Paus Franciscus werd de eerste paus in de geschiedenis van de katholieke kerk die in 2014 een islamitisch gebed en koran-recital hield in het Vaticaan. Nu heeft de linkse paus varkensvleesproducten verboden.

Screenshot_89

(Door: “Time 2 Wake Up”)

Paus Franciscus werd de eerste paus in de geschiedenis van de katholieke kerk die in 2014 een islamitisch gebed en koran-recital hield in het Vaticaan. Nu heeft de linkse paus varkensvleesproducten verboden.

Paus Franciscus nodigde afgelopen weekend 1500 mensen uit om ‘Werelddag van de armen’ te vieren en beval Vaticaans personeel om varkensvlees van het menu te verwijderen om moslims niet te beledigen, volgens rapporten .

Lees verder>>>
 (h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, collaboratie, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Paus Franciscus, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Paus Franciscus werd de eerste paus in de geschiedenis van de katholieke kerk die in 2014 een islamitisch gebed en koran-recital hield in het Vaticaan. Nu heeft de linkse paus varkensvleesproducten verboden.

 1. andre zegt:

  Precies hetzelfde als je in het bedrijfsleven het produkt van je concurrent gaat aanbevelen. Dat doe je ook niet toch?

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Voor hoeveel heeft het vaticaan geinvesteerd in de olieopbrengsten in die landen. voor wat hoort wat ,nietwaar. , ( tijdens de Hitlertijd ontving het vaticaan toch. 1, …een milard mark, van Hitler, geregeld door. V.Papen (een ‘braaf’ r.k. mens). ter. ondersteuning van. zijn. (Hitlers. regime) EN. er. al. concentratiekampen. bestonden!!!…….<~<~<~<~<~<

   ).

   Like

 2. Cathja zegt:

  Het verbod om varkensvlees te eten heeft deze paus nooit bedoeld voor de Joden, die ook geen varkensvlees eten. De Joden hebben niet de interesse van deze gevaarlijke gek, maar de moslims worden met deze uitspraak op hun wenken bediend.
  Deze man is zeer gevaarlijk bezig! Christenen wordt bevolen te stoppen met het proberen meer mensen aan te trekken om tot Christus te komen. Hij laat hiermee zien dat hij de satan is, vermomd als paus. Deze paus had nooit benoemd mogen worden als hoofd van de Rooms-Katholieke kerk.
  Deze man is de aards-vijand van het christelijk geloof, oftewel de aards-vijand van Jezus, dus satan zelf.
  Alle beschuldigingen, geuit over Jezus hebben laten zien welk monster hij is!

  Geliked door 5 people

  • fleckie zegt:

   Hoe oud . is die vent? ( de r.k. Kerk kwam altijd al op ALLERHAND. gebied met hun ‘dogma’s, ,,, ( een giller. gewoon) er worden ALTIJD. pausen. gekozen van boven een bepaalde leeftijd, met de bedoeling dat ze niet zo oud zouden worden, en allerhande. fratzen zullen. ‘verordonneren’. …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

  • willie zegt:

   Cathja, hopelijk had Nostradamus gelijk met dat deze de laatste paus zou zijn ??

   Like

  • kampersrene zegt:

   er zijn zelfs weddingschappen ontstaan ……wanneer laat onze Paus zijn baard groeien ?

   Like

  • M. zegt:

   De ene hand van misleiding wast de andere en aangezien ze allebei vuile handen hebben wast men gezellig samen op het toneel, voor het zicht van het blinde volk, de handen in onschuld.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Het is toch overduidelijk dat deze kwaadaardige ‘paus’ allah (=satan) aanbidt?
  Hij steunt ALLES wat met leugens te maken heeft.
  Staat er niet ergens in een heel oud boek: ‘Satan is de vader van de leugen’?

  Overal vind je de meest weerzinwekkende leugenaars onder ‘leiders’.

  Geliked door 5 people

  • Tineke zegt:

   Deze lul in jurk is een vrijmetselaar en lid van de geheime genootschap de Rosenkranszers.
   Hij werkt mee aan agenda 21/30.
   Daarom is het ook altijd ”ouwe jongens krentebrood” als Rutte,Max en Willie een rondje Vaticaan doen.
   Ze werken allemaal mee om hun ultieme doel te bewerkstelligen.
   1 wereldregering !

