VIDEO Jensen: “Stop alle racisme”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Jensen: “Stop alle racisme”

 1. bozeoudeman zegt:

  Ten aanval! (Op het racisme van NSB links en aanhang)

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Kopschoppende marukkaanse jongeren op jacht naar blanke jongeren

  Like

 3. Lucky zegt:

  SCHOKKEND #RACISME kinderen in grote Europese steden hebben geen leven meer door geweld en bedreiging van allochtonen.
  Walgelijke #d66 #groenlinks elite gaat zelf naar veilige witte privé scholen.

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/schoften-plegen-groepsmishandeling-in-gorinchem-politie-start-onderzoek/

  Schoften plegen groepsmishandeling in Gorinchem! Politie start onderzoek

  De straten van Gorinchem worden onveilig gemaakt door gewelddadige lafbekken. Zo zijn er filmpjes op social media verschenen van een groep ‘jongeren’, waarop de meest walgelijke geweldsdelicten te zien zijn. De koude rillingen lopen over je rug bij het zien van de beelden.
  De slachtoffers worden vreselijk toegetakeld. Zo is er op zo’n filmpje te zien dat een jongen in elkaar wordt geslagen en als hij op de grond ligt, nog een paar trappen tegen zijn hoofd krijgt.

  “Alle slachtoffers worden eerst ingesloten, waarna ze worden ’gepakt’ en tegen de grond worden gewerkt. Er is ook meerdere keren luid gejuich hoorbaar. De beelden zouden van recente datum zijn en in Gorinchem zijn opgenomen, al kon een woordvoerster van de politie Rotterdam daar woensdagavond geen details over geven.”

  Like

 5. M. zegt:

  Men mekkert zo tegen racisme te zijn maar faciliteert ondertussen wel het werkelijke racisme tegen de Europeaan waar je in de compleet corrupte media geen letter over zal horen.
  Men jankt over de slavernij waar geen van de nu levende mensen schuld aan hebben gehad om over de huidige slavernij, waar de Europeaan niet schuldig aan is, te zwijgen in alle talen.
  Men hallucineert wat over discriminatie dat men dat zo verschrikkelijk vind maar faciliteert het discrimineren van de eigen bevolking en het slopen van hun cultuur en land.
  Men ijlt wat over respect voor alle culturen terwijl men openlijk het disrespect voor ons land en cultuur faciliteert door ons land en cultuur te laten slopen door zij die geen enkele respect hebben voor ons land en cultuur.
  Men raaskalt wat leugens over vrijheid van geloof terwijl men het kruis van de mijter trekt voor de onverdraagzame en intolerante mens die tegen vrijheid van geloof is, behalve als die vrijheid voor het eigen intolerante en onverdraagzame geloof tegen anderen is.
  Men kletst wat in de ruimte over gelijkheid voor alle mensen en omdat men zo voor gelijkheid is moet uw cultuur in uw eigen land gesloopt worden, begrijpt u wel.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Signalement bekend
  https://tpook.nl/2019/11/21/licht-getinte-jongens-op-scooter-bespugen-slaan-13-jarige-fietser-in-hilversum-gewoon-zomaar-voor-de-lol/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Licht getinte jongens op scooter’ bespugen, slaan 13-jarige fietser in Hilversum, gewoon zomaar voor de lol.

  Eenmaal op de Havenstraat kwam de bromfiets opnieuw naast de jongen rijden. De twee op de bromfiets dwongen de jongen op de fiets tegen de stoep tot stilstand. Ze kwamen allebei tot stilstand en er volgde een woordenwisseling, waarna de bestuurder van de scooter de 13-jarige jongen meerdere harde klappen tegen zijn hoofd gaf en hem bespuugde.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/anti-zwarte-piet-activiste-in-opspraak-na-foto-met-executie-van-zwarte-piet-ik-ben-sexy/

  Anti-Zwarte Piet-activiste in opspraak na foto met executie van Zwarte Piet: ‘Ik ben sexy!’

  Een Nederlands-Nigeriaanse make up-artieste is in opspraak gekomen voor een photoshop die ze op haar Facebook-pagina plaatste. De jonge vrouw, Marilyn Abieyuwa geheten, poseert daar met een geweer naast een gevangen en geboeide Zwarte Piet, kennelijk wachtend op zijn executie.

  Een nieuw dieptepunt in de strijd tegen Zwarte Piet. Op Facebook verscheen onlangs een foto van een Nederlands-Nigeriaanse make-up artieste die een Zwarte Piet gegijzeld heeft, en een semi-automatisch handgeweer tegen zijn slaap drukt.

  Like

 8. Diana zegt:

  Op tv kun je zien dat bij de vermeende groet, alle supporters verbaast/rustig stonden te kijken naar wat er op het veld gebeurde. Snapte er niets van want het sloeg niet op hem. Er werden zoals gezegd kraaigeluiden gemaakt (wat ze vanaf dat Hans Kraaij daar voetbalde al doen) en gezongen “sinterklaas wie kent hem niet …..” (omdat zij daarvoor rustig hun tegengeluid aan KZOP hadden laten horen) Toen hij die goal maakte en voor de m-side met zijn handen achter zijn oren ging staan is er wel door jeugd racistische woorden geroepen, (waarna het bestuur dat niet kon ontkennen en door het stof moest. Maar dit het was niet op het moment, dat de wedstrijd werd stil gelegd tegen hem gericht) Maar dan wordt op TV de hele M-side als racist afgeschilderd terwijl daar ook allochtone mensen bij zitten! Daarom hebben zij als statement bovenstaande foto laten maken en deze met een mooie tekst erbij geplaatst op facebook. (zie bovenstaande link) Zoiets wordt niet uitgezonden. Zij mogen geen enkel tegengeluid laten horen en in ieder programma worden alle Fc den Bosch supporters, een stelletje racisten genoemd!! (zo is het letterlijk gezegd) Dat is toch ook discriminatie??

  Like

 9. fleckie zegt:

  Als het die swart- joekels hier,waar ze vrijwillig bivakkeren , niet bevalt, dan met alle plezier ,vanuit Nederlanders , gauw, gauw terug naar je…vroeger. genoemde….. ‘kraalwoningen~<~<~<~<~<~<~

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Dit is echter hoe een blanke man precies denkt over racisme en kleurlingen:

  Als ik me schaam word ik ROOD;
  als ik het koud heb word ik BLAUW;
  als ik in de zon lig word ik ORANJE;
  als ik te lang in de zon lig word ik ROOD;
  als ik terugkom van vakantie ben ik BRUIN;
  als ik zeeziek ben word ik GROEN;
  als ik hepatitis heb word ik GEEL;
  als ik benauwd ben word ik PAARS;
  als ik dood ben word ik GRAUW;
  als ik langer dood ben word ik ZWART.
  En ik word WITTE man genoemd?

  Als jij je schaamt blijf je zwart;
  als jij het koud hebt blijf je zwart;
  als jij in de zon ligt blijf je zwart;
  als jij te lang in de zon ligt blijf je zwart;
  als jij terugkomt van vakantie ben je zwart;
  als jij zeeziek bent blijf je zwart;
  als jij hepatitis hebt blijf je zwart;
  als jij benauwd bent blijf je zwart;
  als jij dood bent blijf je zwart.
  En jij wordt kleurling genoemd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s