ……E N. ze kunnen hun land ‘vooruit’ helpen, vanuit deze tijd……………<~<~<~<~<~<~<

  Like

 19. Jean zegt:

  Als er ėėn iemand in Brussel zou moeten zitten om Europa te redden dan is dat toch wel dhr Orban en die die huidige zuipschuit en likker uit Luxemburg.
  Blijkbaar kijken nog veel Europeanen liever naar voetbal of tennis i.p.v. zich in te zetten voor een veilig Europa waarin onze kinderen en kleinkinderen een toekomst mogen verwachten.
  De enige redding is asap de islam verbieden en de islamieten verdrijven zodat er terug veiligheid en leefbaarheid weerkeert, 75 jaar geleden hebben onze ouders en grootouders hun leven gegeven voor een veilig Europa en datzelfde Europa zijn die misdadigers in dat EU gedrocht met volle inzet aan t vernietigen via import van duizenden barbaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s