   1

   Geliked door 3 people

 4. kampersrene zegt:

  Die Paus kan…. ge weet wel wat ……kussen en denk niet dat ik de enigste ben

  Geliked door 1 persoon

 5. Charles Martel zegt:

  Het varken is een allerheiligst totemdier, en daar mag je niet aankomen. Dit was al het geval bij de oude Egyptenaren, volgens getuigenis van Herodotus (400 vooooor Christus). Samen terug naar de totemistische steentijd van het heilige varken.
  En waarom wordt rundsvlees niet geschrapt? ’t zijn maar Boedisten.

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Ik denk hierbij aan de new world order.
  Ik vermoed dat er iets veel groters achter zit achter dit soort knievallen van de kerk en denk daarbij aan Illuminati, Bilderberg e.d. die hun plannen in uitvoering zien.
  Alles draait om ultieme macht en dat kunnen ze bereiken als ze ook nog de olievelden in hun macht krijgen en de bodemschatten in Afrika.
  Desnoods gaan ze hoereren met de islam om dit te bereiken.
  China word steeds sterker en vormt een bedreiging en daarbij zoeken ze steun bij de wrede islam en met ons houden ze totaal geen rekening, wij zijn alleen een middel om het doel te bereiken en als wij daarbij gedood worden maakt ze niet uit.

  Lees dit maar eens, want dit zijn echte machthebbers.
  https://jdreport.com/lord-rothschild-waarschuwt-dat-de-nieuwe-wereld-orde-gevaar/

  Geliked door 4 people

  • Claudia Millenaar zegt:

   Ik meen me ook ter herinneren dat deze paus zijn voorganger op een toch voor het Vaticaan onorthodoxe wijze heeft opgevolgd. Normaliter moest de vorige toch dood zijn? Het werd destijds gebracht als zijnde iets met gezondheid. Tenzij ik iets gemist heb, die ander leeft volgens mij nog steeds? Het was volgens mij alleen niet de gewenste paus…

   Dus inderdaad, ook ik ben van mening; ook hier stinkt iets en dit is echt niet het enige wat meurt! Ik weet niet wat ze aan het doen zijn, maar het kon een heel groot deel van de bevolking later nog wel eens heel erg lelijk opbreken. Ik zie de toekomst met angst en beven tegemoet.

   Geliked door 2 people

 7. Inge zegt:

  Daarom ook die zogenaamde stikstofcrisis waardoor met name varkensboeren moeten verdwijnen. Al scheiden die dieren geen stikstof uit maar ammoniak, maar goed dat is maar een klein dingetje…

  Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Buiten deze uitspraak en gebeurtenissen met deze Paus waren er nog vele andere waarvoor een Paus in vorige eeuwen zou zijn afgezet, zo niet op de brandstapel, als zijnde een Ketter, zijn beland.
  Hij schijnt ooit ook te hebben gezegd dat de hel niet bestaat, vreugde bij de atheïsten.
  Verder dat de Jihaat[d] geen deel uitmaakt van de Echte, goede islam.
  Verder hamert hij er steeds op dat dat ook in andere geloven FANATICI bestaan en dat dus de islammers geen uitzondering daarop zijn.
  Vorige week was er bezoek uit Argentinië van bisschoppen/cardinalen !
  Daar sprak hij ook weer over een bepaalde groep UITERST fanatieke Katholieken in Argentinië en dat de Rk.Kerk daar echt eens iets aan moest gaan doen.
  Tegen de R.K.-geloofsregel in verkondigt hij dat Katholieken niet moeten proberen andersdenkeneden te bekeren, etc, etc.
  Het is niet te geloven wat die man er allemaal uitslaat aan Wartaal, van R.K-standpunt uit bekeken.
  De voorspelling dat dit de laatste Paus zal zijn zal wel eens werkelijkheid kunnen worden.


  Waar gaat U heen Heer ?
  Ik kom naar Rome om me opnieuw te laten kruisigen, omdat jij me hebt verlaten,


  C hristenen zeggen:”Jesus is de zoon van God”.
  Dat alláh hen moge vernietigen ( Koran: Soura9 Vers 30 )

