Aan Mark Rutte

Screenshot_82

(Door: Jan Dijkgraaf)

Als u nou gewoon even aan Sjaan in Irak vraagt of zij een screenshot kan sturen…

Beste meneer Rutte,

Ik begrijp dat het kabinet van iedereen die in de bijstand zit een tegenprestatie gaat verlangen. Dat lijkt me een slecht plan. De afgelopen jaren hebben we namelijk bij een aantal experimenten op dat gebied al kunnen zien waar dat toe leidt.

Bent u bekend met de voornamelijk hoog opgeleide blanke Holocaust-wegwuivers van Extinction Rebellion? Dat zijn van die bijstandtrekkers die zich vastlijmen aan het wegdek en aan de gebouwen van bedrijven omdat ze denken dat dit een betere bijdrage aan de wereld is dan dat ze voor een salaris de billen van bejaarden gaan wassen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aan Mark Rutte

 1. Hovawart zegt:

  De politieke stoelendans in Vak K neemt cartooneske vormen aan, het is mij een raadsel waarom er op de ministersposten en staatssecretarisstoelen geen uitzendkrachten geplaatst worden, de wisselingen en verschuivingen zijn misschien een uitkomst tegen onderzoeken en het ontlopen van verantwoordelijkheid, maar om nu telkens een welgemeend excuus uit te vaardigen aan de rest van de regering en men ‘gaat over tot de waan van de dag’ uit te mompelen, dat houd geen beleid vol.
  Nu er sprake is van ernstige misdaden tegen de menselijkheid, is het een taak van een Internationaal Gerechtshof om ‘de onderste steen boven te krijgen’ …….en de eindverantwoordelijken aan een hoge boom op te knopen.
  Als men de politiek NIET bestraft voor misdaden heeft onze rechtstaat al haar geloofwaardigheid verloren, en daarmee ook het gezag……..en vertrouwen…….’Het komt te paard en gaat te voet’.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Nederland……………….Het zooitje hier begint me steeds meer tegen te staan.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Om maar te beginnen bij het eerste facet uit de Brief van Jan; het wegwuiven van de holocaust.
  Dat is niet wat de man in kwestie zei en het lijkt er ook niet op dat hij dat bedoelde.
  Wat hij wel bedoelde is dat Duitsland nog altijd gebukt gaat onder schuldgevoelens.
  Zeker, de holocaust was de eerste keer dat een genocide uitgevoerd werd op industriële wijze, de Engelsen hadden de concentratiekampen reeds uitgevonden en toegepast en daar werd op doorgeborduurd.
  Het was echter een genocide die niet alleen stond, vele andere genocides gingen eraan vooraf en hebben ook daarna nog plaatsgevonden, het was de industriële variant van de Duitsers die de meeste walging opriep maar het valt te betwijfelen of de slachtoffers van Stalin, Mao, Pol Pot het daarmee eens waren. Ook zij stierven een afschuwelijke dood.
  En ja, het schuldgevoel van hedendaagse Duitsers over wat toen gebeurd is dat lijkt nogal overdreven, Stalin en Mao worden nog altijd door grote groepen bewonderd, de beulen van Pol Pot zijn nooit bestraft en de misdadigers van Pinochet lopen nog steeds vrolijk fluitend door het leven.
  Schuldgevoel is een vreemd verschijnsel, moet ik mij schuldig voelen over misstanden tijdens de politionele acties in antwoord op de Bersiap periode? Geen moment !

  Like

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Prachtig weer Jan Dijkgraaf.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  En dan maak ik het na het lezen van de telegraaf nog even heftiger. De clubjes waar Jan Dijkstra het over heeft worden betaald door niemand minder dan minister Kaag.Ze krijgt namelijk 6 miljard om clubjes te steunen zodat de autochtone nederlander compleet gek gemaakt word. En dit beste mensen doen ze met volle overtuiging de echte nederlandse burger helemaal kapot te manipuleren. En zeg dan maar eens dat ze daar in Den Haag niet crimineel zijn. Rutte: spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is het crimineelste van het land? Jij Rutte en je vrindjes. JIj bent de allercimineelste van het land en zorgrt er voor dat nog meer criminelen de vrije hand krijgen. Betaald door ?Juist de burger En dat steeds meer burgers je liefst volledig onder willen kotsen zal jou een zorg zijn. Je voelt namelijk niets. Empathie is je volkomen vreemd.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  En dan lees je tevens dat ze niet 2020, maar 2021 een deel van de pensioenen gaan roven.En niet misselijk. De waarschuwing werd al gegeven door de heer Koolmees, die grote gelijkenis vertoont met Trotski. Ook zo´n hufter. En te weten dat Kaag 6 miljard te besteden krijgt om ons compleet kapot te laten maken. Geld wat idd aan KOZP word gegeven en waar luie kutdonders de samenleving in chaos moeten proberen te krijgen. Jawel in opdracht van Den Haag Nee van die pensioenen moeten ze nu toch echt met hun vuile vieze roverstakken afblijven. Liefst ophoepelen dat hele criminele zooitje. Ik raad hier iedereen aan de penisoensstichtingen aan te schrijven en dat wat ook in de telegraaf staat nog even vermelden. Laat ze die 6 miljard dan maar storten in de pensioenskassen en Kaag op laten krassen naar haar vrindjes van de PLO ook zoń criminele organisatie en vrindjes van IS

  Geliked door 1 persoon

 7. Roeland zegt:

  Er was ooit een tv serie, nota bene van de VARA, “het komt nooit meer goed” , met de geweldige acteur Rijk de Gooijer. Er zat toen al een hoop verborgen multicul propaganda in. Je kon er destijds echter nog om lachen. Nu eind 2019 is de autochtone Nederlander het lachen wel vergaan. Het komt inderdaad NOOIT meer goed als we zo door gaan.

  Ja , daar komt die grammofoonplaat van me weer… Dit land moet opgesplitst worden.
  Lega Noord (Nord) , Magna Frisia, of hoe je de afsplitsing ook wil benoemen..
  De Randstad bepaalt ( = Brussel = NAVO = VN = democraten USA = ??). Dat brengt Nederland naar de afgrond.

  Ik ken (politiek) Den Haag heel goed. Ook Mark Rutte heb ik ooit ontmoet. Lang gesprek mee gehad.
  Als persoon heel aardige kerel overigens. Hij zit alleen bij de verkeerde partij en in het verkeerde land.
  Wij ( in het Noorden) willen van hem en zijn (oranje) kliek af. Wie gaat er nu eens werk van maken en dit idee van afsplitsing uitwerken?

  Andere opties om uit deze uitzichtloze situatie te komen zijn er echt niet meer. Rest Nederland voor de Nederlanders! NEXIT! Jammer maar helaas!

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ik merk dat u net zo zat bent van de hele “pensioendiscussie” als ik.
  Maar men hoeft geen zes miljard bij te storten, ze moeten de stompzinnige regels aanpassen.
  Heb het eerder dit jaar al eens verteld, ik kreeg het jaaroverzicht van mijn pensioenfonds dat weliswaar niet heel groot is maar het wel behoorlijk goed doet in vergelijking met anderen.
  En wat blijkt, ze kunnen van de winst gemaakt op aandelen en obligaties met gemak de lopende verplichtingen van gepensioneerden daarvan uitbetalen en dan houden ze nog altijd geld over.
  Daar komen dan nog de premies van werkende deelnemers bij, er IS dus helemaal geen dekkingsprobleem, dat wordt verzonnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s