Onze kinderen moeten beter beschermd worden!

Screenshot_84

(Door: “Elise Nijmegen”)

Dankzij politiek wanbeleid en een verzonnen, nergens op gebaseerde, stikstofcrisis die niet geldt voor een aantal grote industriële bedrijven, zoals Schiphol, raken vele Nederlanders hun baan of bedrijf kwijt. Het aantal failliete bouwbedrijven is in de afgelopen maanden toegenomen, het aantal faillissementen ligt in september en oktober ruim een kwart hoger dan in dezelfde maanden vorig jaar. EIB-directeur Taco van Hoek voorspelt dat door de echte klap, waardoor nog veel meer bedrijven die failliet zullen gaan, nog erger zal worden in 2020. Volgens mij is dat toch wel degelijk te wijten aan de verzonnen stikstof/fijnstof/PFAS-ideologie die door de politiek is ingevoerd.
https://jdreport.com

Wat, zoals zoveel dingen die toch islam-gerelateerd zijn, ook niet voldoende aangepakt wordt en waar onze kinderen de dupe van zijn, is het toenemende seksueel geweld/misbruik in ons land. Herman Bolhaar zegt heel terecht dat de overheid tekortschiet en dat de overheid seksueel geweld via Instagram of Whatsapp niet altijd als kindermishandeling ziet. Bolhaar zegt dat de helft van alle meisjes in hun jeugd een strafbare vorm van fysiek seksueel geweld meekrijgt en bij jongens is dat één op de vijf. 15% van deze kinderen heeft na een half jaar nog geen begeleiding van jeugdzorg en dat is zeer kwalijk, aangezien deze kinderen dubbel zo vatbaar zijn om opnieuw slachtoffer te worden van seksueel geweld.
www.rtlnieuws.nl

Onze kinderen, die we naar school sturen met het idee dat ze daar veilig zijn, zijn daar vaak niet veilig en zijn op de Nederlandse scholen vaak, en dat is hetzelfde in elk ander “open grenzen” land, slachtoffer of toeschouwer van mes gerelateerde misdrijven. Dit jaar, geteld tot juli, waren er al 251 steek “incidenten”. De burgemeester van Breda bijvoorbeeld wil preventief fouilleren invoeren, maar dat stuit op verzet. Op de vraag waar de stijging van de steekpartijen vandaan komt, antwoordde de burgemeester van Rotterdam, islamaanhanger Aboutaleb, dat het zou zijn overgewaaid uit Engeland. Volgens mij is het toch echt meegekomen met de Arabische migranten. Het verbaast mij altijd opnieuw hoe de media de dingen kan beschrijven zonder het woord islam te noemen, wat volgens mij toch echt de oorzaak is van vele negatieve dingen in onze maatschappij.
www.elsevierweekblad.nl

De dictatoriale Nederlandse regering die, ondanks alle peer-reviewde onderzoeken die uitwijzen dat het gevaarlijk is voor mens, flora en fauna, toch nog steeds 5G wil uitrollen, is mijns inziens zeer onverantwoordelijk bezig. Een gepensioneerde Harvard-wetenschapper, Ph.D. Ronald Powell, zegt dat er geen veilige manier is om 5G uit te rollen, en toenemend onderzoek suggereert dat de proliferatie van 5G omwille van sneller draadloos internet (en totale controle) een ramp voor de volksgezondheid zou kunnen zijn. Er zijn al verschillende negatieve verhalen van de effecten van 5G bekend; bijen en vogels vallen dood neer naast 5G-torens, mensen krijgen slapeloosheid, chronische neusbloedingen en dood geborenen. Scientific America zegt in een artikel, geschreven door Joel M. Moskowitz, PH.D., dat er geen reden is om te geloven dat 5G veilig is.
www.technocracy.news

De vrijheid van meningsuiting wordt zoals we weten alleen nog gewaardeerd als die overeenkomt met het globalistische gedachtegoed, en de stemmen van de terecht bezorgde kritische politicus of Nederlander wordt gelijk gedemoniseerd. Zij worden gelijk neergezet door de politiek en de voor de politiek werkende media als extreem, racist of nazi terwijl die benamingen beter teruggegeven kunnen worden aan diegenen die de labels geven.

In Duitsland zijn, net zoals hier in ons land, nog maar weinig mediabedrijven die de mening van het volk laten horen en die krijgen natuurlijk subsidie van de overheid. In Duitsland staan aan de top: de familie Mohn en de Bertelsmann Group en het partnerschap van RTL, VOX, n-tv, Stern, en Brigitte en Spiegel.

Twee derde deel van de Duitsers, zo laat onderstaand artikel weten, is bang om de waarheid te vertellen, omdat die mening niet dezelfde is als die door de politiek wordt opgelegd. Dat is EU-beleid, politieke correctheid boven de waarheid plaatsen…
https://kopp-report.de

Ondertussen komen er steeds meer niet-westerlingen illegaal Europa binnen. Het aantal illegale binnenkomsten via Luxemburg is bijna verdubbeld ten aanzien van vorig jaar. De belangrijkste herkomstlanden, daar waar de mensen naartoe zouden moeten terugkeren, zijn Afghanistan en Nigeria.
https://politikstube.com

De waarheid wordt niet meer gewaardeerd door het mondiale en nationale politieke kartel, of het nu gaat om de klimaatwaanzin, de islam of het verdwijnen van de vrijheid. In de herfst van 2009 vertelde Elisabeth Sabaditsch-Wolff de waarheid en dat heeft haar veel gekost. Het deed haar beseffen dat Oostenrijk, haar land, het land dat ze had gediend, niet werd geleid op basis van wet en vrijheid. Voor het vertellen van de waarheid mocht ze of een boete betalen of naar de gevangenis gaan. Doet me toch een beetje denken aan Tommy Robinson… Ze heeft haar verhaal beschreven in het boek “The Thruth Is No Defence”.