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @delamontagne

   Ik geloof ook dat deze paus de laatste zal zijn. Misschien wel omdat de islam wereldheerschappij zal krijgen, waardoor er geen kerkleider meer toegestaan wordt.
   Inderdaad, deze man spreekt vreselijke dingen uit, die heel wat Rooms-Katholieken de haren ten berge doen rijzen. Met het christendom heeft deze gevaarlijke dwaalgeest totaal niets te maken. Als ik denk aan de manier waarop de vorige paus uit zijn ambt is GEZET (want hij vertrok niet vrijwillig!), dan weet ik genoeg.
   Was het toeval (waar ik persoonlijk niet in geloof) dat op het moment waarop deze nieuwe paus gekozen werd en er een hele zware onweersbui boven Rome losbarstte, de bliksem in het torentje van het Vaticaan insloeg? Het gaf me te denken…
   Niet alleen ik, maar veel meer mensen geloven dat deze paus een vermomming is, en als ‘paus’ niets te betekenen heeft voor de wereldkerk.
   Ik vind het een griezel en een zeer gevaarlijke ‘man’!

   Geliked door 4 people

  • Zfleckie zegt:

   Bedoelt de psus soms de fanatieke rechtse ‘ OPUS. DEI, ( opgericht ong. 1936, tijdens. de SPAANSE. Burgeroorlog, ). Maronieten etc. , Franco. Met hulp van Nazi’s laten bombarderen. …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 9. kampersrene zegt:

  Als opperhoofd van ongelovigen zou ik vrezen voor mijn leven

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Wat een triest “ventje”, die kapoen !

  Geliked door 3 people

 11. boorzalf zegt:

  Lees verder, error databases ?????

  Like

 12. Wachteres zegt:

  De paus heeft zaterdag de gelovigen in heel de wereld opgeroepen om de zonden die ze begaan hebben tegenover het klimaat te erkennen. Paus Franciscus zei verbaasd te zijn dat bijna niemand daarover spreekt tijdens de biecht.

  De paus heeft zaterdag de gelovigen in heel de wereld opgeroepen om de zonden die ze begaan hebben tegenover het klimaat te erkennen. Paus Franciscus zei verbaasd te zijn dat bijna niemand daarover spreekt tijdens de biecht.

  Volgens de paus zijn de mensen zich niet bewust van dit soort zonden. “De aarde is op duizenden manieren verkracht en verwond door zelfzuchtige uitbuiting. De ecologische dimensie is een onmiskenbaar onderdeel van de verantwoordelijkheid van elke persoon en van elk land”, benadrukte de Argentijnse paus

  Like

  • fleckie zegt:

   Hoor , wie het zegt., …is deze man ( paus) seniel aan het worden.? Dan nog even dit:, dat de Poolse paus al jaaaaren geleden zich manifesteerde met zijn uitspraken , met het verbod op geboortebeperking, in AFRIKA. met vooropgezet doel, nu bekend ! door de. overbevolking, die onze landen komen ‘verblijden’!! met HUN. aanwezigheden !!! en mentaliteit die in onze landen. onbekend. zijn/is!! ‘……( de voorbode van de nieuwe wereldorde- vernietiging??!)……..<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Biecht dit dwaallicht zelf ook?
   Deze zogenaamde paus zit vuistdiep in de politiek.
   Zoals Cathja al aangaf,het is een levensgevaarlijke man !

   Like

   • fleckie zegt:

    Pausen zijn ALTIJD. . politiek . ‘aanwezig’. geweest, alleen werd dat ( nog) niet onderkend.,…….( men was nog niet zover bekend, zoals nu, met. ‘hetgene’. wat zich nu. aan het afspelen is, ( en diegenen die e.e.a. wel ‘begrepen’, werden als ‘ketters’ gedoodverfd, en. buiten de ‘gemeenschap’. gestoten, ( meestal waren dat behoorlijk ‘belezen’ mensen!!). …….>~<~<~<~<~<~<

    Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Biechten en dagelijks mensen belazeren gaan slecht samen.
    Ik denk het niet, dat word een gebed zonder eind voor hem.
    De levensgevaarlijke man zegt dat een persoonlijke relatie met Jezus gevaarlijk is voor mensen en hoe toevallig moet men voor de ‘vrede’ waar men mee samen gaat ook Jezus weg doen.
    “Wie de Zoon verloochend, verloochent ook de Vader.”
    Ze willen graag samenwerken om iedereen van Jezus af te helpen.

    Like

   • Tineke zegt:

    Dat gaat ze bij de “ware gelovigen” niet lukken.
    Maar wel bij de twijfelaars.
    Het zelfde met de evolutietheorie van Darwin.
    Op zijn sterfbed zei hij dat hij zelf ook niet overtuigd was.
    Fascinerend,dat als het uur u aanbreekt,hoe meningen worden herzien.
    Geboren worden en sterven zijn de twee grootste mysteries van het leven.
    Daar tussen in klooien we maar wat aan !

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 22 november 2019 om 12:41

   Laat die ouwe rukker eerst z’n eigen talloze zonden maar eens opbiechten.
   En deze gevaarlijke figuur is nota bene dikke vriendjes met ‘ons koningshuis’.
   1 + 1 = 2

   Hoelang blijven de ‘oranje’-boven!-sukkels nog met hun vlaggetjes wapperen?

   Geliked door 1 persoon

 13. Ruben zegt:

  Ik ben zelf rooms-katholiek, dus natuurlijk heel voorzichtig wat betreft de Paus.
  Maar ik had al vanaf begin ernstige twijfels die ik dan ook voor mij houd.
  Ik vermoed dat Benedictus de echte Paus is en gewoon door een soort staatsgreep is afgezet.
  De H.Fransiscus van Asissie had ooit een voorspelling dat de laatste paus een verderver zal zijn.
  Maria te Salette vertelde dat Rome uiteindelijk de zetel van de antichrist zou worden.
  Hoe het ook zei, de Rooms katholieke Kerk verkeert in een catastrofale crisis zonder weerga.
  Vele kardinalen, bisschoppen en geestelijken hebben de weg vd afval, verraad en ondergang genomen.
  Ik denk dat alleen God zelf dit kan oplossen.
  Volgens voorspellingen zal God de Kerk zuiveren door ectreme vervolgingen vd christenen.
  Maar de Kerk zelf is heilig en door Jezus zelf gesticht.
  We leven in een uiterst gespannen krankzinnige wereld, waar zoals door Maria voorspeld, de duivel zal heersen in alle ordes en alle lagen, dus ook binnen de Kerk, zowel rk als anderen.
  Het is niet anders, je staat machteloos.
  We moeten alle ellende lijdzaam ondergaan, of we willen of niet.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Ruben

   Beste Ruben, ik begrijp dat je als Rooms-Katholiek voorzichtig bent met je uitspraken, maar blijf wakker ten aanzien van het wereldgebeuren. Er gebeuren ‘vreemde’ dingen, en ook ik ben er van overtuigd dat in de eindtijd de wereld op haar grondvesten zal schudden!
   Deze paus is op leugenachtige gronden tot paus benoemd, en heeft daarmee zijn voorganger een dolk in de rug gestoken. De vorige paus was inderdaad niet ziek, maar hij stond ‘wereldleiders’ in de weg. Dan rekent men met je af. Dat heeft deze gewaardeerde paus moeten ondervinden.
   Diep triest!

   Geliked door 1 persoon

 14. vangie1206j zegt:

  Oh maakt die witte soepjurk dag uit.

  Like

 15. Hannah zegt:

  Popie jopie zit ook in het complot van Soros. Omvolken en illuminati en zou mij niet verbazen als hij ook bij de vrijmetselaars zit . Het is tenslotte een jezuïet. Het groote gevaar is rutte die 6 jaar terug het chaosmodel van Soros in volgt opdracht van het koninklijkhuis.

  Geliked door 2 people

 16. boorzalf zegt:

  Imam franciscus is gewoon omgekocht, kan hij weer een paar miljoen bij schrijven op zijn Zwitserse rekening.

  Like

 17. BigLJohn zegt:

  Als Katholiek ben ik er achter gekomen dat geloof belijden achter de voordeur dient te geschieden. En dat geldt voor alle geloven. Geen kerk, moskee of sjoel, daar word men bang gemaakt en op het verkeerde been gezet door pastoors, imams of rabbijnen. En zeer zeker geen pausdom. Dit alles om te voorkomen dat je een beroerd leven gaat leiden, en gaat leven geheel buiten de realiteit.

  Geliked door 2 people

 18. Jan zegt:

  Een paar weken terug liet hij afgoden in het Vaticaan plaatsen

  Conservative Catholics accuse Pope Francis of being idolatrous over indigenous Amazon symbols
  ……..

  https://www.telegraph.co.uk/news/2019/11/12/conservative-catholics-accuse-pope-francis-idolatrous-indigenous/

  Like

 19. Ik gun die Soepjurk een fijn intermezzo met een Opgeschoren Kop! Vuile Verrader!

  Like

 20. Yvonne zegt:

  Onder de Sint Pieter liggen de overleden pausen vroeger mocht je daar kijken volgens mij is dat niet meer zo
  Wordt het niet eens tijd voor deze verrader om bij zijn voorgangers te gaan liggen?