De “misdaad” die ze had begaan, was de waarheid vertellen over pedofiel Mohammed, die een klein meisje van 9 trouwde, en na eindeloos veel rechtszaken en bedreigingen werd in een tribunaal gezegd dat Mohammed geen pedofiel was, omdat hij naast kleine meisjes ook volwassen meisjes verkrachtte… Blijkbaar is het beschermen van islamitische gevoeligheden (resolutie 1743) van meer waarde dan begrippen als waarheid en de vrijheid van meningsuiting bij de EU (en de VN).
https://thewashingtonstandard.com

Het is diep beschamend als de minister-president van Nederland zegt dat hij niet meer in Nederland wil wonen, een land, een sfeer, een maatschappij die is gecreëerd door zijn politieke wanbeleid, een beleid dat de Nederlanders discrimineert en voor de buitenlanders, die geen enkele binding hebben met Nederland, de rode loper uitlegt.

Onze kinderen moeten we beschermen tegen de mohammedaanse normaliteit, die we nu niet en nooit niet gaan accepteren. Onze normen en waarden, onze beschaafde maatschappij wordt door politiek wanbeleid steeds onveiliger. Dat komt, om nog maar eens met de woorden van onze Nederlandse held Pim Fortuyn te eindigen, omdat de Nederlandse regering blijft dweilen met de kraan open en de werkelijke reden niet onderkent. De islam.

Door:
“Elise Nijmegen”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Onze kinderen moeten beter beschermd worden!

 1. Thanks! Gepubliceerd!

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Dit artikel moet aan de binnenkant van Rutte’s voorhoofd worden gespijkerd misschien blijft het dan hangen bij de de minister-president van Nederland, verdorie mijn oma zaliger zou verstandiger besluiten hebben genomen .

  Geliked door 1 persoon

 3. django zegt:

  mensen wacht niet te lang !!
  Dit kabinet moet weg – problemen stappelen zich op – ze doen niets – geen visie , geen plan van aanpak – allemaal jaknikkers van kapitalisten en achterban.
  BOEREN & BOUWVAKKERS KOM IN ACTIE
  DRAAI LOS DIE GIERTANKS

  Like

 4. henk verhoef zegt:

  zou de kiezer hier wakker van worden– ben bang van niet– geen tijd /werkdruk( omdat we zakken zijn en niets kunnen/willen)
  Hij is dat de laatste 50 jaar al niet want koos iedere keer weer fout

  Het probleem is nu gewoon— er zijn geen kapabele mensen meer in nederland die iets willen/kunnen doen- merendeel rotzooit maar een beetje aan en wil daar dan ook nog veel geld voor want ja IK heb ook rechten en wil /kan niet nadenken
  50 pct kan zijn vreet gewoonte niet eens onder controle houden
  En we accepteren a;lles als het ons maar niet aangedaan word
  Verdient de nedelanders het feitelijk nog wel dat ze een volk zijn
  De eerste ISIS misdadigers zijn binnen en de advocatuur viert een zakkenvul feessie en de misdaad politie– geen geld

  Like

 5. ruud beijer zegt:

  Als je dat leest en je denkt aan de toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen dan hou je je hart vast.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  De klimaathoax en stikstofleugen is een onderdeel van de New World Agenda.De burger financieel kapot belasten,onze mensenrechten en vrijheden afpakken,en de burgers een schuldgevoel aanpraten dat wij schuldig zijn aan de klimaatverandering, zodat de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 in werking gesteld kan worden.

  Like

 7. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  De globalistische verraders (EU, VN & handlangers als ene g. soros) moeten stoppen met hun NWO en hun communistische agenda 21, 2030 & 2050. Daar komt heel veel ellende van! (enkele vb Holodomor, Mao’s Culturele Revolutie & Pol Pot & de Rode Khmer in Cambodja). De meerderheid van de burgers in de Westerse landen wil deze misdaad jegens hen niet opgelegd krijgen. Deze EU en de VN moeten zsm kapot, anders gaan wij kapot…

  Like

 8. Kees zegt:

  Vergeet ook de “voorlichting” over vaccinaties niet! Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek dat heeft aangetoond dat vaccinaties veilig zijn! Kijk maar eens op deze site:
  https://stichtingvaccinvrij.nl/bmr-vaccin/
  Het wordt ons door de strot geduwd. Kritische vragen zijn verboden.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  achterhaald wensdenken:
  ” de mohammedaanse normaliteit, die we nu niet en nooit niet gaan accepteren. “”
  We zijn dat station al lang gepasseerd.
  Er wordt gezegd: de grenzen dicht en niemand uit islamitische landen meer toelaten. Het zal lang duren voordat dat gerealiseerd wordt. Waarschijnlijk nooit.
  Mocht het er wel van komen, wat dan met de moslims die ons land al bevuilen? Gaan we die deporteren. Het zijn er al miljoenen en links wil er nog meer binnen halen.
  We hebben minstens 100.000 ‘Geert Wilders’en nodig om Nederland wakker te maken. Zelfs dan zal een enorm bloedbad niet te voorkomen zijn. Onder de ‘migranten’ uit Afrika die hier de 5e colonne vormen zitten ongetwijfeld sympathisanten van Boko Harem. Tel uit je winst.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s