  Like

 21. Gerrit zegt:

  We vonden eens een niet geclaimd bedrag van € 288.000 op naam van het Vaticaan. Het Bisdom Utrecht had directe banden in het Vaticaan en nam de zaak over. Het bedrag was daarna snel geïncasseerd. Daarna was niemand meer voor ons bereikbaar…..Nooit een bedankje of een vergoeding gehad en bleef nog met de gemaakte onkosten zitten. Geen manieren.

  Like

 22. Taljaard zegt:

  Het Vaticaan staat dus weer eens aan de verkeerde kant van de geschiedenis.
  Dat is niks nieuws.

  Geliked door 1 persoon

 23. Blaffertje zegt:

  Ze noemen hem niet voor niets de zwarte paus.

  Like

 24. andre zegt:

  Kijk hier dan Trump en de paus 28 tot 32 sec oordeel zelf maar.

  Like

 25. Hovawart zegt:

  De paus werd onthaald en bejubelt als een ‘zuinige’ paus, hij predikte armoede en bezinning zowel binnen als buiten zijn instituut, maar in retrospectie gezien blijkt het slechts een gewone communist te zijn…….zelfs het Marxisme is deze wauwelende koster niet onbekend.

  Like

 26. Hovawart zegt:

  De ‘Zuinige’Paus laat het licht doven in de gehele EU, klimaatvriendelijk terug naar de middeleeuwen.

  Like

  • fleckie zegt:

   En ‘achterlijkheid’ of ‘domhouderij’ , wat in feite. een altijddurend ‘verdienmodel’. blijkt……..<~<~<~<~<~<~<~

   Like

   • fleckie zegt:

    Die ‘domhouderij’ begon in feite toen de fanatieke kwezel- monnik, BonifatiusEuropa ‘begon te bekeren’. eventueel met. ‘mede-omvormers’. voor . In zijn! ogen. ‘het ware. geloof’, ( wel. dat ook:met ondersteuning. van. diverse. instanties!!! die daar profijt uit konden/ dachten te halen, bijv. pracht en praal, (kunstenaars, dacht men ter ere van… gratis prestaties konden leveren, zogenaamde. ‘ festiviteiten’ etc. zog. TER ere van ….werden mogelijk , ( dank zij DE. eventuele. ‘donaties’. voor zieleheil).
    Op pag, 181 VAn het boek’Bonifatius, Grondlegger van Europa, (auteur Willy -Paul Romain, uitg Tirlion, isbn 90.5121.268.2, in de Franse taal: Saint Boniface et la naissance de l’europe- Paris, Laffont1990 , cMCMXC. Editions RobertLaffont,S.A.,Paris,) …………staat Evangelisator. en. Kolonisator(724-731).
    …….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 27. fleckie zegt:

  Men kan zeggen van deze paus, wat men wil, hij laat wel heel eerlijk blijken dat HET. VATICAAN erop uit is om in de BALKAN DE. orthodoxe KERK, ( blijkt , dat dat ook al onder Pius Xll, Eugenio Pacelli, (, als jurist. )afkomstig uit een ‘juristenfamilie,!! :Als Uitgekookte JURIST. , : OOK!!! een. CONCORDAAT. sloot. met. SERVIË,, ……. HOE verzint men het om zo’n lui, als heilig te beschouwen, en te betitelen, vooral als men gaat beseffen, WELKE. ROL. Ze op het wereldtoneel spelen!!
  ……in het boek van John Cornwell, ‘Hitlets Paus, De verborgen geschiedenis van Pius Pius Xll,
  Uitg, Balans A,’Dam, isbn 90.5018.434.0
  Van Halewijck, Leuven, isbn .90.5617.247.6
  citaat van Thomas Merton : Pius Xll en de joden[…] Het is allemaal te droevig en te ernstig om er bitter over te zijn[…] een stilte die medeplichtigheid verraadt aan alle krachten die verantwoordelijk zijn voor. onderdrukking, onrechtvaardigheid. ‘ …….<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>
  Op ejbron 21.3.2015, onder ‘ : De EU kijkt weg’ Een bericht uit de Prov. Zeeuwse Courant 25.10.1982, ‘ AMERIKAANSE BANKIERS. FINANCIERDEN. HITLER’……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s